Star Wars
- Dínchamion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ben Kenobi írta: Szerintem Sidious és Yoda párharca is jó lesz, hasonló lesz, mint a Dooku vs. Yoda, mmint annyiban, hogy nemcsak fénykarddal fognak harcolni, hanem villámmal, meg gondolom berendezésdarabok hajigálásával.
Lehet én emlékszem rosszul, de Yoda kizárólag fénykarddal harcol. Dooku szórta ugyan villámokat, meg ilyesmi, de Yoda nem.
Ben Kenobi írta: Palpatine és Darth Sidious egy és ugyanazon személy. Ez biztos.
Csak a halál biztos. Én azt mondanám, hogy valószínű, mert eddig még soha, sehol senki nem jelentette ki explicite, hogy a két karakter ugyanaz. Bár természetesen én is ezen a véleményen vagyok, Lucas még megkeverheti.
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ben
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Szerintem Sidious és Yoda párharca is jó lesz, hasonló lesz, mint a Dooku vs. Yoda, mmint annyiban, hogy nemcsak fénykarddal fognak harcolni, hanem villámmal, meg gondolom berendezésdarabok hajigálásával.
Palpatine és Darth Sidious egy és ugyanazon személy. Ez biztos.
SPOILER követekezik!
Palpatine felfedi Anakinnak valódi kilétét, hogy ő valójában Sith. (Palpi a corucanti csata után Anakint megteszi személyes testőrévé, mert kimentette őt a szeparatisták "fogságából") Windu rájön, hogy ki is valójában a főkancellár, ezért néhány Jedivel beront Palpi tikos szobájába (amit eddig még nem láttunk, még csak az ajtót se). Palpatine (vagy Sidious, tökmindegy) kinyírja a kísérő Jediket, asszem Winduval is küzd, de őt végül Anakinra hagyja. Mint említettem, Anakin ezután megkapja a Darth Vader nevet (a név jelentése is ki fog derülni ).
A Kashyyyk, a wookie-k szülőbolygója pedig úgy kerül a képbe, hogy Yoda odamegy harcolni a klónokkal, a wookie-k természetesen segítik őt. A mestert ott éri a 666-os parancs, miszerint a Jedik ellenségek, és a klónok génjeit megváltoztatva, azok az eddigi Jedi vezetőik ellen fordulnak. Chewbacca segít Yodának elmenekülni az akkor már ellenségessé vált klónok elől. A Kashyyyknak és a wookie-knak kb. ennyi szerepük van a sztoriban.
És máris van egy kimaradt jelenet. A film elején Grievous a zászlóshajóján lefejezi Shaak Ti Jedi lovagot. Kár, hogy ezt a jelenetet kihagyták, szívesen megnéztem volna. De gondolom nem akarták túl hamar felfedni a tábornok személyét.
SPOILER vége
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Dínchamion
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: - Yoda megin vívni fog ami sztem még mindig gáz...
/sigh
Dín
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
A fénykard színe meg tök mindegy, egyedül a Sitheknél nem, mert az övék mindig piros. Nem az határozza meg a mester mivoltot, hogy zöld vagy kék. Lila kardja pedig csak és kizárólag Mace-nak volt.
- 3.Aragorn
- Nem elérhető
(...az enyém meg a zöld, csak én nem vagyok mester...)
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Well-of-Souls írta:
OFFAlyr Arkhon írta: Yoda megin vívni fog ami sztem még mindig gáz...
Hát igen, szerény véleményem szerint már a II. részben is kissé olyan volt, mint a molylepke a csillár körül...
/OFF
Már elnézést azoktól, akiknek tetszett...
Igen ezzel én is egyetértek,de ettől függetlenül nem ítéle el Yoda fegyveres harcát!
Amúgy meg Obi-van igenis teljes jogú mester,szvsz pusztán jobban szereti a kék fénykardot.Bát olvastam,hogy ált.a mesterek zöldet használnak,de ez szerintem hülyeség.Obi-van,ahogy Anakin is mondta olyan erős,mint Windu és olyan bölcs,mint Yoda.Kétségtelenül kulcs szereplő és az egyik legjobb lovag-mester!
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Well-of-Souls
- Nem elérhető
OFFAlyr Arkhon írta: Yoda megin vívni fog ami sztem még mindig gáz...
Hát igen, szerény véleményem szerint már a II. részben is kissé olyan volt, mint a molylepke a csillár körül...
/OFF
Már elnézést azoktól, akiknek tetszett...
Man in general, if reduced to himself, is too wicked to be free.
Joseph de Maistre
- Cerebrum
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Nekem sokkal inkább bejött, amit a császár mondott a Jedi visszatérben . "Fénykard... a Jedi-k fegyvere... " épp csak azt nem tette hozzá, hogy neki nincs szüksége rá...
(mint ahogy nem is volt)
Na jó, de akkor és ott könnyen gúnyolódott, hiszen valljuk be, Luke azért koránt sem volt annyira jó harcos, mint a korábbi jedi lovagok, ráadásul Vader meg ott áll kivont fénykarddal mellette, h. szükség esetén közbelépjen... Yodával szemben már nem menne sokra villámszórással, nyilván ezért is kényszerül vele majd az Episode III-ban fénykardviadalra...
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
- Gandalf
- Nem elérhető
Alyr, nem hallottál még kivehető protézisről?
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- Kétségteleül kiderült, hogy Palpatine szenátor és Sidious nem ugyanaz a személy, mivel utóbbinak nincs foga. (ennek ellenére a császár az a régi filmekbőlírtregények szerint Palpatine lesz, személye tehát továbbra sem tisztázott, lehet hogy Sidious csak az ő tanítványa/testvére, aki itt ki fog esni erőszakos halál okán... )
- Obi-wan még mindig nem igazi mester mert kék fénykardja van, esetleg szimplán jobban tetszik neki ez a szín (nem hinném, hogy bármi komolyabb jelentősége van a színnek, kivéve persze a pirosat...)
- Yoda megin vívni fog ami sztem még mindig gáz... Nekem sokkal inkább bejött, amit a császár mondott a Jedi visszatérben . "Fénykard... a Jedi-k fegyvere... " épp csak azt nem tette hozzá, hogy neki nincs szüksége rá...
(mint ahogy nem is volt)
Anakinnak valószínűleg azért lesz kék fénykardja, mert épp akkor hasonlik megfele.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Celebriel írta:
Felagund írta:
Cerebrum írta: Amúgy visszatérve Darth Sidious-ra, állati kíváncsi vagyok milyen technikával harcol majd... És főleg, h. kivel...
Darth Maul kínai (kung-fu) jellegű technikáját elnézve feltehetően ő is azzal
Szerintem ahhoz ő kicsit öreg - jó, persze ez nem akadály, de ő nem olyan alkat (emlékezzetek a Kill Bill 2-re... )
[size=9:37hfgnzl]Láttad volna a Kung-fu VK-n milyen formagyakorlatot mutatott be egy kb 80 éves kínai mester... [/size]
Our knees do not bend easily
- Celebriel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Gandalf írta: Majd meglátod!
A Darth Vader nevet Anakin már korábban megkapja, nem csak a "gépesítése" után...
Ezt már régen meg szerettem volna kérdezni, hogy ezek a nevek jelentenek-e valamit??? Azt olvastam valahol, hogy a 'Darth' előnév kb. annyit tesz, mint a Lord vagy a Sir, bár ez se biztos...
Mindig történik veled valami, ami megrázza benned világot...
- Zazamoukh
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Cerebrum írta:
Amúgy visszatérve Darth Sidious-ra, állati kíváncsi vagyok milyen technikával harcol majd... És főleg, h. kivel...
És Windu-ról se feledkezzünk meg, bár őt végül Anakin dobja ki, de eredetileg Sidius-sal kezd balhézni.
A wookiek pedig Yoda egy utazása miatt lesznek. A szülőbolygójukon lesz, mikor a klónokból gonosz rohamosztagosok lesznek és ellenük lázadnak.
I live to serve all believers.
- .Elessar király.
- Nem elérhető
Neki akkor más piros fénykardja lesz, nem?Ranamarth (Endóriel) írta: Wazz nagyon ott lesz ez a rész!!!!!!!!!!!!!!
Na a lényeg,hogy Dooko-val kapcs szvsz ő azért nem fonnyad meg,mert a kapzsisága hajtja a rossz oldalra,nem a gyilkolás,gyűlölet,bosszú...Meg persze ő benne azért több a Jedi kontrol,annak ellenére,hogy gonosz lett.
Szerintem Sidius harca nem lesz rossz,mert azért mégis csak egy sith és nem mindig a puszta Erőt használja,hanem a fénykardot is.Ez kellet!
Én örülök,hogy nagy hangsúlyt fektetnek az Obi-van - Anakin harcnak,bár a fénykard színek nekem sem tetszenek.Amúgy ha megfigyelitek Obi-van túl nyomó töbségben minden ep-ban kék élű pengét használ.Szal,akkor már tényleg nem volt fear Anakinnnak is azt adni,főleg,mivel éppen mesterét próbálja megölni!
Legalábbis én ezt olvastam valahol.
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Na a lényeg,hogy Dooko-val kapcs szvsz ő azért nem fonnyad meg,mert a kapzsisága hajtja a rossz oldalra,nem a gyilkolás,gyűlölet,bosszú...Meg persze ő benne azért több a Jedi kontrol,annak ellenére,hogy gonosz lett.
Szerintem Sidius harca nem lesz rossz,mert azért mégis csak egy sith és nem mindig a puszta Erőt használja,hanem a fénykardot is.Ez kellet!
Én örülök,hogy nagy hangsúlyt fektetnek az Obi-van - Anakin harcnak,bár a fénykard színek nekem sem tetszenek.Amúgy ha megfigyelitek Obi-van túl nyomó töbségben minden ep-ban kék élű pengét használ.Szal,akkor már tényleg nem volt fear Anakinnnak is azt adni,főleg,mivel éppen mesterét próbálja megölni!
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Végre megtaláltam a cuccot a windowsmedia.com-on...
Még emésztem...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Gandalf
- Nem elérhető
Majd meglátod!gilloth írta:
Gandalf írta: Yoda Sidious-szal fog küzdeni, fénykarddal is, meg egyéb módon is (és a kis zöld öreg veszíteni fog...),
és akkor hogy marad életben? 8O
Mert ugye a Sithek nem épp a könyörületességükről híresek....
(NEM kötekedni akarok csak kíváncsi vok... )
A Darth Vader nevet Anakin már korábban megkapja, nem csak a "gépesítése" után...
- Cerebrum
- Nem elérhető
Dínchamion írta: Igen, két dolog van, aminek nem örülök: Sidious fénykarddal és a wookie-k.
Meg kicsit fura, h. Obi-Wan és Anakin ugyanolyan színű fénykarddal harcolnak... Miért nem piros fénykardja van már akkor Anakinnak? Vagy azt már csak Darth Vader-ként kapja majd?
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
- gilloth
- Látogató
Gandalf írta: Yoda Sidious-szal fog küzdeni, fénykarddal is, meg egyéb módon is (és a kis zöld öreg veszíteni fog...),
és akkor hogy marad életben? 8O
Mert ugye a Sithek nem épp a könyörületességükről híresek....
(NEM kötekedni akarok csak kíváncsi vok... )
- Celebriel
- Nem elérhető
- Dínchamion
- Nem elérhető
Dín
- Gandalf
- Nem elérhető
[size=9:31rdg3xu]Igen, Yoda Sidious-szal fog küzdeni, fénykarddal is, meg egyéb módon is (és a kis zöld öreg veszíteni fog...), de az egész nem lesz valami hosszú jelenet, ha jól tudom, olyan 1,5 perces, a hangsúlyt inkább az Obi-van vs. Anakin párbajra helyezik.
Ami meg a Sith Lord vívótechnikáját illeti: már olvastam olyanok beszámolóját, akik láttak ebből valamennyit, s csak ennyit mondtak: "Ez a Sidious egy ÁLLAT!!!"
[/size]
SPOILER VÉGE!
- Ben
- Nem elérhető
Na igen, ez érdekes. Dookun nem tudom, miért nem mutatkoznak ezek az eltorzulási jelek (ami valóban egyfajta átalakulási folyamat része, egro az Uralkodó nem veszi fel többé a régi Palpatine alakját, de a továbbiakban már nem is lesz szüksége rá). Talán azért, mert régen Jedi volt, meg kissé önfejűbb, nem követi annyira Sidious utasításait? Passz.Well-of-Souls írta: Én Dooku-n nem láttam ezeket a torzulásokat. Vagy az csak a III. részben jön...?
Sidious valszeg Yodával fog harcolni. Az, hogy milyen stílusban, az rejtély. Mindenesetre Yoda állítólag ugyanúgy fogja elővenni a fénykardját, ahogy azt az Ep2-ben tette. Sztem nem úgy fog harcolni, mint Maul, hanem valamilyen elegánsabb stílusban, talán, mint Dooku, csak kicsit erősebben. Maul kung-fus technikája részben a duplapengéjú kardból ered, míg Sidiousnak csak egypengés kardja van.
- Celebriel
- Nem elérhető
Felagund írta:
Cerebrum írta: Amúgy visszatérve Darth Sidious-ra, állati kíváncsi vagyok milyen technikával harcol majd... És főleg, h. kivel...
Darth Maul kínai (kung-fu) jellegű technikáját elnézve feltehetően ő is azzal
Szerintem ahhoz ő kicsit öreg - jó, persze ez nem akadály, de ő nem olyan alkat (emlékezzetek a Kill Bill 2-re... )
- Well-of-Souls
- Nem elérhető
Man in general, if reduced to himself, is too wicked to be free.
Joseph de Maistre
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
- Celebriel
- Nem elérhető
Cerebrum írta:
Hajaj, még több mint fél év...
Amúgy visszatérve Darth Sidious-ra, állati kíváncsi vagyok milyen technikával harcol majd... És főleg, h. kivel...
Én is!!! :bounce:
Valszeg többet ugrándozik majd, mint a Jedi visszatérben...
- Cerebrum
- Nem elérhető
Ben Kenobi írta: A III. részben valószínűleg láthatjuk majd, amikor Palpatine átalakul, leveti emberi külsejét, és felveszi azt az eltorzult alakot, amit a film végén, illetve a Trilógiában is láthatunk.
És akkor már végleg olyan is marad? Szóval ez egy folyamat? A Sötét Oldal végül a külsőt is eltorzítja? Vagyis mikor a trailer végén Darth Sidious vicsorít fénykarddal a kezében, akkor már többé nem is tudja felvenni Palpatin alakját?
Ben Kenobi írta: Egyébként trailer nagyon rúúlz! Tök jó, hogy végre olyan érzése van az embernek, hogy ez a hat film tényleg egyetlen, nagy, összefüggő filmsorozat, végre összekapcsolódik a két trilógia. Legyen már május!
Hajaj, még több mint fél év...
- Ben
- Nem elérhető
A Sötét Oldal hatása. A III. részben valószínűleg láthatjuk majd, amikor Palpatine átalakul, leveti emberi külsejét, és felveszi azt az eltorzult alakot, amit a film végén, illetve a Trilógiában is láthatunk.Cerebrum írta: Amúgy a trailer kapcsán eszembe jutott vmi, amit nem értek... Hogy lehet az, h. Darth Sidious egyszer rendes embernek néz ki (Palpatinként), máskor meg mikor a csuklyás ruháját viseli, vörösen izzik a szeme, és az arca is olyan asszott? (A trailer elején amúgy Anakin is látható egy pillanatra hasonló ábrázattal...)
Anakin is hasonlón megy át, és az Ep6 végén ő is elég csúnyán néz ki, de őt többnyire nem látjuk a páncél miatt.
Egyébként trailer nagyon rúúlz!
Tök jó, hogy végre olyan érzése van az embernek, hogy ez a hat film tényleg egyetlen, nagy, összefüggő filmsorozat, végre összekapcsolódik a két trilógia. Legyen már május!
- Cerebrum
- Nem elérhető