Állatbarátok

Több
19 éve 11 hónapja #232325 Írta: Idhren/Ryelnya
Idhren/Ryelnya válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Én soha, semmilyen esetben nem bántanék egy állatot. Ilyenkor mindig felteszem a kérdést: Mit szólna hozzá az az ember, aki bánt egy állatot, hogy ha pl. egy macska belerúgna?? Hát bántott szegény pára valakit??

it shouldn't hurt me to be free-emilíana torrini

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 11 hónapja #232277 Írta: amberblood
amberblood válaszolt a következő témában: Állatbarátok
én általában a világ legbékésebb embere vagyok, de ilyenkor nagyon ki tudok kelni magamból... és legszívesebben hozzávágnék valamit az állatokat bántó lényhez... :evil:

"Szép a tavasz és szép a nyár is,
de szebb az ősz s legszebb a tél..."

/J.A./

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 11 hónapja #232266 Írta: Estelio
Estelio válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Kultúrált emberek ilyet nem csinálnak, és sajna ez ellen nem hiszem hogy bármit lehetne tenni. Ez azoknak a szegénységi bizonyítvány akik ezt teszik. És szerintem jól tettes hogy rákiabáltál, milyen jogon rugdos egy állatot. Őt is megkéne rugdosni akkor amikor a dolgát végzi, meglátjuk mit szólna, az biztos hogy nem tetszene neki.

Több
19 éve 11 hónapja #232260 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Szerintetek mit lehet csinálni azokkal akik ok nélkül bántanak egy állatot?

Levittük hugommal ma akutyát (ill én dokihoz mentem) és a kutyus elkezdi végezni a dolgát a füvön (ált egy nejlonzsacsival fel szoktuk szedni) na jön öregapám és elkezd nekem beszólni, hogy szedjem fel (jelzem a kutya akkor még rendesen nem fejezte amit csinált) és BELERUGOTT A KUTYÁNKBA!! Na olyan szinten kezdtem el üvölteni vele, mint mg életemben soha. (Pippinként nem üvöltöttem ennyire, hogy GANDAAALF) az egész környét tölem zengett. Aztán valami másik öreg"úr" rámszolt, hogy "kislány fogd má vissza magad" üvöltöttem neki, hogy nem fogom mert ez az állat belerugott akutyámba!!! És ha mégegyszer ilyet tesz én rugom szét az biztos! És hogy meri és még mittomén én mit üvölöttem, de ha mégegyszer megprobálkozik azzal, hogy bántsa a kutyánkat és agyonütöm!!! (szegény hugom majdnem sírt...) Ja és a foszer a házunkban lakik.. Ajánlom neki, hogy se az öcsémmel se anyával ne fusson össze mert akkor hétbalhé lesz. az biztos.. Hogy lehet valaki ekkora szemét?

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
19 éve 11 hónapja #232224 Írta: amberblood
amberblood válaszolt a következő témában: Állatbarátok

gilloth írta: A mi kutyánk FÁRA MÁSZIK!! 8O :)
Azazhogy a 4-5 méteres tujára. Kb 2m a rekordja eddig.
Vadászösztön RÚLZ!!!!! 8)

:hein: fára mászik???
olyat még nem láttam...
...egy-két macskát is megtaníthatna... van most a kertben egy kismacsek, és még nincs tisztában a meggyfa és az én lábam közti különbséggel... :roll: úgyhogy néha szépen elindul fölfelé a lábamon... és hegyesek a karmai... :roll:

...amúgy tényleg a leglehetetlenebb helyekre képesek bemászni, bebújni, beköltözni... volt egy macskám, aki hetekig egy kb 25*25cm-es dobozban aludt, ami tele volt dióval... miért volt az neki kényelmes???

...lökött cicák... :wink:

"Szép a tavasz és szép a nyár is,
de szebb az ősz s legszebb a tél..."

/J.A./

Több
19 éve 11 hónapja #231925 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Niph/Elentári írta: Ne akkor megnyugodtam hogy nem csak az én macseszom nem normális!!!
Bebujik a szekrénybe ha nyitva marad az ajtó, múltkor az ágyamba talált betévedni a cicc.

Ja és a kutyánk is külön szám: Ha anya beviszi a tálját és azt mondja mindjárt kapod a vacsit a kutya addig ott ül az ajtóba mert tudja hogy mindjárt hami lesz. Este 7-kor mindig ez megy nálunk!
És merje valaki azt mondani hogy az állatok nem értelmesek.......

Nimrocco::Jók a képek!!!! És a ló hol marad????????????,((((((vagy az nem kedvenc állat?????????, :lol: :P )))

A mi cicáink is szeretnek elbújni lehetetlen helyekre. Tesóm ki is tiltotta aegy kivételével mindet a szobájából, mert az összes piperéscuccát szétborigatták neki.

Niph/Elentári: próbáld meg uyganezt cicával! garantáltan kerseztülesel benne... néha zat várom, mikor tanyázok egy hatalmasat valamelyiken keresztül...

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

• gilloth
  • Látogató
  • Látogató
19 éve 11 hónapja #231879 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: Állatbarátok
A mi kutyánk FÁRA MÁSZIK!! 8O :)
Azazhogy a 4-5 méteres tujára. Kb 2m a rekordja eddig.
Vadászösztön RÚLZ!!!!! 8)

Több
19 éve 11 hónapja #231848 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Nem csak a macsekok ekkora kópék, az én fél éves "kicsi" kutyuskám volt olyan szemtelen amikor anyu átvitte a nagypapámhoz egy kicsit, hogy besurranjon a nyitva felejtett ajtón, majd a papám heverőjére vetődött és bealudt :) nem volt szivünk felkelteni a kis rosszcsontot 8)

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
19 éve 11 hónapja #231816 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Ne akkor megnyugodtam hogy nem csak az én macseszom nem normális!!!
Bebujik a szekrénybe ha nyitva marad az ajtó, múltkor az ágyamba talált betévedni a cicc.

Ja és a kutyánk is külön szám: Ha anya beviszi a tálját és azt mondja mindjárt kapod a vacsit a kutya addig ott ül az ajtóba mert tudja hogy mindjárt hami lesz. Este 7-kor mindig ez megy nálunk!
És merje valaki azt mondani hogy az állatok nem értelmesek.......

Nimrocco::Jók a képek!!!! És a ló hol marad????????????,((((((vagy az nem kedvenc állat?????????, :lol: :P )))

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)

Több
19 éve 11 hónapja #231716 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Úgy hallottam Maci (Huan) eltávozott közülünk. Én nem ismertem, de a tábori leírásokból/fényképekből kiderül, hagy nagy nagyon kedves kutya lehetett. Őszinte részvétem.

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
19 éve 11 hónapja #231635 Írta: Fimbrethil
Fimbrethil válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Az én cicám(amikor volt) meg a szennyesben aludt
apámék macskája meg ha szomjas beül a mosogatoba és nyávog h nyissák ki neki a csapot, meg a mosogépbe is belemegy ha nyitva hagyják:-)

Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.

Több
19 éve 11 hónapja #231497 Írta: Celebriel
Celebriel válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Narmo Poice írta:

Alyr Arkhon írta: Narmo: Áldás a kutyádra, ki ne neveld belőle ezt.
Így nem (vagy csak nehezebben) tudják megmérgezni, stb. Figyelj rá oda.

Ez nem tudatos "belenevelés" volt. De ugyanez van a "szóljállal" (bár ez még nem mindig okés). Abból áll, hogy elkezd vonítani erre a szóra. (gyakran olyankor is teszi, mikor "gyere már és simogass"- kínja van.. :lol:

Rabyn: az orrára kell koppintani. Sose kézzel. Arra is kell vigyázni, hogy nehogy olyannal ami később kellhet, mert félni fog tőle.. (pl. póráz)

Ha ez sem jön be, üdvözöllek a "falánk kutyák gazdáinak országos egyesületében"...

Mindig történik veled valami, ami megrázza benned világot...

Több
19 éve 11 hónapja #231408 Írta: Narmo
Narmo válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Alyr Arkhon írta: Narmo: Áldás a kutyádra, ki ne neveld belőle ezt.

Ez nem tudatos "belenevelés" volt. De ugyanez van a "szóljállal" (bár ez még nem mindig okés). Abból áll, hogy elkezd vonítani erre a szóra. (gyakran olyankor is teszi, mikor "gyere már és simogass"- kínja van.. :lol:

Rabyn: az orrára kell koppintani. Sose kézzel. Arra is kell vigyázni, hogy nehogy olyannal ami később kellhet, mert félni fog tőle.. (pl. póráz)

Több
19 éve 11 hónapja #231316 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Narmo: Áldás a kutyádra, ki ne neveld belőle ezt.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 11 hónapja #231314 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Na a mi kutyánkkal se könnyü (Dodie nemsokára lesznek ám róla új képek. Bakker már tök magas!!:)

Festettem a szekrényt (temperával) és elcsórt egy tubust... Na ez még nem lett volna baj, de elkezdte lenyalni amit felfesettetem. Kapott is rendesen miatta. (nyugi csak a fejére koppintottam az ujsággal) Meg mostmár mindent összerágicsál.. Valami tipp ezellenn?: )

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
19 éve 11 hónapja #231277 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Narmo Poice írta: A kutyusom legújabb szokása, hogy addig nem hajlandó kajolni, amíg "engedélyt" nem kap rá. Persze ez valamilyen szinten jó dolog, de: olyan bosszantó tud lenni, mikor reggel kirakod neki a csontját és délután szomorú szemekkel néz rád, mert nem mondtad (elfelejtettem) neki, hogy "eheted".. :roll: :lol:

[size=9:17e23nfv]Erre mi azt mondanánk, hogy aki hülye, haljon meg...
Boccs...[/size]

Our knees do not bend easily

Több
19 éve 11 hónapja #231275 Írta: Narmo
Narmo válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Holtak vezére írta: Nim: jók ezek a KarCZagi állatkák :D

OFF:
Nem CZ!!!! És kisbetű..
ON

Hogy ne legyen teljesen Off. Egy érdekes apróság így a napokból..
A kutyusom legújabb szokása, hogy addig nem hajlandó kajolni, amíg "engedélyt" nem kap rá. Persze ez valamilyen szinten jó dolog, de: olyan bosszantó tud lenni, mikor reggel kirakod neki a csontját és délután szomorú szemekkel néz rád, mert nem mondtad (elfelejtettem) neki, hogy "eheted".. :roll: :lol:

Több
19 éve 11 hónapja #231200 Írta: Holtak vezére
Holtak vezére válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Timona írta:

Holtak vezére írta: Estelio (ha te vagy Mecsi, akkor Mecsi)

OFF
HV szerintem már rémeket látsz :lol: , Estelio nem mecsi, mert mecsi most shaman néven fut ;)
ON

OFF
is..
ON

Nim: jók ezek a KarCZagi állatkák :D

"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"

Több
19 éve 11 hónapja #231195 Írta: Celebriel
Celebriel válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Radiátorra teszem a macskát... :lol: Ez kb. olyan, mint amikor azt mondják, kiteszik a (a macskának) szűrét... :wink: Nem kell berágni...

Kutyáimról semmi hír? :(

Ha már állatfajták... Tegnapelőttelőtt' megtaláltak a BKV-s ellenőrök. :evil:

Mindig történik veled valami, ami megrázza benned világot...

Több
19 éve 11 hónapja #231166 Írta: Ancalima Anarórë
Ezek voltak már életedben, vagy mind egyszerre? 8O
Süni rulez... JAJDECUKIII!!!

Több
Több
19 éve 11 hónapja #231142 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Állatbarátok
hihi, a mi ciccünk is imád érdekes helyeken császkálni. Egyszer a kádban aludt, máskor a fiókomban turkált... :lol:

Woland: juj! Mi történ tegény kutyussal???? 8O :cry:

'Is there anybody out there?'

Több
19 éve 11 hónapja #231064 Írta: Ancalima Anarórë
Juj lemaradtam, mi is a baja a kutyádnak? 8O :(

Több
19 éve 11 hónapja #230799 Írta: Woland
Woland válaszolt a következő témában: Állatbarátok
sietek, a kutyusunk háta még mindig vérzik, és állandóan be van gyulladva :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Több
19 éve 11 hónapja #230794 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Radiátor:

Egyik cicánk egyszer, még kiskorában felugrott a tűzforró kályhára, és összeégette mind a négy rózsaszín talpát. Anya lett rá figyelems, hogy miért sír a cica, és majdnem megszakadt a szívünk látva a felhólyagzott talpait.

A jobbik eset az volt, amikor a teknőctarka lány cicánk pancsolt, és a kádba ugrott. Igaz, ugyanő a mosógépet is fel akarta térképezni- belülről. Szerencsére idejében észrevettük, de azóta, mielőtt lezárnánk, ellenőrizzük a gépet macskaügyileg.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
19 éve 11 hónapja #230738 Írta: Ancalima Anarórë
Celebriel:

Szméagol írta: A macska máris összebarátkozott velem, meg a családdal is, nem úgy a macskánkkal, ahogy az várható..

Hát... Az én macskám nem volt valami hálás... Egy éves korában kábé elhúzott a szomszéd macskacsajhoz, egy hét múlva jött a nő gazdij, odaadtuk neki a törzskönyvet (ma már biztos jobban kötődnék egy macshoz, mintsem hogy elengedjem, de hát nagyon kicsi voltam...). És ezzel vége is volt a történetnek. Hát... Azóta inkább kutyapárti vagyok. :lol:

Több
19 éve 11 hónapja #230724 Írta: Estelio

Estelio (ha te vagy Mecsi, akkor Mecsi): a radiátorra feltenni nem hülyeség????? szvsz inkább kályha mellé, vagy inkább a radiátor mellé, és nem rá.. naná h meghalt vagy bugyoláld be előzőleg a radiátoron melegített törülközőbe, vagy ilyesmi..

Mondtam én egy szóval is hogy nem bugyoláltam be, egy régi vastag kötött sapkámba tettük bele, aztán mikor már jobban lett a radiátor mellé egy kis dobozba, amit szintén teleraktuk rongyokkal. Azért ne nézzél már hülyének.

Több
19 éve 11 hónapja #230617 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Holtak vezére írta: Estelio (ha te vagy Mecsi, akkor Mecsi)

OFF
HV szerintem már rémeket látsz :lol: , Estelio nem mecsi, mert mecsi most shaman néven fut ;)
ON

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
19 éve 11 hónapja #230532 Írta: Holtak vezére
Holtak vezére válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Estelio (ha te vagy Mecsi, akkor Mecsi): a radiátorra feltenni nem hülyeség????? szvsz inkább kályha mellé, vagy inkább a radiátor mellé, és nem rá.. naná h meghalt :( vagy bugyoláld be előzőleg a radiátoron melegített törülközőbe, vagy ilyesmi.. :)

"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"

Több
19 éve 11 hónapja #230514 Írta: Estelio
Képzeljétek a szomszéd macskája hozzán köjkedzett. Csak sajnos későn vettük észre őket. Az egyik délután nyávogásra lettem figyelmes és megtaláltuk a kiscicát a padláson, a testvérével együtt aki sajnos nagyon rosszul volt, teljesen átfázott meg már pár napja nem ehettek semmit, szegények csontsoványak voltak. A beteg cicát feltettük a radiátorra és késő délutánra már egész jól volt magától evett, de sajnos másnapra meghalt. A testvére viszont jól van, egy kis ördögfióka és már akkora a hasa hogy már majdnem gurul. De a többi macskám nagyon féltékeny, a süket cicámmal már nagyjából összebarátkozott, remélem a többi is megszokja hamarosan.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.206 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére