Állatbarátok
- Niph
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
A kutyák nagyon értelmesek! A mi házörzönk, ha viszem a labdát már tudja mi jön és le se lehet ütni az örömtől!!
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Namarie
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Drizzt írta:
Namarie/Alatariel írta: Gilloth:
Szerintem nyírd ki. Darabig ocsmányul fog kinézni, de szvsz ez a számára a legfájdalommentesebb módszer.
Nyírja ki ? 8O Hát, végül is...bár nem biztos, hogy sikerül eltenni láb alól fájdalommentesen...
Amúgy...
Nekem is van ám kutyám:
kep.tar.hu/drizzt/index.phtml?aid=27636320
A jó ég áldjon meg mindenkit, én perzsacicákhoz meg a saját hajamhoz vagyok szokva gubancosodási téren, és perszacicák szőréből, na meg az én hajamból is KI kell nyírni a gubancot..
Amúgy a mi két kutyánk elég normális, kivéve amikor valami csemegét keresnek a kertben. Tavaly nyáron a foxi annyi paradicsomot zabált, hogy emészetetlenül jött ki belőle, szegény apukám meg zat hitte, vége a kutyának, mert vért székel..
Amúgy dog elég jólnevelten csinálja, ha mondunk neki valamit, de a foxi egy kókuszdiófejű értetlen kis állat..
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- gilloth
- Látogató
Azóta sem bírom elfelejteni...
Namarie: értem, mire gondolsz... lehet h megpróbálom.
Drizzt: nyugi, él a kutya!!
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
'Is there anybody out there?'
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Ha nem is értik az ember összes szavát az érzelmeinket tökéletesen értik és annyi tökéletesen elég. Talán túl sok emberi tulajdonsággal ruházta már fel az macskámat, de időnként olyan "arcokat" vág.
A betnítást én elhiszem. Minden lehetséges.
A minap mentem be az iskolába (uh) és láttam egy kóbor macskát, eleinte elakart menni, de csak olyan ímmel-ámmal, hagyta, hogy megsímogassam. Aztán bement a bokorba, ahol négy kölyök várta. Szép kis család volt...
- Suhifarok
- Nem elérhető
Igaz, aztán haza talált!
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
- Timona
- Nem elérhető
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Timona: Nem lehet, egészen véletlenül, hogy más ruha van rajtad?
Az én kutyáimat ki kell okítani, ha rájuk szólok, h most Pestre megyek vagy ilyesmi akkor nem ugrálnak össze (vagy csak... "véletlenül")...
Én tegnap kénytelen voltam megfenyíteni egy kissé a két nagyobb kutyámat, mert ugyan kedvesen elkísértek a házukig, (ami egy körülkerített külön részen van, mert egyszer régen még ügyeltünk rá, hogy néz ki a kert és ezek mindenhova tavat akarnak ásni) de amikor közöltem, h menjenek be, majdhogynem kiröhögtek...
Viszont ilyenkor amikor a sok építkező munkás folyton nyitvahagyja a kertkaput és a vasúti sinek csak egy saroknyira vannak...
Szóval mindkető kapott egy erős simogatással felérő "pofont" a fejére, és rögtön megjavultak...
Én meg rögtön nagyon sajnáltam őket...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Timona
- Nem elérhető
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Drizzt
- Nem elérhető
Namarie/Alatariel írta: Gilloth:
Szerintem nyírd ki. Darabig ocsmányul fog kinézni, de szvsz ez a számára a legfájdalommentesebb módszer.
Nyírja ki ? 8O Hát, végül is...bár nem biztos, hogy sikerül eltenni láb alól fájdalommentesen...
Amúgy...
Nekem is van ám kutyám:
kep.tar.hu/drizzt/index.phtml?aid=27636320
- Suhifarok
- Nem elérhető
Bár nem tudom az ellenkezőjét bizonyítani (mintha ezt tudnám ), mindenesetre szívesen "elcseverészem" a kutyámmal, kérdés, hogy mennyit fog fel belőle...
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
[size=9:1uafsnam](a chatolást töröltem Estellel, és magammal együtt)[/size]
- Lin
- Nem elérhető
Múlt hét szerdán láttam az egyik német adón egy élő műsort,ahol a kutya megértette, hogy melyik plüss állatot hozza oda és mindig a megfelelőt választotta. Tudósok is foglalkoznak vele és arra a megállapításra jutottak, hogy a kutya tudja, melyik név, melyik plüss állathoz tartozik, tehát "érti". Nem hittem volna, hogy ilyen létezikErda niire (Area) írta: Az ofőm tesójának van egy kutyája, aki tud angolul. (Amerikában éltek eddig) Megmondják neki, hogy a konyha bal sarkában van egy kicsi és egy nagy pohár, menjen be, és hozza el a kicsit, és megcsinálja! Ti ezt elhiszitek?
"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"
- Namarie
- Nem elérhető
Szerintem nyírd le. Darabig ocsmányul fog kinézni, de szvsz ez a számára a legfájdalommentesebb módszer.
Köszönöm a képeket a kutyusról!
Más: Dédimamám örökbefogadó szülő lett- egy kb. három- négyhetes kislányt talált, aki vagy bemászott hozzájuk, vagy betette valaki. Egy kislánycicát, tüneményes kis fekete- fehéret, befogadta, etetgeti, vigyáz rá. Amikor megláttam, majdnem eldobtam magam, mert elsőzör azt hittem a nyifitolására, hogy a felnőtt cicáját zárta be mamám véletlenül a füribe, és amikor megláttam.. jött elém, nyiforgott, hízelkedett az cseppnyi kis cica.
Más: a mi kiscánk, akiről írtam, hogy gondatlan az anyja, és ment a hasa, szerencsére jobban van, és szépen fejlődik, hála az égnek.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- gilloth
- Látogató
vmi tök más, de azért állati téma...
vki nem tudna tanácsot adni? Angol cocker spánielünk van és télen elhanyagoltuk a fésülését és masszívan összegubancolódott a szőre, úgyhogy nem bírom szétszedni. Most mit csináljak, vágjam le a gubikat? V van trükk szétszedni????
Lszi segítsetek!!!!
Amúgy az mi kutyánk is tök sok szót ért, közte sok olyat, amiket nem tanítottunk, csak hallotta...
A homoszexualitáshoz csak annyit hogy kutyánál sztem leginkább akkor jelenkezik, ha meg van vonva az ellenkező neműek társaságától. De lehet velem vitatkozni.
Toma: hogy érted azt hogy elfogadott dolog?
gilloth
- Rohin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Az énekesmadár.
- Úgy ám. A rigó.
- Nimrocco mirimafea
- Nem elérhető
Az utcánkban van egy rigó ami a boci-boci tarkára énekelt variációkat...
Tulképp bármilyen hangot tudnak utánozni a rigók is.
Óóóóó,egy ilyen madárka nekem is kell!
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Suhifarok
- Nem elérhető
Ancalima Anarórë írta: Szerintem jól teszik. Mondjuk ha az egyik átharapja a másik torkát, biztos nem ücsörönek ott, hanem segitenek neki...
Öööö, nem éppen! Egyszer megöltek már egy macikát a többiek, szegggényt!
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Suhifarok
- Nem elérhető
Ma voltam a veresegyházi medve farmon...jaj, rettentő aranyosak voltak a macik! Szvsz elég jó körülmények között élnek, van két nagy medencéjük is (kettő veszettül játszott a vízben, halál aranyosak voltak), és nagy...barlangszerűségeik is. Egy medvécske meg nagyon játszotta az eszét, egy fagerendával tornászott, föl-le emelgette, dobálta, rágcsálta, mint egy kis cirkuszi maci....
Csak azon gondolkodtam el, hogy a gondozóik vajon helyesen teszik-e, hogy egyáltalán nem szólnak bele az életükbe? Szal, ha összeverekednek és az egyik megsebesül nem segítenek rajta, hisz vadon élők közt is így lenne...Csakhogy ők nem vadon élők, mégha mindenük meg van ( ) akkor se...Hát nem is tudom... Szerintetek?
- Holtak vezére
- Nem elérhető
"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- Ainariel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Én a kutyámnál tapasztalom,hogy mindent megért,amit mondanak neki.Gyakran még el is lehet beszélgetni vele,
ilyenkor tök komoly képpel hallgat és a szemén lehet látni,hogy pontosan érti.
Perzse van,amikor akadnak kommunikációs problémáink,mint például a "helyedre" és a "kifelé" szavaknál.
Az állatorvosért pedig egyenesen bolondul.
Itt van egy érdekes cikk a témához,ami alátámasztja,hogy igenis értik az állatok a beszédet:
www.origo.hu/tudomany/elet/20040611negylabu.html
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető