Állatbarátok

Több
17 éve 4 hónapja #336877 Írta: Nessa
Nessa válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Szegénykék :( Ha lenne rá lehetőségem, akkor biztos befogadnék egyet, de sajnos nem lehet :cry: ha még kell akkor viszont szívesen segítek gazdit keresni.

*csak az RG semmi más...*
"Most velem nevetsz, vagy rajtam?"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 4 hónapja #336861 Írta: Ilweran
Ilweran válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Ezt egy ismerősöm írta, remélem, nem haragszotok, ha ide is beteszem:

Ha tudtok segítsetek!
Július 9-én, Hétf

"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 4 hónapja #336834 Írta: Encsi
Encsi válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Oké, ami a nyulat illeti, az még bőven ráér, amíg meg nem lesz a kerítésünk... a madár meg oké, bár még a családdal egyeztetni kell :)

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
17 éve 4 hónapja #336795 Írta: Vikil
Vikil válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Encsi írta: Nekünk ztebrapinty kéne, meg egy hatalmas nagy nyúúl :)

A nyuszi megoldható de a madárka is ha érdekel tudok adni egy telefonszámot

Több
17 éve 4 hónapja #336770 Írta: Encsi
Nekünk ztebrapinty kéne, meg egy hatalmas nagy nyúúl :)

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
17 éve 4 hónapja #336755 Írta: Nessa
Nessa válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Nekünk kanárink volt. Több is egymás után. Az elsőre a tesóm rálépett, de túlélte a madárka :)
Most meg van 2 tekim, 10 évig jól elvoltak, mostmeg a nagy mindig megharapja a kicsit :(

*csak az RG semmi más...*
"Most velem nevetsz, vagy rajtam?"

Több
17 éve 4 hónapja #336528 Írta: Vikil

cortez71 írta: Nekem volt papagájom. Hullámos. Az egyik megszökött, a másik meg bánatában elutasította a táplálékot és meghalt :( Nincs szerencsém az állatokkal :D

Hú nekem pedig van. Ja meg jó sok állat.....
szeretem őket attó még hogy marha sokan vannak

nekünk is volt papagájunk Kékhomloku amazon szép volt

Több
17 éve 4 hónapja #336489 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Nekem volt papagájom. Hullámos. Az egyik megszökött, a másik meg bánatában elutasította a táplálékot és meghalt :( Nincs szerencsém az állatokkal :D

Több
17 éve 4 hónapja #336485 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Papagáj szerintem is. Ismeritek a Gyurika, a repülő papagáj című számot? :D

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)

Több
17 éve 4 hónapja #336482 Írta: Vikil
Snuffles én a kecskepapagájt választanám márt csak azért is mert nem tudod milyen aranyos egy imprint cuki papagáj...

Akkor senki semmit nem szerene pedig annyira aranyosak.. :?

Több
17 éve 4 hónapja #336421 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Nemrég egy ismerősöméknél sok kecskepapagáj született, egy kismadarat felajánlottak nekem ajándékba, de nem tudom, lehet-e együtt tartani hullámos papagájjal, és hogyha nem lehet, melyiküket tartsam meg? Mostani papagájkám rettenetesen hangos és rossz neki itt nálam, nem tudok neki minden kedvező feltételt biztosítani, lefogadom, hogy rosszul érzi magát nálam. Nem eszik szinte semmit a magokon kívül, pedig annyi mindent összevásárlok neki, lemegyek a kertbe finom zsenge tyúkhúrért, de meg se szagolja.

Szerintetek neveljem még ezt a kis kék hullámos csirkefogót, vagy inkább egy kézzel nevelt ingyér' szerzett kecskepapagájra cseréljem le (hűtlenül)?
Habár abban sem vagyok biztos, hogy a kecskepapagáj jól érezné magát nálam, de ősztől albérletben laknék két emberrel, ebből az egyikük számomra ismeretlen és nem szereti a hangos madarakat. Sajnos a mostani kis madárkám éppen ilyen idegörlően hangos. :(
Mit tehetnék? (A válaszokat holnaptól csak tábor vége után tudom megnézni, de ha bármi tanácsot írtok, nagyon megköszönöm!)

"Well, I'm back."

Több
17 éve 4 hónapja #336394 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: Állatbarátok
tudom, h nem vág annyira témába, de megkaptam a kiscicámat :P .. végülis Lurkó lett, fehér alapszíne van, azon pedig kicsit bronzos-szürkés cirmos minták.. eszméletlen pici és szép és aranyos... :P *csak örömködök *

jajj és így utólag is kösz a névtippeket!!!!!

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
17 éve 4 hónapja #336388 Írta: Encsi
Minket a nyúl érdekelne, de még nincs kerítésünk, és egy előző nyúllal nagyon megjártuk :( (bejött egy kóborkutya, földöntötte a ketrecet, a nyúl meg elég szabadságmániás szökőművész volt...) De a szomszédban vannak fehér kisgörények eladók ;)

Több
17 éve 4 hónapja #336382 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Jujjj mindegyik érdekel, de kidobnának velük itthonról :cry:

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
17 éve 4 hónapja #336380 Írta: Vikil
Jajj valakinek nem kell
Kisgörény vagy törpe nyulak ( van magyar óriás is) Vagy Kacagógerle?
Ha valakit érdekel bátran írjon :wink:

Több
17 éve 4 hónapja #335495 Írta: Vikil

Kar'sa írta:

Sil írta: (ha jól tudom)

Igen, jól tudod... bizony... a paripának szegénynek nem olyan jó...

Hát az én pacimnak eféle dondoktol nem kell félnie. :wink:
Ma mikor meglátot itatás elött úgy rohant felém azt hittem meg sem áll 8O Eltépte az 1ik pólómat úgy meghúzta hogy elszakadt (még jó hogy magam voltam :lol: )

Több
17 éve 4 hónapja #335486 Írta: Kar_sa
Kar_sa válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Sil írta: (ha jól tudom)

Igen, jól tudod... bizony... a paripának szegénynek nem olyan jó...

Kārātārānen a áirâë...

Több
17 éve 4 hónapja #335485 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Állatbarátok

gilloth írta: Nem vagyok otthon a lovakban, a paripa az csak fiú ló lehet? :hein:

Fiú, de elvileg ráadásul még herélt is... (ha jól tudom)

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
17 éve 4 hónapja #335477 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: Állatbarátok

gilloth írta:

Nóli i linantea írta: Ha paripa akkor hogy sárlik? :lol:

Nem vagyok otthon a lovakban, a paripa az csak fiú ló lehet? :hein:
([size=9:8a3qygnn]nekem csak malacom van, az is tengeri... 8) :wink: [/size] )

Hát... :lol: általában. 8) De szamár is, ha sárkány a kedvese. :D

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)

• gilloth
  • Látogató
  • Látogató
17 éve 4 hónapja #335470 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Nóli i linantea írta: Ha paripa akkor hogy sárlik? :lol:

Nem vagyok otthon a lovakban, a paripa az csak fiú ló lehet? :hein:
([size=9:rzyzyad1]nekem csak malacom van, az is tengeri... 8) :wink: [/size] )

Több
17 éve 4 hónapja #335376 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Ha paripa akkor hogy sárlik? :lol:

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
17 éve 4 hónapja #335356 Írta: Vikil
Tiszta bolond a pacim.
Sárlik és nem bírok vele állandóan puszilgat meg csipked, de aranyosan ilyenkor ilyan cuki tud lenni..
Mindig csak játszana ha meg felülökrá akkor meg szemtelenkedik és mókázgat. N :bill1: Nagyon szeretem az én kis táltos paripámat.

• gilloth
  • Látogató
  • Látogató
17 éve 4 hónapja #335338 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: Állatbarátok
...egyébként én épp most olvasok egy ilyen könyvet, az a címe, h Lelkibeteg kutya, és elképesztő, h mi minden tud így hatni egy kutyára... és hányféle lelki gubanca lehet.. most ez vajon azért van mert már ők is ún "civilztáltak", mint mi? Vagy mert az embernek is annyiféle problémája van?
A mi kutyánk pl ilyen morgós lett. Régen ugrált az ölünkbe, most meg morog, ha fel akarjuk emelni. Arról nem is szólva, h kész tortúra a fésülése - amit pedig muszáj (lenne), mert spaniel...

Több
17 éve 4 hónapja #335203 Írta: Vikil
Sziasztok!

Rég jártam it.

Narmo, Lakásban tartjátok a kutyát??
Mert ha kis helye van akkor a kutya maga szórakoztatására pótcselekvéseket csinál pl.: körbe körb rohangál, kergeti a farkát, lerágja a saját lábát....... :( meg hasonlók

Több
17 éve 5 hónapja #333160 Írta: Newra
Newra válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Narmo írta: Köszi, farkaskarom tényleg nem. Magát a talpát rágcsálja,de.. Annyit tudok,h megőrjít. Mostmár semmi baja nincs. Van h rákap másik lábainak a megcsócsálására, meg mindenre amit maga körül talál. (pölö: fadarab, virág virágtartóstól, kocsimosókefe, szivacsok változatos színben stb.) Szerintem,mikor unatkozik ez egy amolyan mellékelfoglaltság lehet. Nemtudom. :?

Az esetleg nem lehet, hogy a fogával van valami baj? Állítólag, ha a foga fáj, akkor sokmindent megrágcsál.

Van mi arany, bár nem fénylik...

Több
17 éve 5 hónapja #332976 Írta: Encsi
Érdekes... nem lehet, hogy lelki baja van? :)

Több
17 éve 5 hónapja #332826 Írta: Narmo
Narmo válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Phaedra/Namarie írta:

Narmo írta: Aiya!
Naggyon rég jártam erre. Sajnos.

Én is betegséggel fordulok hozzátok. A kisebbik kutyusunk, Lykos már lassan 1éve küzd lábfájással. Az jobb hátsó lábán 3havonta, 2havonta kijön valami,ami miatt folyton rágja, mintha valamit ki akarna szedni belőle. Legelső alkalommal 2nap után el is múlt. Aztán ez folyamatos rendszerességgel mindig előjött. A legutolsó alkalommal annyira szétrágta a mancsát, h rálépni alig tudott.
Állatorvos látta, nem is egyszer. Szerinte csöpögtessem betadinnal. 2-3nap múlva mindig elmúlik, de azért aggasztó, hogy mi lehet a lábával.. Széthúzogattam a lábujjait, hátha belement vmi a talpába, de az sem. :? :(

Vidd el másik orvoshoz!!

Már az is megvolt. Senki nem lát benne semmit. Mégcsak seb sincs rajta,ami vérezne. Semmi!

Több
17 éve 5 hónapja #332610 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Narmo írta: Aiya!
Naggyon rég jártam erre. Sajnos.

Én is betegséggel fordulok hozzátok. A kisebbik kutyusunk, Lykos már lassan 1éve küzd lábfájással. Az jobb hátsó lábán 3havonta, 2havonta kijön valami,ami miatt folyton rágja, mintha valamit ki akarna szedni belőle. Legelső alkalommal 2nap után el is múlt. Aztán ez folyamatos rendszerességgel mindig előjött. A legutolsó alkalommal annyira szétrágta a mancsát, h rálépni alig tudott.
Állatorvos látta, nem is egyszer. Szerinte csöpögtessem betadinnal. 2-3nap múlva mindig elmúlik, de azért aggasztó, hogy mi lehet a lábával.. Széthúzogattam a lábujjait, hátha belement vmi a talpába, de az sem. :? :(

Vidd el másik orvoshoz!!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
17 éve 5 hónapja #332582 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Hát akkor lehet, hogy tényleg valami pszichés alapú dolog. :roll:

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 5 hónapja #332565 Írta: Narmo
Narmo válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Köszi, farkaskarom tényleg nem. Magát a talpát rágcsálja,de.. Annyit tudok,h megőrjít. Mostmár semmi baja nincs. Van h rákap másik lábainak a megcsócsálására, meg mindenre amit maga körül talál. (pölö: fadarab, virág virágtartóstól, kocsimosókefe, szivacsok változatos színben stb.) Szerintem,mikor unatkozik ez egy amolyan mellékelfoglaltság lehet. Nemtudom. :?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.998 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére