Állatbarátok

Több
21 éve 3 hónapja #134146 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: Állatbarátok
nekünk most zöldikefészkünk van a szüleink szobájának ablaka alat......(ezzel magyarázható meg a hajnali csipogás ;) ), és hál' istennek már a második fészekalj is sikeresen kirepült :)

mi is találtunk vagy 3 napja egy leesett fészket :( :cry:

Gyöngycem (voltam valaha)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 3 hónapja #134145 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Rago: ezt a macskamosást a TTC-ről vetted, nem??? :twisted: :lol:
A rigókhoz, mi még csak hullámospapagájt, fenyőrigót és verebet mentettünk ki a macskánk karmai közé, de sajnos mindet halálos sebbel. :cry:

'Is there anybody out there?'

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 3 hónapja #134136 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Itt lehet a teveclub mintájára kutyot tartani,de angol.
itt naon édes földönkívülieket gyárthatsz/tarthatsz
egy kutya története,autógumi reklám
naon édes,fáradt cicc
csernobil cicc

Több
21 éve 3 hónapja #134112 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Ez egy kicsit(?) durva,de hathatós:
Hogyan fürdessünk meg egy macskát?
Alaposan tisztitsd ki a WC-t.
Adj megfelelő mennyiseg

Több
21 éve 3 hónapja #134100 Írta: Lalaith Scarlett
Lalaith Scarlett válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Kb. fél éve történt az eset. Apám kocsijára ráesett egy kis rigó, de még élt. Hazavittük, kaptunk ketrecet, gondoztuk és etettük. A ketrece egy üvegházban volt, ahol a macskáink is laknak. Meggyógyult, kiengedtük, persze amliyen balfaszok vagyunk, elfelejtettük bezárni a macskákat míg elrepül. Gondolom ki lehet találni, mi lett szegény madár vége... :cry: :cry: :cry:

Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...

Több
21 éve 3 hónapja #134030 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: Állatbarátok
JAj, én meg épp most jöttem haza, kimegyek a kertbe, erre a tuja alatt egy leesett fészket találok :( :cry: :cry: :cry: szeginy kicsi rigók!!!
A rigókkal kapcsolatban,:Nálunk rengeteg van(lehet, hogy azért is, mert erdő mellett lakok, bár nem tudom, ez tényező e a rigóknál...)
A kertünkben van egy tó, ott szoktak fürdeni :D olyan édik!!!
Mi is találtunk tavaly fiókákat, de halva :cry: Van a kertünkben legalább 3 fészek :wink:

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
21 éve 3 hónapja #133994 Írta: Erda niire (Area)
ceginy fekenerigók... :cry:
Vilya: a REX.HU téllen jobb!

Több
21 éve 3 hónapja #133935 Írta: Vilya
Vilya válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Köszönöm szépen Area! :) Egyébként én is találtam egy oldalt: www.rex.hu
Itt is lehet jelentkezni önkéntesnek.
Képzeljétek, nem fogjátok kitalálni, hogy kikel bövült a családom. :D Egy Fürj házaspárral. Nagyon aranyosak, hasonlitanak a kis csirkékre, de mégsem. Állítólag a tojásukat meglehet enni és sokkal egészségesebb, mint a tyúk tojás. :wink:
Azért itt is megkérdezem:
Nem szeretne valaki kis fehér egereket?

[size=9:17rof5fd](Frodó & Samu)[/size]

Több
21 éve 3 hónapja #133915 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Aranymag írta: Tegnapelőtt a macskám elkapott egy kicsi cuki feketerigót. Megmentettük, és etettgettük, nagyon cuki volt csipogott kapott finomakat(giliszta, pajor stb..). Próbáltuk reptetni, de még csak félig-meddig ment neki. Aztán ma felhív apu, hogy meghalt. Olyan szomorú voltam! :(

velem is ugyanez történt....na jó majdnem.....

télen találtunk az udvarunkon egy beteg feketerigót......gondozásba vettük, még gilisztát is ástunk neki a tesómmal, de másnap meghalt.... szegééééééééény!

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
21 éve 3 hónapja #133896 Írta: Erda niire (Area)
Vilya: ez Nagykanizsán van, de itt egy remek oldal: allatmenhely.lap.hu/

Több
21 éve 3 hónapja #133870 Írta: Vilya
Vilya válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Erda niire (Area) írta:
Bocs, de nem tudom miről beszélsz. Én úgy nézem menhelyi kutyát írtam. Egyébként úgy van, hogy elmehetsz a menhelyre, és kivihetsz egy kutyust sétálni, és akkor boldoggá tettél egy kutyust.... :D

De jó!! :D Hol lehet ilyet csinálni? Mert a közelünkben nem tudok menhelyet... :( Szívesen segítenék menhelyeknek, de tényleg nem tudok egy közelit. Tudna valaki segíteni nekem ez ügyben.

[size=9:17rof5fd](Frodó & Samu)[/size]

Több
21 éve 3 hónapja #133726 Írta: Erda niire (Area)
a szomszéd kutyája mindíg idegbeteg, ha arra járok, nekiront a kerítésnek, és ugat, ugat..... be kell neki dobni egy botot, és amíg utánna rohan, addig eliszkolni. :D

Több
21 éve 3 hónapja #133710 Írta: Misteq
Misteq válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Area:MEGHALOK!!!!!!!Lecuppantottál 1 őzikét??? :eek2: ÖH!!!!Hát kifekszek...De jó vkineeeeeeeeeeeeeeeek!!!
Lalaith:nagyon Jimmy!!!Én olyan ritkán jutok lovakhoz :( (( /pedig nem kéne...az vhogy hozzátartozik a lovasíjászathoz :P PP na mind1/
Aranymag: :bawling:
Elza:szegény...kissé sokkot kaphatott :( (
Aug:hjajj....de kis ennivalóak :) ))

Más:hallottátok más az MTV-n mikor a Japán és Norvég(a norvég nem biztos)eléneklik a Time to say good bye-t?Vgayis h. összevágták a hangjukat...de voltak konkrét olyan részek is amiket nem vágtak..hjajj...olyan céééép!!Kissé mindig elkap a sírómumus mikor meghallom :bawling:
Gyerekek..én most aug.11-ig elmeek :( (( hiányozni fogtok!!Meek visszaszerzem az én kis Huanom!!!Szurkoljatok naon,majd ha backolok mindent elmesélek!!! Addigis...vigyázni az állatkákra meg szeretni őket :) )PÁPÁ!!! :closed: :closed: :closed: :closed:

"Soha nem hittek semmiben!Most semmivé lettek!"
"a hervadás fölé hajolva mosolygok tehetetlen"

Több
21 éve 3 hónapja #133648 Írta: Lalaith Scarlett
Az én tacskóm a postást meglátva kezd őrjöngeni...

Több
21 éve 3 hónapja #133592 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: Állatbarátok
De jó fej kutyu lehet! Az én volt kutyám, arra gizdult be, mikor kaját, vagy labdát, vagy vizet látott! A horgászok nagyon utáltak minket a tónál :lol:

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
21 éve 3 hónapja #133558 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Fimbrethil írta: eddig azzal probálkoztam, hogy átmenem hozzá megsimizni megszagoltatni magam meg minden de nem lett semmi hatása, nem tudtok vmi megoldást?

Csináld ezt minden nap, és adj neki kaját is. :wink:
A mi kutyunk (tacskó) meg akkor lesz idegbeteg, amikor jön egy pasi fehér ruhában... Akkor mindig elkezd ugatni meg vicsorogni, és közben fülét-farkát behúzva hátrál... Ez attól van, hogy utálja az állatorvost meg az injekciót. :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 3 hónapja #133553 Írta: Fimbrethil
Fimbrethil válaszolt a következő témában: Állatbarátok
lehet h egy kicsik off leszek de nem tom máshova irni

van egy tacskokutya akit éheztetett a gazdája, aztán a syonsyédom megsajnálta, hazavitte, sérve is volt a kutyunak, megmötötték és most ott lakik a szomszédomban és rettentö kis idegzsák, nem tudjátok hogy lehetne lecsendesiteni? ha kimegyek a kertbe képes 1 orán át ugatni, amig be nem megyek, képtelem megszokni a jelenlétemet pedig 2-3 honapja itt van már
eddig azzal probálkoztam, hogy átmenem hozzá megsimizni megszagoltatni magam meg minden de nem lett semmi hatása, nem tudtok vmi megoldást?

Fim

Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.

Több
21 éve 3 hónapja #133490 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Area: araaaaany!!!! :D :itscool: Te is mázlista vagy! Én is lovagoltam, de én is csak úgy, ahogy te (meg ügettem)... :?

Itt vannak Lvileg a cicás képek, de még töltöm fel a többit:
kep.tar.hu/lara9/index.phtml?aid=27581245

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 3 hónapja #133466 Írta: Erda niire (Area)
győzelem!!!! őzike képei:
kep.tar.hu/galina/index.phtml?aid=27581272 címen :D
lalaith: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanyira irigyelllllllllllllek! Én is szeretnék lovagolni, és a lovak közelében dolgozni, de eddig csak eccer lovagoltam, egy cammogó csődörön. Igaz én irányítottam, de ment volna magától is. :oops: :oops: :roll: :roll:
Elza: zsegény cica. Előre figyelmesztetlek, ha rájön, nem kell félnie, csak még nagyobb lendülettel/igyekezettel mászik fákra.
Aranymag: :cry: :cry:

Több
21 éve 3 hónapja #133416 Írta: Lalaith Scarlett
Elza:szegény cica, remélem meggyógyul... :cry: :wink:
Aranymag:szegény madár...
Aug:meg lehet szokni :wink:

Több
21 éve 3 hónapja #133409 Írta: Augustíne
Elza, Aranymag: Szegééénykék!!!!

Lalaith: Még mindig mázlista vagy! :D Bár asszem én nem bírnám ki ezt a munkát huzamosabb ideig... :? :wink:

Több
21 éve 3 hónapja #133395 Írta: Elza Eldaniella
Elza Eldaniella válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Tegnap írtam, hogy a macskánk fenn ragadt a fenyőfán tegnap előtt esete.
A sztorinak itt még nincs vége.
Tegnap délután megyek haza munka után, édesanyám mondja a macska egy kissé még sokkos állapotban van. Az unokahúg kivitte a kertbe délelőtt, a macska meg az összes fát nagy ívben kikerülte. Máskor a fák körül szokott boklászni, most meg egyenesen retteg tölük. A fenyőről meg nem is beszélve.
Reméljük hamar rendbe jö és újra fog fára mászni - de azért a fenyőt továbbra is kerülje el.

Több
21 éve 3 hónapja #133381 Írta: bea/mag
bea/mag válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Tegnapelőtt a macskám elkapott egy kicsi cuki feketerigót. Megmentettük, és etettgettük, nagyon cuki volt csipogott kapott finomakat(giliszta, pajor stb..). Próbáltuk reptetni, de még csak félig-meddig ment neki. Aztán ma felhív apu, hogy meghalt. Olyan szomorú voltam! :(

2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/

Több
21 éve 3 hónapja #133341 Írta: Lalaith Scarlett
Pesten:) Eleinte csak táborba jártam segíteni, de azóta ingyen lovaglásért cserébe oktatok/segítek etetetni, istállózni minden hajnalban meg már van egy délutáni saját osztályom saját lovasokkal... Najó, lovásznak azért nem lehetne nevezni (inkább lovasparasztnak szoktak:) ) :oops: , de az akarok lenni ha nagy leszek :wink: :oops:

Több
21 éve 3 hónapja #133296 Írta: Augustíne
Area, Lalaith: Mázlistáááák!!!! *Augnak vörös a feje* :D
Éédes kutyu! Ő végül is olyan, mint Bencus Bubus a táborból :arrow: Ő is a falu kutyája. A gazdija meghalt, és a falu tartja el. :? :wink:

Elza: :mrgreen: Cegíny... :)

A képek a másik gépen van, és ha odajutok felteszem őket!

Több
21 éve 3 hónapja #133282 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Állatbarátok
És azt még nem is mondtam, hogy díszpolgárrá is választották a kutyut... :wink:
De sajna a történetének a végét találtam csak meg itt a neten (lejjebb, Baja Bélája címmel, amúgy az első bekezdésben 4000 helyett 40 ezer értendő...):
www.kutya.hu/9908/mozaik.htm

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 3 hónapja #133274 Írta: Erda niire (Area)
vááááááááááá, kegyetlen a sors... hálózatba vagyok kötve a tesóm gépével, és a hálózat megszakadt! Az képek a másik gépen rekedtek! :cry: Az őzi odaát van! :lol:
Lalaith: lovász????? és erről nekem nem szóltál? 8O Cöcöcö... És hol? hogyan? miként kerültél oda?
Laylana: nem akarlak irigységbe taszítani, de én már pusziltam. :D
Elza: :lol: :lol: :lol: :wink:
Sil: ez olyan, mint a filmekben! Szegény kutusz.... :cry: :bawling:

Több
21 éve 3 hónapja #133201 Írta: Misteq
Misteq válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Aug:hjaj...egyszer úgy orron puszilnék 1 őziket :) )) (bár lehet h. else érném az őzikét,vagy ő is úgy orron puszilna h. az a ló rúgásával egyezne meg :P P )
Lalaith:lovászként??? *meghalt*
és hol?
Hmm...ebből is látszik h. az állatok mennyire szeretnek minket!-elkísérnek minket a túlvilágra,még ott is hűségesek.... :cry: -

"Soha nem hittek semmiben!Most semmivé lettek!"
"a hervadás fölé hajolva mosolygok tehetetlen"

Több
21 éve 3 hónapja #133195 Írta: Elza Eldaniella
Elza Eldaniella válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Nekem és a családomnak tegnap volt egy kis kalandunk az 1 éves sziámi macskánkkal Vaszillal.
Tegnap délután 6-ra értem haza. Ahogy megyek a járdán látom, hogy több szomszédunk áll a kapunk előtt, és mindenki felfelé néz. Én is így tettem. Látom, hogy a macskánk a 10 méteres fenyőfa legeslegtetején egyensúlyoz egy hihetetlenül kicsi és vékony ágon.
Mikor a kapuhoz érek édesanyám mondja, hogy Vaszil már délután 4 óra óta ott ül a fa tetején és nem tud lejönni, mindig lejut a fa feléig, de tovább nem, mert ott le van törve több fenyőfa ág is.
A bátyám mondta, hogy azért valahogy le kell hozni a macskát. Az egyik szomszédunk kölcsön adta az 5 méteres létráját. Ezzel a bátyám nagy nehézségek árán le tudta szedni Vaszilt.
Na ekkor jött még a java. A macska ragadt a fenyőgyantától, de úgy hogy a bátyám meg meg szó szerint hozzá ragadt a macskához, de végül egy ollóval megoldottuk a dolgot.
Ezután 3x kellett megfürdetni a macskát, amit Vaszil nem nagyon tolerált. De muszáj volt mert nagyon, de nagyon koszos volt. Miután vége lett a fürdetésnek sértödötten elvonult az ágy alá, ma reggelig elő sem jött, szó szerint ott duzzog.
Tegnap egy kissé mérgesek voltunk rá, de ma reggel már jót nevettünk rajta. :D

Több
21 éve 3 hónapja #133185 Írta: Lalaith Scarlett

Sil írta:

Lalaith Scarlett írta: Szegény kutyus...és senkise fogadta örökbe? :cry:

Mármint a Bélát? Próbálták többször, többen is (pl volt egy öregasszony, aki etette), de ő nem hagyta magát, mindig elszökött, a szabadságot választotta.

Igen, rá... hát vannak olyan állatok akik ennyie hűségesek....Pl. mikor új házba költöztünk, kaptunk 2 macskát. Az egyik nagyon félénk, ijedős volt, nehezen szokott meg minket. Mindent megadtunk neki, szerettük, de nem alakult ki ígyse olyan jó kapcsolat vele... szerintem halála napjáig a régi gazdáját várta vissza szegénykém.... :cry: :cry: :cry:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.089 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére