- Köszönetek: 0
Állatbarátok
- Lora
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
mi is találtunk vagy 3 napja egy leesett fészket
Gyöngycem (voltam valaha)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
A rigókhoz, mi még csak hullámospapagájt, fenyőrigót és verebet mentettünk ki a macskánk karmai közé, de sajnos mindet halálos sebbel.
'Is there anybody out there?'
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ragoran
- Nem elérhető
itt naon édes földönkívülieket gyárthatsz/tarthatsz
egy kutya története,autógumi reklám
naon édes,fáradt cicc
csernobil cicc
- Ragoran
- Nem elérhető
Hogyan fürdessünk meg egy macskát?
Alaposan tisztitsd ki a WC-t.
Adj megfelelő mennyiseg
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...
- Lyra
- Nem elérhető
A rigókkal kapcsolatban,:Nálunk rengeteg van(lehet, hogy azért is, mert erdő mellett lakok, bár nem tudom, ez tényező e a rigóknál...)
A kertünkben van egy tó, ott szoktak fürdeni olyan édik!!!
Mi is találtunk tavaly fiókákat, de halva Van a kertünkben legalább 3 fészek
"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
Vilya: a REX.HU téllen jobb!
- Vilya
- Nem elérhető
Itt is lehet jelentkezni önkéntesnek.
Képzeljétek, nem fogjátok kitalálni, hogy kikel bövült a családom. Egy Fürj házaspárral. Nagyon aranyosak, hasonlitanak a kis csirkékre, de mégsem. Állítólag a tojásukat meglehet enni és sokkal egészségesebb, mint a tyúk tojás.
Azért itt is megkérdezem:
Nem szeretne valaki kis fehér egereket?
- Lora
- Nem elérhető
Aranymag írta: Tegnapelőtt a macskám elkapott egy kicsi cuki feketerigót. Megmentettük, és etettgettük, nagyon cuki volt csipogott kapott finomakat(giliszta, pajor stb..). Próbáltuk reptetni, de még csak félig-meddig ment neki. Aztán ma felhív apu, hogy meghalt. Olyan szomorú voltam!
velem is ugyanez történt....na jó majdnem.....
télen találtunk az udvarunkon egy beteg feketerigót......gondozásba vettük, még gilisztát is ástunk neki a tesómmal, de másnap meghalt.... szegééééééééény!
Gyöngycem (voltam valaha)
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- Vilya
- Nem elérhető
Erda niire (Area) írta:
Bocs, de nem tudom miről beszélsz. Én úgy nézem menhelyi kutyát írtam. Egyébként úgy van, hogy elmehetsz a menhelyre, és kivihetsz egy kutyust sétálni, és akkor boldoggá tettél egy kutyust....
De jó!! Hol lehet ilyet csinálni? Mert a közelünkben nem tudok menhelyet... Szívesen segítenék menhelyeknek, de tényleg nem tudok egy közelit. Tudna valaki segíteni nekem ez ügyben.
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- Misteq
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Lalaith:nagyon Jimmy!!!Én olyan ritkán jutok lovakhoz (( /pedig nem kéne...az vhogy hozzátartozik a lovasíjászathoz PP na mind1/
Aranymag: :bawling:
Elza:szegény...kissé sokkot kaphatott (
Aug:hjajj....de kis ennivalóak ))
Más:hallottátok más az MTV-n mikor a Japán és Norvég(a norvég nem biztos)eléneklik a Time to say good bye-t?Vgayis h. összevágták a hangjukat...de voltak konkrét olyan részek is amiket nem vágtak..hjajj...olyan céééép!!Kissé mindig elkap a sírómumus mikor meghallom :bawling:
Gyerekek..én most aug.11-ig elmeek (( hiányozni fogtok!!Meek visszaszerzem az én kis Huanom!!!Szurkoljatok naon,majd ha backolok mindent elmesélek!!! Addigis...vigyázni az állatkákra meg szeretni őket )PÁPÁ!!! :closed: :closed: :closed: :closed:
"Soha nem hittek semmiben!Most semmivé lettek!"
"a hervadás fölé hajolva mosolygok tehetetlen"
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
- Lyra
- Nem elérhető
"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Csináld ezt minden nap, és adj neki kaját is.Fimbrethil írta: eddig azzal probálkoztam, hogy átmenem hozzá megsimizni megszagoltatni magam meg minden de nem lett semmi hatása, nem tudtok vmi megoldást?
A mi kutyunk (tacskó) meg akkor lesz idegbeteg, amikor jön egy pasi fehér ruhában... Akkor mindig elkezd ugatni meg vicsorogni, és közben fülét-farkát behúzva hátrál... Ez attól van, hogy utálja az állatorvost meg az injekciót.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Fimbrethil
- Nem elérhető
van egy tacskokutya akit éheztetett a gazdája, aztán a syonsyédom megsajnálta, hazavitte, sérve is volt a kutyunak, megmötötték és most ott lakik a szomszédomban és rettentö kis idegzsák, nem tudjátok hogy lehetne lecsendesiteni? ha kimegyek a kertbe képes 1 orán át ugatni, amig be nem megyek, képtelem megszokni a jelenlétemet pedig 2-3 honapja itt van már
eddig azzal probálkoztam, hogy átmenem hozzá megsimizni megszagoltatni magam meg minden de nem lett semmi hatása, nem tudtok vmi megoldást?
Fim
Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.
- Augustíne
- Nem elérhető
Itt vannak Lvileg a cicás képek, de még töltöm fel a többit:
kep.tar.hu/lara9/index.phtml?aid=27581245
ORLANDO 4ever!!!!
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
kep.tar.hu/galina/index.phtml?aid=27581272 címen
lalaith: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanyira irigyelllllllllllllek! Én is szeretnék lovagolni, és a lovak közelében dolgozni, de eddig csak eccer lovagoltam, egy cammogó csődörön. Igaz én irányítottam, de ment volna magától is.
Elza: zsegény cica. Előre figyelmesztetlek, ha rájön, nem kell félnie, csak még nagyobb lendülettel/igyekezettel mászik fákra.
Aranymag:
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
Aranymag:szegény madár...
Aug:meg lehet szokni
- Augustíne
- Nem elérhető
Lalaith: Még mindig mázlista vagy! Bár asszem én nem bírnám ki ezt a munkát huzamosabb ideig...
ORLANDO 4ever!!!!
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
A sztorinak itt még nincs vége.
Tegnap délután megyek haza munka után, édesanyám mondja a macska egy kissé még sokkos állapotban van. Az unokahúg kivitte a kertbe délelőtt, a macska meg az összes fát nagy ívben kikerülte. Máskor a fák körül szokott boklászni, most meg egyenesen retteg tölük. A fenyőről meg nem is beszélve.
Reméljük hamar rendbe jö és újra fog fára mászni - de azért a fenyőt továbbra is kerülje el.
- bea/mag
- Nem elérhető
2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
- Augustíne
- Nem elérhető
Éédes kutyu! Ő végül is olyan, mint Bencus Bubus a táborból Ő is a falu kutyája. A gazdija meghalt, és a falu tartja el.
Elza: Cegíny...
A képek a másik gépen van, és ha odajutok felteszem őket!
ORLANDO 4ever!!!!
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
De sajna a történetének a végét találtam csak meg itt a neten (lejjebb, Baja Bélája címmel, amúgy az első bekezdésben 4000 helyett 40 ezer értendő...):
www.kutya.hu/9908/mozaik.htm
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
Lalaith: lovász????? és erről nekem nem szóltál? 8O Cöcöcö... És hol? hogyan? miként kerültél oda?
Laylana: nem akarlak irigységbe taszítani, de én már pusziltam.
Elza:
Sil: ez olyan, mint a filmekben! Szegény kutusz.... :bawling:
- Misteq
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Lalaith:lovászként??? *meghalt*
és hol?
Hmm...ebből is látszik h. az állatok mennyire szeretnek minket!-elkísérnek minket a túlvilágra,még ott is hűségesek.... -
"Soha nem hittek semmiben!Most semmivé lettek!"
"a hervadás fölé hajolva mosolygok tehetetlen"
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
Tegnap délután 6-ra értem haza. Ahogy megyek a járdán látom, hogy több szomszédunk áll a kapunk előtt, és mindenki felfelé néz. Én is így tettem. Látom, hogy a macskánk a 10 méteres fenyőfa legeslegtetején egyensúlyoz egy hihetetlenül kicsi és vékony ágon.
Mikor a kapuhoz érek édesanyám mondja, hogy Vaszil már délután 4 óra óta ott ül a fa tetején és nem tud lejönni, mindig lejut a fa feléig, de tovább nem, mert ott le van törve több fenyőfa ág is.
A bátyám mondta, hogy azért valahogy le kell hozni a macskát. Az egyik szomszédunk kölcsön adta az 5 méteres létráját. Ezzel a bátyám nagy nehézségek árán le tudta szedni Vaszilt.
Na ekkor jött még a java. A macska ragadt a fenyőgyantától, de úgy hogy a bátyám meg meg szó szerint hozzá ragadt a macskához, de végül egy ollóval megoldottuk a dolgot.
Ezután 3x kellett megfürdetni a macskát, amit Vaszil nem nagyon tolerált. De muszáj volt mert nagyon, de nagyon koszos volt. Miután vége lett a fürdetésnek sértödötten elvonult az ágy alá, ma reggelig elő sem jött, szó szerint ott duzzog.
Tegnap egy kissé mérgesek voltunk rá, de ma reggel már jót nevettünk rajta.
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
Sil írta:
Mármint a Bélát? Próbálták többször, többen is (pl volt egy öregasszony, aki etette), de ő nem hagyta magát, mindig elszökött, a szabadságot választotta.Lalaith Scarlett írta: Szegény kutyus...és senkise fogadta örökbe?
Igen, rá... hát vannak olyan állatok akik ennyie hűségesek....Pl. mikor új házba költöztünk, kaptunk 2 macskát. Az egyik nagyon félénk, ijedős volt, nehezen szokott meg minket. Mindent megadtunk neki, szerettük, de nem alakult ki ígyse olyan jó kapcsolat vele... szerintem halála napjáig a régi gazdáját várta vissza szegénykém....