Állatbarátok

Több
21 éve 2 hónapja #140173 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Állatbarátok
én azt kérdem?
hogy azok a szép új bundák miből vannak ?
gondololm védett állatokbó európai szőrmére gondolok
ezeknek a húsukat miért nem hordják? :?:
De amúgy akinek ez a szeszélye és macskát tart az vágja le!

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 2 hónapja #140125 Írta: Elza Eldaniella
Elza Eldaniella válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Egyettértek, hogy azért senki se pusztítson el egy élőlényt, hogy annak a bundájába vagy szőrméjébe öltözzön.

Volt egy barátnőm, aki úgy 2 éve azzal dicsekedett, hogy az akkori gazdag pasija vett neki egy fehér róka prémből készült kabátot. Azt el kell ismerni, hogy jól nézett ki, de én még is lazán közöltem vele, hogy egyszerűen ronda mert egy állat prémjéből készült. Erre ő meg közölte nem venne fel műt, csak eredetit, erre én közöltem, hogy még ostoba is. Erre a drága halálosan megsértődött rám, azóta még csak nem is köszön - na ennyit az emberi ostobaságról.

A másik meg a tv-ben láttam, nem régiben, hogy egy híres valami színésznő/énekesnő/modell azzal dicsekedett, hogy vett egy tigris bunda kabátot. Még hozzá tette, hogy jövőre is fog venni egyet úgy megtetszett neki.
Könyörgöm nincs annyi esze, hogy felfogja, a tigris kihalófélben lévő állat. Szabadon és az állatkertekben is ha jól tudom kevesebb mint 4000-5000 példány él belőle. Mit fog ez az észlény - és a többi hasonló gondolkozású észlény - visleni amikor már egyetlen tigris sem fog élni a Földön?
Netalántán egy másik veszélyeztett állat szőrméjét? :dead: :down:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 2 hónapja #140109 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Állatbarátok
:roll: Én is szeretem az állatokat :evil: főleg tányéron, párolva sütve, főzve :evil:
komolyra fordítva: szerintem az állatok vannak értünk, és nem mi ő értük. Használjuk hát ki az állatokat, de feleslegesen ne kegyetlenkedjünk velük. :wink: Ez engem nagyon bosszant
A lepke ügyröl annyit, hogy minek ment oda :D

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
21 éve 2 hónapja #140097 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Sziasztok!

Be kell vallanom a rovarokat néha megölöm... De csak akkor, ha tényleg útban van, például belemászik a számba meg egyéb helyekre. :? De a veszélytelen állatokat befogom és kitelepítem. Találtam a szekrényünkben egy szőrös izét és a két vége két róka lábszerűség. :cry: Remélem nem igaziak.
Tudom Sil, de a boltban kapható dolgok közül egyedül a Nívea nem tesztel, ha jól tudom. Már amit ismerünk. :evil:

Több
21 éve 2 hónapja #140084 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Nekem volt ilyen prémszeüségem :oops: , de az mű volt, és anyám vette. épp az előbb bejött a háyba egy öt centis ritka éjjelilepke, apám meg hatszor lefújta rovalölőval. Majdnem dobtam egy hátast, amikor metudtam. Én eg yállatvédő/barát topic gazdája vagyok, apám meg kinyír egy ritka, és ráadásul hatalmas éjjelilepkét! :rmad2: :down:

'Is there anybody out there?'

Több
21 éve 2 hónapja #140079 Írta: Misteq
Misteq válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Area:...sport cipő? ;) na jó..igazad van..egy normális bakancs télleg állatkából van :(
Anyám meg egyszer venni akart nekem vmi prémes izét...azt hittem földhöz vágom magam és levaxolok...úgy kellett kirobbantani a boltból hogy márpedig én akkor se hordok prémet...

"Soha nem hittek semmiben!Most semmivé lettek!"
"a hervadás fölé hajolva mosolygok tehetetlen"

Több
21 éve 2 hónapja #140073 Írta: Erda niire (Area)
Hát, sajna így van. Meg, már nem kapsz jó cipőt, ami nem bőr....
Már szinte muszály megvenni.... de amikor volt ez a prémkabát divat, örültem, hogy nem igazi prémek volttak, bár az egyik milliomososztálytársam azt bizonygatta, hogy az övé valódi! :rmad2:

Több
21 éve 2 hónapja #140067 Írta: Misteq
Misteq válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Sziasztok!Hejjj de régen voltam itt!-sorry! :P -
Melawar:az egyiket Skypinek neveztem el...őőő a többire már nem emlékszem mert annyira hasonlítanak egymásra hogy már összekevertem őket!
Sil:-valóban nem minden terméket végeznek állat kísérletet de a többség igen-mellesleg az Avon termékelre sokan panaszkodnak mert vannak mellékhatásaik :P -

"Soha nem hittek semmiben!Most semmivé lettek!"
"a hervadás fölé hajolva mosolygok tehetetlen"

Több
21 éve 2 hónapja #139774 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Szméagol: Nem mindegyiket, vannak olyan gyártók, akik rájöttek, hogy marketingszempontból előnyös lehet, ha nem végeznek állatkísérleteket. Pl. az Avon termékeket sem tesztelik állatokon.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 2 hónapja #139772 Írta: Ronat/Szméagol
Sziasztok!

Ez olyan dolog, hogy tulajdonképpen minden ismert tisztálkodószert, kozmetikumot tesztelnek állatokon. :cry: És mégis muszáj használnom, mert most nem tudom megtenni, hogy az egész családot eltérítem az ilyenektől. És örökösen lelkiismeret furdalásom van miattuk.
És igen, ez már ősidőktől fogva így van, Ringbearer. Épp ezért nehéz változtatni rajta.

Több
21 éve 2 hónapja #139739 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Olyan rossz, mert tegnap voltunk cipőboltban, és
vettünk egy nagyon jópofa cipellőt.
Kimentünk a boltból és megkérdeztem anyát, h
állatbörből van e. És hát egen. :?
Csak az bosszant, hogy miért nem írják rá magyarul, és
feltünőbben.
Az állatokat tényleg erre tenyésztik? hogy később cipő legyen
belőlük? :(
Mostmár mindegy, mert elhordom a cipőt, de olyan
lelkiismeretfurdalásom van. :? :(

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
21 éve 2 hónapja #139540 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Jaj Melawar! Nem szoktam meghatódni, de a versedet végigbőgtem... :oops: Belegondoltam, mi lenne, ha az én kiskutyám... :cry: :cry: :cry:

Vicces nevek: A kutyám neve Boogie-Woogie, a nővére Blues Baby, az öccse Brandy Boy, a másik nővére Blody Mary... A legjobb barátnőm nagyijának a kutyusa (csúnya, kövér, folyton ugat, mindenki irtózik tőle, de én egyszer belenéztem a szemébe, és azóta szeretem... :D ) mindig akkor ugatott, ha ment a Tschibo kávé reklámja, ezért a Tschibo nevet kapta! :wink:

Ismertem egy Rudi nevű pónit, akit (gondolom) zért neveznk így, mert pöttyös(!), és a pöttyös Túró Rudi... :idea: :lol:

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
21 éve 2 hónapja #139516 Írta: Erda niire (Area)
Nagyon cukik a képek!!! :lol:

Több
21 éve 2 hónapja #139407 Írta: Jocii
Jocii válaszolt a következő témában: Állatbarátok
valoban arik a képek :)

Több
21 éve 2 hónapja #139398 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Naon jó képeket hoztam(sztem),érdemes +nézni!
nenya:akkor vannak rendes rendőrök is;o)
Nevek:Ismertem egy Ropi nevű lovat azért lett Ropi,mert mindíg lehetett hallani,ha mozog,mnert ropognak az izületei..

mit lát a galamb?
és a cápa
iszonyú édi alvó kuty
cica a VÍZBEN!
kiscicc megy az úton
szia,te ki vagy?
nyújtózkodik a cicc
"tömegverekedés"
most megvagy!
naon kis cicc.
el van Tvedve,o)
egér a Marson

Több
21 éve 2 hónapja #139364 Írta: Erda niire (Area)
nenya: nem gondoltam volna, hoy ilyenért kijönnek! Öszinte tiszteletem az ottani rendőröknek! :)

Vicces nevek: a szomszéd vérszomjas pincsiét Óriásnak hívják, a mamám utcájában lakó bernádhegyit pedig Picinek! :D :lol:

Több
21 éve 2 hónapja #139341 Írta: Elza Eldaniella
A bátyáméknak volt egy kis cicájuk, amiről a bátyám azt állította, hogy fiú, így Marci lett.
Mikor 1 éves korábban lekölykezet és kiderült, hogy lány akkor a Marciból Merci lett.

Több
21 éve 2 hónapja #139337 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Nálunk egyszer született 3 kiscica. Nagypapám, mint parasztgyerek, megállapította, hogy mind a három kandúr. Hát, nem jött be. :roll: :lol: De addigra már el lettek nevezve: Marci, Frici és Bence. Sajnos már Bence él közülük, Marcit (ő volt az enyém) elütötte egy autó, Frici (a tesómé) meg eltűnt. Egyébként a tesóm szegény Bencét csak Döncinek hívja.

És régen volt egy Gombóc Artúr nevű tacskónk. (De a nagypapám elnevezte Peszter-nek).

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 2 hónapja #139332 Írta: Elza Eldaniella
Hát már jó ideje nem jártam erre - 1 hónapja. Akkor azt írtam, hogy a macskánk fenn ragadt a fenyőfán és utána nagyon depis lett, minden fát nagy ívben kikerült.
Na ez csak 2 hétig tartott. Azóta már újból fenn ragadt a fenyő fán - 2x is. Tehát hamar kiheverte a sokkot. Egyébént mindenkinek köszi aki agodott a cicáért.
És ha már a cikis neveknél tartunk szegény macskánkat eredetileg Bendegúznak nevezte el az unokahúgom - hát ez is elég cikis volt. A bátyám rátett még egy lapáttal. Hülyeségből elkezdte Vaszilnak :D szólítani szerencsétlen állatot. Mirre meg észbe kaphattunk volna a macska már csak arra hallgatott. Így kénytelenek voltunk beltörödni.
Azóta ha bárkinek elmondjuk, hogy hívják a sziámi macskánkat vagy elmosolyodik, vagy röhögö göcsöt kap mint az egyik évfolyam társam a főiskolán. :lol:

Több
21 éve 2 hónapja #139210 Írta: Nefadar
Nefadar válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Állatnevek; a vicceseket én is szeretem, de ne legyen már olyan,hogy az ember kínjában nevet, hogy miért ez a neve az állatnak.
A cicákánál azokat szeretem amiben benne van a C betű, mert azok az igazi cica nevek.

Szméa: lehet, hogy máshol is vannak olyan denevérek, de én úgy tanultam, hogy Dél-Amerikában a legjellemzőbbek

Nefi

Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:

Több
21 éve 2 hónapja #139149 Írta: Ronat/Szméagol
Sziasztok!

Még nevek! A kedves, öreg bácsi szomszédunk kutyusa ilyen "őzike" kutya szerűség. (Nem tudom a fajta nevét. Olyan aprócska szalmaszálvékony lábakkal. Ezért hívom őzikének. :oops: ) No annak Herkules a neve. :) Mondjuknagyon harcias, de az erejét inkább hagyjuk. :wink:

Nenya: Az életbe nem gondoltam volna, hogy ilyenért kijönnek. De jó! :D

Több
21 éve 2 hónapja #139033 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Az egyik osztálytársam ismerősének a kuytáját ugy hivták, hogy Marimar.
Az utcán megyek, és egy öreg néni a kis csivavájával megy a buszhoz és orditja: "Gyere már, Góliát, gyere már!"

Hát ez a két név ami igy beugrott.. :)

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 2 hónapja #139019 Írta: nenya
nenya válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Vicces állatnevek: a nagyszüleimnek volt egy bassetje, Bödönnek hívták. A formája és az

"There are many powers in the world, for good and for evil. Against some I have not yet been measured."

Több
21 éve 2 hónapja #139015 Írta: nenya
nenya válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Képzeljétek, micsoda kalandom volt csütörtök éjjel!

Hazafelé tartottam a kutyasétáltatásból úgy éjfél körül, mikor elmentem egy autó mellett, ami keservesen nyávogni kezdett. 8O Benéztem alá: semmi. Benéztem az utastérbe: semmi. Hosszas hallgatózás és négykézláb mászkálás után (még jó, hogy ilyenkor már nem járnak sokan az utcán :lol: ) rájöttem, hogy a cica az autó motorházában van, és nem tud kijönni. Törtem a fejem, hogy mit tegyek: csak nem törhetek fel egy vadidegen autót... végsô kétségbeesésemben felhívtam a rendôrséget. Azt hittem, elküldenek majd a fenébe, de nem! A kerületi ügyeletes azt mondta, küld egy járôrt!!! Kb. 20 perc múlva meg is érkezett a "szerv" egy feszítôvassal felfegyverezve, kinyitották a motorházat, és ott lapult egy borzasztó rémült kis cirmos. Meg akartam fogni, de elszaladt. A rendôrök ezek után felvették az adataimat, készült egy több oldalas jegyzôkönyv az eseményrôl, aztán továbbáltak. Mindig szidják a magyar rendôrséget: hát engem most egy életre leköteleztek!

"There are many powers in the world, for good and for evil. Against some I have not yet been measured."

Több
21 éve 2 hónapja #139008 Írta: Erda niire (Area)
Nekem a furcsa állatnevek közül talán eddig a Gyereide teccitt a legjobban. Az uncsitesóm így hívja az egyik halát! 8O :lol:
Melanwar: ez nagyon szép. :( Szegény kutyus... :cry:

Több
21 éve 2 hónapja - 21 éve 2 hónapja #138941 Írta: Jocii
Jocii válaszolt a következő témában: Állatbarátok
hát igen az emberi ész sok mindenre képes :)

de talán ezek a nevek is azt jelzik , hogy a gazdi menynire ragaszkodik a kedvencéhez.

Szomoruan hallotam , hogy nemrég egy kedves kiskutya egy sulyos betegség áldozata lett :(
a kis Ari ez volt a neve .

ezé irtam egy kis versikét az ö emlékére.

Kicsi Ari

számkivetve koborol egy kiskutya,
kidobta a gazdája.
Nem kellett neki a kis drága,
kidobta hát az utcára.
De egy kedves lány meglátta és megszerette,
kedves szavaival magához édesgette.
Lihegve rohan a kicsi Ari,
boldogan öleli magához az uj gazdi.
Érzi az uj kedvenc itt szeretik,
simogatják és nem megverik.
Finomat adnak neki enni,
friss tejcsit meg inni.
Repül a labda,örömmel visszahozza,
hisz tudja,itt nem a láb rugja.
Örömmel telik Ari minde napja.
Boldog nagyon akis drága.
De egy nap fájdamak jöttek Arira,
szomoruan tekint fel a Gazdira.
Beteg a kiskutya,
orvos rohan vele gazdija.
megvizsgálják nagyot sohajtnak,
Nincs gyogymodja a fájdalomnak.
Nem ez nem igaz! - kiált a fiatal lányka
Szeretlek Ari te drága.
Ne hagyj el kérlek.
ki issza meg atejecskédet ?
kinek dobom a kicsi labdádat ?
gyere haza , teletöltöm kis tálkádat.
Könny csordul a gazdi szemében.
Szenvedést látt kedvence szemében.
könnyes szemmel nagyot sohajtott
majd a szurira mutatott.
Csak egy kis szurás , és Vége,
lecsukodik a kutyus szeme örökre.
Gazdija megsimizi fejét utoljára,
sirva rohan ki a rendelő várojába.
Elment a kis drága,
nyakörve emlékeztet reája.
Gazdija visszagondol a kedves percekre,
a fájo , de szép emlékekre.
De egy dolog örömmel tölti el.
legalább nem kivettve távozott el.

Több
21 éve 2 hónapja #138935 Írta: Ronat/Szméagol
Sziasztok!

Úgy konjkrétan nincs kedvenc állatnevem, csak a Szméagol szerintem annyira macska név, hogy na. :wink: Maryt is szoktam igy becézgetni és mindig fölnéz rá. De komolyan. Mondjuk a macskák minden sziszegős hangra felnéznek. :P
Megyek az utcán, hirtelen egy hatalmas farkasszerű kutya neki vágódik a kerítésnek és majd szétszedi, úgy ugat, meg acsarog rám. Kijön a ház ajtaján egy nő, így kiáltozva: "Angyaaal! Angyal! Hagyd már abba!" 8) .

Több
21 éve 2 hónapja #138925 Írta: Lalaith Scarlett
Lalaith Scarlett válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Area: a denevérek nem a kedvenceim, de így képről aranyosak:)
Melawar:énis a poénos állatneveket szeretem :wink:

Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...

Több
21 éve 2 hónapja #138893 Írta: Erda niire (Area)

Több
21 éve 2 hónapja #138878 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: Állatbarátok
ja, meg az egyik ismerősünknek ugy hivátk a kutyáját h Tigris, szóltak és előjött egy apró barna hegyesfulu kutyu :) ))))))

Gyöngycem (voltam valaha)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.078 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére