Állatbarátok

Több
21 éve 1 hónapja #145010 Írta: Misteq
Misteq válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Üdv! :)
Area nagyon jók a képek! :)
Képzeljétek lett 1 "fél lovam" :D kaptam 1-et 1 verseny egyik nyereménye volt...és azért csak félig az enyém mert nem nálam van elszállásolva... :P De azért vígadok neki!Egy fekete telivér!Majd ha tudok-de sztem nem :? -teszek be róla képet!

Üdv!
Lay

"Soha nem hittek semmiben!Most semmivé lettek!"
"a hervadás fölé hajolva mosolygok tehetetlen"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #144939 Írta: Elza Eldaniella
Elza Eldaniella válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Area nagyon jók a képek. :itscool:
Nekem különösen a 3. képen lévő leming tetszett. Annyira ari, ahogy ott ül a dobozban a különböző magok között. :D

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #144892 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Sil: Ennivaló az a kis leming a hóban!!!! Én azonnal felismertem, mert most volt egy műsor a Sprektumon asszem, ahol róluk volt szó!!!! Szeginyek a vándorlásuknál százával belerohannak egy szakadékba, és ahogy ott potyogtak el az ennivaló kis cukrok, :cry: Hoztam pár képet róluk:
www.mnh.si.edu/arctic/assets/images/lemming1.jpg
www.msi.umn.edu/~dudley/pix/Lemming.jpg
alphabetes.free.fr/fondcomp/lemming1.jpg
ase.tufts.edu/biology/envbio/bal ... wl/lo2.jpg

'Is there anybody out there?'

Több
21 éve 1 hónapja #144870 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Biztis édesek lesznek a kis cicusok! :wink:

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
21 éve 1 hónapja #144842 Írta: Pippin
Pippin válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Sziasztok!

:!: HIRDETÉS! :!:

Gazdát keres 3 imádnivaló, fekete, hím kishörcsög (3 és fél hetesek)!

Teljesen egészségesek, nagyon elevenek és fürgék. :D
Imádnak játszani, főképp kerekezni (ezt sajnos legtöbbször éjszaka teszik, és zörögnek közben :wink: ).

(Véletlenül terhesen vettük meg az anyahörcsögöt, aztán egszer csak... 8O :D )

Aki esetleg érdeklődik, az vagy ide írjon, vagy küldjön e-mailt a vassrozsa@axelero.hu címre.

Köszi! :D

U.i.: Nagyon jó a topic! :D Fura, hogy még csak most fedeztem fel! :wink:

Több
21 éve 1 hónapja #144775 Írta: Rándzsa
Rándzsa válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Ragoram+mindenki: ez a poén: apukám sebész...(ember) Rokonunk állatorvos. Műtét volt: remi tudjátok, h a puma kölykök miután megszületnek a köldökzsinór darabja kiáll.. Azt operálta le apa.
Most kérdeztem meg Mimónát...: TUDNAK SZKENNELNI FÉNYKÉPET!!! Ne lepődjön meg senki a jövendőbeli fénykép fekete-fehér... :oops: :roll: Jó húsz éve történt ez..
:wink: :roll: :roll:
Evelyn: gratu! Az én két lány cicusomat már ivatalanítottuk... :cry:

Ash nazg durbatulúk
Ash nazg gimbatul,
Ash nazg tharbatulúk,
agh burzum-ishi krimpatul.

Több
21 éve 1 hónapja #144760 Írta: xyz:-)))
xyz:-))) válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Sziasztok!

Hosszú szünet után újra írok!
Osztom Nenya véleményét, mert hogy az a kép se nem süni a hóban, se nem madár, hanem egy igazi Lemming.
De figyelmesebben megnézitek a lap címét, amin megtalálható, Sil még ki is írta, hogy milyen állat lesz a képen.
(Amúgy ki gondolt a sünre? Köztudott, hogy a sünök télen téliálmot alszanak!)

Üdv.: XYZ:-)))

Több
21 éve 1 hónapja #144758 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Állatbarátok

nenya írta: Szerintem pedig egy lemming (azaz: pocokféle, a tajgán honos rágcsáló). NAGYON ARI!!!! :clown:

Talált. De először én is süninek néztem.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 1 hónapja #144750 Írta: nenya
nenya válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Szerintem pedig egy lemming (azaz: pocokféle, a tajgán honos rágcsáló). NAGYON ARI!!!! :clown:

"There are many powers in the world, for good and for evil. Against some I have not yet been measured."

Több
21 éve 1 hónapja #144743 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Hát... közelebbről megnézve sztem madárra jobban hasonlít, mint sünire... ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
21 éve 1 hónapja #144742 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Szerintem viszont egy sündisznó, ami a téli havon botorkál.

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
21 éve 1 hónapja #144739 Írta: Elza Eldaniella

Sil írta: www.ludd.luth.se/~ravi/lammel2.jpg

Igazából nem tudom milyen állat, 8O de azért nagyon aranyos. :)
De azért lenne egy tippem, szerintem egy kis bolyhos pingvin csemete ha jól látom.

Több
21 éve 1 hónapja #144737 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Sil:Az első kép ari,a másodikat értem értem..
Evelyn:1etértek Areaval!

Több
21 éve 1 hónapja #144735 Írta: Sil
Szegényke :cry: [size=9:17cj2k77](a fotót egyébként Viggo készítette...)[/size]:
www.viggophile.com/images/fell.jpg

Tears unnumbered

Több
21 éve 1 hónapja #144711 Írta: Sil

Tears unnumbered

Több
21 éve 1 hónapja #144674 Írta: Erda niire (Area)
Evelyn: gratu a cicusokhoz!!!! Remélem el tudod majd látni a kis szőrgombócokat!!! Ja, és ugye lesz majd otthonuk, lécci ne legyen idő előtti haláluk, vagy ne kerüljenek utcára!!!! :cry:

Több
21 éve 1 hónapja #144636 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Evelyn írta: Terhes a cicusom!!!!!!!!!!!!! :D :D (már 5-ödszörre.)remélem, legalább 4 kicsi lesz!!!! :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello:

Gratula!

Imádom a cicákat! A Lovak és a cicák a kedvenceim :)

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
21 éve 1 hónapja #144629 Írta: Ragoran
Igen!Dratu a kisciccekhez!Vis sztem inkább a cicának kéne gratulálni... :lol:

Rádzsa:Állatorvos Apud?

Több
21 éve 1 hónapja #144626 Írta: Ragoran
Hoztam videókat,nagyon édesek!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pavlov kutyájaI
Pavlov kutyája II
Pavlov kutyája III
Pavlov kutyája IV

Több
21 éve 1 hónapja #144539 Írta: Elza Eldaniella
Evelyn gratu a születendő kölykökhöz.
"Enni valóan édesek" tudnak lenni a kis szőr gombolyagok - főleg mikor kinyilik a szemük és ügyetlenül ide-oda togyognak. :D

Több
21 éve 1 hónapja #144523 Írta: Nefadar
Nefadar válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Evelyn írta: Terhes a cicusom!!!!!!!!!!!!! :D :D (már 5-ödszörre.)remélem, legalább 4 kicsi lesz!!!! :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello:

Gratulálok! :D Imádom a cicákat, olyan aranyosak picinek :D

Nefi

Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:

Több
21 éve 1 hónapja #144479 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Sziasztok!

És mi lesz az apróságokkal? Mindet el tudjátok ajándékozni? egyébként gratu. :D
Itt jön be az ivartalanítási vita... :?

Több
21 éve 1 hónapja #144468 Írta: Evelyn
Evelyn válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Terhes a cicusom!!!!!!!!!!!!! :D :D (már 5-ödszörre.)remélem, legalább 4 kicsi lesz!!!! :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello:

Sose bánd meg azt, amit már nem tudsz visszacsinálni!!!

Több
21 éve 1 hónapja #144362 Írta: Erda niire (Area)
Rádzsa: pumááááááát????????????? 8O Gratu hozzá!!! Nekem az egyik legkedvesebb állatom a puma. Mit nem adnék azért a képért........ :(

Több
21 éve 1 hónapja #144346 Írta: Rándzsa
Rándzsa válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Ring: uanezt tudom mondani... Ne emészd magad... A természetet nem lehet megállítani.. Sajnos :cry:

Őzikés: Area: Hát ez durva...Az más kérdés, hogy apukám felnevelt több mint 20 dogot, ráadásul egy őzet plussz mé egy pumát is operált... :oops: Most találtuk meg a fényképeket puma Terézről, csak az a problem, hogy nem tudom szkennelni... Itt aztán tényleg sajnos... :cry: :? :(

Ash nazg durbatulúk
Ash nazg gimbatul,
Ash nazg tharbatulúk,
agh burzum-ishi krimpatul.

Több
21 éve 1 hónapja #144293 Írta: Erda niire (Area)
Ring: ne emészd magad. Ha tényleg rosszul volt, csak ésleltetted volna a halálát, lehet hogy csak szenvedett volna...... ami megtörtént, megtörtént. Fogd fel "pozitívan". Nem szenvedett sokat, nem az uccán halt, meg, még volt egy finom étele, egy meleg terráriuma, még foglalkoztak vele mielőtt meghalt. Nem te tehetsz róla..... :( :cry:

Több
21 éve 1 hónapja #144287 Írta: Ragoran
Ring:Sztem ha már ien rosszul volt nem tudott volna segíteni rajta az orvos se,mert mire rájön,h mi a baja már késő.. :? :cry:
Legalább Te mindent megtettél érte és nyugodtan/boldogan halt meg,nem vmi kóbor kuty talált rá!

Több
21 éve 1 hónapja #144280 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Lehet, hogy nem nehéz sünit nevelni, de tényleg beteg volt már eleve.
Úgy dülöngélt, azt hittük eltörött a lába (doki is azt mondta :? ), de
valszeg belsőleg lehetett valami betegsége.
A szörnyű az, hogy láttam nagyon rosszul van, még mocorgott meg minden, és 5kor nyitott a szomszédunkban az állatorvos,és amikor
emeltem volna fel, már nem élt...
ha negyedórát még kibír vagy kihívom az állatorvost, még élne...

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
21 éve 1 hónapja #144274 Írta: Ragoran
Eowynke:Nem nézünk hülyének,én legalábbis biztos nem..Teljesen 1etértek a "nem bántunk állatokat"elvvel.Mondjuk vegetariánus nem lennék.de azt már mindenkinek saját dolga eldönteni.

Elza:Filmekben nem szeretem az iet,de így élőben ari lehetett! :wink:

És nem tom,h vágták le a fejét.Lazán nekiestek a konyhakésel? :?

Több
21 éve 1 hónapja #144268 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Sziasztok!

Area: Undorító.
Ring: Nagyon, nagyon lesújtott a hír. :cry:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.439 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére