- Köszönetek: 0
Állatbarátok
- Fio
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
www.hatterkepek.hu/download.php?img=53722
www.hatterkepek.hu/download.php?img=53725
www.hatterkepek.hu/download.php?img=53732
www.hatterkepek.hu/download.php?img=53738
www.hatterkepek.hu/download.php?img=53743
www.hatterkepek.hu/download.php?img=53748
www.hatterkepek.hu/download.php?img=53755
www.hatterkepek.hu/download.php?img=53760
www.hatterkepek.hu/download.php?img=53761
www.hatterkepek.hu/download.php?img=53762
www.hatterkepek.hu/download.php?img=53780
www.hatterkepek.hu/download.php?img=53783
www.hatterkepek.hu/download.php?img=53850
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Hát a lovaglással együtt jár az esés, de nem kell feladni, hacsak nem kerülsz tolószékbe. Ma megint voltam és visszakaptam a drágalátos Torrymat (azt a makacsat). Rohadt makacs, de imádom. Ma is jól leégetett engem a bitang. Végeztem a csutakolással (közben annyiszor megsimiztem, hogy az összes fórumosnak jut belőle ) felnyergeltük, kantároztuk, de még vártunk a nyeregbe "ugrással" (nálam még inkább kászálódás, mert Torry nagyon magas). Tudni kell, hogy Torry nagyon erős (mén(volt), nem csoda). Szóval tőlünk, úgy 10 méterre szép, friss szénabálák magasodtak. Húzni kezdett, de oly erővel, hogy csak csúsztam utána a homokon és akárhogy csitítottam (cssssss-ekkel meg símogatással, meg kantár rángatással ) odavonszolt és egy kiadós lakomába kezdett. Meg-megrántva a fejét, ami által majdnem elvágódtam, ugyanis én voltam a szár végén. De sokkal jobban viselkedett, mint utóbb. Csak azt nem értem hogy öltözött sötét pejből feketébe. A nyári feketék nyáron feketülnek meg és nem ősszel, nem :
Nekem egy időben voltak kacsáim. De velük az a baj, hogy akárhova adod levágják. A nyusziknál vannak tenyész bakkok és akkor nem ölik meg.
A lovardában van egy fekete 6 hónap körüli macs, akinek az a kedvenc szórakozása, hogy emberek vállára mászik. És pont úgy ül ott, mint a papagáj. És nem akar lejönni
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ragoran
- Nem elérhető
De ari lehetett!Mondjuk ha nagon éhes az ember zavaró lehet,de szegény kacsa is éhes lehetett...
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- Kérsz? -és felényújtottam a stanglit. Erre a kacsa odament, az egészet kikapta a kezemből, és spurizott a vízhez! Én annyira ledöbbentem, hogy csak ültem tátott szájjal. Mire feleszmáltem, már a víz szélén volt, és valami hápogástfélét művelt teli csőrrel amíg a vízbe gázolt. Amikor tisztes távolságra ért, legalább 5 sárgapelyhes kiskacsa rontott rá a nádasból, és együtt elfogyaztották a potyaebédet. Azt hitte odahalok!!!! 8O
'Is there anybody out there?'
- Ragoran
- Nem elérhető
Van egy mező-szerüség a falu közepén egy völgyben amerre a Cézivel szoktam sétálni.Ott aztán találkozunk rókától-kacsáig mindennel A leggyakrabban persze macskákkal és ienkor az engedélyemmel nagy kergetőzés van...a legközelebbi fáig;o)
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
nenya írta: Elza: De jóóó! Majd elmesélem a húgomnak, ha találkozom vele: ő igazi kacsamániás. Olyan szinten, hogy a budapesti Állatkert ÖSSZES kacsáját örökbe fogadta!
nenya ez aranyos. A húgod tényleg nagy kacsa imádó lehet, ezt a kedves történetet olvasva.
Egyébként ma is láttam a vadkacsákat, a busz ablakból egy pillanatra, a patakban uszkáltak.
- Jocii
- Nem elérhető
Nos nem ártana tudni annak aki ezt irta , hogy a Tesconak nincs saját terméke , hanem más cégektöl vásárol jogokat , és azt öltözteti Tesco ruhába.
szoval a tesco termékek egy része is olyan cégek terméke , akik csinálnak állatkisérleteket.
ugyanez a helyzet a DM márkával is.
Bocsánat az off-ért.
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- nenya
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Elza Fischer: De jóóó! Majd elmesélem a húgomnak, ha találkozom vele: ő igazi kacsamániás. Olyan szinten, hogy a budapesti Állatkert ÖSSZES kacsáját örökbe fogadta!
Area: Puszi átadva! A kis haramia időközben berendezkedett, és éjszakánként kiszökve a terráriumból vidám felfedezőtúrákat tesz a lakásban a kutya és a macska legnagyobb megdöbbenésére. Ma reggel például a tévésszekrény mögött szundikálva találtam... az a legszörnyűbb, hogy lehetetlen rá haragudni, és attól tartok, ezzel ő is pontosan tisztában van.
"There are many powers in the world, for good and for evil. Against some I have not yet been measured."
- Juraviel.Ihuan.Bedvin
- Nem elérhető
Hm...Meglepődtök, hogy a állatok zavartalanul élnek e Világban, mely soha nem volt az embereké,hanem az övék? Mi csak élősködők,puszítók vagyunk, és a kacsák persze,hogy elrepültek,mert tudták az ember alapvetően nem változik.Bár vannak -sokan- akik bem akarják bántani Őket,mégis félnek tőlünk,mert már annyit ártottunk Nekik és a Természetnek,hogy tartanak attól,hogy esetleg megbarátkozzanak velünk.
A legtöbben azt mondják az állatok képtelenek beszélni...Ez annyira emberi...Hogy felsőbbrendűek vagyunk,és annak tekintjük magunkat. Hogyan maradhattak volna fenn idáig, ha képtelenek lennének társalogni egymással?
Sajnos hamarosan minden elpusztul, mert az ember saját magát pusztítja el,s vele együtt a Természetet és Állatokat. A Világ az emberiség miatt a Végzet határán táncol... (((((((((((((((((((((((((
De a Természet megújul,úraéled, s talán egy szebb jövő vár majd az eljövőkre,mikor az emberiség elhagyja a Lét partjait....
Mégis remélem,hogy az emberiség ráébred saját,pusztító mivoltára,és a jó irányba fordul,mielőtt késő lesz.
Remélem nem séretettem meg senkit,mert nem az állatbarátokról írtam és nem a fórum tagjairól. Csak nagy távlatokban, talán ez az igazság...
Óvjanak mindenkit az Őszi alkony Csillagai!
Namarië!
Juraviel
[/list][/code]
Elrond: Ónen i-Estel Edain.
Aragorn: Ú-chebin Estel anim.
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
Ahogy néztem őket hirtelen még 3 kacsa jelent meg. 2 fiú és egy lány. Ekkor jöttem rá, hogy a 7 kacsa egy család. Az egyik fiú és az egyik lány valamivel nagyobb volt, mint a mások 5. Én meg csak néztem őket. Ők meg nem is zavartatták magukat ott uszkáltak előttem, mivel valószínüleg rájöttek, hogy nem akarom őket bántani. Kb. 5 percig volt ez így, utána váratlanul szárnyra kaptak és elrepültek. Nagyon szép látványt nyujtottak.
Mikor hazamentem és elmeséltem a dolgot, a bátyám mondta, hogy ott van a váruk ahol a patak átmegy a vasúti töltés alatt. Ő már többször is látta a családot, amint a patakhoz repültek, neki is nagyon tetszettek.
- Ragoran
- Nem elérhető
Cica-csengő-madár:A ciccek egy idő után megtanulnak úgy mászkálni,h ne csilingeljen a csengő,csak miután ráugrott a madárra,akkor meg már erősen mind1...
Szavazás:Szuper!Ezzel már mindenképp kezdeniük kell vmit,jó tudni,h Mo még ienekre képes...
Tündérborsó:Így tovább!Vakargassátok meg a nevemben is a fülét!;o)
A cicákról jut eszembe:ahogy megyek suliba van egy földszinti panellakás és ott éldegélnek cicák,vis van egy cicaajtó és a macsok mászkálnak mindenfelé,viszonylag nyugis környék.Szal meek suliba és a kölyökcicák ott napoznak.Még olyan picik,h elférnek a tenyerembe!Nagyon édesek voltak!Jól kezdődött a napom
A képektől most megkíméllek Titeket!
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
Lovakhoz: én is nagyon szeretem a lovakat. helyettem is simizzétek meg az első pacit akivel találkoztok!!!!
- Ringbearer
- Nem elérhető
lerántotta a fejét, én meg zsupsz!...potty. Azóta fáj a farcsontom.
(Nem tudtam ülni egy hétig.)
ez 3 éve törtét azóta szemerkélten lovagoltam egyszer-egyszer.
De újra szeretnék, mert imádom a pacikat!!!!!
nekünk is volt nyuszink, volt egy ketrece kint a szabadban,
de egy reggel azt láttuk, hogy véresen fekszik a fűben...
Egy menyét valószínűleg (mert van mellettünk egy rét).
"Be the change you want to see." Gandhi
- nenya
- Nem elérhető
Talán emlékeztek még, mikor nyár elején beszámoltam Pöszméte haláláról. Akkor persze úgy gondoltam, hogy most jó darabig nem lesz helyette senki: hat évig élt, annyira megszoktam, hogy el sem tudtam képzelni másik nyuszit a helyébe. Aztán tegnap elmentem homokot venni a madaraknak, és a kereskedésben egy ketrecben ott üldögélt valaki, akit nem lehetett nem észrevenni... Szerelem volt első látásra. Vörösesbarna, szürke mancsokkal, nózival és fülecskékkel, hosszúszőrű és kisfiú. Tontu lett a neve (talán tudjátok: Tontunak hívják azokat a kis manókat, akik a Télapónak segítenek Lappföldön ajándékot csomagolni ).
Szméagol: az a paci gyönyörű lehet!
"There are many powers in the world, for good and for evil. Against some I have not yet been measured."
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Gratulálok az aláírásokért a gyüjtőknek és köszönöm azoknak, akik aláírták! :hello: :itscool:
Pénteken megint voltam a lovardába és ezúttal egy engedelmesebb, bár tüzesebb lovat kaptam. Ilyen színt én még nem is láttam: tejcsoki színű és fehér szőrszálai voltak (ezért összképpbe úgy nézett ki, mint a tejeskávé ). Egyébként a fején hosszú hóka és mind a négy lábas kesely. Lillának hívták. Csutakoláskor elhatározta, hogy rálép a lábamra "poénból", de én győztem. Mikor a végén hoztam neki az almát szószerint bólogatott.
Erre nem mondok semmit. Nem értem.
- Nefadar
- Nem elérhető
Nefi
Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
Erda niire (Area) írta: és egy megdöbbentő oldal, erőssebb idegzetűeknek!
zoldmagazin.com/belso/test.html [/color]
Hát ezek a képek borzalmasak, és sokkolok.
Különösen az a kép döbbentett meg amin a kis majom háton feküdt kiterítve a mellén egy mély sebhellyel.
Az ilyeneket nem volna szabad megengedni!!! :dead: :down:
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
zoldmagazin.com/belso/allattortenetek.html/
és itt egy nagyon szép oldal: olvassa el mindenki!
zoldmagazin.com/belso/tizpont.html
és egy megdöbbentő oldal, erőssebb idegzetűeknek!
zoldmagazin.com/belso/test.html
- Nefadar
- Nem elérhető
Nefi
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
Annak viszont örülök, hogy ilyen sokan aláírták - és abból 330 000 elfogadtak.
Talán most már lépnek valamit ennek hatására a hivatalos szervek, elvégre most már láthatják milyen sok ember akar komolyabb állatvédelmi törvényt.
- Jocii
- Nem elérhető
kiváncsian várom , hogy mi lesz a következménye a sok aláirásnak
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Supersonica
- Nem elérhető
Összesen 379 611 aláírás gyűlt össze, melyből az előzetes összesítések szerint érvényes kb. 330 000!
Köszönjük mindenkinek a részvételt, a segítséget, az aláírásokat, az információterjesztést.
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Múlt héten vasárnap este volt egy "Dubliners-koncert - tali", amely végülis inkább "közös mászkálásba" torkollt... Éppen az 1-es villamos Erzsébet Királynő úti megállójában voltunk, amikor megláttunk egy fekete-fehér foltos cicát, aki épp ön- és közveszélyes módon kísérelte meg az úttesten való átkelést (Gondolom, ti is láttatok már olyan macskákat, akik nem igazán tartják be a KRESZ-t... ), és nagyon elkezdtünk drukkolni, hogy baj nélkül megússza. Akkor meg is úszta, meg is nyugodtunk, beültünk egy időre a közeli KecskeKacsába (McDonald's), ám hazafelé figyelmesek lettünk egy fekete-fehér foltos macskára - valószínűleg ugyanőrá - , aki a járda közepén gubbaszt, és nem mozdul. Mivel a cicák ijedős állatok, mi pedig vagy nyolcan (Cueddo, Fimbrethil, Laurelen, Loth, Míriel, Morgana, Szürke Gandalf volt ott még rajtam kívül, ha kifelejtettem volna valakit, elnézést kérek... ) álltuk őt körül kb. 1 m sugarú körben, gyanakodni kezdtünk, hogy valami baja lehet... Gyanúnk beigazolódott, amikor megláttuk, hogy a mellső mancsai, az orra és a bal fülének csücske véres. Nagyon szégyenlős testhelyzetben volt, a fejét mélyen lehajtva, úgyhogy a felszakadt szája szélét egy darabig észre sem vettük, ám ekkor már egyértelmű volt, hogy súlyos baleset érte. Kétségbeesett telefonálgatások után sikerült Loth anyukáját rávenni, hogy jöjjön oda kocsival, és vigyék el a cicust egy olyan helyre, ahol vasárnap este ellátják. Eközben - kábé fél óra telt el addig - próbáltunk a bizalmába férkőzni, simogatni, rávenni, hogy a hideg aszfaltról átmenjen Laurelen kendőjére, amellyel együtt fel is emelhetjük, ha odaér az autó. Szegény nagyon tétova volt, alig moccant ötpercenként egyet-kettőt, és közben sok vért is veszített a száján és az orrán át. Végre megérkezett a segítség, és Loth, Míriel és Laurelen kíséretével a később Tündérborsónak elnevezett jószág eljutott az orvosi segítség helyszínére, ahol megállapították, hogy állkapocstörést szenvedett, és infúzióra tették, mivel ilyen állapotban etetésről szó sem lehetett. (A nyakán lévő bolhanyakörv alapján kellett, hogy legyen gazdája, de őt egyelőre még nem sikerült megtalálni.) Laurelen hétfőn a Beszélgetések - topicban megírta a fejleményeket, és tegnap, amikor találkoztam vele, elmondta, hogy azóta már annyival jobban van Tündérborsó, hogy "3 helyett is" eszik! :hello: Ezúton is kívánok neki gyors gyógyulást!
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Nefadar
- Nem elérhető
Erda niire (Area) írta: ez a spektrumon volt egy ilyesmi műsorban.... én se hittem a fülemnek, de szerintem egy ilyen csatornán csak nem hazudnak....
Láttam már madarat ami 50 méterről elrepült mikor meghallotta a cic nyakáan lévő csengő hangját...
Nefi
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
Area írta: ez a spektrumon volt egy ilyesmi műsorban.... én se hittem a fülemnek, de szerintem egy ilyen csatornán csak nem hazudnak....
Biztos, hogy nem hazudnak.
Véleményem szerint annál jobban vigyáznak, hogy nehogy kamuzzanak.
Toma gazda írta: Ki tudja?
Egyébként Toma gazda hidd el.
Környékünkön lakik egy idős nő aki alkalmazza is a macskáján.
A cica bolha nyakörvére van szerelve egy kis csengő, ami hallkan csilingel.