Állatbarátok

Több
17 éve 9 hónapja #315035 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Woland írta: A szorol jut eszembe, a tengerimalacom (Venezuella) leragta a hatan a szort ahol elerte, de vesztere jol megnyirtam s az eloszobabol bevittem a hazba, itt meg melegebb van, tehat meg nem fazik... de apam kirakta mondvan'' Pocegeret a hazban nem tartunk!!!!"
:lol: ment vissza az eloszobaba

Nos, az én törpenyuszim szabadon járkál a szobámba, velem is alszik. A tábor előtt egy hónappal lerágta a hajamat egy három centis körben. Akkor már vállig ért a hajam, külön a táborra növesztettem.

Aki látott már, tudja, hogy göndör hajam van, mai marha nehezen nő.

családi összröhej lett belőle, én meg a nyuszi pocijának épségén izgultam, de szerencsére nem lett beteg. De leszoktattam az ilyentén ténykedésről.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 9 hónapja #315004 Írta: Anniel Carangil
Anniel Carangil válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Szméagol, köszi, azt már lementettem.A kutyák hívónevei onnan lesznek. 8)
Vikil, küldtem egy privit, ha nem baj :wink:

Hol van a ló, s a lovasa?...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 9 hónapja #314953 Írta: Szméagol
Szméagol válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Anniel Carangil írta: Sziasztok!

Egy kéréssel szeretnék fordulni hozzátok.Shar-pei kutyákkal foglalkozom-tudjátok aminek nagyobb a bőre, mint a kutya- és szeretnék vmi frappáns kennelnevet kitalálni magunknak.Mindig is tündemániás voltam, ezért vmi tünde nyelvű névre gondoltam, ami azért egyszerű emberek számára is megjegyezhető lenne. :roll: :lol:
Nagyon örülnék, ha kreatív ötletekkel segítenétek nekem, mert sajnos a nyelvekben nem vagyok otthon. :oops:
Előre is köszi minden választ és ha bármi segítség kell, adat rólunk, kérdés bármiről, szívesen válaszolok.

Itt, a tolkien.hu-n megtalálhatod a magyar férfi-és női nevek tünde változatait, csak néhány példa: 8női nevek):
Aeriel, Annis, Laeriel, Nana, Lothrin

A hideg rögök tenyértörők, talpunkhoz komiszak. Sziklák, kövek: mint cont-rideg, nem eleven anyag.

Több
17 éve 9 hónapja #314921 Írta: Vikil
Vikil válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Anniel Carangil
Én mindig is szerettem a Shar pei kutyákat egyszer majd lessz is valamikor a távoli jövőben.
Tök jó neked!!

Több
17 éve 9 hónapja #314802 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Anniel, szerintem ezt írd be a Középfölde - Nyelvek és írások topikba is, ott vannak inkább nyelvszakértők.

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
17 éve 9 hónapja #314438 Írta: Anniel Carangil
Anniel Carangil válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Sziasztok!

Egy kéréssel szeretnék fordulni hozzátok.Shar-pei kutyákkal foglalkozom-tudjátok aminek nagyobb a bőre, mint a kutya- és szeretnék vmi frappáns kennelnevet kitalálni magunknak.Mindig is tündemániás voltam, ezért vmi tünde nyelvű névre gondoltam, ami azért egyszerű emberek számára is megjegyezhető lenne. :roll: :lol:
Nagyon örülnék, ha kreatív ötletekkel segítenétek nekem, mert sajnos a nyelvekben nem vagyok otthon. :oops:
Előre is köszi minden választ és ha bármi segítség kell, adat rólunk, kérdés bármiről, szívesen válaszolok.

Hol van a ló, s a lovasa?...

Több
17 éve 9 hónapja #314410 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Nicorell, miután eloltottuk, mi is félholtra röhögtük magunkat, és megállapítottuk, hogy ennyi erővel főnixet is tarthatnánk... :P :)

Lázárt kiköltöztettük a kacagógerléinkhez szocializálódni. Már ugrándozik meg ilyesmi, csak nem tud mit kezdeni a kacagógerlékkel...

Több
17 éve 9 hónapja #314290 Írta: nicorell
nicorell válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Silima írta: A macska kezdte, átgyalogolt a dohányzóasztalon, amin égett egy mécses. Ráordítottunk, mire megállt a mécses felett és kérdőn nézett, és szépen lángra kapott a szőre az oldalán egy tenyérnyi foltban. Rávetettük magunkat, eloltottuk, meg sem érezte, olyan dús a szőre. Viszont ordenáré, kiszellőztethetetlen büdös lett a szobában... :P

Lehet csak egyszerüen dinka érzékeltem ember vok, de előszöri olvasásra elkezdtem irdatlanul röhögni.

Persze ha ott lettem volna és látom ahogy a cicc lángra robban biztos pánikba estem volna...majd az eloltás után élete végéig agyon szeretgettem volna!

Több
17 éve 9 hónapja #312259 Írta: Woland
Woland válaszolt a következő témában: Állatbarátok
A szorol jut eszembe, a tengerimalacom (Venezuella) leragta a hatan a szort ahol elerte, de vesztere jol megnyirtam s az eloszobabol bevittem a hazba, itt meg melegebb van, tehat meg nem fazik... de apam kirakta mondvan'' Pocegeret a hazban nem tartunk!!!!"
:lol: ment vissza az eloszobaba

Több
17 éve 9 hónapja #312180 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Az én macskáim csak a bajszukat égették le félig egyik évben, mert túl közel ültek a konvektorhoz melegedés címén...

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
17 éve 9 hónapja #312177 Írta: Newra
Newra válaszolt a következő témában: Állatbarátok
A mi macskáink folyamatosan belenyújtották a farkukat a sziesztába és sosem érezték meg. Csak én a büdöset...

Van mi arany, bár nem fénylik...

Több
17 éve 9 hónapja #312159 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Állatbarátok
h ameggyulla a hajad vég eazt sem veszed észre, csak amikor már tövig égett :twisted:

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
17 éve 9 hónapja #312156 Írta: Nessa
Nessa válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Ezt valahogy nehéz elhinni, hogy felgyulladt a szőre, de nem vette észre...

*csak az RG semmi más...*
"Most velem nevetsz, vagy rajtam?"

Több
17 éve 9 hónapja #312155 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Uramisten, Silima... :D :D Bár ha nem érezte meg, akkor jó... :P

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 9 hónapja #312117 Írta: Silima
A macska kezdte, átgyalogolt a dohányzóasztalon, amin égett egy mécses. Ráordítottunk, mire megállt a mécses felett és kérdőn nézett, és szépen lángra kapott a szőre az oldalán egy tenyérnyi foltban. Rávetettük magunkat, eloltottuk, meg sem érezte, olyan dús a szőre. Viszont ordenáré, kiszellőztethetetlen büdös lett a szobában... :P

Több
17 éve 9 hónapja #312114 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: Állatbarátok

*Nessa* írta:

Silima írta: A minap kigyulladt a macskánk. De eloltottuk.

8O mi történt szegénnyel??

Ilyet ne csinálj többet, használj inkább valami műanyag bábut balrognak.

Thereon, a vándorló varázsló

Több
17 éve 9 hónapja #312105 Írta: Nessa

Silima írta: A minap kigyulladt a macskánk. De eloltottuk.

8O mi történt szegénnyel??

Több
17 éve 9 hónapja #312100 Írta: Silima
Lázárnak el van törve az egyik szárnya, úgy néz ki, mert nem mozdítja és csak lóg. Amúgy már jobban van, most kaptam a hírt, hogy a kalitkában már fel tud ülni a rúdra. (Szóval szárnytöréstől függetlenül sem igen bírná a létet...)

A minap kigyulladt a macskánk. De eloltottuk.

Több
17 éve 9 hónapja #312041 Írta: Woland
Woland válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Lazar.... jo nev, de nem kene szabadon engedni? megbirna a kinti lvgot is, nincs naon hideg :wink:

Több
17 éve 9 hónapja #312023 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Silima: azóta mi van Lázárral?

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
17 éve 9 hónapja #311992 Írta: Nessa
Nekem kiskoromban kanárim volt elég sokáig. Csak az volt a baj,hogy játszani akartam vele, csak ez neki nem volt túl jó... :roll:

Több
17 éve 9 hónapja #311132 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Nálunk a csúcs: 3 nap alatt 5 kiscica.
A halál neve Bogár kutya
(roszkor ettek rossz helyen...)

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
17 éve 9 hónapja #311057 Írta: Ben

Silima írta: (...)
Tekintettel gyakori feltámadásaira a neve Lázár lett... ;) :)

Ez aranyos. :) ))

Több
17 éve 9 hónapja #310934 Írta: Vikil
Vikil válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Cunnir írta:

Ben Kenobi írta: Hát, nálunk már elpusztult tizenakárhány macska... :roll: Autó, szomszéd, betegség, kőművesek, vagy csak simán eltűntek... :roll: :P

Nekem 4 malacka, és egy macska amit agyonvágott az áram:S

Tölünk régebben a Németek lopkodták a kutyákat!! :( (

Több
17 éve 10 hónapja #310361 Írta: Cunnir
Cunnir válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Ben Kenobi írta: Hát, nálunk már elpusztult tizenakárhány macska... :roll: Autó, szomszéd, betegség, kőművesek, vagy csak simán eltűntek... :roll: :P

Nekem 4 malacka, és egy macska amit agyonvágott az áram:S

A gyenge soha nem képes megbocsátani.A megbocsátás az erősek tulajdonsága.

Több
17 éve 10 hónapja #310357 Írta: Silima
A múlt héten valamikor nekiment egy balkáni gerle az ablakunknak, lezuhant, nagyon rosszul volt, behoztuk, hogy ha akar megmarad, ha nem, nem. Másnap reggel szomorúan konstatáltuk, hogy nem akart, hanyatt feküdt, ami egy madárnál nem jó jel, mozdulatlanul. Kivittük az udvarra, hogy majd tisztességgel eltemetjük. Délben jóapám közölte, hogy máshogy fekszik a madár... Behoztuk, életre kelt. Napokig néha elhalálozott, elsirattuk, aztán feltámadt. Néha pislogott csak.
Most már normálisan ül, eszik, megtanult inni is, mert napokig csak a tenyeremből itattam... Már nem dől hanyatt és tiltakozik, ha kiveszem itatni...
Tekintettel gyakori feltámadásaira a neve Lázár lett... ;) :)

Több
17 éve 10 hónapja #310354 Írta: Ben
Hát, nálunk már elpusztult tizenakárhány macska... :roll: Autó, szomszéd, betegség, kőművesek, vagy csak simán eltűntek... :roll: :P

Több
17 éve 10 hónapja #310312 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: Állatbarátok
jajj.. a szívem szakad meg, már nem tom mióta cicákról beszéltek, az enyém meg most tűnt el, pont karácsonyra. (pedig a szülinapom is ekkor van... Marci! mért nem tudtál várni?!...) és úgy fáj a szívem. de örülök hogy azért a tieitek még boldogan éldegélnek ;) [bocsánat a panaszért..]

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
17 éve 10 hónapja #310259 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Ben Kenobi írta: Csak mintha így télen egyre lustább lenne, nincs olyan hideg kint, mint pl. tavaly, de múltkor is éjjel egykor ment ki... :roll: (garázsba alszik amúgy, sztem k jó dolga van :P )

Nos nálunk az a helyzet, hogy mivel társasáhz ötödik emeletén lakunk, nem tud kimenni a macska, nem is volt soha hozzászokva. Így egész nap a lakásban van és hát alszik. (Persze voltak macskáink, akik az erkélyről próbáltak lejutni. Pár órán belül ki is múltak a nappaliban, miután felhoztam őket.)

"Well, I'm back."

Több
17 éve 10 hónapja #310248 Írta: Ben
Snuff, ez durva... :shock: (Kép mentve. :D ) Amúgy ezt hormonfüggő lehet esetleg? Mert Frici is ivartalanítva van, készültünk is, hogy esetleg elhízik, de nem. Csak mintha így télen egyre lustább lenne, nincs olyan hideg kint, mint pl. tavaly, de múltkor is éjjel egykor ment ki... :roll: (garázsba alszik amúgy, sztem k jó dolga van :P )

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.891 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére