Tánc

Több
17 éve 8 hónapja #317297 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Tánc
Nah, akkor most már a link se kell, itt van helyben... :)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 8 hónapja #317288 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: Tánc
EMLÉKEZTETŐ!!!

Kedves Kispajtások, LEP-szervezők, és lelkes segítők!

Tudjuk, hogy kései az időpont, hogy majdnem másfél hónap eltelt a LEP óta, de...

LEP-AFTERPARTY

2007. 02. 16. péntek

AKG

18:00 - 24:00-ig

Kérünk szépen minden kedves partizni vágyót, hogy némi harapni- és kortyolnivalóval, valamint néhány száz forinttal járuljon hozzá a bulihoz.
...izé... és hozzon mindenki poharat is, jó...?

Már 17:00 órától lehet menni rendezkedni, esetleg díszíteni.

FONTOS! Projektor kerestetik!!!
(Sirgon...?)

Várunk mindenkit, aki a 2007-es LEP létrehozásában közreműködött, szervezett, éjt-nappallá téve dolgozott, segített, ötletelt!!!

ÉS AKINEK CSAK TUDTOK, SZÓLJATOK!!!

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 8 hónapja #317261 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Tánc
Amennyiben jól emlékszem, a helyszín és az időpont egybeesik a LEP-afterpartyéval ; tehát ott, akkor, és azon alkalomból kerül sor a következő bécsi-szeletre. ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
17 éve 8 hónapja #317250 Írta: Ratzkha
Ratzkha válaszolt a következő témában: Tánc
Diszkrét kérdés: következő próba időpontja és színhelye?

If you'll tell anyone who will listen but you feel ignored
If nothing's really making any sense at all
Let's talk

Több
17 éve 8 hónapja #317247 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Tánc
Narb: fentlesz valahol a tánc zenéje? (a megvágott verzió?)

Szvsz tökjóóóó volt tegnap:))) Jövőhéten nem sétálok előtte egésznap és akkor bírni fogja a lábam rendesen:)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
17 éve 8 hónapja #317192 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: Tánc

Finduilas írta: Én is megyek. Bár az tuti, hogy hétkor tudok csak Budaörsről elindulni :? Majd igyekszem nagyon, és gyorsan tanulok :)

Brandír is jön?

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!

Több
17 éve 8 hónapja #317177 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Tánc
Most hétfőn Ery sem, és én sem érünk rá.

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
17 éve 8 hónapja #317139 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: Tánc
Én is megyek. Bár az tuti, hogy hétkor tudok csak Budaörsről elindulni :? Majd igyekszem nagyon, és gyorsan tanulok :)

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."

Több
17 éve 8 hónapja #317100 Írta: Narbeleth

Ratzkha írta: Narb! Meddig lesz a próba tartva? Mert hogy késni fogok az biztos, de igyekszem menni. Az sem kizárt, hogy a kung-fusokkal együtt esek majd be. De engem legalább kísérgetni nem kell majd, hisz hazai a terep. Igen, igyekszem majd a mélyentisztelveszeretett táncpartneremmel is lerendezni a dolgot, de nem hiszem hogy akarsz még most közös csetlést-botlást a pároknak, és inkább a lépéseket gyakoruiljuk még. Vagy igen?

Ebben most tévedsz, mert pont hogy páros csetlés-botlást szeretnék!

Mégis, körülbelül mikor? Írj privit, vagy sms-t vagy hívj fel, vagy MSN!

Több
17 éve 8 hónapja #316997 Írta: Ratzkha
Ratzkha válaszolt a következő témában: Tánc
Narb! Meddig lesz a próba tartva? Mert hogy késni fogok az biztos, de igyekszem menni. Az sem kizárt, hogy a kung-fusokkal együtt esek majd be. De engem legalább kísérgetni nem kell majd, hisz hazai a terep. Igen, igyekszem majd a mélyentisztelveszeretett táncpartneremmel is lerendezni a dolgot, de nem hiszem hogy akarsz még most közös csetlést-botlást a pároknak, és inkább a lépéseket gyakoruiljuk még. Vagy igen?

If you'll tell anyone who will listen but you feel ignored
If nothing's really making any sense at all
Let's talk

Több
17 éve 9 hónapja #316978 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Tánc
Mil: így én sem fogok tudni táncolni, a most vasárnapi próbára készültem, jövő hét vasárnap dolgozom, a külön próbával meg nem égetem magam, úgyhogy részemről sztornó.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
17 éve 9 hónapja #316969 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Tánc
Nekem jó a hétfő!

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"

Több
17 éve 9 hónapja #316968 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Tánc
Hétfő sajnos nem jó. És nagyon úgy tűnik, a jövő héten hétköznap egyik nap este se. :cry: (csak a hét második felében valamelyik délelőtt...)

Több
17 éve 9 hónapja #316952 Írta: Vewy
Vewy válaszolt a következő témában: Tánc
Hétfőn fél hatkor garantáltan az ELTÉn leszek, de hatig sajnos órán. 6kor viszont lemászom a konferenciateremhez :)

Több
17 éve 9 hónapja #316914 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Tánc
Idhren: kérlek ne haragudj, én is úgy számoltam hogy ez most így jó lesz, de most szóltak hogy ja bocs hát tudnod kellett volna előre... amúgy nem tudtam h te emiatt átszerveztél dolgokat, szóltam hogy akinek gáz a vasárnap azokkal átvesszük máskor... tényleg mindenkitől bocsánat és nagyonnagyon sajnálom, ha gondolod, neked meg még egy-két lemaradónak külön tartok próbát, amikor nektek jó!
:oops: :oops: :oops:

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

Több
17 éve 9 hónapja #316869 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Tánc
Hát ez nekem baromira nem akar összejönni
Mil, én direkt szóltam neked, hogy ez a vasárnap nem a legjobb. Szabaddá tettem magam. Ez most gáz. Jövőhét nem biztos hogy jó, nem akarok lemaradni. Nehéz ám folyton Pécsről utazgatni, és nem két fillér...

Hétfőn még mindig alapozás, ugye?
Mert hétfői próba nem ideális számomra. Suliban leszek Pécsett.
Nem lehetne vmikor még egy próba hétvégén? Szombaton, vagy vasárnap délelőtt? Vagy nincs hely?

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Több
17 éve 9 hónapja #316865 Írta: Narbeleth

Felagund írta:

Narbeleth írta: Legközelebbi próba: Hétfő, fél6 ELTE TÁTK-TTK Északi épület, Konferenciaterem előtti rész.

Khm, KHM... !!!

Kedves Dávid, ne kapj hörghurutot, nem érdemes.
Ezennel felhívom a kedves kung-fu.-sok figyelmét, hogy akkor jöjjenek, amikor tudnak... Ha fél nyolcra esnek be, akkor akkor esnek be. Szeretettel várlak titeket!

Több
17 éve 9 hónapja #316857 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Tánc

Narbeleth írta: Legközelebbi próba: Hétfő, fél6 ELTE TÁTK-TTK Északi épület, Konferenciaterem előtti rész.

Khm, KHM... !!!

Our knees do not bend easily

Több
17 éve 9 hónapja #316829 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Tánc
FIGYELEEEM
elnézést és bocsánat, de vasárnapi kalapos próba elmarad!!!
sorry, szülői keresztbeszervezést imádjuk ugyebár... :evil:
következő vasárnap ugye mindenkinek jó? belehúzunk igérem!!!!

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

Több
17 éve 9 hónapja #316827 Írta: Narbeleth
Felagund: A síron vagy a krizanténon? :szőkemosoly:

Dreamer: Javaslom a C-vitamin túladagolást, nekem bejött.

És amiért írok: a mai nap tanulsága: Nem tartok órát fél tizenkettőtől 5-ig, mert meghaladja a képességeimet :roll: .

Legközelebbi próba: Hétfő, fél6 ELTE TÁTK-TTK Északi épület, Konferenciaterem előtti rész. Ha agyhalott leszek, sorry...

Aki késik, de jön, az szóljon!

Több
17 éve 9 hónapja #316782 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Tánc
Dreamer XD

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
17 éve 9 hónapja #316771 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: Tánc

Felagund írta:

Dreamer_KF írta: Úgy tűnik visszabetegedem. Kúl. Fehér krizantén a síromra jöhet :)

Majd táncolunk is rajta :twisted:

Huhú, az potya lenne, de ÉN modnom meg, hogy mit. Death Metalra pogózzatok, lééégyszi!

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
17 éve 9 hónapja #316744 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Tánc

Dreamer_KF írta: Úgy tűnik visszabetegedem. Kúl. Fehér krizantén a síromra jöhet :)

Majd táncolunk is rajta :twisted:

Our knees do not bend easily

Több
17 éve 9 hónapja #316725 Írta: Narbeleth
Dreamer: Majd mozgósítom minden vérnyúlmágiám, hogy mihamarabb meggyógyulj!

HOLNAP hozzon valaki discmant, mert az enyém szegény csak hálózatról szeret működni.
Köszii!

Több
17 éve 9 hónapja #316713 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: Tánc
Úgy tűnik visszabetegedem. Kúl. Fehér krizantén a síromra jöhet :)

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
17 éve 9 hónapja #316700 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Tánc
Én holnap biztos nem tudok menni.

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
17 éve 9 hónapja #316698 Írta: Narbeleth

Kincső (Thilanna) írta:

Narbeleth írta: Nyah emberek, holnap 11:30tól kezdődik a táncpróba, mégsem kettőtől.

Szerintem szombatonként kéne akkor az ELTE-s kommandós próbákat tartani, de nekem a most szombat nem jó.

És meddig tart?

[size=9:24amp1gc]feb.17. HNE van délután, feb.24. meg farsangnmeghallgatás vmikor, csak mondom - ettől még beleférhet :) [/size]

Kifulladásig, illetve ameddig az emberek rálrnek. Aki nem kezdésre akar jönni, az szól nekem :) telefonon!

Több
17 éve 9 hónapja #316696 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Tánc

Narbeleth írta: Nyah emberek, holnap 11:30tól kezdődik a táncpróba, mégsem kettőtől.

Szerintem szombatonként kéne akkor az ELTE-s kommandós próbákat tartani, de nekem a most szombat nem jó.

És meddig tart?

[size=9:38kk5zx6]feb.17. HNE van délután, feb.24. meg farsangnmeghallgatás vmikor, csak mondom - ettől még beleférhet :) [/size]

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
17 éve 9 hónapja #316694 Írta: Narbeleth
Nyah emberek, holnap 11:30tól kezdődik a táncpróba, mégsem kettőtől.

Több
17 éve 9 hónapja #316674 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Tánc
Kalapos táncban szeretnék lenni, szombat este igyekszem Pestre érni, de temetésről jövünk, szal nemtom.
Ebből következően nekem a héten már nem jó a keringő-próba időpontok közül egyik sem.
Végleges időpont: nekem MAX a csütörtök este jó, hétfő esélytelen.
Elvégre be kell járnom egyetemre, nem igaz? :)
De ha csütörtökön hamar végzek (nagyon úgy tűnik), akkor haza tudnék érni... De jobb lenne péntek :oops:

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.732 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére