Tánc

Több
17 éve 9 hónapja #316341 Írta: Vewy
Vewy válaszolt a következő témában: Tánc
Sziasztok! Nagyszerű lett az órarendem, :? hétfőn hatig, csütörtökön hétig van órám a TTK-n, szóval, ha olyantájt van az óra, és ott, akkor az pont jó...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 9 hónapja #316340 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Tánc
Hali!

8-16-ig nekem egyetlen időpont sem jó!!!

A kedd-csütörtök esti órákat preferálnám...

Our knees do not bend easily

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 9 hónapja #316338 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Tánc
:oops: Borult a program!
Mégis maradunk, úgyhogy nekünk a KEDD jó.
Még időbe szóltunk? Sztem megvan a 3 pár. :)

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Több
17 éve 9 hónapja #316334 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: Tánc
Még a mai délutánig bezárólag tessék jelentkezni a holnapi órára akár párosan, akár pár nélkül!!! Fontos,mert egy nappal előtte szólni kell, ha megyünk!

Valamint: Évközben nekem sem jó a kedd v. szerda 8-4, mert sulim van, ez csak erre a hétre vonatkozott. Csütörtökön lehet, ha mázlista vagyok, hogy az vagyok-e az 7-én derül ki. Ebből kiindulva valószínű marad a TÁTK-TTK épülete, mint helyszín, és az esték. Én a hétfőt vagy a csütörtököt támogatnám.

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!

Több
17 éve 9 hónapja #316327 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: Tánc

Narbeleth írta: Nos, mivel ezen a héten (illetve még vasárnap van, szóval jövő héten) nincs tanításom, ezért mivel rettenetesen aranyos, szorgalmas és jóindulatú vagyok, ezért tartanák "kiscsoportos foglalkozást" akár kedden, akár szerdán, akár csütörtökön, ha 3-4 pár jelzi az igényét erre és szól, hogy mikor. Mindhárom napon bemegyek ha kell, de azért a 3 pár legyen meg, és akkor koncentráltan tudnék a technikátokon csiszolni. :P :twisted:

Ja és légyszi ne csak napot, hanem időintervallumot is írjatok!

Ezen a héten akár a kedd, szerda, csütörtök megfelel. :D

És jelzem/jelezzük igényünket.

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
17 éve 9 hónapja #316326 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Tánc
Nekem a szerda egyáltalán nem jó, a csütörtök szvsz működhet, viszont bármelyik hétköznap csak 5től érek rá, pénteken 3tól. A hétvégék viszont jók.

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
17 éve 9 hónapja #316304 Írta: Idhren
Nekünk a szerda sajna mégsem jó.
Csütörtök 10-től legkorábban, és pénteken.

Több
17 éve 9 hónapja #316301 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Tánc
mégmégmégmégmég, ennyi....

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"

Több
17 éve 9 hónapja #316298 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Tánc
Nekem jó a kedd. Sőt jelenleg minden délután jó.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
17 éve 9 hónapja #316291 Írta: Celebrom
Lenne még valaki akinek jó a kedd?

Több
17 éve 9 hónapja #316283 Írta: Narbeleth
Nos, mivel ezen a héten (illetve még vasárnap van, szóval jövő héten) nincs tanításom, ezért mivel rettenetesen aranyos, szorgalmas és jóindulatú vagyok, ezért tartanák "kiscsoportos foglalkozást" akár kedden, akár szerdán, akár csütörtökön, ha 3-4 pár jelzi az igényét erre és szól, hogy mikor. Mindhárom napon bemegyek ha kell, de azért a 3 pár legyen meg, és akkor koncentráltan tudnék a technikátokon csiszolni. :P :twisted:

Ja és légyszi ne csak napot, hanem időintervallumot is írjatok!

Több
17 éve 9 hónapja #316280 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Tánc
Lássuk, kedden nem érek rá, de csak most kedden, szerdán biztosan nem, csütörtök megegyezés kérdése, pénteken ráérek.
Az órarendem még formálódik.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
17 éve 9 hónapja #316273 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Tánc

Narbeleth írta: Sziasztok!

Megvannak a jövő heti időpontok, hogy mikor mehetnénk a Batthyány alapítványhoz táncolni:

Kedden, szerdán,csütörtökön: reggel 8-tól délután 4-ig. A szerdának és a csütörtöknek inkább örülnének, akár mindkét nap is mehetnénk.
Hogy jövő héten mikor lesz oda időpont, azt nem tudom. De az biztos, hogy szintén csak reggel 8-tól délután 4-ig.

Kb. megvan az órarendem, úgyhogy ha estefelé és a TTK-n szeretnénk próbálni, akkor nekem a hétfő lenne jó. Feltehetőleg fél hatkor végzek, utána próbálhatnánk ott, ahol a múltkor. Kedden és csütörtökön négyig vagyok, ha nagyon szeretnétek akkor próbálni, akkor felőlem próbálhatunk akkor is, de akkor legkésőbb öttől, vagy fél hattól légyszi...

Hétvégei próbák: Battyány alapítványba menni lehetetlen, TTK-ra vajon beengednek minket? Dávid, szerinted? Ha ez nem megy, akkor javasolna valaki egy helyszínt? Nekem hétvégén bármikor jó (ésszerű határokon belül persze, tehát az este 9-es és hajnali ötös próbák mondjuk sztornó...)

Tehát: Mi az óhaj, sóhaj, panasz, nyöször?

A most következő héten Hannának a kedd nem jó, nekem a csütörtök. Csak szerdán tudnánk menni mindketten, úgy néz ki.

Több
17 éve 9 hónapja #316270 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: Tánc
Népek!!

(topic gazdáktól elnézést, pár hétig hagyjátok bennt lécci, köszönöm..)

Tessék szavazni az elnökségből, hogy ki érdemli meg szerintetek idén a GANDALF-DÍJAT!!!! :bounce: :bounce: :up:

Az alábbi emberkékre lehet szavazni (ld. bővebben: Farsang topic)

Alyr
Angwen
Ery
Gandalf
Melian

:evil3:

Küldjétek Küldjétek!!!

gandalf_dij2007(kukac)yahoo.com

cupp, :wink:

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe

Több
17 éve 9 hónapja #316246 Írta: Dreamer_KF
Nekem minden második csütörtök foglalt:(

Szerk: Kb. hatig van meetingem minden második csütörtökön, ha később van a tánc, akkor ok :D

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
17 éve 9 hónapja #316244 Írta: Narbeleth
Módosítanék, ha mocskos nagy mázlista vagyok, akkor se csütörtökön se pénteken nem lesznek óráim, tehát akkor bármikor lehetnek a próbák. 8-án legkésőbb kiderül, hogy leszek-e mocsok nagy mázlista. Addig akkor lesznek a próbák, amikor mondjátok, csak mondjátok. :wink:

Több
17 éve 9 hónapja - 17 éve 9 hónapja #316238 Írta: Idhren
Hmm...
Kezdek félni, mi lesz velem, meg a hülye hétvégéimmel... :roll:
Úgytűnik akkor nem lesz helyszín. Node majd akkor sírjunk, ha már baj van :)
A jövőhét szerda talán nekem is esélyes, mondjuk 10-től. Meg a csütörtök. De ha gyün a suli... Aztat még nemtom, mivel még nincs órarendem (lúzer pécsi bölcsész)

Több
17 éve 9 hónapja #316235 Írta: Celebrom
Nekem most a kedd lenne a nagyon (talán az egyetlen) zsíír idpont!
A máskori hétfőesti próba nekem megfelel.Énis sokáig vaok akkor, és ugye egy köpés.

Több
17 éve 9 hónapja #316228 Írta: Narbeleth
Sziasztok!

Megvannak a jövő heti időpontok, hogy mikor mehetnénk a Batthyány alapítványhoz táncolni:

Kedden, szerdán,csütörtökön: reggel 8-tól délután 4-ig. A szerdának és a csütörtöknek inkább örülnének, akár mindkét nap is mehetnénk.
Hogy jövő héten mikor lesz oda időpont, azt nem tudom. De az biztos, hogy szintén csak reggel 8-tól délután 4-ig.

Kb. megvan az órarendem, úgyhogy ha estefelé és a TTK-n szeretnénk próbálni, akkor nekem a hétfő lenne jó. Feltehetőleg fél hatkor végzek, utána próbálhatnánk ott, ahol a múltkor. Kedden és csütörtökön négyig vagyok, ha nagyon szeretnétek akkor próbálni, akkor felőlem próbálhatunk akkor is, de akkor legkésőbb öttől, vagy fél hattól légyszi...

Hétvégei próbák: Battyány alapítványba menni lehetetlen, TTK-ra vajon beengednek minket? Dávid, szerinted? Ha ez nem megy, akkor javasolna valaki egy helyszínt? Nekem hétvégén bármikor jó (ésszerű határokon belül persze, tehát az este 9-es és hajnali ötös próbák mondjuk sztornó...)

Tehát: Mi az óhaj, sóhaj, panasz, nyöször?

Több
17 éve 9 hónapja #316113 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Tánc
nem tudom mikor szeretnétek elkezdeni a koregráfia tanulást, de sztem nemártana még egy alapozó óra... és akkor arra megint jöhetne aki szeretne

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

Több
17 éve 9 hónapja #316107 Írta: Feanor Faelivrin
Feanor Faelivrin válaszolt a következő témában: Tánc
Remélem ez az tánc tanítás jó volt, mert a következőn már én is ott leszek... :twisted:

"A mosoly a leger

Több
17 éve 9 hónapja #316071 Írta: Celebrom
Naon kéne tudnom ,h kb mikor lesz az a következő alkalom.

Több
17 éve 9 hónapja #316057 Írta: Idhren
Én élveztem, de ez egyéni szoc-problem :mrgreen:
Sokan mondták, hogy gyorsak haladtunk. Nekem csak a szédüléssel volt bajom. :P De én már valaha nagyon régen úgy emlékszem tanultam valami hasonlót, persze nem ilyen beállósat, de a lépések megvannak.
Bár ez a keresztezős nem ismerős, valszeg direkt hagyták ki a programból. Nehogy pofára essen az osztály szalagavatón :lol:

Viszont hozzatok legközelebbi alkalommal mp3 lejátszót, és azon bécsi keringőzenéket (olyan ritmusút). Vagy küldjétek el nekem, és én elviszem. Hogy legyen választék... Bár akkor lehet, hogy káosz lesz :D

Több
17 éve 9 hónapja #316042 Írta: Alyr Arkhon
A mai próbáról annyit, hogy az én képességeimhez képest nagyon-nagyon túlgyorsan haladtunk...
Én ezt így nem tudom.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
17 éve 9 hónapja #316031 Írta: Dreamer_KF

Celebrom írta: Sajnálom, de nemtok menni ma, ledöntött engem is a lábamról vmi Nazgul lehellet. Fáj az egész mellkasom és alig tok beszélni, majd igyekszem pótolni, ügyesek legyetek.

Nem én voltam! Valamelyik lesser minion terjesztheti a kórt..És nem lettem jobban..

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
17 éve 9 hónapja #316006 Írta: Celebrom
Sajnálom, de nemtok menni ma, ledöntött engem is a lábamról vmi Nazgul lehellet. Fáj az egész mellkasom és alig tok beszélni, majd igyekszem pótolni, ügyesek legyetek.

Több
17 éve 9 hónapja #315966 Írta: Alyr Arkhon

Ille / Lórien írta: Nem tudom, született-e már döntés zene-ügyben, de azért fel tudná valaki tenni az Ergo Bibamus-t meg a Sol Solo-t? Szeretném meghallgatni.

Lentebb voltam szíves belinkelni a saját tárhelyemre feltett változatokat.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
17 éve 9 hónapja #315918 Írta: Dreamer_KF
Dokinéni ukázba adta, hogy holnap ki ne tegyem a lábam otthonról. Sorry, ez van.

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
17 éve 9 hónapja #315878 Írta: Dreamer_KF
Úgy tűnik, hogy betegeskedem. Ma megyek dokihoz, s kiderül, h. mi lesz a holnappal.

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
17 éve 9 hónapja #315877 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Tánc
És – kellemetlen kérdéseket megelőzendő – lehetőleg ne csapatostul rontsatok be a kapun...

Our knees do not bend easily

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.754 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére