Tánc

Több
17 éve 9 hónapja #315747 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: Tánc

Celebrom írta: Akko 3/4 7 a 4-6 villi megálójában?

Aki odatalál a Déli épülethez, az surranjon be :D , aki nem az gyűljön ott a megállóban :) . Azért mondtam hetet, mert Cue, Eglar és Felagund még edzeni fog és szerintem késnek majd. De akkor legyen háromnegyed!

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 9 hónapja #315743 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Tánc
Akko 3/4 7 a 4-6 villi megálójában?

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 9 hónapja #315738 Írta: Narbeleth

Idhren írta: Akkor hozom. De!
Nekem nincs Eltés diákom. Sőt, perpill semmilyen sincs, mert vmi gebasz miatt nem kaptam matricát.
Akkor is be lehet jutni?
Egyébként ha zene van, azt tuti meghallja, nem? És mért nem szabad bemenni?

Nya, az van, hogy az ELTE-n súlyos pénzekért szoktak helyeket kiadni, és nem kell, hogy hozz diákot, ha nem vagy ELTE-s, azért mondtam, hogy akinek van hozzon, hogyha a portás leáll velünk gonoszkodni, akkor az orra alá tudjunk nyomni pár ELTE-s igazolványt, hogy jogunk van ott tartózkodni.

Több
17 éve 9 hónapja #315732 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Tánc
Akkor hozom. De!
Nekem nincs Eltés diákom. Sőt, perpill semmilyen sincs, mert vmi gebasz miatt nem kaptam matricát.
Akkor is be lehet jutni?
Egyébként ha zene van, azt tuti meghallja, nem? És mért nem szabad bemenni?

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Több
17 éve 9 hónapja #315725 Írta: Narbeleth

Idhren írta: Én tudok hozni mp3 lejátszós magnót, meg mp3lejátszóhoz, discmanhez csatlakoztatható hangszórót.Az utóbbinak erősebb a hangja, de nem tom, mekkora helyet kéne neki beüvöltenie, szal ha valakinek van erősebb, akkor szvsz inkább az kéne.

Lehetőleg minél kisebbet, mert illegálisan fogunk ott tartózkodni. Amúgy ELTE-s diákigazolványt hozzon aki tud :D . És próbáljunk meg nem egyszerre beözönleni. Tudom, minek ez a kommandó, de nem szeretném az idő felét a portással való kötekedéssel tölteni :) .

Több
17 éve 9 hónapja #315721 Írta: Narbeleth

Celebrom írta: Énis meek pénteken, de most nm lesz párom , m Ryana nem tud jönni, az baj?

Nem baj, mert most még nem muszáj, hogy legyen párod. Ryanának lehet,hogy gond lesz....

Több
17 éve 9 hónapja #315719 Írta: Ille Lórien
Ille Lórien válaszolt a következő témában: Tánc
Nem tudom, született-e már döntés zene-ügyben, de azért fel tudná valaki tenni az Ergo Bibamus-t meg a Sol Solo-t? Szeretném meghallgatni.

"Elen síla lúmenn' omentielvo."

Több
17 éve 9 hónapja #315678 Írta: Idhren
Én tudok hozni mp3 lejátszós magnót, meg mp3lejátszóhoz, discmanhez csatlakoztatható hangszórót.Az utóbbinak erősebb a hangja, de nem tom, mekkora helyet kéne neki beüvöltenie, szal ha valakinek van erősebb, akkor szvsz inkább az kéne.

Több
17 éve 9 hónapja #315659 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Tánc

Narbeleth írta:

Rabyn írta: Ha ott leszünk lehetne egy olyat, hogy előtte találkozunk valahol? én nem tudom odatalálok-e...

Rabyn, találkozzunk akkor mindnyájan a Petőfi híd, budai hídfő nevű megállóban (4-6) és onnan megyünk akkor. Az megvan? (Boráros tér és a Budafoki út megálló között, két megállóra a körtértől)

de ne hétkor találkozzunk, hanem háromnegyedkor, és hétkor már legyünk a helyszínen, kezdésre készen :twisted: odamegyek én is a megállóba.

zenegépet ki hoz?

need more brainz. yourz. now.

Több
17 éve 9 hónapja #315654 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Tánc
Celebrom majd táncol veled a többi csaj:)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
17 éve 9 hónapja #315652 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Tánc

Celebrom írta: Énis meek pénteken, de most nm lesz párom , m Ryana nem tud jönni, az baj?

Ez így van, sajnos f8kor megy az utolsó vonatom, azért kérdeztem, mikortól lesz... Részemről alaplépés megy, és a továbbiakban majd jobban küzdök a honvágy ellen. ;)

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
17 éve 9 hónapja #315649 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Tánc
Énis meek pénteken, de most nm lesz párom , m Ryana nem tud jönni, az baj?

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"

Több
17 éve 9 hónapja #315648 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Tánc
Péntekre szvsz viszem mindazokat a keringőzenéket (van vagy 5) amiket nem tudtam átküldeni sehol. (illetve a corvus coraxokat feltettem a netre)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
17 éve 9 hónapja #315645 Írta: Narbeleth

Rabyn írta: Ha ott leszünk lehetne egy olyat, hogy előtte találkozunk valahol? én nem tudom odatalálok-e...

Rabyn, találkozzunk akkor mindnyájan a Petőfi híd, budai hídfő nevű megállóban (4-6) és onnan megyünk akkor. Az megvan? (Boráros tér és a Budafoki út megálló között, két megállóra a körtértől)

Több
17 éve 9 hónapja #315603 Írta: Idhren
Mil: elhiszem, ha te mondod :)

Több
17 éve 9 hónapja #315599 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Tánc
Idhren: nálunk az egyik osztály erre keringőzött... és gyönyörű volt

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

Több
17 éve 9 hónapja #315579 Írta: Vewy
Vewy válaszolt a következő témában: Tánc
Igen, már rájöttem, megint előbb sírtam, mint gondolkodtam, ne haragudjatok... kösziii :)

Több
17 éve 9 hónapja #315578 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Tánc
Nem lehet, hogy valaki be volt lépve amikor rabyn próbálkozott?
Egyszerre egynél több embert nem szokott beengedni.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
17 éve 9 hónapja #315577 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Tánc
Khmmmm...
A link: www.gmail.com , ott a bejelentkezésnél írd be hogy leptanc, és a jelszóhoz meg hogy 1234tolkien... :roll: :roll:

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
17 éve 9 hónapja #315576 Írta: Vewy
Vewy válaszolt a következő témában: Tánc
Igen, az a kérdés, hogy milyen tárhely az, aminek e-mail cím formátuma van? Ha én erre rákattintok, megnyílik az outlook-om, egy új üzenettel, és akkor hova is írjam a jelszót? Vagy csak én vagyok a hüjje? :)

Több
17 éve 9 hónapja #315558 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Tánc
Én be tudok, nemtom te miért nem...

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
17 éve 9 hónapja #315550 Írta: Rabyn
Igen. Mért nem tudok belépni?

Több
17 éve 9 hónapja #315549 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Tánc
nem link, e-mail tárhely.
leptanc@gmail.com
1234tolkien
egyéb kérdés? ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
17 éve 9 hónapja #315543 Írta: Rabyn
hova tettétek fel a zenéket? (nem találom a linket)

Több
17 éve 9 hónapja #315537 Írta: Idhren
Rajaton rúlz :D
Bár nem tok keringőkoreográfiát elképzelni, de akkor is.

Több
17 éve 9 hónapja #315531 Írta: Rabyn
Ha ott leszünk lehetne egy olyat, hogy előtte találkozunk valahol? én nem tudom odatalálok-e...

Több
17 éve 9 hónapja #315528 Írta: Narbeleth
Feltehetőleg este 7-től, mégis a TTK épületében(jobb ötlet nincs, a Battyány alapítványos nő meg nem fog este bemenni) (Pázmány Péter sétány 1/A, Petőfi híd budai hídfőjénél). Azért csak feltehetőleg, mert kérdéses, hogy szabad-e nekünk ott lenni. Felagund megkérdezi 31-én, akkor biztosan kiderül, de akkor mindenki kalkuláljon körülbelül ezzel.

Több
17 éve 9 hónapja #315527 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Tánc

Ryana írta: Azt lehet tudni, h most pénteken úgy kb hánytól?

ezt én is kérdezném...
amúgy tettem fel a leptancra egy szépszép 6/8-os keringőzenét, amit amúgy sokan ismertek, lehetne rá egy ilyen érzelgős szenvedős keringőt csinálni :D
(jó, tudom hogy úgysem erre lesz, de azért hallgassátok meg, mert olyan széééép :D )

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

Több
17 éve 9 hónapja #315401 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Tánc
Azt lehet tudni, h most pénteken úgy kb hánytól?

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
17 éve 9 hónapja #315366 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Tánc

Narbeleth írta: Ádám, hidd el, hogy vannak már ötleteink, ha érdekel szívesen elmesélem, de nem a fórumon, mert akkor baromira nagy meglepetés lesz...

Bízom bennetek.
Meglepit akarok:-)
á

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.693 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére