Tánc

Több
17 éve 9 hónapja #316594 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Tánc
megbetegedtem, szal a héten kevéssé valószínű a megjelenésem. igyekszem gyógyulni.

need more brainz. yourz. now.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 9 hónapja #316570 Írta: Vewy
Vewy válaszolt a következő témában: Tánc
Csendben, ámde nem kisbetűvel jelezném, hogy a hétvége az ELTÉn a szombatot jelenti, mivelhogy vasárnap nincs nyitva... úgyhogy ne is gondolkodjuk ilyesmiben.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 9 hónapja #316568 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Tánc
KALAPOS TÁÁÁNC!!!
de, valóban vasárnap lesz! (febr. 11)
tali negyed 10kor délelőtt a határúti kékmetró megállóban!
kb. tíztől délig-egyig próbálunk, FONTOS HOGY JÖJJÖN AKI SZERETNE BENNE TÁNCOLNI, mert kb ez az egy nagy próba lesz... aki még szeretne benne táncolni, de épp nem ér rá, jelezze!!!
most mindenkit várok, nincs lista meg semmi, megnézzük hányan vagyunk!

csók

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

Több
17 éve 9 hónapja - 17 éve 9 hónapja #316566 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: Tánc

Ryana írta: Én mennék csütörtökön, de még nem tudom mikorra tudnék odaérni, de ha 6ig vagytok akkor számíthattok rám.
Vasárnap nem a Mil-féle tánc lesz? Vagy is-is? :)

Ááááá!! De jó hogy szólsz! Ez nem tudatosult bennem.

Priviben elküldöm a telefonszámomat. Mielőtt elindulsz hívj fel, mert nem biztos, hogy ott maradunk zárásig.

Ugyan már, ez a dolgom :twisted: . Köszönöm a munkát azok részéről, akik eljöttek és akik eljönnek!

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!

Több
17 éve 9 hónapja #316561 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Tánc
Én mennék csütörtökön, de még nem tudom mikorra tudnék odaérni, de ha 6ig vagytok akkor számíthattok rám.
Vasárnap nem a Mil-féle tánc lesz? Vagy is-is? :)

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
17 éve 9 hónapja #316560 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Tánc
Narb: Előszöris köszönöm, hogy ma nem rohantál el sikoltozva, és kitartottál.

Csütörtökön tudtommal énis ráérek.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
17 éve 9 hónapja #316552 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Tánc

Narbeleth írta: Csütörtökről: Én mindenképpen bennt leszek, mert próbálok ott másik táncot. Fél kettő kettő felé lehet jönni és hatig maradhatunk. Ezekkel a feltételekkel ki jönne most csütörtökön?

Én ráérek

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
17 éve 9 hónapja #316551 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Tánc
Narb: Én

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
17 éve 9 hónapja #316543 Írta: Narbeleth
Kinek lenne könnyebbség, ha vasárnap bekommandóznánk az ELTE-re?

Több
17 éve 9 hónapja #316542 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: Tánc

Narbeleth írta:

Eglarcarien írta: Hát, ez akkor nekünk Cuéval most nem jött össze. :( Nekünk sajna már tanítás van... Ezt az időpontot rendszeresíteni akarjátok?

csütörtök: ha szükséges, déltől 14:00-ig ráérek; ha méginkább muszáj, akkor tovább is, és ellógom az órát

[size=9:3ejjrotj]ez csak erre a hétre érvényes, mert még lesz egy alk.ny-es óramegbeszélés, ahol 22 másik emberhez kell majd alkalmazkodnom)[/size]

Nem, mégegyszer hangsúlyozom, hogy nem szeretném ezeket az időpontokat véglegesíteni, és hogy csak erre a hétfre jók a délelőtti ill. koradálutáni időpontok.

Csütörtökről: Én mindenképpen bennt leszek, mert próbálok ott másik táncot. Fél kettő kettő felé lehet jönni és hatig maradhatunk. Ezekkel a feltételekkel ki jönne most csütörtökön?

Eh, nem baj. Majd Gillz tanít. Ha meggyógyul (elkapta ezt a köhögős nyavaját).

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
17 éve 9 hónapja #316537 Írta: Narbeleth

Eglarcarien írta: Hát, ez akkor nekünk Cuéval most nem jött össze. :( Nekünk sajna már tanítás van... Ezt az időpontot rendszeresíteni akarjátok?

csütörtök: ha szükséges, déltől 14:00-ig ráérek; ha méginkább muszáj, akkor tovább is, és ellógom az órát

[size=9:1ycrppsg]ez csak erre a hétre érvényes, mert még lesz egy alk.ny-es óramegbeszélés, ahol 22 másik emberhez kell majd alkalmazkodnom)[/size]

Nem, mégegyszer hangsúlyozom, hogy nem szeretném ezeket az időpontokat véglegesíteni, és hogy csak erre a hétfre jók a délelőtti ill. koradálutáni időpontok.

Csütörtökről: Én mindenképpen bennt leszek, mert próbálok ott másik táncot. Fél kettő kettő felé lehet jönni és hatig maradhatunk. Ezekkel a feltételekkel ki jönne most csütörtökön?

Több
17 éve 9 hónapja #316505 Írta: Orsi
Orsi válaszolt a következő témában: Tánc
Sziasztok!
Bocsi a becsöppenésért,tudom,hogy rég volt lepről szó(kb.20 oldallal ezelőtt) :? és már én is rég olvastam a véleményeket,de eléggé kevés időm voltt mostanság.. Örülök,hogy sok embernek tetszett a tánc,és hogy sok véleményt kaptam!!Persze van amivel egyet értek, van amivel nem... :D De akkor most én is írnék (sajnos csak arról amennyit láttam belőle,jövőre is szóljatok,jövök nézőnek :wink: )nagyon röviden:
Szerintem a vetítés volt a legjobb,a premier film:nagyon jók voltak a szereplők,meg a poénok;tényleg iszonyat jól összehoztátok!!De csak dicsérni tudom,úgyhogy ugrom is.. :)
A Regardez is tök jó volt,hadd ne mondjam mennyit hallgatom a számot...
A főpróbán nem volt teljesen vili,de egészben,színpadon összerakva már tök jó volt.
Ursula polip tánc:tök jó volt az alapötlet,nekem ilyenek mért nem jutnak eszembe?! 8O De én egy kicsit mindig hiányolom,nemcsak a te táncodba,úgy OMK-ba is sok táncnál,hogy van egy tök jó alapötlet,de nem fejted ki jobban,(bár erről már az Évi 1x felvilágosított,hogy az alapötlet a lényeg itt,na mindegy)az elején van egy nagy varázsa,de szerintem ezt nem mindig sikerül végig megtartani.A táncnak az eleje és a vége a legfontosabb(ahogy én tanultam) és a végét nem éreztem olyan erősnek mint az elejét.De ezt lehet,hogy csak engem zavar mindig...
Jajj,tényleg én tartozom neked vmivel!!Elfelejtettem,bocsi..Majd hívlak vmikor,csak zavarosak a napjaim..
Lacee:vkinél olvastam,h ,,nem volt nyálas a zene'',hát szerintem ez minden volt csak nyálas nem!!Ez után a tánc után elgondolkoztam,hogy vajon csak szivattál a közös táncnál?Itt teteti,h mit nem tud és aztán levág egy ilyet.Jól van..Ne is várd,hogy dicsérjem! :wink: Egyébként meg ha impro,nem értelek,hogy mért nem csináltál ennél is jobbat..
Sajnos a fátyolos táncot nem láttam.. :cry: Bocsi!
A konferálás is tök jó volt!!És ezt senki nem is említette... :?
Ja meg elvileg ott hagytam a cd-met,nincs vkinél?Ha nincs meg mindegy,csak hátha mégis vkinél ott lapul..
Köszi, hogy ott lehettem!!Puszka!Orsi :D

Több
17 éve 9 hónapja #316501 Írta: Eglarcarien
Eglarcarien válaszolt a következő témában: Tánc
Hát, ez akkor nekünk Cuéval most nem jött össze. :( Nekünk sajna már tanítás van... Ezt az időpontot rendszeresíteni akarjátok?

[size=9:2l1ovi5s]ez csak erre a hétre érvényes, mert még lesz egy alk.ny-es óramegbeszélés, ahol 22 másik emberhez kell majd alkalmazkodnom)[/size]

Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.

Több
17 éve 9 hónapja #316474 Írta: Dreamer_KF
Hiszti letudva:D

Gillz majd megtanít (ha hagyom).

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
17 éve 9 hónapja #316463 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Tánc
De pénteken is tudtunk este lenni, lehetne még egy ilyen alkalom, nem?
Vagy felőlem akár több is.
Este lehet menni TTK-ra.

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Több
17 éve 9 hónapja #316458 Írta: Vewy
Vewy válaszolt a következő témában: Tánc
Szerintem nem hajítanak ki, ha most sem hajítottak ki, de hétvégén értelemszerűen feltűnőbbek leszünk, mert kevesebben járkálnak arrafelé.

Nem akarok Dreamer helyett válaszolni, de... a munkahelyeken általában minden hétköznap benn kell lenni, és az esetek többségében négyig minimum... persze vannak kivételek, de én általánosságban ezt feltételezném.

Több
17 éve 9 hónapja #316456 Írta: Narbeleth
Nos tehát a keddi próba:

Oktogon, 12óra 45perc, onnan továbba Battyhány alapítványhoz. Feltehetőleg háromig-négyig leszünk, legkésőbb négyig, utána kidobnak minket.Aki esetleg csak háromra érne oda, az is jöjjön én megvárom. Zenélni nem fogunk tudni, de hát ez van, így is nehezen engedték meg.

Csütörtökire,akinek jó, szóljon, azt is, hogy milyen időintervallumban, sajnos a Batthyányba csak reggel nyolctól félután négyig mehetünk.

Továbbra is kérdezem a TTK-soktól: szerintetek hétvégén kihajítanak minket az ELTE-ről?

Több
17 éve 9 hónapja - 17 éve 9 hónapja #316448 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Tánc
Hányig lesztek holnap? Egészen 4-ig?

Szerk. 02.06. 14:20: Nya megdobtak egy rakat tanulnivalóval, úh. ma nem megyek, úgyis csak 3ra tudnék, meg pár nélkül, meg minden... ha a csütörtök jó lesz, akkor valszeg benézek. :)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
17 éve 9 hónapja #316393 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Tánc
Dreamer, csütörtök neked jobb lenne? Ha bizti lesz 3 pár, akkor Narb
csütörtökön is tartana táncot. (Én még nem tudom tudok-e menni.)

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
17 éve 9 hónapja #316387 Írta: Idhren
Bocs...
Csak mivel azt írtad, hogy kedd nektek jó...
Ezek szerint csak este lenne jó.
Szerintem ha megbeszélitek Narbbal, tart különórát.
(Azért én rizsázom, noha nem vagyok senki, mert ő még nincs otthon, ergo netközelben, és megkért rá. Mielőtt lecsapnátok... :) )

Több
17 éve 9 hónapja #316386 Írta: Dreamer_KF

Idhren írta: Kéretik nem izgulni, mert ütök/vágok :mrgreen:
Most még alaplépés tanulás lesz! Meg tartás-javítás :lol:
Ne izgulj, tényleg. Azért van most egy alkalom hétköznap is, hogy azok, akik nem voltak pénteken, tudjanak jönni, és alapozni.
NO PARA!

Nem parázom, roppant mód mérges vagyok. NEM voltam pénteken, holnap NEM megyek, DOLGOZOM, tudni illik.

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
17 éve 9 hónapja #316383 Írta: Idhren
Kéretik nem izgulni, mert ütök/vágok :mrgreen:
Most még alaplépés tanulás lesz! Meg tartás-javítás :lol:
Ne izgulj, tényleg. Azért van most egy alkalom hétköznap is, hogy azok, akik nem voltak pénteken, tudjanak jönni, és alapozni.
NO PARA!

Több
17 éve 9 hónapja #316382 Írta: Dreamer_KF

Idhren írta: Nép!
Narb üzeni, hogy holnap 1-től leszünk a Batyiban!
Úgyhogy holnap, azaz kedden 3/4 1-kor találkozunk az Oktogonnál a villamosmegállóban.
Gyertek, akik tudtok!

Káromkodni lenne kedvem. Éljen. Hurrá.
Ennyit erről.

Úgy fogok próbálni koerográfiát, hogy egy k***a alaplépést nem vettem át. Sebaj. Majd csak belejövök, ha meg nem, kéretik nem beszólni, mert ütök/vágok.

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
17 éve 9 hónapja #316381 Írta: Ille Lórien
Ille Lórien válaszolt a következő témában: Tánc
Megyek, de késni fogok.

"Elen síla lúmenn' omentielvo."

Több
17 éve 9 hónapja #316378 Írta: Idhren
Nép!
Narb üzeni, hogy holnap 1-től leszünk a Batyiban!
Úgyhogy holnap, azaz kedden 3/4 1-kor találkozunk az Oktogonnál a villamosmegállóban.
Gyertek, akik tudtok!

Több
17 éve 9 hónapja #316362 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Tánc
Nekem a héten még nincs órám, úgyhogy rá vagyok érve.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
17 éve 9 hónapja #316361 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Tánc
Nekem a hétfő , kedd jó (2-re ott tudok lenni); a szerda, csütörtök nem, a péntek lehet (most péntek 2-4 vagy 7 után), a szombat délután jó (3 után).

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
17 éve 9 hónapja #316344 Írta: Dreamer_KF
Gillznek csütörtök nem jó. Leginkább úgy látom, h. mindenki a kedd felé hajaz..

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
17 éve 9 hónapja #316343 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Tánc

Idhren írta:

Felagund írta: Hali!

8-16-ig nekem egyetlen időpont sem jó!!!

A kedd-csütörtök esti órákat preferálnám...

Miért. Neked már egyetem van? Mert a délelőtti időpontok sztem csak erre a hétre vonatkoztak.

Ja... Hát, még nem tudom, de lehet, hogy újból elkezdjük a rágcsálóirtást...

Our knees do not bend easily

Több
17 éve 9 hónapja #316342 Írta: Idhren

Felagund írta: Hali!

8-16-ig nekem egyetlen időpont sem jó!!!

A kedd-csütörtök esti órákat preferálnám...

Miért. Neked már egyetem van? Mert a délelőtti időpontok sztem csak erre a hétre vonatkoztak.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.754 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére