Humor

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32115 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Humor
Hát Nyulhopsz, ez tényleg katasztrófa. :) ))

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32114 Írta: Anonymous
Nembaj Nyulhopsz, igaz nem olvastam végig, de hát midenki véthet hibákat:)))) Nem kell ezért leharapni a fejét, anNamarie.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32113 Írta: Anonymous
Bocsánat... =:(((<br> *Nyulhopsz most összeszégyelli magát*

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32112 Írta: Anonymous
Nyulhopsz és ez ki a fenét érdekel? Ez egy humor topic, és egy egész oldalt teleírtál vele, közben meg nem is volt vicces...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32111 Írta: Anonymous
Ja! nekem is (mint mindenkinek) a kecöp a kedvencem! =:DD

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32110 Írta: Anonymous
Áfonya:Halálra röhögtem magam....Tök jó!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32109 Írta: Anonymous
,,...megijesztő vásárlóközönségem és ablak betörése a gebék az akrobatikáddal! ''<br> Ez olyan édi!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32108 Írta: Anonymous
Van valaki, aki ezt képes volt végigolvasni??.... :-P <br> <br> Áfonya! Nagyon jó volt a szösszeneted!!!<br> :-) ))<br>

Több
22 éve 7 hónapja #27 Írta: svindler
svindler válaszolt a következő témában: Humor
A régi Humor téma folytatása.
Itt lehet mindenféle Tolkiennal kapcsolatos vicces, humoros írást megőrizni az utókor számára.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32107 Írta: Anonymous
<a href=http://www.rpg.hu/iras/mutat.php?id=1633> AKIT ÉRDEKEL, A FORRÁS

jaja, a tőr is jó:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32106 Írta: Anonymous
Nekem hosszú tőr tetszik! Így még inkább olyan indiános =:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32105 Írta: Anonymous
Nem idő, nem időt kiszámítasz. <br> <br> Az értékes van-e nehéz, igen. <br> <br> Nagyon nehéz, Sméagol tud. <br> <br> Ha van túl nehéz szép Mesterért... <br> <br> ...kevés Sméagol fogja hordani ezt. <br> <br> Sméagol nem törődik. <br> <br> Adják ezt az Sméagol. <br> <br> Nem mondja azt újra. <br> <br> Nem gondolja ezt. <br> <br> Előtt érintetted az értékes újra, Sméagol... <br> <br> ...L tette ezt kinyitva és nekik van ön ugrás távol egy szikla, vagy egy tűzbe... <br> <br> ...és tennéd ezt, Sméagol. <br> <br> Szép, Felülkerekednek. <br> <br> Szép, Felülkerekednek. <br> <br> Gollum! <br> <br> Sméagol megígért. <br> <br> Igen, megígértem védésnek értékes... <br> <br> ...soha bérbeadásnak őt nekik nincs ezt, de van... <br> <br> ...menő, értékes van-e közelebbi mind lépés. <br> <br> Nem segítenék ez. segítségnek megígért Sméagol szép Hobbit. <br> <br> Vett kegyetlen kötél távol láb. beszél szépen nekem. <br> <br> Egy Baggins, értékes. Egy Baggins stóla ezt. <br> <br> Mi utálnak Bagginses. <br> <br> Neki lenne az értékes. Neki lenne ezt. <br> <br> Mi kérik ezt. <br> <br> De ott` S két ezeknek. <br> <br> Igen. <br> <br> Mi szükségek segítenek, értékes. segíthetne, igen. <br> <br> Segíthetne minket... <br> <br> ...de Sméagol megígért szép Hobbit. <br> <br> Szép Hobbit. <br> <br> Hé, te... <br> <br> ...miért pawing nála? <br> <br> Ahova` ve te volt mindenesetre, alamuszi távol és alamuszi hát? <br> <br> alamuszi? <br> <br> Hobbit`s mindig olyan udvarias, igen. <br> <br> Megvasalt, szomjas Sméagol, ő megtalál egy titkos út a hegyen át... <br> <br> ...egy alagút nem Orcses akárhol, és mondanak settenkedik. <br> <br> settenkedik? <br> <br> Kút, megijesztett engem. Sajnálok. <br> <br> Szia, Sméagol. <br> <br> -Where voltál-e?-alamuszi! <br> <br> Szeretem ezt a helyet. <br> <br> Ott van-e jó szikla itt. <br> <br> Ez az országnak kemény csontjaik. <br> <br> Felemelnek közben a hegygerinc! Jönnek!vannak! <br> <br> Gyújtanak lsengard! <br> <br> Meg vagyunk szegve. Visszavonulnak a kiváj. <br> <br> A kiváj! <br> <br> Theoden Király. <br> <br> Nem fogok befejeződni itt... <br> <br> ...vett szeretnek egy régi borzot múlva egy csapdába ejt. <br> <br> Amikor hajnal jön... <br> <br> ...L fog parancsolni embereket egészséges Kormányrúd kürt... <br> <br> ...és fogok lovagolni előre. <br> <br> Fogsz-e lovagolni velem akkor, Arathorn fiúja? <br> <br> Legalább, csinálhatunk olyan egy véget... <br> <br> ...mint meg fog érni egy éneket. <br> <br> Fogok lovagolni veled. <br> <br> Vagyunk ott, Sam. <br> <br> Másik nap, talán két. <br> <br> Amikor fény közel jön holnap, a hegyek lesznek. <br> <br> Kút, egy jó dolog, Frodo úr, mert futok borzasztó alacsonyan élelmiszeren. <br> <br> Kiszámolok eljutottunk elég bal püspökség minket ennek az felmászik Balsors. <br> <br> Aztán... <br> <br> ...L nem tud. <br> <br> Samwise Gamgee. <br> <br> A legkedvesebb Hobbit, barátok barátja... <br> <br> ...aztán, ha az cseng bemegy a tüzet, és vagyunk kéznél? <br> <br> Aztán, kedves Sam. <br> <br> Nem aggódnék. <br> <br> Csak odaérni. <br> <br> Csak odaérni. <br> <br> A Gyűrű van-e olyan nehéz most, Sam. <br> <br> Kellene mennünk. <br> <br> Nem pihenne itt, ostoba Hobbits. <br> <br> Orcs felfedezés minket. Ringwraiths felfedezés minket. <br> <br> Tartana páncélszekrénynek, titkos hely. <br> <br> Sméagol`s titkos útja! <br> <br> A egyenes lépcsőfok... <br> <br> ...és a kanyargás lépcsőfok. Felemelnek, felemelnek... <br> <br> ...át fekete, éles hegyek. <br> <br> Követnek jó Sméagol. <br> <br> egyenes lépcsőfok, felhúzó lépcsőfok... <br> <br> ...mi jön aztán? <br> <br> Fogunk látni, igen... <br> <br> ...fogunk látni. <br> <br> Gandalf! <br> <br> Sötétség az ereik voltál-e vezetett örökre az arcból ofMiddle-földdel feltöltenek... <br> <br> ...által a bátor Frodo barátaik. <br> <br> Mint bátor csata befejeződött... <br> <br> ...olyan túl befejeződi az első nagy meséjét... <br> <br> ...A Gyűrűk az lord. <br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32103 Írta: Anonymous
aileess: ez egy baromság:)) elvileg a felirat a GyU-hoz... ahhoz képset van benne Gollam... :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32104 Írta: Anonymous
Feleút Edoras között és lsengard, ott fekvések egy erőd hívott Kormányrudat Mély. <br> <br> Ha tudunk csapdába csal Saruman`s Orcs ott... <br> <br> ...az erőd meg fogja állni ezeket hosszabb mint Edoras a fából készült csarnokok. <br> <br> Megveszünk időt kiszámítanak, Aragorn. <br> <br> Időt kiszámítanak? Időt kiszámítanak amiért? <br> <br> Talán egy csodáért. <br> <br> Talán csak Frodo megkapni egy kevés elősegítenek az útján... <br> <br> ...közben az armies a vadászik a Gyűrűért... <br> <br> ...hulladék a tulajdonuk időt kiszámítasz elpusztítást minket. <br> <br> Visszatértem. <br> <br> A vihar jön gyorsan, és együtt furgon idő egész barátért összeszedni. <br> <br> És... <br> <br> ...teszlek téged... <br> <br> ...elvárnak engem... <br> <br> ...kellemes fogadtatásnak te itt... <br> <br> ...Mester Gandalf?. <br> <br> Bajok követnek szeretsz kukorékol. <br> <br> Amiért szívesen látlak-e téged, Gandalf Stormcrow? <br> <br> Igazságosan beszélt, lord. <br> <br> A keletben, a Sötét lord kever... <br> <br> ...Lorien, az Arany Fa az boszorkány sző csalás. <br> <br> És olyan van-e a óra melyik ebben a vándorban választ visszatérésnek. <br> <br> Van L... <br> <br> ...ki tanács a Király most. hall te nem hosszabb. <br> <br> Nem, zord Wormtongue. <br> <br> Nem hall semmit de hang lebeszélés őt hogy szabályoz itt... <br> <br> ...csak mert Saruman van-e fajta régi embereknek... <br> <br> ...és a legjobb dolog át egy beteges, gyenge király... <br> <br> ...akarnak van-e bérbeadásnak Varázslók és Orcs úgy teszel mint Rohan. <br> <br> Vagyok a tulajdonom ember, Gandalf... <br> <br> ...ahogy én volt-e. <br> <br> Van helyes azt... <br> <br> ...zord tanácsol engem gyakran felé hagy Saruman békében-- <br> <br> Hallanak, az lord, megvasalod maga. <br> <br> Te vagy-e csendes beteg. <br> <br> És emlékeztet én hogy lenne legbiztonságosabb Rohan... <br> <br> ...keresni a barátságukat... <br> <br> ...nem anyag milyen I érezhet! <br> <br> Kedves lord, bánjak -val ezek a problémás vendégek. <br> <br> Milyen hosszú volt-e, zord Wormtongue? <br> <br> Milyen hosszú Saruman óta megvettelek téged? <br> <br> Át láttalak téged lsengard. <br> <br> Hogy tiltson tett én nemet tanács kapus a személyzete?. <br> <br> Pehely, kígyózol. <br> <br> Legyőznek közben kidagaszt. <br> <br> zord van-e gyakran... <br> <br> ...lsengard. én küldött őt ott üzenetekkel. <br> <br> És visszatér méreggel... <br> <br> ...Saruman`s mérge a füleidben, Theoden. <br> <br> Hűtés a szíved, csináló te régi. <br> <br> Felvétel bátorság, Rohan lord! <br> <br> zord... <br> <br> ...van-e ez tehát? <br> <br> Nem foglak ártani téged, zord. <br> <br> Van-e tehát? <br> <br> Menjen! <br> <br> A nővérem-lány, Eowyn. <br> <br> csak hű rokon... <br> <br> ...a fiútestvére óta neki van megszeg a parancsaim. <br> <br> Wormtongue`s parancsa, Theoden. <br> <br> Ha Eomer defied őt... <br> <br> -...az okuk lehetne már elveszett.-Mondanak engem, Gandalf... <br> <br> ...mi tennék most. <br> <br> Nem várnánk itt Saruman`s támadásáért. <br> <br> Mind ember azt küldenének lovagol neki kell azonnal... <br> <br> ...Kormányrúd a régi erődjének Mély. <br> <br> Amikor Saruman tanul hogy mentem ott, és akar... <br> <br> ...nekünk lesz Rohan az lovasok. <br> <br> Fogok találni Eomer és az lovasok. <br> <br> A fegyverem! <br> <br> Keresnek engem Kormányrúd Mély. <br> <br> Hogy` S minden, Theoden. <br> <br> És ment újra... <br> <br> ...szeretnek egy szelet a fűben. <br> <br> Stormcrow. <br> <br> #NAME? <br> <br> Van-e ott valamilyen remélnek értünk? <br> <br> Sam, simpleminded.... <br> <br> Elaludtál. <br> <br> Úr Frodo, ment. <br> <br> #NAME? <br> <br> Kút, fog jönni hát. Megígérnek fogja tartani őt egy rövid időt még. <br> <br> Nem fogja hagyni övé értékes, mindenesetre. <br> <br> Vagyunk-e pihenve? <br> <br> Előkészítenek tartani? <br> <br> Szép Hobbitses. <br> <br> Bizalom Sméagol most? <br> <br> Megállnak! <br> <br> reszkető fény. <br> <br> Kellemetlen. <br> <br> Néznek! <br> <br> kísértet. <br> <br> kísértet sárvédő!értékes hívja ezeket! <br> <br> Gollum, várakozás, Frodo úr nem tartana felemelsz!pehely, mondalak téged.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32101 Írta: Anonymous
Követ minket Moria óta. <br> <br> értékes! Sokkal sietség, kevesebb siettetnek. <br> <br> Kút, fog sajnálni alapít minket újra. <br> <br> Légy gondos!sokkal veszélyes mint néz. <br> <br> Ahova van-e, értékes? <br> <br> Van miénk, van, és mi kérik ezt. <br> <br> Megkaptalak téged, te kémkedés-- <br> <br> Bérbeadás mész, Gollum!mennek, vagy fogom vágni torok! <br> <br> Nem sért meg minket! <br> <br> Sértsenek meg Don`t minket, értékes. <br> <br> Kegyetlen kevés Hobbitses. <br> <br> Ugrik kinyitva minket hasonló macskák szegény kisegér, Gollum. <br> <br> Leszünk szép ezeknek ha lesznek szép nekünk, won`t mi, értékes? <br> <br> szánalom hosszú tőr úr nem ölte meg a teremtés amikor neki volt az esélye. <br> <br> Nem fogok érinteni neki. Most hogy látom őt, teszek szánalom őt. <br> <br> Igen, Hobbits nem fog megölni minket, nem Hobbits, huh? <br> <br> Nem, nyertünk` t. But won`t mész, egyik. <br> <br> Neked kell jönnöd minket és segítség minket, ha tudsz. <br> <br> Igen, valóban! <br> <br> Szép Hobbits! <br> <br> És ahova vannak-e bemenő ezeket a megfázást, kemény földek, csodálkozunk? <br> <br> Megyünk. Bizonyára tudod hogy. <br> <br> Vezetnek minket a kapui leszállnak. <br> <br> Nem, értékes. <br> <br> Hobbits nem kellene mennie ott. <br> <br> Gollum! Békénhagynia minket! <br> <br> Gotcha! <br> <br> Gondolok kötél bebizonyíthatna hasznos újra. <br> <br> nyakkendő egy vég felé övé boka. kérem őt felé séta. <br> <br> Nem sért meg minket! Nem! <br> <br> Éget! Harap! <br> <br> Fagyaszt! <br> <br> Veszik ezt távol minket. Megsért minket. <br> <br> Nem teszed-e ezt! <br> <br> Megsért minket. <br> <br> Mi ígéret adnál-e én hogy bíznék? <br> <br> Sméagol lesz nagyon jó. <br> <br> Sméagol akarat káromkodás soha bérbeadásnak őt neked nincs ezt. <br> <br> Sméagol akarat ez. <br> <br> Az értékes van-e te előtted, Sméagol. Beszéled az ígéretedet! <br> <br> Mi ígéretek, igen, megígérünk... <br> <br> ...L fogja szolgálni a mesterét az értékes. <br> <br> #NAME? <br> <br> Veszik a kötél távol, Sam. <br> <br> Távol megyünk. Követnek Sméagol. <br> <br> Sméagol tud egy titkos utat, tesz, a mocsarakon át. <br> <br> Követnek Sméagol. <br> <br> Mondtam, Nem lövés. <br> <br> pazarolsz nyilakat, trágyadomb disznó! <br> <br> rejtett akadály, Lugdush, stand őrzöl. <br> <br> kötelez a lábak. <br> <br> Fehér-bőrök törnek átmenő. Értenek? <br> <br> Te és büdös Varázsló. <br> <br> Megkaptál minket ebbe. <br> <br> Amikor mondom ezeket az Mordor.... <br> <br> Vannak távol, távol távol. <br> <br> Ha büdös Varázsló nem kap meg te, a fehér-bőrök akarat. <br> <br> Nem fogod eljutni ebbe hogy út. Ez isn`t könnyű felfedezés. <br> <br> Megkapják ezt? Megkapnak ami? <br> <br> Semmi, értékes. <br> <br> Nem jó tapogatózás a sötétségben. <br> <br> Ugluk vissza fog jönni valamilyen percnyi pontossággal mérnek. <br> <br> Semmi Mordor. <br> <br> Semmi szegény Grishnakh és Gollum. <br> <br> -kibont minket, értékes.-mondtam lenni csend! <br> <br> Várnak. Nem találnád ezt a segítségünk nélkül. <br> <br> Segítesz engem. <br> <br> Nem tudok ami tenni most. én don`t még tudnak ahova vagyunk. <br> <br> Tanultál volna térképeket több és játszott kevesebb Rivendell. <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32102 Írta: Anonymous
Ez van-e agyar Erdő. <br> <br> Akkor nem vagyunk biztonságosabb mint voltunk az Orcs. <br> <br> Nekünk nincs letakar és majdnem nem étel. úgy nem néz ki mint semmit enni 100 mérföldért. <br> <br> Nem egyenesítünk tud ahova megpróbálunk menni. <br> <br> Bérbeadás mászik felemelnek ott. <br> <br> Talán találnánk ki ahova vagyunk, legalább. <br> <br> Van szép itt. <br> <br> Az erdő kinézetek tehát különböző a napfényben. <br> <br> Tudok. <br> <br> Jó egy komikus, de,, érzek majdnem szeretem a helyet. <br> <br> Majdnem érzett szeretted az erdőt? <br> <br> Hogy` S ritkán egyfajta te. <br> <br> Az Orcs csinált minket futást itt, és amikor megvasaltunk... <br> <br> ...hordtak minket, vágás a kötelek és spárgagombolyog az erdőbe és jöttünk dombba-- <br> <br> Domb? <br> <br> Egy sietős szó... <br> <br> ...valamiért az állt itt a világ óta alakítottak. <br> <br> Hívhatsz engem Treebeard. <br> <br> Gondoltunk egy fát, áVlltál ott. <br> <br> Nem egy fa, egy fa csorda. <br> <br> Örömet szereznek, Treebeard... <br> <br> ...most hogy bizonyára tudod a történetünk... <br> <br> ...kinek az oldalán vagy? <br> <br> Nem vagyok együtt akárkin állnak mellé... <br> <br> ...mert senki nincs együtt az oldalamon. <br> <br> De nem vagyok barátja ezeknek... <br> <br> ...fa-megölő Orcs és a mestereik. <br> <br> Voltak itt, kétségtelenül ennek. <br> <br> #NAME? <br> <br> Néznek! <br> <br> Az íjad, Legolas! Van Saruman. <br> <br> -Lövés előtt tesz egy varázslatot rajtunk, böjtölnek!-Tündér... <br> <br> ...Ember és Megakadályozol együtt? <br> <br> Egy ritka látnivaló ezekben az időkben. <br> <br> Megállják őt, Legolas! <br> <br> Gandalf?. <br> <br> Egész reményen túl. <br> <br> Gandalf! <br> <br> Igen. <br> <br> A volt-e a nevem. <br> <br> De ahova nekem van téged.... Gandalf! <br> <br> Mi történt? <br> <br> Egy régóta estem. <br> <br> Hosszú szótag estem és esett velem. <br> <br> A tüze volt-e rólam. <br> <br> Voltam égetve. <br> <br> Valaha megragadott engem, és valaha vagdalt őt, távol alatt az élő földdel feltöltenek... <br> <br> ...amíg végre, nem menekült támogatnak megjelöl a titkos utak ofMoria. <br> <br> Ott küzdtünk, a világ a ködök fölött... <br> <br> ...és a hegy volt-e körülfont villámmal. <br> <br> Én eldobott le ellenség és az esése törte a hegyoldalat. <br> <br> Akkor sötétség vett engem... <br> <br> ...és vándoroltam távol, utakon hogy nem fogok mondani. <br> <br> meztelen, visszajöttem küldött egy rövid időért... <br> <br> ...a feladatomig tettek. <br> <br> És ez van-e idő voltam erről. <br> <br> Jössz velem Edoras, a barátaim, az lovasok a belvárosának? <br> <br> Edoras, most? <br> <br> De engedélynek Vidám és ? <br> <br> Vannak nem veszélyben, hisznek engem. <br> <br> A nagy veszély van-e Edoras. <br> <br> Saruman`s Orcs meg fog támadni ott bent két nap, és Theoden van szüksége nekünk. <br> <br> Theoden nőtt régi. <br> <br> didergés a tüze által most... <br> <br> ...és hagy mindent múlva a kezek új miniszter: <br> <br> zord Wormtongue. <br> <br> Azok lovasok követettél, aki megmentett Vidám és ... <br> <br> ...vezettek Theoden`s által unokaöcs, Eomer. <br> <br> Van minden, kivéve egy törvényen kívüli Rohan ezek a napok. <br> <br> Vadássza az Orcs bárhol találja ezeket... <br> <br> ...kihív Wormtongue`s rendel bérbeadásnak ezeket mész. <br> <br> Tehát Wormtongue hívások őt áruló és hitehagyott... <br> <br> ...és Theoden hisz-- <br> <br> Gandalf, az lovasok ofRohan vagy-e legbátrabb harcosok... <br> <br> ...de voltak soha sok. <br> <br> Ha Saruman csap most, he`ll eláraszt Edoras egy egyetlen éjszakában. <br> <br> Az időnk van-e kéznél. <br> <br> Theoden`s járások akarat szembenéz ezer a tens. <br> <br> Amikor mind az összes Rohan, a régid elnyomó, fekvések vanquished... <br> <br> ...akkor fogunk-e repülni kelet felé néző... <br> <br> ...és sepernek mind az összes Közepet-föld alatt lábak. <br> <br> Nem lennénk legyőzve! <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32100 Írta: Anonymous
A csónakok. <br> <br> Jövő, Frodo úr. <br> <br> Jövő! <br> <br> Van csak víz, most. <br> <br> Vagyok itt, Sam. <br> <br> Engem, Frodo úr. <br> <br> Segítség, fulladás! <br> <br> -Veszik odaad.-Where` S a kezed? <br> <br> Itt. Itt van. <br> <br> Mindennek a átkozott kellemetlenségek tudtam valaha. <br> <br> Úr Frodo, hogy` S keményen. <br> <br> Ha nem sejtettem volna éppen a leg--bb, ahova lennél-e? <br> <br> Biztonságosan az utamon. <br> <br> Biztonságosan?egyedül és én nélkülem segítségnek te? <br> <br> De megyek. <br> <br> Kút, természetesen vagy, úr. Frodo, és jövök veled. <br> <br> Nem jó megpróbál menekülésnek te. <br> <br> Boldog vagyok, Sam. <br> <br> Találhatja-e a másokat egy biztonságos út. <br> <br> Aragorn fogja gondozni ezeket. <br> <br> Nem tételezek fel fogjuk látni ezeket újra. <br> <br> Még mi may, Frodo úr. Mi may. <br> <br> -Ez az út!-Frodo! <br> <br> Halfling. <br> <br> Boromir. <br> <br> Boromir. <br> <br> Megpróbáltam felvételnek a Gyűrű Frodo. <br> <br> Sajnálok. Fizettem. <br> <br> Aragorn, mész Tirith. <br> <br> Az embereim. <br> <br> Aragorn.... <br> <br> Fogok menni... <br> <br> ...L ígéret te. <br> <br> Az Halflings, Orcs vette ezeket. <br> <br> Gondolok nincsenek halott. <br> <br> Egyik veszem az utolsó csónakot és követ Frodo, vagy követem az Orcs gyalog. <br> <br> és Vidám lehet halott által most. nem tudunk. <br> <br> Nem hagynánk el ezeket. <br> <br> A Gyűrű a sorsa-tulajdonos van-e a kezeimben nem hosszabb. <br> <br> Az cseng a Társasága játszotta a részét. Követjük az Orcs. <br> <br> Piszok! <br> <br> Kukacok! <br> <br> Nem tud futnak. <br> <br> Szia, . Így neked van gyerünk ez hadjárat, túl? <br> <br> Amikor megkapunk-e szállást reggelivel? <br> <br> Szállás reggelivel múlva lsengard, értesz? <br> <br> Életben vannak. <br> <br> Egyikük, mindenesetre. <br> <br> , gondolok, a lábnyomok által. <br> <br> Milyen távoli mi előttünk vannak-e, Aragorn? <br> <br> Majdnem egy nap. Fogunk-e pihenni éjszaka által, vagy tartanak az erőnk közben fogások? <br> <br> Gondolsz-e az Orcs fog pihenni? <br> <br> Még, a sötétségben elveszíthetjük a nyom, vagy kisasszony egy jel, szereted azt bross. <br> <br> Ott nem lesz több jelek. <br> <br> Nem futnék egész úton felé lsengard. <br> <br> Köszönet jóság azért kötél a Tündérek adtalak téged. <br> <br> Soha nem kaptunk volna meg legyőz az utolsó szikla ez nélkül. <br> <br> Ott` S felmászik Balsors újra, Frodo. úr Látod ezt? <br> <br> Mi egy szorultság! <br> <br> Az egy hely hogy nem akarok püspökségnek valamilyen közelebb... <br> <br> ...és az` S az egy hely megpróbálok eljutni. <br> <br> Síkságot el vagyok veszítve, Frodo úr. <br> <br> Tennének meg vagyok vasalva, Sam. nem tudok ami` S felé. <br> <br> Találnánk egy helyet kempingeznie, én feltételez. Talán ott` ll légy egy út holnap. <br> <br> Óvatos, értékes. <br> <br> Don`t fordítanak! <br> <br> Van ő. <br> <br> Az Gollum?dolog aki úr neki volt hosszú tőr gyűrűje? <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32097 Írta: Anonymous
Megyek Frodo úr. <br> <br> Tudom azt, Sam. <br> <br> Mi egy hely. Mi egy iszonyú hely! <br> <br> megpillant az argon, a királyok a oszlop. <br> <br> Vannak lsildur és Anarion, az apja régi. <br> <br> Ha Gandalf lennél-e itt.... <br> <br> A nap jött végre, a nap választásnak, melyik hosszú szótag késleltetett. <br> <br> Mi fog válni most a társaságunkká? <br> <br> Nem vagyok Gandalf. <br> <br> Megpróbáltam vezetőnek ön mint ve`tett, de... <br> <br> ...ha valamilyen terv ezért a pillanatért, soha nem mondott volna engem. <br> <br> Még ha, ha lett-e volna neki élne... <br> <br> ...L gondolnak a teher nekik van még mindig esett rajtad, Frodo. <br> <br> választana egyedül az utadat most. <br> <br> A teher van-e nehéz. <br> <br> Adnak engem egy órát hosszabb, és fogok beszélni. <br> <br> Legyek egyedül! <br> <br> Neked lesz óra. And leszel egyedül. <br> <br> Aki` S ott? <br> <br> Boromir. <br> <br> Féltem érted, Frodo. <br> <br> Az Orcs lehet ezen oldal a folyónak mostanra. <br> <br> Maradhatok-e és beszélnék neked, csak egy ideig? <br> <br> mondanának fajtát, de ott` S semmi felé. <br> <br> Tudok ami teszek, de félek tevő ezt, Boromir. <br> <br> Kívánok segíthetnék ön. fogod-e hallani tanács? <br> <br> Tudok mi a tanácsod lenne: <br> <br> Menni veled Gondor és használatnak a Gyűrű megvédni Minas Tirith. <br> <br> És van-e azt olyan beteget tanács? <br> <br> Amiért félünk-e használatnak az cseng egy igazságos okban? <br> <br> Akármit tesznek az cseng fordulatok gonosznak. <br> <br> Gandalf és Elrond visszautasította érintenie ezt, és Galadriel magát-- <br> <br> Igen, tudom mindazt. <br> <br> És magukért, helyesen gondolkodhatnak, ezek a Tündérek és fél-Tündérek és Varázslók! <br> <br> De truehearted Embereket elrontott. <br> <br> Mi, Minas Tirith, nem keresnek áramot adsz. <br> <br> Csak az erő megvédni maga. <br> <br> Ahova van-e a gonosz abban, Frodo? <br> <br> Nem válaszolnál engem, egyik sem ezeknek nem tud. <br> <br> Ostobaság nem használja az Ellenséget erő ő ellene. <br> <br> Gondolnak mi Aragorn tudna csinál a Gyűrűvel ebben az órában. <br> <br> Vagy ha visszautasít, miért ne Boromir? <br> <br> Milyen I hajtaná Mordor a vendéglátóikat, I állt szemtől szemben Sauron. <br> <br> És mondanak minket felé dob ez távol! <br> <br> Jönnek velem, Frodo. <br> <br> A belvárosom nincs távol. <br> <br> Mennél onnan, ha neked kell. <br> <br> Csak, bizalom engem, próbáljam meg a tervemet. <br> <br> kölcsönad engem a Gyűrű. <br> <br> Nem, Boromir. Nem! <br> <br> Bolond ember, önfejű becsapsz!van-e csak tied véletlenül. <br> <br> Lehetett volna bányásznak. <br> <br> Ez should légy bányásznak. Adják ezt nekem! <br> <br> Szerencsétlen csaló! <br> <br> El fogsz adni minket minden Sauron. <br> <br> áruló! <br> <br> átok te halálosan és sötétség, minden te Halflings! <br> <br> Mi tettem-e? <br> <br> Frodo, visszajössz! <br> <br> Egy őrület vett, de ment. <br> <br> Visszajönnek! <br> <br> Ez a várakozás iszonyú. <br> <br> Ahova voltál-e, Boromir?te látott Frodo? <br> <br> Megpróbáltam meggyőzni neki jönni Tirith. <br> <br> Nőttem mérges és eltűnt. <br> <br> Neked kell lenned a minden mondania? <br> <br> Teszi a Gyűrűt kinyitva. <br> <br> De ahova ment-e? Ahova van-e? <br> <br> Úr Frodo! <br> <br> Gimli, Legolas, megállod ezeket! <br> <br> Nem tudok amiben rész neked van játszott ebben kár, de segítenek most! <br> <br> Hogy utánajárj Vidám és és őr ezeket, még ha nem találnál Frodo. Tartanak! <br> <br> Kövessen engem, Sam. Tartózkodás lezársz. <br> <br> Sam Gamgee, a lábak vagy-e túl röviden, így használják a fejedet. <br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32098 Írta: Anonymous
Jajó... :) <br> <br> ''Gollum hagyta övé barlang követni a Gyűrűt magát... '' ez annyira aranyos :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32099 Írta: Anonymous
ez amúgy... mi?:))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32096 Írta: Anonymous
Sesy: igazad van, de épp unatkozom... =:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32095 Írta: Anonymous
Most van a fordulatod, Frodo. <br> <br> Rendben vagyok. Mi számít-e most? <br> <br> Számít. Nekünk van még mindig egy hosszú utunk, és sokkal tenni. <br> <br> Amiért? Nekünk nincs remélnek Gandalf. nélkül You know hogy, Aragorn. <br> <br> Akkor tennénk anélkül remél. Ott van-e mindig bosszú. <br> <br> Mithril ing! <br> <br> Az` S ami megtakarítottalak téged. <br> <br> Soha nem láttam egyet olyan gyönyörű. <br> <br> -Ott!-Ami van-e? <br> <br> A lépések, hallottuk ezeket az Moria, követés. <br> <br> Az Orcs nem jött mi utánunk sötétségig. <br> <br> Ez soha hangok nem szeretnek egy orc. <br> <br> Vannak mezítelen lábak és ezek zsebfedő. <br> <br> Akármi teremtés, nem fog követni minket ahova megyünk. <br> <br> Semmi rossz hágók Lothlorien át. <br> <br> #NAME? <br> <br> Moria az Arany fa. Van-e ott semmiképpen kevesebb veszélyes? <br> <br> Én akarat majdnem inkább szembenéz az Balrog újra, mint a Hölgy. <br> <br> Lothlorien van-e egy helye gyógyító. Ott nincs gonosz ebben, hacsak egy ember... <br> <br> -...hoz gonoszt ott neki.-Szívesen látnak Lothlorien. <br> <br> Vagyok Galadriel és ez van-e lord, Celeborn. <br> <br> Az erdők mondtak minket az elvesztésednek. <br> <br> Mi bánat érted, és mind az összes Középső-föld. <br> <br> Pihenést itt most át egy kevés, nem vagy meggyógyítva. <br> <br> A keresésedet tudnak nekünk. <br> <br> Fogunk tenni ami tudunk segítségnek te. <br> <br> Frodo a Megye Baggins? <br> <br> Engedte az éjszakai soha megállást hívásnak <br> <br> Engeded a napot soha sokkal légy ugyanaz <br> <br> van egy ének körülbelül Gandalf, isn`t ez? <br> <br> Igen, Mithrandir volt-e a Tündérek neve érte. <br> <br> Jelent, Szürke zarándok. <br> <br> Tudtunk olyan kevés neki a Megyében, Aragorn. Volt csak Gandalf, nekünk. <br> <br> Mi soha nem tudott neki volt olyan sok neve. <br> <br> Gondolok volt a leghiszékenyebb Gandalf. <br> <br> Nyugalmat vagyok vezetve a fényed által <br> <br> gyaloglás mi mellettünk <br> <br> Egy imádság az éjszakában <br> <br> a félelemmel hajszoló az árnyékokon át <br> <br> Szeretnek egy csillagot ragyogás mély a szívében <br> <br> fogsz tudni a szíveidben örökre <br> <br> Soha sokkal <br> <br> nem fogunk állni <br> <br> egyedül <br> <br> Ez van-e Galadriel a tükre. <br> <br> Mutat dolgokat hogy voltak-e, és dolgok a vagy-e... <br> <br> ...és dolgok a még may lenni. kívánsz-e kinézetnek? <br> <br> Nem törődnék egy futó pillantás mi történik otthon. <br> <br> Úgy tűnik egy szörnyű hosszú szótag idő voltam távol. <br> <br> Jönnek akkor, fogsz nézni... <br> <br> ...és látnak ami te may. <br> <br> Eljutottam hazamennek!emlő felemelnek pantalló sor... <br> <br> ...és selyemfonál a szegény régi munkavezető ki az utcában. <br> <br> Eljutottam hazamennek. <br> <br> A tükör bemutatók sok dolog, Sam, és minden még jöttek. <br> <br> Némely soha nem jönnek, hacsak azok hogy megpillant a látások... <br> <br> ...fordulat eltekintve kerti ösvény megakadályozni ezeket. <br> <br> Kívánsz-e engedélynek Frodo most, és hazamennek? <br> <br> Nem. <br> <br> Gandalf?. <br> <br> Nem, kellene lennie Saruman. <br> <br> Nem szabad hozzányúlni a víz. <br> <br> Keres te. <br> <br> De nem találna te, nem itt, még nem. <br> <br> Az ajtót lezárnak. <br> <br> Három Gyűrű az Elven-király az ég alatt. <br> <br> Igen. <br> <br> Elrejtettük azokat három fogva, és soha nem érintette ezeket. <br> <br> Ha a keresésed kudarcba fullad, akkor semmi nem állna... <br> <br> ...ő ellene és vagyunk védtelen. <br> <br> Még, ha sikert érsz el, ha az Egy Gyűrűt elpusztítanak... <br> <br> ...minden építettünk a három akarattal elhervad. <br> <br> Idő fog jönni itt, és Lothlorien akarsz elhervad. <br> <br> Vagy a nyomdok balsorsnak nekünk, Frodo. <br> <br> Hölgy Galadriel, fogok adni ön az Egy Gyűrű, ha kérsz ezt. <br> <br> Van túl nagy egy anyag értem. <br> <br> És jöttem a szívedbe. <br> <br> Fogsz adni engem a Nagy Gyűrűt szabadon... <br> <br> ...és a Sötét lord helyett be fogsz állítani felemelnek egy királynőt. <br> <br> És nem leszek gonosz, de gyönyörű... <br> <br> ...és szörnyű mint a reggel és az éjszaka. <br> <br> Erősebb mint a Föld az alapítványaik. <br> <br> Minden fog szeretni engem és kétségbe esnek! <br> <br> Megyek a tesztet. <br> <br> Akarok csökkent és bemennie a nyugatot... <br> <br> ...és maradnak Galadriel. <br> <br> És indulnál reggel. <br> <br> Gondor és a Házáért lsildur. <br> <br> Minas Gondor és a belvárosáért Tirith. <br> <br> Pár nap alatt, nekünk kell választanunk: <br> <br> Fogunk-e fordítani nyugatot Boromir és mennek Gondor háborúikba... <br> <br> ...vagy válnak keleti Mordor és a Sötét lord? <br> <br> Vagy fogjuk-e törni az ösztöndíjunkat? <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32093 Írta: Anonymous
Amiért? Ott más utakat fordulatnak, ha a Varázsló ellenez. <br> <br> Mondtam, a kezdetből.... <br> <br> Gandalf, te régi bolond ember! <br> <br> Tehát, minden neked kellett csinál volt-e mondanak, arát, és belépnek. <br> <br> Azok voltak-e boldogabb idők. <br> <br> Menjünk. <br> <br> Jövök, Frodo úr! Jövök! <br> <br> a kapubejárat! Mindannyiótok! <br> <br> Szegény régi Számla! <br> <br> Gandalf, ami volt-e a dolog a vízben? <br> <br> Nem tudok. <br> <br> Ott vannak-e régibb és büdösebb dolgok mint Orcs a világ a mély helyeikben. <br> <br> Akármit, megragad Frodo először, kifogyva mindannyiunk. <br> <br> Légy csend, ! <br> <br> Mentünk távol elég máért. <br> <br> Engedett minket álljon meg itt az éjszakáért. <br> <br> Látszik lenni egy őrszoba. <br> <br> Igen, ott` S egyenesítesz egy kutat. <br> <br> Nekünk volt fogadó játékosunk pihenés itt. <br> <br> Neki kell keményen hinnie hogy egyenesítenie Törpéket... <br> <br> ...neki lehetne élt ebben a félben -vízbe fulladt földalatti börtön! <br> <br> Volt egy nagy birodalom egyszer. <br> <br> Légy lecsendesítenek! Mindkettője neked! <br> <br> Amerre veszünk-e holnapot, Gandalf?. <br> <br> Nem döntöttem el. <br> <br> Az út a hagyott szagoknak szabálytalanság, és vagyok túl fárasztó választani. <br> <br> Az út előre érez rosszul, valahogy. <br> <br> Legalább a középső út felmegy. <br> <br> Van idő kezdtem felé mászik újra. <br> <br> Talán. Nem emlékeznék. <br> <br> Ami` S hogy? <br> <br> -!-Csak egy kő. <br> <br> Csepegtem egy követ. <br> <br> Bolond embere egy Vett!maga múlva legközelebb! Légy csend! <br> <br> Becsapnak egy ! <br> <br> Igen, ez az út. <br> <br> Találjuk az utunkat legyőz a Nagy Kapuknak által ma este. <br> <br> Boldog leszek. <br> <br> Kételkedem most hogy Dwarves valaha visszajött itt. <br> <br> Amiért visszajöttek volna?hagytak ezekért a bányának? <br> <br> Mithril ezüst!legértékesebb fém a világban. <br> <br> Balin, alap fiúja... <br> <br> ...Moria lord. <br> <br> visszajött. <br> <br> Úgy tűnik lenni egy feljegyzése a gyarmat. <br> <br> Orc kardok. Ott volt-e egy nagy csata itt. <br> <br> Igen. <br> <br> Balin van-e most lord Moria. <br> <br> Itt mond, alapítunk Mithril. <br> <br> Most mond: <br> <br> Tegnap, Balin, Moria lord, esett. <br> <br> Egy Orc lövés őt egy kő mögül. <br> <br> Mi csavarodás az Orc, de sok sokkal.... <br> <br> Akkor mond, elzárt a kapukat. <br> <br> And valami körülbelül, Az virrasztó a Vízben. <br> <br> #NAME? <br> <br> De érzek. <br> <br> zord olvas. <br> <br> Vettek a áthidal. jönnek! <br> <br> Nem kapnánk meg ki!, dobok múlva a mély! <br> <br> Ott nincs semmit sokkal. <br> <br> Gandalf?. Nem akarok tartózkodásnak itt. <br> <br> Megyünk most, . Ott nincs semmit sokkal. <br> <br> Jönnek. <br> <br> becsap az ajtók és ék ezeket. <br> <br> Eltartás a keleti ajtó félig nyitott. nem kapnék meg becsuk múlva. <br> <br> Orcs és valami máshol. Egy nagy barlang-körének, gondolok. <br> <br> Ebből az útból! <br> <br> A Megye! <br> <br> A Megyéért! <br> <br> Most van-e az utolsó esély! Futnak ezért! <br> <br> Rendben vagyok. Tudok séta. <br> <br> Gondoltam voltál halott. <br> <br> Mindannyiótok, a lépcsőfokok! <br> <br> Vezetik az utat, Gimli!és Vidám azután. <br> <br> Nem jönnek közelebb! Figyelmeztetlek téged! <br> <br> Balrog! <br> <br> Repülnek, mindannyiótok!, felemelik a lépcsőfokokat és egyenes kinyitva. <br> <br> Repülnek! Nem segítenél engem. <br> <br> Nem mennél. <br> <br> Vagyok a Titkos Tűz egy szolgája. <br> <br> Nem mennél. <br> <br> Visszamennie az árnyéknak. <br> <br> Nem mennél. <br> <br> Légyre, te becsap! <br> <br> Jönnek. Kövessen engem. <br> <br> Engedelmeskedik neki! <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32094 Írta: Anonymous
Egyszerűbb lett volna a linket beirni.....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32092 Írta: Anonymous
Küldenénk a Gyűrűt felé a kilő ahova csináltak: <br> <br> felmászik Balsors. <br> <br> Mi bolondság van-e ez? <br> <br> Amiért beszélsz-e leplezés és elpusztítás? <br> <br> A Gyűrű tudna kivéve egész Középső-föld. <br> <br> Nem hallottál semmit? <br> <br> Van Sauron`s Gyűrűje. Felé kezel ez... <br> <br> ...nekik kell válni Sauron. <br> <br> Nem fogom érinteni ezt! <br> <br> Sem L. <br> <br> Az együnk remény fekvések bolondságban, Boromir. <br> <br> A Sötét lord nem tud kigondol akárkinek kívánó elpusztítani a Gyűrűjét. <br> <br> Fog várni egyikéig minket megpróbál használatnak ez... <br> <br> ...követnek mind mozdulat csinálok. <br> <br> És van ahogy lehetséges a nem vehet észre... <br> <br> ...a kis, csend lábak, gyaloglás veszélybe... <br> <br> ...Mordor. <br> <br> Nagyon jó. síkság elég aminél mutatsz. <br> <br> hosszú tőr, az ostoba Hobbit, elindította ezt az ügyet, és neki volt fogadó játékost vég ez, vagy magát. <br> <br> Amikor semmi én startnak? <br> <br> Ment te túl, hosszú tőr. <br> <br> Ez az utolsó utazás kellene lennie másokért márkának. <br> <br> Ki lenni vannak-e? <br> <br> Az ami megpróbál eldönteni itt. <br> <br> Fogom venni a Gyűrűt... <br> <br> ...mégis nem tudom az utat. <br> <br> Gondolnak hogy ezt feladat meg vagyok állapítva érted, Frodo. <br> <br> Ez van-e a Megye az órája-nép, végre. <br> <br> De nem fogod küldeni őt távol egyedül, biztosan? <br> <br> Te, legalább, fog menni vele, Mester Samwise. <br> <br> lehetetlen felé különálló te, egyenesítesz amikor behívott egy Tanácsnak... <br> <br> ...és nem vagy. <br> <br> Egy szép ecetes lé leszáVlltuk maga múlva, Frodo úr. <br> <br> Gondoltam talán törődhetnéd birtokolni ezekkel. <br> <br> hosszú tőr, nem gondolok nézek igazítanak. <br> <br> Hordanád az inget a öltözék alatt. <br> <br> Van olyan könnyű mint akármi. But tetszem fordíthatna... <br> <br> ...egyenesítik a Fekete lovasok a kések. <br> <br> Megneveztem a kardot fullánk, régen. <br> <br> Van ostoba, de ott vagy. <br> <br> Ragyog amikor ott vannak-e ellenségek körülbelül. <br> <br> Orcs és dolgok. <br> <br> Ott. Most te megjelenés csak egy világos Hobbit a felszínen.... <br> <br> Kút, veszel törődnek. <br> <br> Hoznak hátat valamilyen régi dal és mesék halltok. <br> <br> Ülök a tűz mellett <br> <br> And gondolnak mindannak láttam <br> <br> a csak reményünket van-e sebességben és titoktartásban. <br> <br> A Gyűrű a Társasága lesz kilenc. <br> <br> Kilenc gyalogos ellen a kilenc lovasok ofMordor. <br> <br> Sam és Frodo, Gandalf fog menni. <br> <br> Át a más Megszabadítanak emberek... <br> <br> ...Legolas lesz a Tündérekért, és Gimli, Glóin fiúja, a Törpékért. <br> <br> Emberekért fog menni a bátor... <br> <br> ...Gondor Boromir, és Aragorn, fiú ofArathorn. <br> <br> És az utolsóért két hely, fogok bízni barátságnak... <br> <br> ...inkább, mint nagy bölcsességnek, különös Vett... <br> <br> ...és Meriadoc Brandybuck mehet is. <br> <br> Amikor tudtál-e valaha egy olyan vihart, olyan távoli dél? <br> <br> A Sötét lord karja nőtt vágyódik ha tud hajít havaznak nálunk... <br> <br> ...egész úton Mordor. <br> <br> A karja nőtt vágyódnak. <br> <br> Nem, Gandalf, nem a sötét út, könyöröglek téged! <br> <br> És ami javasolnál-e? <br> <br> Visszatérő Rivendell várakozásnak ott a végért? Nekünk nincs választásunk, Aragorn! <br> <br> Mehetnénk Rohan a Rése útjában. <br> <br> Az` D felvétel a Gyűrű túl közel lsengard és Saruman. Merünk nem kockáztatja ezt. <br> <br> Még kockáztatnád Moria a bányáikat. <br> <br> Ahova mindkettő és sétált előtt és kijönnek újra eleven. <br> <br> Az emlékezet van-e nagyon rossz. <br> <br> Nem kívánok belépni Moria egy másodszor. <br> <br> És nem kívánok belépni egyenesít egyszer. <br> <br> Sem engem. <br> <br> A kérdés nincs aki kívánságok menni, de aki akarnak? <br> <br> Ott nincs más út hágónak a hegyek. <br> <br> Fogok menni veled. <br> <br> Az unokatestvérem Balin vezetett egy társaság Törpéknek ott, sok évvel ezelőtt. <br> <br> Ott nem volt megfogalmaznak őket mindabban az időben. <br> <br> Tündérek nem tesznek séta a sötét földben. <br> <br> Fogok menni, de félek érted, Gandalf. <br> <br> Nem fogok ellenkezni, nem hacsak a szavazás az egész társaságnak van-e engem. <br> <br> Mi mondja-e a Gyűrűt-tulajdonos? <br> <br> Nem kívánok menni. <br> <br> De fogok menni, ha Gandalf tanácsolja ezt. <br> <br> lassan a testtel, könnyű, Felszámítasz. Régi Gandalf neki lesz hogy kapu nyitsz egy percben. <br> <br> #NAME? <br> <br> Sam! <br> <br> Tűzijátékok vannak-e minden igazi szép, de ez van-e tündér varázslat. <br> <br> Mi egy emberek te Törpék van leplezésért dolgok. <br> <br> A kapuikon legcsodálatosabb, ókori királyság írsz: <br> <br> Beszélnek, barát, és belépnek, és nem varázslat valamilyen nyelvben nyitná az ajtót. <br> <br> Amiért tartasz-e látszó a tónál, Frodo? <br> <br> Félem ettől. <br> <br> És ott üli keresés. If nekem kellett hoznom egy varázslót egyáltalán... <br> <br> ...lett volna Saruman. <br> <br> Légy lecsendesítenek, Boromir. <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32091 Írta: Anonymous
Ezt övé ház és Elrond magát aki meggyógyítottak te. <br> <br> Ha mondhatok tehát, összeadtam néhány érint a tulajdonomnak. <br> <br> A fehér lovak és így -ra. If észrevettetek. <br> <br> Akkor a van-e a Fekete lovasok a vége? <br> <br> Nem vágyódik így mint a Gyűrű magát létezik. <br> <br> Repülnek vissza felülkerekedik Mordor, ki fognak üríteni és nyomorék... <br> <br> ... nem találnak új alakokat felé hord és új állatok utazásnak. <br> <br> Nekünk van legyőzött ezeket, csak egy ideig, Frodo. <br> <br> Hogy` S valami egy megkönnyebbülés. <br> <br> Kívánok hogy vagyok-e az igazság, Frodo. <br> <br> Félek nekünk van egy új és közelebb probléma kéznél. <br> <br> Nem kérdeztél én amiért késtem eljutó támogatják a Megyét. <br> <br> Elfelejtettem. <br> <br> Amikor bizonyos a tied valóban a Mester Csengett-e... <br> <br> ...L lovagolt azonnal felé lsengard, és gondoltam... <br> <br> ...hogy ha akárki tud ami tenni legjobban az Eggyel Csengő... <br> <br> ...lenne biztosan Saruman a Fehér. <br> <br> A nagy sas, Gwaihir... <br> <br> ...bejött válaszolnak a hívásomnak, és untat engem távol. <br> <br> Saruman soha nem fizetett elég figyelem állatoknak. <br> <br> #NAME? <br> <br> A Gyűrű a Háborúja kezdett, Frodo. <br> <br> Fogod hallani a pihenést tanács amikor jól vagy elég. Pihennek most. <br> <br> Az engedélyek hosszú szótag, a fű zöld <br> <br> But a bürök-ernyővirágzat magas és becsületes <br> <br> And múlva a tisztás egy fény láttak-e <br> <br> csillagoknak árnyékban, pislákol <br> <br> Tinúviel táncoló ott <br> <br> hosszú tőr! <br> <br> Szia, Frodo, a fiúm. <br> <br> Ahova voltál-e? nem láttalak-e téged előbb? <br> <br> Láttam egy jó mennyiségét neked, ülés melletted Sam mindegyik nap. <br> <br> hosszú tőr, voltál-e itt állandóan?ezek az évek? <br> <br> Ott nem látszott sokkal ok lenni akárhol más, végül. <br> <br> Az élelmiszer nagyon jó, és hallgatok, és gondolok. <br> <br> Egy jelentős hely együtt. <br> <br> Igen. <br> <br> És most, természetesen, ott` S mindez sürgés-forgás arról gyűrűmről. <br> <br> Tetszik a kevés dolog okozás egy olyan zavarás. Megkaptad-e ezt itt? <br> <br> Igen, nekem van. <br> <br> I`d nagyon nagyon hasonló csak felé kukucskál ennél újra, csak egy pillanatért. <br> <br> Eltette ezt. <br> <br> Értek most. <br> <br> Sajnálok. <br> <br> szomorú mindenről. <br> <br> Don`t kalandozik... <br> <br> ...valaha nekik van egy véget? <br> <br> Elrond a Tanácsa kezdet. Jönnek velem. <br> <br> Mindkettője neked. <br> <br> Mindaz a reggel, Elrond a Tanácsa vitatott az Egy a történelmét Gyűrű... <br> <br> ...és a mestere, Sauron. <br> <br> Gandalf is mondott Saruman egész ajándékát... <br> <br> ...a áruló, és övé vágy a Gyűrű az erejéért. <br> <br> Tündérek és Törpék, a fordulatukban, mondtak aminek tudtak Sauron`s... <br> <br> ...előkészítések hódításért, és így tett Gondor Boromir. <br> <br> Gondor, vagyunk már alul támadás Mordor az ereik által. <br> <br> Vagyok Boromir. Egy álomban... <br> <br> ...L hallott egy hangot kiabáló nekem, mondás: <br> <br> Keresnek a kardért hogy törtek. <br> <br> Itt van-e Elendil a kardja Gondor... <br> <br> ...ki küzdte a Sötét lord hosszú szótag ezelőtt és volt-e megsemmisít. <br> <br> Tehát, Frodo tanult végre... <br> <br> ...az igaz örökség ofAragorn, a fiú ofArathorn... <br> <br> ...lemegy oflsildur, aki vágás Sauron`s kezéből Csengő Egy. <br> <br> Akkor tartozik neked, és nem nekem egyáltalán? <br> <br> Kihozzák a Gyűrűt, Frodo. <br> <br> Az idő jött. <br> <br> Isildur`s csapás. <br> <br> Az Halfling. <br> <br> Mi fogunk-e tenni ezzel akkor, ennek a legerősebb egész fegyvernek? <br> <br> Nem tartanánk ezt, nem pusztítanánk el ezt. <br> <br> Sauron, aki kovácsolt keresi a Gyűrűjét... <br> <br> ...és Saruman aki irigységek ez, keresi az erejét, túl. <br> <br> Nem látok más utat át minket de legszörnyebb: <br> <br> Az út Mordor. <br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32090 Írta: Anonymous
Ha élet vagy halál által tudok te, akarok. <br> <br> Milyen hosszú akarat mi lenni ezekben a mocsarakban, Aragorn? <br> <br> Legalább két nap. <br> <br> Életben vagyok létet evett! <br> <br> Mi nem kapnának meg tesznek ezek a dolgok élnek -ra amikor Hobbits? <br> <br> Könnyű ott, Számla, könnyű, lassítasz. <br> <br> A van-e időjárás. <br> <br> Leszünk ott által alkony, ha mi készlet egy jó lépés és nem állnak meg ebédért. <br> <br> Ha ez folytatódik fogok válni egy kísértet. <br> <br> Nem beszél olyan dolgoknak. <br> <br> Aragorn! Aragorn! <br> <br> És Beren volt-e egy halálos ember... <br> <br> ...de Luthien Tinúviel volt-e Tündérek egy királyának a lánya... <br> <br> ...és legbecsületesebb hajadon azt birtokol voltak evilág minden a gyerekeik között. <br> <br> Még választott lenni halandó, érte. <br> <br> És amikor meghalt, követette őt. <br> <br> És így volt a balsorsa... <br> <br> ...de volt a szeretete ugyancsak. <br> <br> Én gondolt láttam valamit! <br> <br> Vagy talán igazságos árnyékok múlva a holdfény, nem tudunk. <br> <br> Igazságos stand közel a tűzhöz. Csinálnak egy kört. <br> <br> Ami` S hogy? <br> <br> A Gyűrű, Frodo! Vesznek távol a Gyűrűt! <br> <br> Megfázás.... Van olyan hideg. <br> <br> #NAME? <br> <br> Amikor teszel a Gyűrűn, belépted a Fekete lovasok a világát. <br> <br> Gandalf nem mondott felé. <br> <br> Amiért van-e olyan ködös itt? nem látna nagyon jó. <br> <br> Bugyognak, mi a baj vele?volt-e csak egy kevés seb. <br> <br> Volt egy rossz kés hogy ütött őt, Sam. <br> <br> Gondolnak hogy egy darab tört távol múlva a megsebesít és dolgozom belet. <br> <br> Ha eléri a szívét.... <br> <br> Tennél-e semmit? <br> <br> Eljutnánk Rivendell nagyon nemsokára. <br> <br> Nem menne egy lépésre sem. <br> <br> Neki kell! Kéred-e ezeket a felvételnek őt? <br> <br> Várakozás, hallgatsz. <br> <br> Legolas! <br> <br> Igen, Sam, az` S egy tündér. <br> <br> Tehát, ott nem volt megfogalmaznak Gandalf Rivendell? Nem üzennek egyáltalán? <br> <br> Egyik sem. <br> <br> Az lord Elrond küldött mind lovas kímélhetne keresni érted... <br> <br> ...tudó azt te untat egy nagy teher irányítás nélkül. <br> <br> Voltam az úton kilenc napon át. <br> <br> Kút, Frodo úr volt közben a út sokkal hosszabb mint hogy. <br> <br> És van beteg és szüksége van egy pihenésre. <br> <br> Csak egy ideig. <br> <br> Nem pihenő segítené az Frodo úr most. <br> <br> Elrond csak a kezeik Rivendell tenné azt. <br> <br> Ott vannak-e öt Feketére festenek lovasok sikátor mi mögöttünk... <br> <br> ...és bugyoghatunk talál a más négy várakozás a átgázol. <br> <br> Ha elveszítünk egyenesítenek egy kevés időt, elveszítünk, Frodo, a Gyűrű... <br> <br> ...és Közép-földdel feltöltesz. <br> <br> Értesz-e engem, Sam? <br> <br> Ott van-e a átgázol Rivendell. <br> <br> Repülnek! Az Ellenség van-e rajtunk! <br> <br> Visszajönnek. Mordor fogunk venni te. <br> <br> Gandalf! <br> <br> Visszajönnek, jönnek hát. Mordor fogunk venni te. <br> <br> Visszajönnek, jönnek hát. Mordor, fogunk venni te. <br> <br> Visszamennie! <br> <br> Futás, becsapsz, futnak! <br> <br> A Gyűrű! <br> <br> A Gyűrű! <br> <br> Visszamennie Mordor a földjének, és kövessen engem nem sokkal. <br> <br> Visszajönnek. Visszajönnek. <br> <br> Mordor fogunk venni te. <br> <br> Visszajönnek. Visszajönnek. <br> <br> Visszamennie! <br> <br> A Gyűrű. <br> <br> A Gyűrű! <br> <br> Minden a Megye által, neked lesz egyik sem a Gyűrű sem engem! <br> <br> Nem, soha. Valóban, jövök. <br> <br> Adom ezt hozzád. <br> <br> Nem, soha! Gandalf! <br> <br> Igen. <br> <br> Vagyok itt, és vagy szerencsés lenni itt, túl... <br> <br> ...végül az abszurd dolgok nektek van megtett óta hagytál otthont adnak. <br> <br> Ahova` S Sam?vannak-e a mások rendben? <br> <br> Alig hagyták az oldaladat három napon át. <br> <br> Három nap? <br> <br> Minél történt a átgázol?minden látszott így homályosítanak, valahogy. <br> <br> Kezdtél felé elhervad, a jelentős barátom. <br> <br> A knifepoint majdnem dolgozta az útját a szívednek. <br> <br> Ó, nem tudtam. Lenne-e nekem.... <br> <br> Váltál volna szeretik ezeket. <br> <br> Az Ringwraiths egyike... <br> <br> ...a Sötét lord a szolgáik... <br> <br> ...ha nem áVlltál volna ellen az utolsónak. <br> <br> A folyó, felkelt ezek ellen. <br> <br> Van Elrond`s folyó. <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32089 Írta: Anonymous
...megijesztő vásárlóközönségem és ablak betörése a gebék az akrobatikáddal! <br> <br> Nagyon szomorú, van egész önkéntelen, egy legtöbb szerencsétlen szerencsétlenség. <br> <br> Kút, neked van dobásod lábfej ez ebben az időben. <br> <br> Ki vagy-e? <br> <br> Vagyok hívva hosszú lépés. <br> <br> -Mindenki tud engem itt.-Bugyognak, mi don`t! <br> <br> Voltál nagyon gondatlan olyan távol, úr. Frodo Baggins. <br> <br> A nevem van-e Underhill úr. <br> <br> Az előadásod után ma este, nem fog számítani amit vagy hívva. <br> <br> A Fekete lovasok akarat tud aki által vagy reggel. <br> <br> Tudnak már ami tartasz. <br> <br> Ki vagy-e igazán? <br> <br> Gandalf`s barát. kérdeznek-e figyelni érted. <br> <br> Gandalf?. Láttad-e őt?van-e? <br> <br> Nem tudok. <br> <br> Fel-tételez találkozni őt itt, de nekem nem volt szavam, nem üzennek. <br> <br> az először idő a valaha féltem érte. <br> <br> Akkor nekünk kell mennünk -ra maga által holnap. <br> <br> Rivendell? <br> <br> You`d soha nem érnek oda. A Fekete lovasok nézi az utat éjjel-nappal. <br> <br> Akarnak gyerünk te a vadonban, némely sötét helyben, ahova ott` S nem segítenek. <br> <br> Tudom a vad országot. <br> <br> Vennélek téged Rivendell utak által hogy vannak-e ritkán kitaposott. <br> <br> Lesz-e neked engem? <br> <br> Az engedélyeddel, Frodo úr, mondanék nem. <br> <br> Ez az hosszú lépés, mond légy gondosabb, mondok, bérbeadás startja vele. <br> <br> Hogyan tudunk tesznek van Gandalf?. <br> <br> Valószínűbb, egy színészkedni kém, dolgozik át.... <br> <br> #NAME? <br> <br> Gondolok az Ellenség egyikét szolga akarat, bugyognak... <br> <br> ...látszanak becsületesebb és érzés büdösebb, ha értesz. <br> <br> I kinézet közben szabálytalanság és érzés vásár, van-e az ez? <br> <br> Kút, nem, jelentettem.... <br> <br> Frodo! <br> <br> Frodo, láttam ezeket!látott ezeket, Frodo! <br> <br> Láttam ezeket! Feketére festenek lovasok! <br> <br> Az embereim találták őt heverő utcában. <br> <br> Ott voltak-e két ezeknek. <br> <br> Rajzolnának sziszegő mindegyik más. látszottam ezeknek felé. <br> <br> Kút, szükséged van gondozó, mindannyiótok. <br> <br> Ott` S volt furcsa nép napokról át. <br> <br> Az Erdőőr... <br> <br> ...hosszú lépés jövő és menő és-- hosszú lépés! <br> <br> -jöttek Mordor.-minket! <br> <br> Nem fognak aggasztani vagyok járva egyszer. <br> <br> hosszú lépés jött engem a segítségébe. <br> <br> Bizonyára tudod a tulajdonod üzlet, talán... <br> <br> ...de a helyedben, nem vennék megjelöl egy erdőőrrel a vadonból. <br> <br> Nekik nincs választásuk. <br> <br> Ott nincs senkit sem más át őket egy kövér vendéglősön kívül... <br> <br> ...ki csak emlékszi övé név mert emberek kiáltás ez nála egész nap! <br> <br> Fogok tenni ami úr tudok segítségnek, Baggins. úr. Underhill. <br> <br> Nem vagyok hős, de fogok tenni ami tudok. <br> <br> Eltartás nézel ma este, te és a néped. <br> <br> Ott egy dombot hívnak-e időjárás... <br> <br> ...fél útról között itt és Rivendell. <br> <br> Fogunk csinálni át ez holnap. Így akarsz Gandalf, ha tud. <br> <br> Lecsendesítek nem tud ha bíznánk őt, úr. Frodo. <br> <br> Mondtam, neked nincs választásod, Sam. <br> <br> Mert, ha kérném a Gyűrűt maga... <br> <br> ...L neki lehetne ezt, most. <br> <br> A nevem van-e Aragorn, Arathorn fiúja. <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32088 Írta: Anonymous
Nem érzek Gandalf nélkül elmenő jogot, úr. Frodo. <br> <br> Kívánok ve`várhattunk, hogy teszek. <br> <br> Így tesznek L, Sam, de mondott engedélynek mihelyt lehet mi tudnának. <br> <br> És Vidám és ragaszkodott közben jövő velünk, mindaddig Bree, a móka kedvéért. <br> <br> Ott` S valaki jövő felemelnek előre, úr. Frodo. Hallanék egy lovat. <br> <br> Jó. Meg vagyok vasalva látszó az unokatestvéreimnél egész nap. <br> <br> látnának leszállni a út. nem akarok hagyó Megye. <br> <br> De lehetne Gandalf. <br> <br> Akkor meg fogjuk lepni őt. Sietnek! <br> <br> Megyünk veled, Frodo. <br> <br> Velem? <br> <br> De hogyan teszlek téged.... Sam. <br> <br> #NAME? <br> <br> Sam nem mondott minket a Gyűrűről, Frodo. <br> <br> Láttam hosszú tőr használja ezt egyszer, előtt hagyott, rejtekhelynek az Sackville-Bagginses. <br> <br> És aztán, és folytattam a figyelés... <br> <br> ...és követettünk ön. kérdeztünk mindenhol. <br> <br> És egyenesítünk féreg néhány dolgok kifogyva Gandalf. <br> <br> És kémkedtél kinyitva én. And Sam segítettelek téged. <br> <br> És kémkedtünk rajtad. <br> <br> De nem jelentettünk rosszul neked, Frodo úr. <br> <br> Mondtál Don`t emlékszik mi Gandalf úr? <br> <br> Felvétel valaki bízhatsz, mondott. <br> <br> #NAME? <br> <br> Bízhatsz minket felé kibír felé ön át vastag és hígítanak, a keserű végnek. <br> <br> De nem bíznál minket bérbeadásnak szembenézel aggasztanak egyedül... <br> <br> ...és elmennie nélkül egy szó. Vagyunk a barátaid, Frodo. <br> <br> Áldalak téged, te csaló gazemberek. <br> <br> hurrá!! <br> <br> Meg fogunk-e állni Bree ma este, úr. Frodo? <br> <br> Gondolok tehát, Sam. <br> <br> Mi egész szükség egy kandallósarok és egy fürdő, és egy illő éjszaka alszik egy valóságos ágyban. <br> <br> Kívánok Gandalf voltál-e velünk. <br> <br> Talán lesz az vendéglő amikor odaérünk. <br> <br> Talán. <br> <br> Gondolok ki fogok menni át egy szippantás levegőnek. <br> <br> Törődik maga. Don`t elfelejtenek:feltételezett lenni megszökő titokban. <br> <br> Ó, törődik maga! Don`t eltévednek. <br> <br> Légy gondos, Vidám. <br> <br> Csend! <br> <br> Csend, minden! <br> <br> Nekünk van valamit látogatónk velünk ma este, egész úton a Megyéből. <br> <br> Mi volt-e a neved újra, úr? <br> <br> Úr Underhill. <br> <br> Úr Underhill és a pártja. <br> <br> Igen, Underhill úr, énekelsz minket egy Megyét ének! <br> <br> Bugyognak, egy rövid egy, akkor. <br> <br> Ott van-e egy vendéglő, egy vidám régi vendéglő egy régi szürke domb Alatt <br> <br> And ott ezek főzés egy sör így barnítasz <br> <br> egy fol-ellen--doo és egy fol-ellen--da <br> <br> Hobbits mindegyik Megye vagyok-e <br> <br> aki` S ott? <br> <br> Aki` S ott? <br> <br> Egy fütyülés és egy szaggató fájás A hegedül-húrokkal tört <br> <br> A tehén átugrotta az hold <br> <br> Where ment-e? <br> <br> Mi történik itt? <br> <br> Visszaveszik a varázslatos fogásaidat a Megyének! <br> <br> Mi` S ez a hely jövő szeretni tudni? <br> <br> Bugyognak, Underhill úr... <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32087 Írta: Anonymous
Mi hallottál-e, és amiért hallgattál-e? <br> <br> Úr Frodo, úr, don`t sértsen meg engem, úr! <br> <br> Nem enged lenni őt fordítanak én semmi nem természetes. <br> <br> Bugyognak? <br> <br> Válaszolják őt, Sam. <br> <br> Kút, hallottam egy mennyiség hogy nem értettem helyesen... <br> <br> ...egy ellenségről és gyűrűkről, és Tündérekről, úr. <br> <br> Amiért, én akarat kedvesen szeretsz püspökségnek Tündérek, úr. Frodo. <br> <br> És így te shall, Sam. <br> <br> Tehát te shall. Valóban, te should megy a Tündéreknek először, Rivendell. <br> <br> Mondanak mindenki elmész... <br> <br> ...felé élő Buckleberry, azokkal unokatestvérek, és Vidám. <br> <br> Azonban kezeled ezt, teszik ezt nemsokára, a születésnapod által legkésőbb. <br> <br> Visszajövök által akkor. <br> <br> Kellene mennem delet, tanácsot kérni a Varázslóval Saruman... <br> <br> ...a rendem a feje. Légy gondos, Frodo. <br> <br> Engem, mennek, úr? Engem, mennek és látják a Tündéreket? <br> <br> Ó,! hurrá!! <br> <br> Bejöttem a segítségedért, Saruman a Fehér, problémás idők. <br> <br> Az Nine vagy-e külföldön. Sötétség megközelítések, a Fekete lovasok! <br> <br> Neked van van-e a minden a hírt értem akkor? <br> <br> Van-e a nemet elég? <br> <br> Sauron mozog végre! <br> <br> Bánnánk Sauron maga. <br> <br> Te és L, egy út vagy másik. <br> <br> Mi beszélgetés van-e ez?mondasz-e, Saruman? <br> <br> Ez van-e idő át választani. <br> <br> Egy új kor pontosan akkor minket. Egy új erő felemelkedik. <br> <br> Semmi az Emberek vagy Tündérek vagy varázsló fognak segíteni ez ellen. <br> <br> Az ellenségeit teljesen kudarcra ítélnek, de a barátai.... <br> <br> Vagy mondás hogy összeillesztünk Mordor? <br> <br> Vele? <br> <br> Bosszantja-e azt te? <br> <br> Ahova van-e a Gyűrű, Gandalf?. <br> <br> Amiért keresi-e a Fekete lovasok ebben a Megyében? <br> <br> Elrejtetted-e ezt ott? <br> <br> Lenne-e neked inkább lát a Sötét lord ez... <br> <br> ...vagy sok befest Saruman? <br> <br> Egyik sem neked lesz ezt. <br> <br> Ott van-e egy harmadik választás. <br> <br> maradni itt... <br> <br> ... nem találnának mondanak én ahova a Gyűrű may. <br> <br> Saruman, ha teszed ezt... <br> <br> ...ha te késleltetés engem itt, Sauron meg fog kapni biztosan ez akkor. <br> <br> Akkor fogja tudni a jó szolgáit... <br> <br> ...és az ellenségei. <br> <br> Saruman! <br> <br> Saruman! <br>

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.915 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére