Humor

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32086 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Humor
Évek később... <br> <br> ...Gandalf a Varázsló, látogatott hosszú tőr a menésén-távol születésnapi buli. <br> <br> Nem tudok felét ön fél szintúgy szeretek... <br> <br> ...és szeretek kevesebb mint fele ön fél szintúgy érdemelsz. <br> <br> Frodo, látnám nagybácsi hosszú tőr nem cserélt sokkal. <br> <br> És mégis 1 1 1 év van-e távol túl röviden egy idő... <br> <br> ...élő olyan csodálatra méltó Bagginses és műszaki szakember között, hernyó... <br> <br> ...fejes domolykó, támasz-övez, Goodbodies... <br> <br> -...Bolgers, Hornblowers és Proudfoots...-Proudfeet! <br> <br> ...L sajnál bejelenteni hogy ez van-e a vég. <br> <br> Vagyok elmenő. Hagyok. Most. <br> <br> Viszlát. <br> <br> Ahova ment-e? <br> <br> Ó, Gandalf. <br> <br> Hagytad-e a Gyűrűt Frodo, ahogy mi egyetértettek? <br> <br> Van bánya, mondalak téged! Van a tulajdonom. <br> <br> értékes! <br> <br> Van bánya most, és fogom tartani ezt. <br> <br> Nem fogom odaadni értékes, mondalak téged. <br> <br> Nem mondja azt újra! <br> <br> Adják ezt az Frodo, és fogom gondozni őt. <br> <br> Rendben, akarok. <br> <br> Tizenhét év ment álmosan a Megyében. <br> <br> Rendben, csak egy perc! <br> <br> Gandalf! <br> <br> Üdvözletek, Frodo. <br> <br> Gandalf, van igazán te!, volt így vágyódnak! <br> <br> Tizenhét év... <br> <br> ...hosszú tőr óta bal. nézel ugyanaz mint valaha, Frodo. <br> <br> Nézel régibb, Gandalf. <br> <br> Ó, voltam egy hosszú utazáson. <br> <br> Van a Gyűrű, isn`t ez?komikus varázslatos gyűrű. <br> <br> Használtál mindig úgy nézni ki mint amit amikor beszéltél erről. <br> <br> hosszú tőr komikus gyűrűje, a márkák te láthatatlan? <br> <br> -Adják ezt nekem, Frodo!-Adlak téged a Gyűrűt? <br> <br> Egy pillanatért csak. <br> <br> Látnál-e valamilyet jelöléseket ezen? <br> <br> Ott vannak-e egyik sem. Van egészen egy világos gyűrű, igazán. <br> <br> Kút, akkor, nézel! <br> <br> Várnak. Vágyod-e ezt olyan sokkal már? <br> <br> Nem, de amiért tönkreteszik ezt? <br> <br> Mert van együtt gonosz. <br> <br> Akar romlott és elpusztít akárki aki hordja ezt... <br> <br> ...ő hágó Árnyékok a Világába... <br> <br> ...Sauron az ereje alatt: <br> <br> Mordor a Sötét lord! <br> <br> Nem hosszú tőr? <br> <br> Vagy az egy akinek van a Gyűrűje most. <br> <br> #NAME? <br> <br> Még akkor sem egy sárkány kilő árthatnák azt Gyűrűt. <br> <br> Egy Gyűrű szabálynak ezeket minden <br> <br> Egy Gyűrű felfedezésnek ezeket az <br> <br> Egyet Gyűrű hozni ezeket minden és a sötétségben kötelez <br> <br> kívánok szüksége van neki nincs történt az időmben. <br> <br> Így tesznek L. <br> <br> Az Ellenséges csendes hiányok egy dolog adni tudás őt erejét... <br> <br> ...törésnek minden ellenállás, és fedsz mindent a földeket sötétségben. <br> <br> Hiányozza az Egyet Gyűrű. <br> <br> Talán nem tud hogy találtak. <br> <br> Tud, Frodo. <br> <br> Gollum hagyta övé barlang követni a Gyűrűt magát... <br> <br> ...és a Sötét lord megfogta őt Mordor. <br> <br> A Sötét lord tud mi gyűrű ez volt Gollum talált, és milyen elveszítette ezt újra. <br> <br> És hallott Hobbits végre, és a Megyének. <br> <br> És ő még neki van egy nevet gondolni körülbelül... <br> <br> ...Baggins a neve. <br> <br> Gollum miatt! <br> <br> Ó, Gandalf, ami tenni? <br> <br> Milyen kár az hosszú tőr didn`t megöl hogy hitvány teremtés amikor neki volt az esélye! <br> <br> Igen, volt szánalom. <br> <br> szánalom és irgalom. <br> <br> És most, Frodo, a döntés fekvések veled. <br> <br> Mi fogsz-e tenni az Eggyel Gyűrű? <br> <br> Fogom adni ezt neked, Gandalf! <br> <br> Jó egy bölcs és erős., akarlak téged nemet-- <br> <br> Nem! Nem tesznek csábít engem. <br> <br> Lennék használva kívánságot fordulatnak ez felé jó, és tud tehát. <br> <br> Jelentés lenni fajta, én akarat válik olyan szörnyű mint a Sötét lord magát. <br> <br> Nem tesznek csábít engem! <br> <br> Nekem lesz erőm olyan szükségét olyan nemsokára. <br> <br> Akkor feltételezek tartanám az cseng és őrzik ezt. <br> <br> Én semmi elmenni valahol, egyedül. <br> <br> De nem fogják háborgatni az megye ha a Gyűrűt isn`t itt. <br> <br> A kedves Frodo... <br> <br> ...L félek-e igaza van. <br> <br> Neked kell menned és hátrahagynia a név Baggins te. <br> <br> A név nincs hosszabb páncélszekrény. <br> <br> Az új utazó neved lesz: <br> <br> Úr Underhill. <br>

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32085 Írta: Anonymous
Ezt itt Sesy mutatta meg a CHATEL&#336;S TOPIC-ban, és szerintem kissé idevág =:)<br> <br> Régen... <br> <br> ...a Második Kor a korai éveikben... <br> <br> ...a nagy Elven-kovácsol kovácsolt Erő Gyűrűiket. <br> <br> Kilenc halálos Emberekért. <br> <br> Hét a Törpéért-urak. <br> <br> Három a magas Tündérért-királyok. <br> <br> De akkor, a Sötét lord tanult az ügyesség ofring-csináló... <br> <br> ...és csinálta a Mestert Gyűrű. <br> <br> Az Egy Gyűrű szabálynak ezeket minden. <br> <br> Az Eggyel Gyűrű, Közép-földdel feltöltesz legyőznének -a és tud. <br> <br> Mint az utolsó szövetség ofMen és manók esett az ereje alatt... <br> <br> ...észrevette a hősies árnyék akiben csúszik. <br> <br> Volt Herceg lsildur... <br> <br> ...az erős királyoknak a tengeren át... <br> <br> ...ki vette a Gyűrűt. <br> <br> De mert nem pusztította el ezt, a Sötét lord a szelleme élt kinyitva... <br> <br> ...és kezdett felvételnek alak és nőnek újra. <br> <br> De a Gyűrűnek volt egy akarata ofits nekik van, és egy út ofslipping egyből odaadsz... <br> <br> ...hogy visszajöjjön talált által másik, hogy ez megkaphasson végre a mesterének. <br> <br> És ott a Gyűrű menedék, a Nagy Folyó alján Anduin... <br> <br> ...évek ezer. <br> <br> Azok alatt évek alatt... <br> <br> ...a Sötét lord elfogta a kilenc gyűrű hogy csináltak Emberekért... <br> <br> ...és fordította tulajdonosok az Ringwraiths: <br> <br> Szörnyű árnyékok a nagy árnyéka alatt... <br> <br> ...ki barangolta a világot, kereső Egy Gyűrű. <br> <br> Időben, a Gyűrűt találtak. <br> <br> Két barát voltál-e halászat a Nagy Folyó egyben nap. <br> <br> #NAME? <br> <br> Mert van a születésnapom, a szeretetem, és én kéri ezt. <br> <br> Már adtam ön több mint anyagilag elbírhatnék. <br> <br> Alapítom ezt, és megyek ebbe! <br> <br> Vagy-e valóban, a szeretetem? <br> <br> Használta a Gyűrűt lopásért, és megtudni titkokat. <br> <br> A tulajdona emberek kezdtek felé megvet a szerencsétlen teremtést... <br> <br> ...és hívásnak őt Gollum. <br> <br> Kínzott és hajtott a Gyűrű által, elrejtett sötét kiváj... <br> <br> ...mély hegyek alatt. <br> <br> De az cseng csúszik távol Gollum`s ujj, túl. <br> <br> És így az hosszú tőr találták ezt, az utazásai alatt a Törpékkel. <br> <br> Tolvaj, Baggins. Tolvaj! <br> <br> Lopta értékes, értékes.... <br> <br> A születésnapi ajándékunk. <br> <br> Tolvaj, Baggins! Mi utálják ezt örökre! <br> <br> Volt hosszú tőr Baggins, az Hobbit... <br> <br> ...ki visszavette a Gyűrűt a Megyének, az otthona. <br>

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32084 Írta: Anonymous
Na ja!<br> Amúgy sztem esetleg ki lehetne rinyálni Svindlertöl:)) egy fórumot a szinkronnak, mert ha itt kezdjük el, az nem biztos, hogy jó lesz.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32083 Írta: Anonymous
Kellene hozzá a film..., ami nincs...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32082 Írta: Anonymous
Na mi a helyzet a fan-szinkronnal?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32081 Írta: Anonymous
Cúna gonosz hobbitockák! Nem, ninc kecöp!!! :o DDDDDDDD Nekem is ez tetszett legjobban :o DDDDDD

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32080 Írta: Anonymous
em ninc kecöp...baromi jó!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32079 Írta: Anonymous
Áfonya :) )))) PizZÁT! :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32078 Írta: Anonymous
:D Nagggyon tetszett.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32077 Írta: Anonymous
naughty: aha. :) Nem tudom honnan jött, csak úgy kipattant. (mint ama bizonyos isteni szikra.) :P PP

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32076 Írta: Anonymous
áfonya:ez nagyon komoly!!!<br> nekem tetszik!!<br> te írtad??

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32075 Írta: Anonymous
Arwen Girl:kösz

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32074 Írta: Anonymous
Áfonya: állati!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32073 Írta: Anonymous
elolvastam a szövegek nagy részét, és nagyon jól szórakoztam: egyes parodiáknál úgy dőlt belőlem a röhögés hogy 10 percig nem bírtam tovább olvasni.<br> én azzal szoktam szórakozni, (de inkább a hugom) hogy kiszedek képeket a előzetesekből, (sajnos a film nem működik) és értelmes feliratokat teszek rájuk...<br> sajnos sok paródiát kihagytam, és már nem találom őket, de azok közül amiket olvastam a naplók a kedvenceim( gondolom nem vagyok egyedül:)<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32072 Írta: Anonymous
Jaaaj, ez édi!<br> Vidulok =:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32071 Írta: Anonymous
Áfony:Aranyos...Nagyon tetszik

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32070 Írta: Anonymous
Ez a kis szösszenet az után született, hogy végigolvastam a filmbeli eltérések listáját... :) )<br> (Tudom, pihent vagyok, ha nagyon gáz, üssetek.) :) <br> ~*~<br> <br> Emyn Muil<br> <br> Frodó: Jaj, Samu, olyan kimerült vagyok, és fáradt… kínoz a Gyűrű… mit nem adnék valamiért, amitől felfrissülhetek…<br> Samu: Tessék, Frodó uram, egyél egy kis lembast, az majd…<br> Frodó: Mi a frászkarikát? Samu, nekünk nincs olyanunk.<br> Samu: Mi az hogy nincs?! A tündéktől kaptuk Lórienben!<br> Frodó *előhúz egy videót, meg egy kistévét, lóreni jelenethez csévél, Samu elé tartja* <br> Samu *végignézi*: Affranc! <br> Frodó: Látod? Nincs lembas. <br> Samu: Melyik hülye ötlete volt kaja nélkül elindítani minket Mordorba??!!<br> PJ: Khm, izé…<br> Samu: Elég!! Felmondok!! Elviseltem a minimálbéres kertészi fizetést, elviseltem, hogy Rozi folyton taperolt, elviseltem nyolc idiótát Völgyzugolytól idáig, de ezt már nem!<br> Frodó: Igazad van, Samu! Sztrájkoljunk! *kezdi lecsatolni a nyakából a Gyűrű láncát*<br> PJ: *rémülten*: NE!! Várjatok! Várjatok… Tudom, hibáztam... Mit szeretnétek?<br> Frodó-Samu: *kórusban* PIZZÁT!!!<br> PJ: *lemondó sóhaj, majd csettint*<br> (A semmiből megjelenik Gollam, pizzafutárnak öltözve, maga után kiskocsin házi pizzasütőt és tucatnyi mirelit pizzát húz)<br> Frodó-Samu: *összenéznek* Mindjárt jobb!!<br> Frodó: Na indíts, előre! *irányba fordítja Gollamot és elindulnak*<br> PJ: *magában*: Fuh, tudtam, hogy nem kellett volna tequilázni Lórien vágása előtt…<br> [a távolból:]<br> Gollam: *jajveszékelve* Cúna gonosz hobbitockák! Nem, ninc kecöp!!!<br> ~*~<br> Bocs. :D D<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32069 Írta: Anonymous
ASzerintem nagyon jó...<br> :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32068 Írta: Anonymous
Borzalmas??

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32067 Írta: Anonymous
Na akkor én is írok valamit, tudom, hogy nem olyan jó, mint a Tieitek, de legalább valami!:-))<br> Helyszín: Orthanc (így írják?)<br> 'Időpont':Mikor Szarumán 'kitenyésztette' az új szörnyet.<br> Szarumán: Kit szolgálsz?<br> Ork: Gőzöm sincs! Ez a sok hatalomharc; Mordor, Rohan, Orthanc...<br> Sz: Na, de mégis?<br> O: Akkor...,aki fizet!<br> Sz: Én fizetek!<br> O: Akkor jó!<br> Sz: Próbáljuk újra! Kit szolgálsz?(Szarumánnak hívnak)<br> O:Szarumááán!<br> Sz:Te leszel a vezér, Te irányítod a csapatokat és Te leszel a bizalmasam, semmi titkomat nem <br> adod ki senkinek!<br> O:Ööö..<br> Sz: Fizetek!<br> O: Oké!<br> Sz: Akkor a feladatok: keresünk egy társaságot 9-en vannak és közülük akit élve ide <br> kell hoznod: Drogos fia Fogas! Sok szerencsét!<br> Ha nagyon rossz lett nem kell vélaményt mondani!<br> ui:az eddigiek tök jók és VISSZAOLVASTAM!:-)<br> Ragoran

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32066 Írta: Anonymous
Ilyesmim nekem is van! Pár napja csináltam, mert szokásom szerint unatkoztam, mert még tombolt a csúcsidő. SAJNÁLOM LIJ!!!<br> <a href=http://www.extra.hu/ejw/harryke_potterke.jpg>Klikk

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32065 Írta: Anonymous
Sesy: új e-mail címem van! Láthatod, ha kattintasz a nevemre! Legközelebb erre írj! Most mennem kell! Szia

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32064 Írta: Anonymous
Nna, mégegyszer megprobálom <a href=http://www.extra.hu/lothlorien/frodo_samu_vagy_harry_ron.JPG> föltenni a képet nem olyan nagy szám, de nem viselem el, hogy nem sikerült a multkor :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32063 Írta: Anonymous
ez jó:))<br> Gandalf Gyerek, te maga vagy Bajor Imre??:)<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32062 Írta: Anonymous
Egy gyenge kis szösszenet by én:<br> Frodó: Mi van a Gyűrűre írva, nem tudom elolvasni.<br> Gandalf: Made in China... Affranc, Szauron megint átpalizott!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32061 Írta: Anonymous
Sürgősen hozzunk össze valami újat, hogy az újabbak lássák, mi az a szint, amit azért színvonvalban érdemes megütni...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32060 Írta: Anonymous
Bucimaci a neved tükrözi a színvonalad...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32059 Írta: Anonymous
HELLÓKA MINDENKINEK!!!!!!!<br> Nincs kedve valakinek beszélgetni egy kicsit a CHATELŐS TOPIC-ban??? Mert nincs ott senki és tök egyedül vagyok!!!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32058 Írta: Anonymous
Hova tűnt itt a színvonal???

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32057 Írta: Anonymous
Menekülés a feketekorcsok elől!<br> <br> Az úton hobbitok veszekdetek BArbár Tyufa Tyuk Perregő és Csalamádé KAmu!Hé barmok tünés az útról.Szólalt meg Mákos Hordó.<br> Mindenki egy fa árnyékába menekült.<br> Egy fekete korcs jelent meg pár pereccel késöbb az úton.Bppppff<br> Fúj Kamu!!!!!!!MOndta a három hobbit.Mi van máá????Kérdezte Kamu.<br> Megint eresztettél.Mondta sutogva a három hobbit gyerek.Upsz!Mondta Tyufa.Mert a korcs szagolgatni kzdett a fa körül.-Fúj de büdös!Azzal visszaszált a lovára.Elkezdődött a bujocska játék.<br> Aki bujt aki nem megyek mondta a korcs éskeresni kezdte a hobbitokat.To be continued<br>

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.811 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére