Humor

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32026 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Humor
elküldené valaki az összes naplót nekem emailben??????????????????????????????????????????????????????????????????????<br>

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32025 Írta: Anonymous
Írd meg azét a malacét, aki a film elején makacskodik egy hobbittal.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32024 Írta: Anonymous
valaki: Kígyónyelvűnek nincs naplója. (Legalábbis a fordítások között.) Ha valami olyasmit találtál, akkor az nem a sorozatba tartozik.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32023 Írta: Anonymous
Kígyónyelvüé is?????:)))<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32022 Írta: Anonymous
valaki: mint naplófelelős, bizton állíthatom, mindenkié megvolt. ;DD

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32021 Írta: Anonymous
Kinek nem volt bent a naplója?????<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32019 Írta: Anonymous
valaki, olvass vissza! ...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32020 Írta: Anonymous
Valaki: lehet, hogy az Aragornosat te fordítottad, de a Legolasos tuti lemásoltad! (én kézzel leírtam, mert a nyomtató szar, majdnem megtanultam)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32018 Írta: Anonymous
Aragorn és Boromír naplója is bent volt?????<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32016 Írta: Anonymous
Bakker, oan szar a szemem! Alig bírom kibogozni a pici betűket!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32017 Írta: Anonymous
ne már!!!!!!!!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32015 Írta: Anonymous
valaki, ez már be volt ide irva...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32014 Írta: Anonymous
Jaj ez nagyon jó:)))<br> ''Én vagyok Középfölde első rappere!'' <br> :D

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32012 Írta: Anonymous
<br> Legolas titkos naplója<br> <br> Első nap:<br> Elmentem Elrondhoz, a Tanácsra. Én voltam a legszebb az egész gyűlésen.<br> Elvállaltam, hogy elkísérek néhány aprócska embert Mordorba, hogy valami<br> gyűrűt beledobjunk egy vulkánba. Nagyon fontos küldetés - az aranygyűrű<br> roppant veszélyes.<br> <br> Negyedik nap:<br> Boromir nagyon idegesítő. Miért kell állandóan azt az óriási pajzsot<br> viselnie? Fölmásztunk a Caradhrasra, de a csíra emberek miatt, akik nem<br> tudnak járni a havon, vissza kellett fordulni. Határozottan én vagyok a<br> legszebb a Szövetségben.<br> Sirály!<br> <br> Hatodik nap:<br> A Bányában még ahhoz is sötét van, hogy rendesen megfésüljem a hajam.<br> Nagyon félek, hogy gubancos lesz. Az orkok tök hülyék. Még mindig én vagyok<br> a legszebb.<br> <br> Tizedik nap:<br> Gandalf belezuhant a homályba. Másrészt, azt hiszem, egy pattanás fog nőni<br> az orromra. Ez roppant nagy baj, mivel a tünde-pattanások akár 500 évig is<br> megmaradhatnak. Még mindig én vagyok a legszebb, a rohadt ragya ellenére.<br> <br> Tizenegyedik nap:<br> Lothlórien. Azt hiszem, Galadriel szebb, mint én. Viszont biztos, hogy<br> leutánozta a frizurámat. Én is pont így néztem ki ezer évvel ezelőtt, mint<br> ő most. Hülye muff. Totál kiakadt, hogy a tükrös szökőkútjában vettem<br> habfürdőt.<br> Ráadásul azzal vádolt, hogy az én hajamtól dugult el a lefolyója. Hazugság,<br> nyolcszáz éve egyetlen hajszálam se hullott ki, miért pont most kezdene el?<br> Messze én vagyok a legszebb.<br> <br> 30. nap:<br> Evezünk, a nagy vízfelület miatt tisztára leégett az arcom. Aragorn szemmel<br> láthatóan különös módon vonzónak találja Frodót. Ha bármivel próbálkozik,<br> Samu megöli. Még mindig én vagyok a legszebb.<br> <br> 33. nap:<br> Boromirt megkísértette a gyűrű. Olyan unalmas már ez az egész. Engem nem<br> tud megkísérteni, nekem mindenem megvan, amit csak akarok(tökéletes haj és<br> kőkemény fenék). Mostanában elég furcsa leveleket kapok egy, magát<br> Staceynek nevező valakitől, aki különböző obszcén dolgokat óhajtana tenni<br> szerénységemmel. Szerencsére itt van a hiper-szuper éles tünde látásom,<br> szóval elszaladhatok, hogyha azt látom, hogy jön.<br> <br> 35. nap:<br> Boromir halott. Elég gázos volt, nem igazán hiányzott most ez. Aragorn<br> megcsókolta, amikor elhunyt. Hát ez nem igaz, az embernek tele kell<br> lövetnie magát nyilakkal, hogy végre történjen valami? Boromir egyáltalán<br> nem volt szebb, mint én. Nem értem. Úgy érzem, balhé lesz. Frodó elhúzott<br> Samuval Mordorba. Milyen cukik ezek a kis emberek, hogy így törődnek<br> egymással. Egészen biztos vagyok benne, hogy bejövök Gimlinek. Tök gáz.<br> Pont a csípőmig ér, szóval lenne előnye is a dolognak, de a vastag copfok<br> és az a nagy sisak totál kiábrándítók. Azt hiszem, sötét idők jönnek.<br> Nagyon sötét idők<br> <br> Aragorn, Arathorn fianak titkos naplója<br> <br> Első nap:<br> Megölt gyűrűlidércek száma: 4. N. jó.<br> Találkoztam a hobbitokkal. Mentünk negyven mérföldet. Megnyúztam egy mókust<br> és megettem.<br> Még mindig nem vagyok király.<br> <br> Negyedik nap:<br> Fönnragadtunk a hegyen a hobbitokkal. Boromir rohadt idegesítő.<br> Még nem vagyok király.<br> <br> Hatodik nap:<br> Megölt orkok száma: nulla. Gyenge. Megnőtt a borostám: markáns és férfias<br> benyomást keltek. Ez az! Továbbra is föl akarom rúgni Gimlit. Fékezem<br> magam.<br> Még mindig nem vagyok király.<br> <br> Tizedik nap:<br> Bocsesz, mostanában nem tudtam sokat írni. N. sötét van Mória bányáiban.<br> Láttunk egy nagy balrogot. <br> Még ma sem vagyok király.<br> <br> Tizenegyedik nap:<br> Megölt orkok száma: 7. N. jó. Megint nőtt a borostám: egyre igénytelenebbül<br> nézek ki. Lehet, hogy Legolas még nálam is melegebb. Vajon ha király<br> lennék, bejönnék nála?<br> <br> 28. nap:<br> Egyre inkább úgy érzem, hogy zavarbaejtően vonzónak találom Frodót. Viszont<br> gyanítom, hogyha lépek valamit, Samu megöl. Mindemellett a szőrös lábfej<br> kissé kiábrándító. <br> Még mindig nem vagyok király.<br> <br> 30. nap:<br> Lothlórien. Azt hiszem, Galadriel próbálkozott nálam. Pimasz csitri.<br> Dumáltunk Boromirral. Nem is olyan rossz. Lezuhanyoztam. Juuj! <br> De még mindig nem vagyok király.<br> <br> 32. nap<br> Megölt orkok száma: nulla. Megint nőtt a borostám; elég szőrös vagyok.<br> Legolas azt mondta, hogy egy árnyék és egy fenyegetés növekszik elméjében.<br> Azt hiszem, Legolas valószínűleg buzi.<br> Nem, még mindig nem vagyok király.<br> <br> 33. nap<br> Megölt orkok száma: több ezer. N. jó. Boromirt megölték az orkok. Gáz.<br> Habár bátran, a karjaim között halt meg, most már teljesen biztos vagyok<br> benne, hogy egészen biztosan buzi volt. Lehet, hogy Gimli is? Béke Boromir<br> poraira.<br> Még mindig nem vagyok király, de legalább, úgy tűnik, Boromir azt hitte.<br> Bár az is lehet, hogy csak a vérveszteség miatt.<br> <br> 34. nap<br> Frodó elment Mordorba. Azt mondta, egyedül megy, de Samut magával vitte.<br> Vajon miért? Egek, ebben a filmben rajtam kívül mindenki buzi? Bár, az<br> igazat megvallva, lehet, hogy én is ... Még mindig nem vagyok király, a<br> rohadt életbe.<br> <br> udv<br> <br> Cynic

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32013 Írta: Anonymous
kinek tetszett??:))<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32011 Írta: Anonymous
:) )) De kár hogy gőzöm sincs miről van benne szó.(Talán el kéne olvasni hozzá?) De a képek jók :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32010 Írta: Anonymous
<B><I>Bored of The Rings</I></B><br> <br> <a href=http://www.fantasyplanet.cz/gfx/pictures_clanky/lotr_gal_velky_2002_3_24_13_2_28.jpg>Bored of The Rings-képregény 1. rész
2.rész
3.rész
4.rész
5.rész

Egyszerűen király 8) Csak kár, hogy megint csak az angolul tudók élvezhetik...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32009 Írta: Anonymous
Nektek is kellemes Húsvétot!!<br> Ma mindehova ezt írogatom! Ma szeretem az embereket:))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32008 Írta: Anonymous
:D DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32007 Írta: Anonymous
Sesy, ez a Cinemás cucc nagyon tetszett:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32006 Írta: Anonymous
Hopsz, ez nem megy! Na mindegy! Hja, és bocsi hogy ennyit dumálok itt összevissza, már el is huztam a belemet! :(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32005 Írta: Anonymous
Na kész is van! Elég nagy baromság, de hajnali kettőkor ez is valami:)<br> <a href=http://www.extra.hu/lothlorien/frodo_samu_vagy_harry_ron.jpg> itten van Frodó és Samu, avagy Harry és Ron! Jolvan, ennyi elég most belőlem! :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32004 Írta: Anonymous
Dehogyis! Harry Potter szemüveg, az a csúcs! És vagyok is olyan elvetemült, hogy ezt megrajzolom! Csakhogy lássuk, hogy néz ki! (már Frodónak is akartam szőke hajat csinálni, de eddig nem volt időm:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32003 Írta: Anonymous
Télleg. Kis okuláréval... :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32002 Írta: Anonymous
Hát csak ugy megjegyzem, van szüksége, mert különben eltaknyolna a hosszu vándorlás közepette. Hehe, azért szemüveges Frodó, milyen poén lenne :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32001 Írta: Anonymous
Akkor már hárman vagyunk, akik nem látták. Ez biztató gondolat! - ahogy Gandalf mondaná. (Lijnek nincs szüksége kontaktlencsére!)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #32000 Írta: Anonymous
Majd megnézem. Én ott csak azt a bakit láttam, hogy Aragorn megy oda Frodóhoz, nekimegy az egik sziklának, és az nagyon könnyűnek látszik... hehe, diszlet :) <br> A kontaktlencsét még mindig nem láttam. grrr:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31999 Írta: Anonymous
Találtam nektek még egy bakit, amit jó lenne, ha valaki igazolna nekem, mert nem vagyok benne biztos. Tehát: Frodót ledöfi a troll a lándzsával, és a bal oldalába áll bele a cucc. Viszont amikor a többiek odamennek, a lyuk a jobb oldalán van. Valaki nézze már meg, akinek megvan! (Amúgy a kontaktlencsét én nem látom. biztos az?)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31998 Írta: Anonymous
Tökjó! Már jópár oldalt átnyálaztam:), és tök sok Asmo meg Alyr paródiát találtam, még nagyon-nagyon régieket (junnius-juliusi) Gyorsan fog ez menni! :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31997 Írta: Anonymous
Ok, remek! Akkor összeszedem a parodiálkat és ha kész leszek, berakom a linket.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.397 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére