Humor

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31906 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Humor
:D

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31905 Írta: Anonymous
Móriából még nem is volt paródia! Vagy egen?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31904 Írta: Anonymous
Aieless, nagyon tetszett, írj még ilyeneket légyszíves:-)<br> Írjatok Móriás paródiákat, ha nincs ötletetek, engem az érdekelne:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31903 Írta: Anonymous
Nagyon jó lett!! ÍRjál még!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31902 Írta: Anonymous
Aieless: ehehehehehehehe :) ))<br> LEGjobb: 'Villogtasd máshol a quenyádat! Egyébként se veszem be, hogy nem magadra gondoltál.'<br> Meg ez: 'Celeborn:Csá!<br> MINDENKI:CSá!'<br> Itt már elpatkoltam, tényleg :) ))<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31901 Írta: Anonymous
aieless: Úristen! Meghalok!! :) ))<br> Hülyének fognak nézni, úgy röhögök itt... :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31900 Írta: Anonymous
Köszönöm fordításokat ígymár értem a képregényeket és tök jók!<br> aieless: nagyon-nagyon-nagyon jóóóó!! Röhögőgörcsönm van! 'Tudom, mit láttál legutóbb...MERT MÉG MINDIG ITT ÜL A VÍZBEN!!!!' nagyon jóó!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31899 Írta: Anonymous
Milyen?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31898 Írta: Anonymous
Lothlórien<br> <br> Haldír: A törp szemét bekötjük.<br> G: Francokat!<br> L:Fene a törpök vastag nyakába!<br> A:Fene a tündék vastag nyakába!<br> B:Fene a nagypofájú királyok vastag nyakába!<br> F:Fene a hasadtlelk? emberek vastag nyakába!<br> S:Fene a hobbitok vastag nyakába!<br> MINDENKI: szerencsétlen hülye! Hobbit vagy!<br> H:Fene a pofátokba. Bekötjük mindenkiét és kész.<br> <br> <br> H:Állj!<br> L:Gimli!!!!!<br> G:Te estél rám!<br> *CSOBB BLUGY BLUGY*<br> A:Belöktetek valakit a patakba!<br> H:Zanyátokat!!!!!<br> S:lala.. Esmeralda.. flóra tempó...<br> F:Hoszié Armandó, megvakultam!<br> P:Eltört a réhéépáháháám!<br> H:Segítsetek!<br> MINDENKI:(kedves, sajnálkozóz mosoly enyhe kárörömmel):<br> Be van kötve a szemünk...<br> <br> <br> H:Megérkeztünk. Az Úrn? már hallott rólatok..<br> A:Hát na még ná! Hogy a fenébe ne hallott volna rólam, a..<br> H:SZÓVAL levehetitek a sálakat!<br> F:Hoszié Armandó, újra látok!<br> S: Vigyázz Rúsz, mert még meghallja Ráhel, Tonyóról már nem is beszélve!<br> F:Samu. Az a Homok titkai. Én az Esmeraldáról beszéltem, amiben a gyönyör? Huliéta elcsábítja Pedró el gonzálesz...<br> *Boromir formatervezett pajzsával eltéíti a témáról*<br> H:Ez a birodalmunk középpontja, ahol az Úr és Úrnö székel.<br> T:hmmm... miért a WC-be jöttünk???<br> F:Aragorn! Mit álmodozol?<br> A:Arwen nanimelda namarië!<br> F: Villogtasd máshol a quenyádat! Egyébként se veszem be, hogy nem magadra gondoltál.<br> S:Ezt azért mondta, hogy a pihentebb olvasóknak is kezdjen leesni, hogy ? Arwennel jár.<br> B:MI??? Na ne má! Eddig egy büdös szót se szólt az a csaj!<br> A: Na csak várjátok ki a filmet!<br> T:Húúúúú!Khmmm...<br> <br> <br> H:Itt látható az elanor és a niphredil, meg a fletek a mallornokon.<br> P: Világos, ott meg a trutyi és a mrutyi, meg a pintyik a brunytikon.<br> H:*sértetten néz*<br> L:Én tudok ám fára mászni!<br> H:és az hogy is volt, mikor három t?zoltókocsi vágta le rólad a fát?<br> G:Iéiioáié! Törp-Tarzan belendül!<br> A: Jézusmária... Gimli! Jössz le arról az indáról!!!<br> G:Törp-Tarzannak nem parancsolsz! Törp-Tarzan a fák kirááá<br> *BUMM*<br> P:Törp-Tarzan, a fák királya orrplasztikát végez magán.<br> B:Gimli,hát mindenáron meg akarsz nevettetni minket...<br> H:Az Úrnö vár!<br> A:Lift?<br> H:Nincs.<br> A:Azt akarod mondani, hogy ÉN_A_KKKIRRÁLY_MÁSSZAK_FEL??????<br> G:Iaiéiioáió!Törp-Tarzan mutatja az utat!<br> L:*megtépi nemlétez? szakállát, hamut szór a fejére*<br> <br> <br> G:Juhéjiajjó!Juhhuhúúéi <br> *CSÖRR BUMM DRZSDBUMM*<br> B:Gimli, most akartam szólni, hogy az az ablak üveges...<br> L:Elnézést, társunk pillanatnyilag meghülyült.<br> G:Törp-Tarzan kifizeti! Ohh.....Jane! Törp-Tarzan szeretni Jane!<br> Galadriel: Hosszú és kimerít? volt utatok...szellemileg is, ahogy elnézem.<br> Celeborn:Csá!<br> MINDENKI:CSá!<br> Ga:<br> -Arathorn fia Aragorn, 40 éve voltál itt, de ki is nézel vagy nyolcvannak.<br> -Thranduil fia Legolas, apád se tudott fára mászni.<br> -Glóin fia Gimli... inkább nem is szólok semmit.<br> -Celeborn, miel?tt megkérdeznéd, Gandalf ideiglenesen elpatkolt.<br> -Denethor fia Boromir TEDD VISSZA A GYÜRÜT!!!! ÚGYIS MEG FOGSZ DÖGÖLNI!!!<br> *Boromir b?gni kezd*<br> -tata fia Samu, menj Frodóval és mondj ,,poénos'' dolgokat.<br> -Két másik hobbit, csináljatok amit akartok, úgyis mindegy.<br> -Drogó fia Fródó ADOD IDE!!! ADOD ODE RÖGTÖN!!!!<br> *szövetség ugrál ki az ablakon, padlón görcsökbe fetreng*<br> Ga: Ma nyugodtan alhattok. Gond ne nyomassza szívetek.<br> <br> <br> B:Nekem ez nem tetszett.<br> MINDENKI:NEKÜNK SEM!!!!<br> G: Törp-Tarzan megtalálta Jane-t! Törp-Tarzan szeretni Ja...<br> *BUMM CSINN DURR*<br> A:Törp-Tarzan dögölni megfele.<br> P:Te Aragorn, én megnézném, hova házasodok be.<br> T:Nem akarnék egy ilyen nagyanyóst.<br> A:Majd ha Khirály leszek, építek neki egy szanatóriumot.<br> B:Akkor leszel te király, ha Galadriel hozzámegy Gimlihez!<br> A:Ezt értsem úgy, hoyg soha???<br> G:Akár holnap is! Törp-Tarzan és Jane együtt fognak lengeni a<br> *ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ BUMM*<br> A:Kösz Legolas.<br> F:Samu, írta egy verset gandalf emlékére.<br> S:Na mondjad..*mély leveg?, gyógyszereket el?veszi*<br> F:,,Beesett a jó nagy lukba<br> Jaj de nagyott esett ö<br> balrogot is jól meggórta<br> aztat Gandalf bizony ö.''<br> S:hahhhhhahahahha....nagyon..kackackac...jó....<br> F:Aragorn, ezt hallga<br> *ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ BUMM*<br> A:Kösz Legolas.<br> <br> <br> F:****** hogy az a **** ***!<br> Ga: Súlyos gondok nyomasztanak, Frodó?<br> F:Senki nem hallgatja meg a versemet! El?adom neked!<br> ,,Beesett a jó nagy..<br> Ga: Nem akarsz inkább belenézni a tükrömbe?<br> F:Mit látok majd benne?<br> Ga:Nem tudom biztosan, de leginkább azt, ami mögötted van.<br> F:Na jó. Nem látok semmit, csak egy furcsa szörnyet.... ja az én vagyok..... meg... valami közeledik! Az éjben suhan és<br> *PLACCS*<br> G: Törp-Tarzan szeretni Jane! Légy a feleségem!<br> Ga:*Gimli fejére húzza a vizeskancsót*<br> F:*megrökönyédésében elveszti a kontaktlencséjét*<br> Ga: Tudom, mit láttál legutóbb...MERT MÉG MINDIG ITT ÜL A VÍZBEN!!!!<br> F:Vedd el a Gyürüt. Én ezekkel nem megyek tovább.<br> Ga:Önként felajánlod hát nekem?<br> *sötét királyn?, er?s, vihar, föld fundamentuma*<br> F:ha cserébe lefoglalod Gimlit.<br> Ga: Gimlit???? Kösz nem kell. Kiálltam a próbát. Elmegyek a fenébe, és épelméj? maradok.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31897 Írta: Anonymous
Bocs, hogy belekontárkodom:<br> <br> A szekeres:<br> - Eszement, (valami ilyesmi lehet a neve...) miért szürkében jársz mindig?<br> - Jobb, ha nem ártod bele magad a mágusok öltözködésébe, mert idényfüggő és gyorsan kimegy a divatból.<br> (Kicsikét átírtam...)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31896 Írta: Anonymous
Tehát: az amelyiken a Caradrason menetelnek:<br> <br> Aragorn: Lábatlan (ezt jelenti a Legless- a Legolas ferdítése), te hogy tudsz ilyen könnyen a havon járni?<br> Legolas: Válaszolnék, de nem akarok lesüllyedni a ti szintetekre.<br> <br> Amin Gandalfék a gyűrű feliratát nézegetik:<br> <br> Frodó: Nem tudom elolvasni a lángoló betűket. Mi van rajta?<br> Gandalf: Ujjat itt bedugni.<br> <br> Amin a szekéren vannak, azt sajna én sem értem.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31895 Írta: Anonymous
Lehet, de fordítsa le valaki!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31894 Írta: Anonymous
JAJ NEKEM GYEREKEK FETRENGEK! EZ MÁR A VÉG! :-D DDDDDDDDDDD

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31893 Írta: Anonymous
Nazgúl: a képregények jók csak nem tudok angolul! Valaki fordítsa le! Könyi-bönyi!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31892 Írta: Anonymous
<a href=http://fan.theonering.net/art/gallery/large/744/>A Szövetség

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31891 Írta: Anonymous
<a href=http://fan.theonering.net/art/gallery/large/876/>:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31890 Írta: Anonymous
Rayan:komoly támadás a rekeszizmok ellen:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31889 Írta: Anonymous
Láttuk már. És én is jót röhögtem rajta.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31888 Írta: Anonymous
<a href=http://fan.theonering.net/art/gallery/large/1014/>Ezt nézzétek! Én már komolyan visítok a röhögéstől 8))

Bocs ' ^ ^ ]

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31887 Írta: Anonymous
De, még bármi megeshet. Kiderülhet, hogy... nem árulom el. Majd írok folytatást.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31886 Írta: Anonymous
Na ja.Ezzel az impotenssel jól betettél szegénynek...Gondolom ezután már le sem lehet majd szegényrôl vakarni ezt....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31885 Írta: Anonymous
A vége lett jó. Vagy a legjobb. Azon én is szétröhögtem magam.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31884 Írta: Anonymous
nazgúl: képtelen vagyok abbahagyni a röhögést -*Rayan sír és fetreng<br> 8_P <br> <br> Egyszerűen király volt! Bruhhhhahahahahah :) )))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31882 Írta: Anonymous
Nyilai mindig célba találnak.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31883 Írta: Anonymous
Szenkjúszenkjú, bár Aragornt nem állt szándékomban elásni, csak eddig mindig ő volt az egyik legnormálisabb - attól eltekintve, hogy folyton arról papol, hogy mekkora király.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31881 Írta: Anonymous
Nazgúl:Szupeeer....Alyr óta a legjobb paródia....De azért szegény Aragorn.....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31880 Írta: Anonymous
Meg hogy mi a ló. Bár azt én is tudom.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31878 Írta: Anonymous
HAHAHA. Ja, ez nem poén volt? Szorri...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31879 Írta: Anonymous
A Legolas rajongók tudják mi a jó!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31877 Írta: Anonymous
Aki szereti Legolast az jó izlésű.<br>

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.588 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére