Humor

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31936 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Humor
Szíveszen, valójában szaját szebemre keresztem gyógyírt, cakhogy aztán rájöttem, hogy többezren vannak, akiknek ugyanolyan jót tehet egy kisz vigasztalász. :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31935 Írta: Anonymous
Nazgúl: szívünkből szóltál! Ez kellett szegény kici elkeszeredett rajongóckáknak! Köszönjük! :D D

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31934 Írta: Anonymous
nazgúl: Nagyon jó lett! Hajnalban mi is valami ilyesmit fontolgattunk... Csak több vérrel! Jobban kiélvezve a szenvedést... És pár balroggal karöltve.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31933 Írta: Anonymous
Nagyon köszönjük, nazgúl, nagyon jó volt, és szerintem minden GYU rajongó átérzi ezt...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31932 Írta: Anonymous
Nagyon-nagyon jóóó!+!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31931 Írta: Anonymous
Szívesen! Sajna most mennem kell! <br> Cső

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31930 Írta: Anonymous
Dánke schőn. Ez azért kellett nekem. Mostmár azért jobban érzem magam. Egy icipicit.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31929 Írta: Anonymous
OOOOOOOOLYAN JÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31928 Írta: Anonymous
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐT! MÉÉÉÉÉÉÉÉG ANNÁL IS JOBBB!!!!!!!<br> kÍVÁNJUK, HOGY ÍGY LEGYEN , ÚGY ÁM!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31927 Írta: Anonymous
NAZGÚL: TÖKJÓ!!!!!!!!!!!!!:-DDDD

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31926 Írta: Anonymous
JúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúJJJJ TEJÓISTEN AIELESS CSAK MOST OLVASTAM EL A PARÓDIÁDAT!!!! ERRE MÁR TÉNYLEG NINCS SZÓ!!! NEM IS IDÉZEK ANNYI KIRÁLY POÉN VOLT !!!!HÁT EZ 1SZERŰEN HIHETETLEN!!!! VISSZAADTAD AZ ÉLETKEDVEMET A PJ MIATTI DEPRESSZIÓM UTÁN!!!<br> :-D DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31924 Írta: Anonymous
A most már majdnem teljes Fekete Lovasság felgyalogolt a lépcsőn, egyenesen a tetőre. Tudták, hogy ott kell keresniük az orkokat – nagyravágyásuk, és beképzeltségük miatt Szauron szeme helyén laktak, mióta azt megsemmisítették. (Jó hely volt, a panoráma is csodás volt, mindössze fel kellett takarítani Szauron szaruhártyáinak visszamaradt darabjait, és lakható volt a helyiség.) Felmentek, és rengeteg orkot találtak, akik zabáltak, ittak, és hevertek össze vissza minden sarokban. A nazgúlok fantomszemén őrült fény suhant át, és megkezdték a kaszabolást. Egész délután kaszaboltak, annyian voltak az orkok, akik magukat a Criti-Kús-oknak nevezték, és úgy képzelték, ők az Uruk-Hai orkok tökéletes leszármazottjai, akik nem csak rendkívül ostobák, de mindig igazuk is van. Amikor az utolsó orkot sarokba szorították, halálfélelemmel vegyes harag látszott a szemében:<br> <br> Ork: Azt hiszitek, megállíthattok minket azzal, hogy most mindenkit levágtatok? Még nincs vége, nem, korántsincs vége! Az elveink tovább élnek majd, és mindig lesznek követőink! Akármennyien is vagytok, nem vethettek véget ennek, majd….HÖRRRR (halálhörgés)<br> Hetes: Kettes, lehettél volna kicsit türelmesebb. Nem hagytad, hogy végigmondja.<br> Kettes: Bocs, de már nagyon uncsi volt. Na menjünk, szállítsuk le az árut.<br> <br> Lementek a toronyból, ott várta őket Hamariberkenye, ünnepélyes arccal nyújtotta át nekik Zűröző fejét. A lidércek megköszönték a segítséget, és megfogadták, hogy ha megint igazságtalanság történik, újra összeáll a Szövetség. Elvitték a fejet Aranyfürtnek, aki Teflónionnal valóban ripityomra zúzta azt. A nazgúlok fizetségként azt kérték, hogy fizesse ki nekik az elkötött lovakat Bríben, meg rendeltek a maradék Fekete Gyalogosoknak is lovakat. Aranyfürt házában ünnepelték sikereiket, amikor egyszer csak kopogtattak. Aranyfürt ajtót nyitott, és belépett egy idegen. Köpcös kis ember volt, idióta rövidnadrágban; leginkább hobbitra hasonlított, szemeiben gyermeki tűz égett. Odarohant Aranyfürthöz, megölelte, aztán sorra ölelte a nazgúlokat is, akik ettől teljesen zavarba jöttek. Erre Hetes végre kapcsolt, és előkotorta csuklyája alól a zsákot.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31925 Írta: Anonymous
<br> Hetes: Ez, azt hiszem, önt illeti.<br> Pidzse: (mert ki más lett volna?) Ӆ(kinyitja a zsákot, a két valamit, ami benne volt, kiteszi az asztalra.)<br> Hármas: Szauron gyűrűje óta nem láttam ilyen szépet!<br> Négyes: Mi van ráírva?<br> Hetes: 74th Academy Award, 2002. BEST DIRECT<br> Hármas: A másikra pedig: 74th Academy Award, 2002, BEST PICTURE<br> Pidzse: (elsírja magát) Köszönöm nektek! És mindenkinek, aki hitt bennem!<br> <br> <br> THE END

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31922 Írta: Anonymous
<br> És ezzel megalakult a Gyűrűvédők Szövetsége (amit csak utólag neveztek el így az emberek, mert ők már átlátták a helyzetet). Három napon belül elérték Barad-Dúrt, és a torony lábánál találták Zűrözőt, nagyon boldog kifejezéssel az arcán szorongatott valamit undorító mancsaiban. Körülötte magas, fekete alakok álltak. Az entek körbevették Zűrözőt, a lidércek pedig odaügettek, közvetlen elébe.<br> <br> Hetes: Zűröző! Tudtunkkal nálad van valami, ami nem téged illet meg. Azonnal add át nekünk, különben meghalsz!<br> Nyolcas: (súgja) Ne feledd, előbb halálra kell kínoznunk!<br> Hetes: (visszasúg) Nyugi! Bízd ide a dolgot. (fennhangon:) A testőreidet elküldheted, mert mint látod, sokkal többen vagyunk nálatok. Nincs esélyetek.<br> Zűröző: Ó, nem ismered te az embereimet… (elmosolyodik)<br> Testőr: Hát most rábasztál. Hello, szörd főnök after Szauron!<br> Hetes: Hármas! Égen földön kerestelek benneteket! <br> Hármas: Itt voltunk. Miután szétszóródtunk, összeszedtem Kettest, Négyest, és Ötöst, és munkát vállaltunk.<br> Hetes: Elvállaltátok ennek az undorító orknak a védését!?<br> Nyolcas: Ne légy hozzájuk túl szigorú! Te is milyen kétségbeesetten kerstél állást!<br> Hetes: Valóban. Nos rendben, elnézem nektek ezt a botlást, ha azon nyomban felmondotok.<br> Hármas: Naná, hogy felmondunk! Srácok, annyira hiányoztatok! (odamennek a többiekhez, általános örvendezés) Már egészen elzüllöttünk! Tiszta normálisak, meg udvariasak lettünk mindenkivel! Végre együtt a régi társaság!<br> Nyolcas: Persze Egyest kivéve.<br> Hetes: Nyugodjék békében. (odalép az orkhoz, kivont kardját annak nyakára teszi – persze élével) Zűröző, megválthatod az életed, ha elárulod nekünk a társaidat!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31923 Írta: Anonymous
Zűröző: (reszket) Elárulom, hát persze, hogy elárulom, csak ne bántsatok!!!<br> Hármas: Halljuk!<br> Zűröző: Ott fenn, a toronyban….sokan vannak…orkok…ők adták nekem….ha tudtam volna, hogy ez lesz belőle….én esküszöm, nem fogadom el….sőt! Vigyétek! Nekem nem kell….(kinyújtja a kezét, egy zsákba csomagolt valami van benne.)<br> Hetes: Vegyétek el tőle! És most…kívánsz még néhány szót szólni, mielőtt halálrakínoznánk?<br> Zűröző: Dehát… de hát…. Azt mondtátok… Alattomos banda! Mindig mondták, sose bízz egy nazgúlban, de én nem hallgattam rájuk! Forduljatok fel mindannyian! Lesznek még olyanok, mint én! Jövőre, meg azután biztosan, de utána is örökkön örökké!<br> Kettes: De nem lesznek ennyire nyáladzóak, mint te! Hát nem látod, hogy undorító, amit műveltél?! Pusztulj! (kardját belemártja az ork undorító, visszeres lábába, az felüvölt.)<br> Zűröző: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!<br> Hetes: Entek, ti intézzétek el ezt a férget, vigyázzatok a fejére, azt egészben kell elvinnünk a megrendelőnek!<br> Hamariberkenye: Számíthatsz ránk! Hmmm…BURÁRUM…MOCSOK! MEGLAKOLSZ!<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31920 Írta: Anonymous
Egyes: Mi az a telefonkönyv?<br> <br> A Fekete Lovas és a Fekete Gyalogosok tehát elindultak. Első útjuk Bríbe, és a Pajkos póniba vezetett, ahonnan elkötöttek még három lovat, meg egy pónit, csak a biztonság kedvéért. (Meg azért, mert az is olyan átkozottul ismerősnek tűnt nekik.) Miután sikerült mindannyiuknak Fekete Lovasokká lenniük (ami nagyon kellemes, nosztalgikus érzéseket keltett bennük), bementek a Brí-beli postahivatalba, és nagy nehézségek árán sikerült odatalálniuk az ablakhoz, újabb problémával kellett szembenézniük. (Illetve kellett volna, ha lett volna mivel nézni. Főleg szembe.)<br> <br> Egyes: (Ridegen udvarias stílusban) Jó napot.<br> Postahivatalnok: Hello. Miben segíthetek?<br> Egyes: Egy barátomnak a címét szeretném megtudni.<br> Postahivatalnok: Hogy hívják?<br> Egyes: Zűröző.<br> Postahivatalnok: Nem ismerem.<br> Egyes: Talán nézzen utána!<br> Postahivatalnok: Sajnálom, nem tehetem.<br> Egyes: Nincs valami címjegyzékük, vagy ilyesmi?<br> Postahivatalnok: Hogyne volna!<br> Egyes: Akkor nézzen utána!!<br> Postahivatalnok: Nem.<br> Egyes: (benyúl a pénzvisszaadó lyukon, megragadja a hivatalnokot a grabancánál fogva, és odanyomorítja az arcát az üveghez.) Most azonnal előkaparja azt a jegyzéket!!! (Postahivatalnok rémülten kotorászik a fiókban, beletelik pár perc, mire megtalálja, amit keres, miután a feje masszívan oda van passzírozva az üveghez, és elég nehéz úgy lefelé nézni.)<br> Postahivatalnok: Itt van!<br> Egyes: Most pedig felcsapja a Z betűnél, és szépen megkeresi nekem Zűröző nevét!<br> Postahivatalnok: Nem!<br> Egyes: NEM-E? (picit belebassza a hivatalnok fejét az üvegbe, akinek szép, szolid kis patakocskában csörgedezik az orrából a vér)<br> Postahivatalnok: ne…neem…<br> Egyes: (megismétli az előzőt, KICSIT durvábban) NEM?<br> Postahivatalnok: (félholtan) Nem. Kérem, uram, ne bántson! Hadd mondjak valamit!<br> Egyes: Igen?<br> Postahivatalnok: Analfabéta vagyok!<br> Egyes: (elereszti) Ó. Ebben az esetben kerítsen nekem egy vakok számára készült címjegyzéket! MOST!!! <br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31921 Írta: Anonymous
Miután megkapták, kinézték – illetve kitapogatták belőle a címet, kiderült, hogy jó helyre mennek.<br> <br> Nyolcas: Nézd már! Az ürge Mordorban lakik, nem messze Barad-Dúr-tól.<br> Hatos: Poén! Hazamegyünk!<br> <br> És a Maradék ellovagolt Mordor felé. Útközben belebotlottak pár ezer entbe, akik útjukat állták, és akik feltűnően hasonlítottak a Budai Erdőkre. Vezérük Hamariberkenye volt, aki most még az átlagosabbnál is gyorsabban beszélt és mozgott, rendkívül izgatottnak látszott.<br> <br> Hamariberkenye: Mit kerestek ti itt?!<br> Hetes: Ezt mi is kérdezhetnénk tőletek.<br> Hamariberkenye: Igen, de én kérdeztem először. <br> Hetes: De ez a mi otthonunk!<br> Hamariberkenye: De mi többen vagyunk!<br> Hetes: Jól van na! Küldetésünk van. El kell vennünk valamit valakitől, ami nem őt illeti meg.<br> Hamariberkenye: Hmm…burárum…ez nem lep meg. Mi is mélységesen fel vagyunk háborodva. Korábban akartunk cselekedni, csak hát nem mindegyikünk olyan hamari, mint én vagyok. (büszkén magára mutat)<br> Nyolcas: Sok a szöveg. <br> Hatos: Ti is Zűrözőt keresitek?<br> Hamariberkenye: Naná. Pidzse nagyon jó barátunk, és támogatónk. Ő a védelmezőnk. Környezetvédelmi területté vagyunk nyilvánítva neki köszönhetően! Ez azért már valami! Ráadásul Zűröző egy ocsmány ork, és az entek gyűlölik az orkokat. GRRRRRR!!!<br> Hetes: Akkor mi lenne, ha most az egyszer szövetkeznénk?<br> Hamariberkenye: De ti nem vagytok orkok?<br> Hatos: Hahaha, mi orkok! Ez jó!<br> Hetes: (kissé sértődötten kihúzza magát a nyeregben) Nem, mi nem vagyunk orkok. Nem látszik?<br> Hamariberkenye: Most, hogy jobban megnézlek benneteket…. De. Valóban. Nincs olyan randa pofátok, mint az orkoknak. Hát jó, legyen. Mostantól együtt harcolunk Pidzse érdekében!<br> A Maradék: Helyes!!!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31919 Írta: Anonymous
Egyes: Ja, hogy onnan ismerős a név!<br> Nyolcas: Ön félreérti a helyzetet. Mi már nem szolgálunk senkit, és a…<br> Aranyfürt: (egy szempillantás alatt felismeri a helyzetet) A …a hirdetésre jöttek?<br> Nyolcas: Bezony.<br> Aranyfürt: Az más. Akkor foglaljanak helyet. Kérnek valamit enni, inni?<br> Hetes: Nem, köszönjük szépen.<br> Aranyfürt: Egy becsületbeli ügyről van szó. Apám – akire minden bizonnyal önök is emlékeznek – és gazdája, Frodó emlékét bemocskolták. Egy mocskos ork, bizonyos Zűröző ellopott valamit, ami nem őt illeti. Volt apámnak egy igen jó barátja, a nagyszerű Pidzse, aki dokumentálta a Gyűrű Szövetségének kalandjait. Az övé lett volna az, ami jogtalanul Zűrözőhöz került. Azt akarom, hogy ÖLJÉTEK MEG, de előbb kínozzátok halálra, és utána…<br> Hatos: (nem akarja félbeszakítani Aranyfürtöt, suttogva kérdezi:) Főnök, hogy fogjuk megölni, ha már halálrakínoztuk?<br> Hetes: (Megvonja a vállát) Majd improvizálunk.<br> Aranyfürt: … utána hozzátok el nekem azt, ami Pidzsét illeti. Ja, meg a fejét is hozzátok el. Azt magam akarom összezúzni Teflóninnal, apám híres palacsintasütőjével. Fizetségként pedig annyit kértek, amennyit akartok, ez nekem mindent megér!<br> Hetes: Rendben. Mégis merre induljunk?<br> Aranyfürt: Mittudomén! Nézzél már rám! Aranyfürt a nevem! Szőke vagyok! Csoda, hogy ezt el tudtam mondani értelmesen! Nézzétek ki a telefonkönyvből, vagy valami. Jó munkát! (kitessékeli őket, és becsapja az ajtót)<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31917 Írta: Anonymous
Aszonták ide írjam, pedig nem humornak volt szánva. Dehát ha így állunk, tessék. a történet elégtételkén az Oscar-katasztrófa miatt, több részletben.<br>
Itt olvasható a Gyűrűvédők Szövetségének története.<br> <br> <br> A 7. nazgúl egy napon nagyon unta magát, és úgy döntött, hogy elege van a munkanélküliségből, és megy, és megkeresi a társait. Elkötött egy lovat a Pajkos Póniból, és átkutatta egész Középföldét. 3 lidércet megtalált ugyan, (Egyest, Hatost, és Nyolcast), de a többiekről ők sem tudtak semmit. Adva voltak tehát négyen, de állásuk, az még nem volt. Akkor Hetes nagyon frappáns módon vásárolt egy Expresszt, és tüzetesen átolvastatta egy arra járóval, arra hivatkozva, hogy otthon hagyta a szemüvegét. A járókelő azon kérdésére pedig, hogy hol van a feje, egy fantommosollyal az arcán azt a kitérő választ adta, hogy sosem tudja, hol áll a feje. (Láthatjuk, az idők során megváltoztak nazgúljaink, nem volt képük a rémisztgetéshez többé.) A hirdetések között akadt egy kedvére való:<br> >> Ijesztő küllemű bérgyilkosok kerestetnek nagyszabású becsület-védő munkára (BOSSZÚ). Gyakorlati tapasztalat, és arcátlan modor előny. Keresse Csavardi Aranyfürt a Megyében, Hobbitfalván, a Zsákvég utca 3. szám alatt!<<<br> <br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31918 Írta: Anonymous
Így tehát a négy nazgúl – avagy a Maradék – ellovagolt Csavardi Aranyfürthöz, akinek a vezetékneve fölöttébb ismerős volt nekik valahonnan, de egyikük sem tudta megmondani, hogy honnan. Aranyfürt elég rémült arckifejezéssel fogadta őket, hiába viselkedtek rendkívül udvariasan, és hiába mosolyogtak teli szájjal. Azért néhány ájulás és ébredés után Hetes belátta, hogy ez így nem mehet tovább, és fellöttyintette Aranyfürtöt egy vödörke vízzel. Akkor Aranyfürt magához tért.<br> Aranyfürt: (remegve) Nincsenek itt! Elmentek! Mindketten! Hagyjatok békén! Rohadékok!!!<br> Nyolcas: Ez miről beszél?<br> Hetes: Fogalmam sincs. Hölgyem…<br> Aranyfürt: Ne közelíts!!!!<br> Hatos: Ez bolond.<br> Hetes: Hölgyem, nem tudom, mi baja van, de kérem, nyugodjon meg! Mi…<br> Aranyfürt: Nem dőlök be a dumátoknak, meg az udvariaskodásotoknak! Nincsenek itt! És a Gyűrűt megsemmisítették már régen, úgyhogy CIKI!!!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31916 Írta: Anonymous
Ohh...aieless, szívemből szóltál. Moszt mi isz képtelrnek lennénk bármit isz írni...De rásszel helyett is 1 AMCSI nyert...Különben van itt valaki?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31915 Írta: Anonymous
aieless:Köszi szépen,most fordultam le a székről a Netcaféban.......Különben tényleg ennyire katasztrofális volt az Oscar????Én nem láttam,és nem tudok semmit(estig nem is akarok,majd megnézem a vágottat)De nem lehet,hogy nem adtak volna neki legalább 10et!!!!Ugye?Ugye?UGYEEEEEE?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31914 Írta: Anonymous
Ti írtátok? ;) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31913 Írta: Anonymous
Csak rásszelen lehetett röhögni, mikor nem kapott Oscart:)) *kárörvend*<br> Tudja vki PJ autogramcímét?<br> Kiégethet? gyurmából csinálok Oscarokat és elpostázom!!!!!!!!<br> ******* az Akadémiába!!!! Akkor is GyU a legjobb!!!!!<br> Mi szeretjük, és ez a lényeg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<br> Tündebarátn?: igazad van. Én még hagyján, de 3 osztálytársam suliba ment, ezek<br> a szomorú eredmények tudatában. 10 órája vagyunk talpon!<br> Amúgy iszonyú dühös vagyok EZEKRE A ****** AMCSIKRA!!!!!! Eh, tudják is ezek, mi a jó.<br> De szerintem a 3. rész végéig meg fogják kapni azokat az Oscarokat is, amit most nem kaptak meg.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31912 Írta: Anonymous
Szerintem az Oscar kiosztó pár embernek elvette a kedvét egy időre a viccelődéstől........

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31911 Írta: Anonymous
Áfonya: Tessék?:)))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31910 Írta: Anonymous
n8n dehogyis...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31908 Írta: Anonymous
ez hosszú volt...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31909 Írta: Anonymous
:) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31907 Írta: Anonymous
tényleg ti írtátok a Gyűrű-Kúrát???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.498 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére