Humor

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31846 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Humor
Milyen ló??? Nem értem!:-((

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31845 Írta: Anonymous
én se tudom!<br> Vgül is, ?k csak nagyravágyó királyok, akik szívtak a gy?r?kkel! A vezérüket ugye, megölték. Na és a többiek?<br> nazgúl: a sikító lovad olyan édes:))

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31844 Írta: Anonymous
Most hun van???

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31843 Írta: Anonymous
Nekem is csak most. Hmmm. Majd utánanézek. Majd, ha nálam lesz a könyv.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31842 Írta: Anonymous
Szerintem nincs! De télleg! eszembe se jutott!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31841 Írta: Anonymous
Tényleg, a függelékben benne van, hogy mi lesz a lidércekkel? Mer nem emléxek.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31840 Írta: Anonymous
nazg: :-) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31839 Írta: Anonymous
Úgy érted... úgy érted, én is hajózzak el? Hiszen... megtehetném... és MEG IS FOGOM TENNI! Elkapom annak a nyavalyás kis piperkőcnek a grabancát, és addig visítok a fülébe, míg halálra nem süketüli magát! Miatta nincs munkám!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31838 Írta: Anonymous
Ami késik nem múlik!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31837 Írta: Anonymous
hát... lidérc létemre elég lassú a felfogókám... Nem csoda, hogy nem tudtam elkapni Frodót.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31836 Írta: Anonymous
Így tovább!!:-)))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31835 Írta: Anonymous
Azt az élet, egy nap alatt azért csak leesik, hogy Ragoran=Aragorn. (Nem jut eszembe a kifejezés.)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31834 Írta: Anonymous
Rayan: Nagyon jó!! Minden kívánságom így teljesüljön!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31832 Írta: Anonymous
Ímé egy vadiúj fordításom: <I>Legolas' to do list</I><br> Jó szórakozást! 8)<br> <br> <B><I>Legolas 'Tennivalók' listája</I></B><br> <br> 1. Hajat fésülni.<br> 2. Hajat mosni.<br> 3. Leszokni a hajmániáról még akkor is, ha hosszú és fényes és...<br> 4. Kifényesíteni az íjat.<br> 5. Kifényesíteni a nyilakat.<br> 6. Előjönni valami tisztességes kifogással a nyilakról, amiket láthatóan a semmiből szedek.<br> 7. Leszokni arról, hogy 'buta törp'-nek hívom a törpöt, még akkor is, ha ez a titkos gondolatom.<br> 8. Lemosni az arcról az önelégültséget, még akkor is, hogyha én járni tudok a havon és senki más nem, mert én tünde vagyok és ezért olyan tuti dolgokat tudok...<br> 9. Legyőzni a kényszeres vihogást, még akkor is, ha a törp tévedett.<br> 10. Abbahagyni a törpkedvelést.<br> 11. Kedvelni a törpöt...<br> 12. Vagy legalább kevésbé csípősnek lenni a törppel...<br> 13. Megkérni Gimlit, hogy tartózkodjon az ÉN listámba írástól.<br> 14. Olyan helyre tenni a 'Tennivalók' listát, ahol Gimli nem találja meg.<br> 15. Gyakorolni az íjászatot...2 nyíl egyszerre jelentős fejlődésnek számíthat...<br> 16. Leszokni a csónakimádatról.<br> 17. Inkább kiszúrni gonosz madárrajokat, mintsem csak bámulni rájuk...<br> 18. Nem ugorni Aragorn védelmére. Ő meg tudja védeni magát, meg különben sem becsüli a segítséget.<br> 19. Nem gondolni arra, hogy ezt mondd Aragornnak: 'Én megmondtam'. Még akkor is, ha megmondtad.<br> 20. Megmenteni Boromirt Móriában a mélybe zuhanástól még akkor is, ha egyértelművé válik: ő AKARJA a Gyűrűt.<br> 21. Elkapni Gimlit és megmenteni őt Móriában a mélybe zuhanástól még akkor is, ha 3 napon keresztül nem beszélt másról, csak a hülye bányákról.<br> 22. Megvédeni Frodót az íjjal. Barlangi trolloktól, orkoktól, Samutól...<br> <br> <B>Későbbi kiegészítések A Két Torony idejéből</B><br> <br> 1. Megtanítani Gimlit lovagolni.<br> 2. Nem fenyegetni embereket akiket nem ismerek csak azért mert megfenyegették Gimlit aki megfenyegette őket mert leszólták Galadrielt.<br> 3. Nem lelőni öregembereket míg meg nem győződtünk arról, hogy Szarumán az.<br> 4. Nem tenni szükségtelen megjegyzéseket fákról meg az érzéseikről, mert ez erősíti az elképzelést, hogy skizofrén vagyok.<br> <br> <B>További kiegészítések A Király visszatér idejéből</B><br> <br> 1. Ellenállni a kényszernek, hogy a Hatalmas, Veszélyes csata közepén, ahol meg is ölhetnek, lemenjek a tengerpartra.<br> 2. Abbahagyni az álmodozást a tengerről.<br> 3. Abbahagyni az éneklést a tengerről.<br> 4. Abbahagyni az álmodozást a hajóról, amivel át fogok kelni a tengeren.<br> 5. Leszokni a folyamatos tenger-és csónakimádatról.<br> 6. Elmenni Fangornba Gimlivel.<br> 7. Elmenni a Csillogó Barlangokba Gimlivel.<br> 8. Elmenni a 'sötét birodalom bukása és Aragorn megkoronázása' bulira.<br> (20:00 Minas Tirith NEM SZABAD ELKÉSNI!)<br> 9. Megkérni Aragornt, hogy hagyjon fel a 'Tennivalók' listába írással.<br> 10. Elhajózni Szürkerévből.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31833 Írta: Anonymous
Ragoran, ha nincs jó, ló a szamár is :) )))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31831 Írta: Anonymous
Kéne egy régi stílusú, jó hosszú paródia!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31830 Írta: Anonymous
hehe:)))))))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31829 Írta: Anonymous
nazgúl :) )))) Ez új volt, és nagyon poén!! Gratula!!!<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31828 Írta: Anonymous
Álllati!!! Nagyon jóó!!!! És nem napló!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31827 Írta: Anonymous
Nna. Megszületett az első művem. Nem is fűznék hozzá semmit, ti pedig ne fűzzetek hozzá túl nagy reményeket.<br>
<br> Hölgyeim, és Uraim, itt a kapitány beszél! Üdvözöljük Önöket a SAS légitárSASág 152-es, menetrend szerinti , Vasudvardból Völgyzugolyba tartó járatán. Kérjük, kapaszkodjanak rendesen, mert a lepotyogott utasokért felelősséget nem vállalhatunk. Különleges toll-bevonatú üléseink miatt fedélzetünkön szigorúan tilos mindennemű dohánycikk fogyasztása. Utazásuk alatt kérjük kapcsolják ki varázsbotjukat, mert zavarhatja gépünk navigációs rendszerét, és esetleg Mordorban kötünk ki Völgyzugoly helyett. Jelenlegi sebességünk meghaladja a 90 kmh-t, amivel behozhatjuk késésünket, melyet megrendelés-felvevő futárunk lassúságának köszönhetünk. Ha hátratekintenek, a kifutópályán a híres Fehér Szarumánt láthatják vadul integetni. Valószínűleg lekéste a gépet, és most mérges. De ne emésszék magukat miatta, amúgy sem fért volna már fel. Az időjárás odakint elég zordon, a hőmérséklet 3 fok Celsius, hatalmas szélvihar van, és a fák gyökerestül dőlnek ki a reptér melletti parkban. Ha letekintenek, az őslakosokat láthatják, amint fejvesztve rohangálnak, és a fákra erősített kötelekre kapaszkodva próbálnak ellenállni a süvöltő szélnek, mindhiába. A fák sorban dőlnek ki. Reméljük kellemesen töltik majd az idejüket az út alatt, most helyezzék kényelembe magukat, és lazítsanak. <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31826 Írta: Anonymous
<a href=http://legolas.nenya.net/images/fanart/37.jpg>Ez is behalás, milyen jó :D

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31825 Írta: Anonymous
Az első Divabot képet :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31824 Írta: Anonymous
Opppá... szóval Divabot képét nézzétek!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31823 Írta: Anonymous
<a href=http://legolas.nenya.net/fanart2.html>Nazgúl, ez a képed akkora jó, már megint betegre röhögtem magam '^^)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31822 Írta: Anonymous
Ez elég vicces!:http://tnmc.org/gnews/pics/lotr/lotr19.jpg

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31821 Írta: Anonymous
Mindegy csak valamit!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31820 Írta: Anonymous
OK, majd írok valami kis izét. (A naplók miatt ne aggódj, mondtam, hogy nem tudok olyat írni)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31819 Írta: Anonymous
Írjál! De ha lehet ne naplót mostanában jó sokat olvashattunk és egy kicsit uncsi!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31818 Írta: Anonymous
Nem, még nem. De most, hogy nagyjából végigolvastam őket, megjött a kedvem. De én inkább a filmhez fogok írni asszem, mert van benne pár rész, amit nagyon jól át lehetne pl. szinkronizálni. (Gondolom már meg is tették páran...) A naplók is nagyon tetszenek, de én nem tudnék ilyet írni. Majd meglátjuk.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31817 Írta: Anonymous
Nagyon jóó!! Írtál már itt paródiát?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.575 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére