Humor

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31726 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Humor
Én a moziban azt hallottam pár kölyöktől, mikor Aragorn levágta Uruk-hai fejét, azt mondták, hogy Csa 1 maradhat.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31725 Írta: Anonymous
Rayan: Király!!!!<br> Tünde-l./Nuinladien: Király!!!<br>

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31724 Írta: Anonymous
Nos, akkor csakis és kizárólag valós személyes tapasztalatok alapján íme a hogyan készítsünk ki mindenkmit... folytatása...<br> ha valamelyik már benen volt az eredetiben is, bocsi, még csak átfutottam.<br> Tehát a mű:<br> 1. mikor fölbukkan Frodó a vásznon, mond visongva a barátnődnek, hogy: ooooolyan édi, nézd de cukor, jaj , mindjá fölzabálom..-és ezt ismételd emg minden egye alkalommal, amikor fölbukkan a vásznon...<br> 2.Mikor Legolast mutatják (ööö..izééé..najhó, persze mindenki magából indul ki...)bökdösd a barátnődet, hogy:nézd, nézd!<br> <br> 3.Mikor küzdenek az Orkkal, és szerencsétlen Frodó megin e földre kerül-látszólag haldokolva- mond azt, lehetőleg minél hangosabban, és minél közelebb az előtted ülő füléhez hjolva, hogy:-Nemigaz de béna máááá!<br> <br> 4.Mikor Boromir ráugrik Frodóra kezdj el pont eléggé hangosan a melletted hét székkel ülőhöz kiabálni, hogy -iszapbirkózás jeeeeee<br> <br> 5. Mikor Gandalf leesik, és a tőled néhány széknyire ülők könnyeikkel küszködve tördelik a kezükewt, jegyezd meg jó hangosan, hogy minél töben hallják, hogy:<br> - Nemigaz, persze hogy leesik, ha maga alatt összetöri a sziklát...<br> v.<br> -Hányszó zuhan má ez el?<br> <br> 6.mikor Boromirba belelövikaz első nyilat, mond azt, hogy:<br> -Nocsak, hehe...<br> mikor a másodikat:<br> -Navégre, úgykőneki, megérdemelte...<br> mikor a harmadikat:<br> -Hehe, sündisznó.effektus...tök poén...<br> <br> 7.mikor haldoklik és körülötted mindenki a meghatottságtól és targikumtól könnyezik, mond azt,hogy <br> -Navégre, hogy kinyúvvad, aszittem má sose pusztul meg!<br> és ezután kezdj hangosan röhögni, majd pedig oylan magas fejhangon visítani az előtted ülő fülébe, hogy annak könyöke gyönyörű íven induljon a fejed felé.<br> Ezt követően kezdj el kólát köpködni, majd örvendezni, hogy Samu is kinyúvvad.<br> mikor ragornék nem menek utánuk, kérdezd meg jó hangosan, hogy:<br> _mé iylen szemét, hogy otthagyja őket egyedül?<br> <br> Majd pedig, már a stáblista kezdetén jegyezd meg, hogy:<br> <br> -De sz**, nem is lett vége sehosse, meg amúgy is, egy jó pasi se volt benne...és miylen durva má hogy Boromir hulláját csókolgatja az a ...ööö...izé, a fekete ruhás pali...<br> <br> Kifelé menet e klotyxóban is jegyezd meg, hogy:<br> <br> -Kár volt egy iylen hosszú és uncsi filmet megnézni mentünk volna inkább a Csajok a csúcsonra..<br> <br> <br> <br> Ennek végére én szeméyl szerint már El Bundy célradob pózban álltam a kólámmal ....<br> <br> Bocsánat, nem lett túl humoros, de ez a száraz valóság...<br> bocsi.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31723 Írta: Anonymous
Dez: www.tolkienonline.com , vagy<br> <br> <a href=http://www.tolkienonline.com/>Klikk ide!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31722 Írta: Anonymous
Nekem meg a két utolsó... :-( <br> Rayan: hol találtad őket?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31721 Írta: Anonymous
Rayan: nagyon jó! :) )<br> csak a Gandis kép nem jön be.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31720 Írta: Anonymous
Ezeket én ismerem...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31719 Írta: Anonymous
<a href=http://www.tolkienonline.com/gallery/gallery_item.cfm?ID=2143>ÁÁÁ :) )) Hát ez komolyan lehalás :) Powerpuff hobbits :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31718 Írta: Anonymous
<a href=http://www.tolkienonline.com/gallery/gallery_item.cfm?ID=5258>Ez is nagyon jó :) a Szövetség Középföldén

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31717 Írta: Anonymous
<a href=http://www.tolkienonline.com/gallery/gallery_item.cfm?ID=5069>Király! Legolas tippeket ad Aragornnak, hogyan legyen jó a nőknél :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31716 Írta: Anonymous
<a href=http://www.tolkienonline.com/gallery/gallery_item.cfm?ID=3258>Csúcs! a kép szövege: 'Lehet, hogy a Hansen a Te kedvenc rockcsapatod, Elrond, de talán az alattvalóid másfajta frizurát kedvelnek.' :D DD

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31715 Írta: Anonymous
<a href=http://www.tolkienonline.com/gallery/gallery_item.cfm?ID=3085>Ez nem igaz! :) ) A kép címe: Elvis at Helm's Deep 'Return of the King'
Third Age Tour :D

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31714 Írta: Anonymous
<a href=http://www.d-realm.com-ss.net/wwf.htm>Hát ez behalás!! Nagyon jó! :) )) Gandalf kalandjai-Gandalf és a pankrációí

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31713 Írta: Anonymous
Ezt most találtam, nagyon édes :) <br> <br> <B><I>10 dolog, amiből tudhatnád, hogy már túl sokszor láttad A Gyűrűk Urát</I></B><br> <br> 10. A szeretteidet folyton 'drágaságom'-nak hívod.<br> <br> 9. Műszőrmét ragasztasz a lábfejedre, hogy 'hobbitosabb'-nak tűnj.<br> <br> 8. Gyorsan meglépsz egy 6 hónapos túra erejéig pár darab keksszel és egy kötéllel csak úgy, poénból.<br> <br> 7. A kandallóba dobod a jeggyűrűdet, hogy meglásd rajta a tünde-rúnákat.<br> <br> 6. Nem eszel dinnyét, mert a 'mellon' tündéül jóbarát. (HaHA-angol szóvicc :) <br> <br> 5. Állandóan 'Hát az én öregem' kifejezéssel utalsz apádra.<br> <br> 4. Azzal magyarázod, ha hiányzik egy ujjad, hogy Gollam leharapta.<br> <br> 3. Gázspray helyett felkapsz egy kis üvegcsét és ezt sikítod a betörőknek: 'Aiya Earëndil Elenion Ancalima!!!' <br> <br> 2. Mikor a feleséged megszülte a kisbabáját, azon kapnak, hogy ezt mondod: 'Az orra egészen Gandalfé.'<br> <br> 1. A nevedet Vándorra változtatod és naphosszat füstös kocsmákban lógsz apró embereket zaklatva.<br> <br> <a href=http://www.tolkienonline.com/docs/6053.html>Az eredetiért klikk ide!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31712 Írta: Anonymous
ÁÁÁÁÁÁ :) ))))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31711 Írta: Anonymous
Jó, mi?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31710 Írta: Anonymous
:D DDDDD

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31709 Írta: Anonymous
Elanor-öccse :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31708 Írta: Anonymous
Az öcsém kitalált egy találóskérdést. Íme:<br> <br> -Micsoda Frodó?<br> -???<br> -Sam-szájnak ingere...<br> <br> :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31707 Írta: Anonymous
Szegény paródiamesterek nem tehetnek róla... :) ))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31706 Írta: Anonymous
Ma láttam másodszor a filemt! Akivel mentem, annak nem nyerte el 100%osan a tetszését! Fú enek semmi értelme! MINDEGY!!<br> Mikor Szarumán a földön pörgeti Gandalfot, megkérdezte tolem: -BRÉKEL???<br> És a TI paródiátoknak, naplóitoknak köszönhetoen én is majd' végigröhögem at egészet! Föleg azon, hogy Legolas érzi a sötét árnyakat. Lego buzi... Aragorn naplójából! Azóta mióta olvastam Mindig röhögök ha valaki sötét árnyakról beszél! EZ A TI HIBÁOK! De azért így továbbb!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31705 Írta: Anonymous
Nagyon megköszönném, ha valaki elküldené e-mailben Legolas naplóját. Azt hiszem az összeset megtaláltam, csak ezt nem és erről sem akarok lemaradni. :D Mert mind-mind remek volt!!!<br> Előre is köszi.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31704 Írta: Anonymous
Tök jó!!!! Már kezdtem hiányolni a paródiákat!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31703 Írta: Anonymous
Ez nagyon, nagyon, nagggyon jó volt!!! :-D DDDDDD

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31702 Írta: Anonymous
Rég nem röhögtem paródián ekkorát! ;-) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31701 Írta: Anonymous
'Helló mindenkinek! Én vagyok Samu heteroszexualitásának döntő bizonytéka!' :D DDD Juj!<br> De Aragorn... 'Tudod mit, dögölj meg!' Kééész!!<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31700 Írta: Anonymous
Meg Samu és Rozi.. ;-) ) 'pusztán heteroszexuális indíttatás!'

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31699 Írta: Anonymous
Poén ;) <br> A legjobb: Samu...'Hé nézzétek, megint van lovam!' :D És Legolas...'A közönség még mindig szerelmes pillantásokat vet Legolasra.' :) ))) Meg Aragorn...'Tudod mit, dögölj meg!' Király!! :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31698 Írta: Anonymous
Minerva: ÁSZ! ESZMÉLETLEN ÁSZ!<br> I-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31697 Írta: Anonymous
Híííí!! :D DDD Behalok! <br> *hangosan röhög* Nagggyon jó volt! Köszönet érte! :)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.523 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére