Humor

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31636 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Humor
Nekem az a véleményem, hogy Elijah arcát szentségtörés papírra vetni, mivel egy ilyen tökéletes dolgot halandó ember keze képtelen hozzá méltóra rajzolni.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31635 Írta: Anonymous
végigolvastam a topicot<br> háááááááááát, hangtalanul rázkódtam Alyr, te 1 zseni vagy!!!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31634 Írta: Anonymous
ááááááááá, iszonyat jó ez a karikatúra :D

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31633 Írta: Anonymous
Nekem tetszik...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31632 Írta: Anonymous
rohadt jó.. :P PP

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31631 Írta: Anonymous
Ehh.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31630 Írta: Anonymous
<a href=http://img-fan.theonering.net/rolozo/images/mcclain/charicaturefrodo.jpg>Sesy, Nyulhopsz, tök király Elijah-Frodó karikatúra :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31629 Írta: Anonymous
A legókat NEM árulják sehol, mert NINCS Gyűrűs lego, csak egy rajongó csinált meg pár jelenetet más legokból összevállogatott elemekkel!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31628 Írta: Anonymous
Valaki megírta már Eldarion naplóját? :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31627 Írta: Anonymous
Ezeket egy fanatikus csinálta, én betegre röhögtem rajta magam, mikor megtaláltam az oldalt :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31626 Írta: Anonymous
Na itt a lególáz!!:)))<br> Ezek vmi haláliak! Hol árulják?? Ide nekem!!<br> Boromir egy kiköpött magyaros paraszt:)<br> Ez létezik vagy csak összerakta vki? Mindenesetre állat!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31625 Írta: Anonymous
<a href=http://imladris.net/image.php3?image=../multimedia/swspoof.jpg>Ehy kis Star Wars beütés:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31624 Írta: Anonymous
Én se... ha a Filmet nézem, valahogy nincs időm erre, mert akkor NÉZNI_KELL! =:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31623 Írta: Anonymous
Én ezt meg nem tenném!:))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31622 Írta: Anonymous
Aragorn és Legolas a legjobb pár.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31621 Írta: Anonymous
Rayan: :D DDD<br> Csúcs! <br> 'Vidulj, mikor Legolas lélegzetet vesz. Ez jó dolog.' Bruhahaha! :D

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31619 Írta: Anonymous
Nos, a fordítás, amit ígértem. Fogalmam sincs, ki írta az eredetit, de szerintem nagyon király : ) (Azt azért hozzá kell tennem, hogy az egész Legolas-párti. Rajongók, örüljetek :) <br> FIGYELEM! Az alábbi sorok káromkodást is tartalmaznak! Szóval így állj neki olvasni. Igyekeztem azért a durvább részeket kicsillagozni, hogy azok számára is, akiknek ez sérti az esztétikai érzékét (ÉSzAH ;) , olvasható legyen. Jó szórakozást! :) )) Reklamáció nincs :) ))<br> <br> Variációk: hogyan készítsünk ki mindenkit A Gyűrűk Ura alatt<br> <br> 1. rész<br> -Amikor közelképet mutatnak Legolasról, vagy Legolas valahol a képernyőn van, vagy akármelyik szereplő csak említést tesz Róla, vihogj, füttyögj, sikíts, ájulj vagy színlelj orgazmust.<br> -Hangosan röhögj, mikor Bilbo totál bedilizik és olyan ijesztő komputer-animációs képet vág.<br> -Röhögj még öt percig azután, hogy Gandalf beverte a fejét a mestergerendába. <br> -Mikor Bilbóról beszélsz, nevezd Dildónak.<br> -Köhögj mikor néma csönd van és egy szereplő magyarázni próbál valamit. Miután a szereplő elmagyarázta azt a valamit miközben Te hangosan köhögtél, így siránkozz: 'Micsoda?! Képtelenség megérteni ezt a filmet!'<br> -Vidulj, mikor Legolas meggyilkol egy orkot.<br> -Mikor Samu elsüllyed a folyóban és az embereknek könny szökik a szemükbe, mondd, hogy: 'Szip-szip-szippp!'<br> -A végén, mikor Frodó és Samu megölelik egymást, kezdj el beszélni az aktuális szexuális beállítottságukról.<br> -Vidulj, mikor Legolas lélegzetet vesz. Ez jó dolog.<br> -Röhögj, mikor valaki 'haldoklik'. Mint például mikor Frodót megszúrják, mikor Samu elsüllyed, mikor Frodót átszúrják, mikor Gandalf felrepül a plafonra, mikor Frodó majdnem beleesik abba a feneketlenül mély üreg izébe, mikor Gandalf konkrétan beleesik abba a feneketlenül mély üreg izébe, vagy mikor valaki úgy néz ki, hogy mindjárt meghal, de mégsem.<br> -Mikor a zene elhalkul és mindenki befogta a száját, és az egyetlen hang, amit hallani, hogy valaki valami nagyon fontosat mond, amit a nézőközönségnek tudnia kellene; fordulj hátra és kérdezd a mögötted ülőktől: 'Mit mondott?!' vagy 'Ez meg mit jelent?' vagy 'Értettétek ezt? Hát nem zavaros ez a film?'<br> -Vidulj, mikor Legolas pislog.<br> -Mikor a kamera körbemozog a naaaagy ijesztő kastély körül és az egész tök frankón néz ki, panaszkodj arról, hogy mindez SOKKAL DE SOKKAL jobban nézne ki a stadion kivetítőjén és ez hozzá képest tök szar.<br> -Miután bemutattak egy szereplőt, kérdezd ezt: 'Mi a fészkes fene?? Ők meg kicsodák?'<br> -Te röhögj a leghangosabban a leghosszabban és a legvisszataszítóbban az egész közönségből minden egyes poénos résznél, és azoknál a részeknél is, amik nem poénosak.<br> -Hangosan vitatkozz magadban arról, hogy mindig Trufa és Pippin azok, akik mindent elrontanak és a legtöbb bajt csinálják, és hogy nélkülük mindenki jobban meglenne; de védd meg őket azzal, hogy ők mentik meg a poénokat, és hogy nélkülönözhetetlenek, mert Gandalf 'kokija' így utólag belegondolva mégsem volt olyan király.<br> -Csak k*ra vidulj Legolasnak, ok?<br> -Mondd, hogy minden csak silány utánzat és az egész film tök szar. -Mikor Gandalf meghal, újságold el mindenkinek: 'Nem kell izgulni, emberek! IGAZÁBÓL nem is halt meg!'<br> -Mikor Frodó a képernyőn sír, kezdj el hisztérikusan zokogni és vesd magad a vászonra és becézgesd Elijah Wood képét.<br> -Mikor Boromir haldoklik és Aragornhoz beszél, mutogass és kiabáld: 'Nézzétek! Mikor Boromirt mutatják, látni, ahogy a kezével Aragorn nyakát tapogatja! De amikor Aragornt mutatják, Boromir nem tapogatja Aragorn nyakát! Nem látjátok?'<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31620 Írta: Anonymous
2.rész<br> -Magyarázd el mindenkinek, hogyan vált lehetővé, hogy a hobbitok a vásznon kisebbek és mindenki más nagyobb.<br> -Magyarázd el jó részletesen, hogyan készítettek MINDEN EGYES speciális effektet.<br> -Mikor Arwen úgy néz ki, mint egy angyal, áradozz a szépségéről, és hogy pont olyan akarsz lenni, mint ő; vagy egyszerűen mondd, hogy egy bü* ku* és hogy Aragorn csak a TIÉD és hogy neki takarodnia kell a bü* francba mellőle.<br> -Mikor Boromir meghal, mondd ezt mindenkinek: 'Okés! Gandalf nem halt meg, de Boromir IGEN! Kész! Fűbeharapott. Vége, és nem is jön vissza, szóval feljtsétek el.'<br> -Mesélj nyíltan a szereplők utáni vágyaidról. Hogy még idegesítőbb legyél, beszélj egy ronda karakterről, mint pl. Gimliről. Gimli király, de azért nem LEGOLAS.<br> -Javítsd ki Aragornt, ha rosszul ejti Legolas nevét.<br> -Kelj föl a film közepén és mondd: 'Bocccsánat! Ki kell mennem!' ,és lökj föl mindenkit a sorban és kérj mindenkitől elnézést. Mikor kiértél a járóközbe, zajosan ecseteld, hogy mégsem kell vécére menned, csak egy kis emésztési zavarod volt a vajas popcorntól. Dönts föl mindenkit az egész sorban, és megint kérj elnézést mindenkitől. -Ezek után, ordítozz mindenkivel, aki fel mer állni ez alatt a fantasztikus film alatt, aminek egy jelenetét sem szabadna elszalasztani.<br> -Utánozd mások arckifejezéseit. A jobb/rosszabb hatás kedvéért utánozd rosszul őket. -Ezt ordítsd 'Ne tapogass engem te, te bü* paraszt se*fej ,te ro* mocskos disznó, az anyab* nigger rapper ku* anyádat!' egy olyan embernek, aki nem a közeledben ül és aki nem is ismer téged.<br> -Mikor valami történik, magyarázd meg hogy hívják azt. Egy pár elmés megjegyzés: orgazmus, sejtetés, karakterfejlődés stb.<br> -Mikor Móriában vannak és az orkok kergetik őket, kiabáld Legolasnak: 'Fuss, Legolas, fuss! Akadályozd az orkokat úgy, hogy kigáncsolsz egy hobbitot! Négy van belőlük, most egy ide vagy oda, nem oszt, nem szoroz! Told oda azt a szexi hátsódat!!'<br> -Visítsd szét a fejed, mikor Gollam megjelenik.<br> -Mondd mindenkinek, aki tüsszent, hogy egészségére.<br> -Mikor valaki böfög egyet, üvöltsd: 'Te rohadt strici! Nem látod, hogy mi itt filmet próbálunk nézni? Jézusom, ember!'<br> -Panaszkodj a viszkető fenekedről. Majd vakard meg, és sóhajts elégedettséggel.<br> -Nyíltan prüszkölj, majd töröld az orrod az előtted ülő székébe.<br> -Kapkodj levegőért és hitesd el mindenkivel, hogy valami ijesztő fog történni, pedig nem.<br> -Ha sok ember előtt ülsz, hangosan ásíts és nyújtózkodj, így nem látják a vászont.<br> -Mániákusan és ok nélkül vihogj, ölts bizarr arckifejezést.<br> -Mikor Frodó és Samu megközelítik Mordort, mondd: 'Ne!! Ne pislogjatok!', és mikor elsötétül a vászon: 'Véééégeee!'<br> -Mikor a film véget ér, és mindenki otthagyja a termet, beszélj arról, hogy ezt legközelebb sem hagyod ki, és újra visszajössz megnézni a filmet.<br> Ha követed a tanácsaimat, garantálom, hogy legközelebb egyedül a tiéd lesz az egész moziterem. Kutya legyek, ha nem így lesz :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31618 Írta: Anonymous
Eh... a híres-neves Legokészlet... :D DD<br> Ezek felülmúlhatatlanok! *csendben vihog Aragorn cowboykalapján és igénytelen borostáján* (de Boromir sem utolsó!) :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31617 Írta: Anonymous
<a href=http://www.chem.ucla.edu/~bnh/lotr/lotrcast06.jpg>Srácok, ez valami botrányosan rossz! Dőltem a röhögéstől! :D D Katt ide!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31616 Írta: Anonymous
Éowyn: köszi! :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #31615 Írta: Anonymous
Szerintem se volt rossz az az álom....Csak írj bele vmi poént,és ugy már jó!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31614 Írta: Anonymous
Imádlak titeket, komolyan!!! Akkora fejek vagytok!! Végigolvastam az összeset (3 óra!), és mivel szegény fater itt horkol mellettem, nem mertem hangosan röhögni. Ezért az egészből néma fuldoklás lett :) ))))))<br> Köszi a rengeteg poént!!!! Holnap részemről is érkezik egy, fogalmam sincs, hol találtam :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31613 Írta: Anonymous
Alyr,<br> ez nagyon jó!!!:)))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31612 Írta: Anonymous
Nem volt olyan rossz az Aragorn (asszem). Igaz kissé fáradt voltam, s fogalmam sincs miről szólt...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31611 Írta: Anonymous
Aragorn, nem volt rossz. De ez egy humor topic, itt az értékes, amin nevetni lehet. Ezt talán egy Horror topicba tedd be:-) Nyiss egy ilyet, hátha van igény rá. Rémtörténetek. Valami ilyesmi. Ok?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31610 Írta: Anonymous
Tehát mivel Gollam álma nem jött be, próbálkozzak mással vagy nem??? Ha nem akarjátok akkor akkor nem! És légyszi!! Annyira rossz lett az elobb említett írás, hogy szót sem érdemel? Semmi kritikát nem kaptam rá, pedig még a rossz vélemény is érdekel!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31609 Írta: Anonymous
Imádom a Frodó&Samu paródiákat! =:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31608 Írta: Anonymous
A zsákos Bilbó naplója mulatságos, akár te találtad ki, Gandalf, akár más. De ez utóbbi?!?!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31607 Írta: Anonymous
Nos, engedek itten a kéréseknek és folytatom.<br> Nosháttehát.<br> Ott hagytuk abba, hogy a Banyapók elszaladt, megérezve a habfürdő illatát. Két hősünk ott áll az üveggömb fényében. Közömbös arccal bámulják egymást.<br> F: Köszi, hogy megmentettél.<br> S: Nem ingyért tettem.<br> F: Fel akarod használni azt amit életveszélyes helyzetben ígértél?<br> S: (olyan furcsa nézéssel): Háááát...<br> F: Izééé.... nem úgy gondoltam... csak...<br> S: De én úgy gondoltam!<br> (Frodó lassan hátrál)<br> F: Biztos?<br> S: Biztos!<br> F: Aaaaarweeeeen...!<br> (némileg kergetőzni kezdenek)<br> S: De Frodó! Én nem akarlak bántani!<br> F: Ezt már más is mondta!<br> S: Boromir a Gyűrűt akarta!<br> F: Csakúgy, mint te!<br> (Frodó ekkor érkezik a hálóval fedett kijárathoz. Elkeseredetten kezdi kivágni magát.)<br> S: Nem menekülsz!<br> F: Léééccciiii!<br> S: Nem!<br> (ekkor jut ki)<br> S: ne menekülj!<br> F: De!<br> (a Banyapók kiugrik és ráveti magát.)<br> F: Te pók! Samu megöl, ha megpróbálsz bántani!<br> BP: Biztos, hogy az a jobb, amit ő művel veled?<br> F: Tedd amit tenned kell.<br> S: Neeee!<br> (Samu odarohan és rálötyköli az egész flakon habfürdőt a pókra de késő)<br> <br> <br> most ennyi telt tőlem

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.615 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére