Humor

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31546 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Humor
Dwin: :D DDDD :) =

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31545 Írta: Anonymous
Na szóval egy kicsit gyenge poén (így írásban főleg) de mi tegnap baromi jót nevettünk rajta.<br> <br> Tegnap merpeztünk és a csapat kapott valahonnét tünde útikenyeret. Erre sikerült benyögnöm egy egész törpöset:<br> <br> Nekem ne lembast, hanem kóbászt aggyanak!<br>

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31544 Írta: Anonymous
DarkLady: hihihi... :D DD Ez jó volt. :) <br> Any: az Elrond-napló is fordítás. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31543 Írta: Anonymous
....csak megrendelésre;))<br> szal...5leteim vannak...de nemtom kinek a naplojába irjam..<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31542 Írta: Anonymous
DarkLady: Király!! Egyáltalán nem béna! (Ha én írnák, az mennyire rontaná a fórum szintjét)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31541 Írta: Anonymous
nagyon aranyos!<br> írjál még! :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31540 Írta: Anonymous
darklady, ne szerénykedj!!!!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31539 Írta: Anonymous
Tess:) yol kitaláltam…szal nem copyrightos…;))<br> <br> Turka Kökörcsin ( 6 éves hobbitfalvi lakos) naplója:<br> <br> 1. nap: <br> Juuujdejo..Gandalf elment.. nagyon untam már a csúcsos süveg trükköt…tényleg..<br> <br> 2. nap: <br> na jó, nemis…<br> <br> 3. nap:<br> Huhh…tök belezúgtam Frodóba… olyan sexy aza szőrös lába…. Hmmm… de jó lenne, ha…najó, ezzel még ráérek..<br> <br> 4. nap:<br> ájlávjú Frodóbéjbi..<br> <br> 21. nap: <br> Holnap lesz Bilbó 111. szülinapja..<br> Remélem Gandalf is visszajön, jó régen nem láttam már azt a jó kis trükköt…vagy mit.<br> <br> 22.nap:<br> Gandalf visszajött!!!! Juhééé<br> Csinált nekünk tüzijátékot fényes nappal. Van szufla az öregben. Sirály! <br> <br> Aznap este: <br> Nagyon bejön ez a buli. Bilbó itt hozzá ránk a frászt a kamu meséivel. Szegény, nem megy ez neki.<br> Pippin és Trufa jól fölturbózták a feelinget. Drakulálok nekik. Legalább Bilbó békénhagyott egy kis időre..<br> Asszem kihasználom, hogy Frdónak nincs barátnője.. megmutatom neki, hogy milyen egy igazi nő.<br> <br> 23. nap:<br> Reggel nem bokorban ébredtem. A fene egye meg.<br> Bár ha jobban meggondolom lehet, hogy jól is jártam. Samu megölt volna, ha bármivel próbálkozom.<br> Viszont Gandalf újra megmutatta a csúcsos süveg trükköt.<br> <br> 24. nap:<br> Hát ez nem igaz! Ez a csávó kész tornádó, megint elment.<br> És Frodó még mindig nem hajlandó velem komolyabb kapcsolatot létesíteni. Van egy olyan sejtésem, hogy megcsal. Szemét pupillatágítófüggő.<br> <br> 25. nap:<br> Nem tudom kiverni a fejemből. Áh, tök mindegy.<br> <br> 34. nap:<br> Na ki jött vissza? Na ki?<br> …<br> <br> 35. nap:<br> Az összes jó pasi eltűnt a faluból. Nem tudom hogy foglaljam le magam. Új szerető után nézek valószinűleg..<br> <br> 36. nap:<br> Csülök bácsi…hmm…nem rossz bőr.<br> <br> 845. nap:<br> VISSZATÉRT AZ ÉN KIS CUNCIMÓKUSOM!!! Óh, mindjárt elolvadok.<br> Bár megcsalt megint biztos…csomó ideje volt rá. Samu akárkit megöl, ha próbálkozik. <br> <br> 856. nap:<br> Pippin hozott nekem egy flakon eperillatú tusfürdőt. Nagyon király. Együtt fürödtünk. Több van ebben a kis csúcsosfülűben, mint hittem.<br> <br> <br> Sacc ennyire tellett tölem. ;) Tudom, tudom nagyon gagyi... azért remélem nem romboltam a fórum szintjét. ;) ) Mindenkinek további szép estét.<br> <br> Pussz, DarkLady<br> <br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31538 Írta: Anonymous
Tök jók amiket írtok! Tegnap óta olvasom az elöző beszólásokat, de még mindig csak a 17. oldal jön. Na jó folytatom az olvasgatást!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31537 Írta: Anonymous
Persze hogy lehet!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31536 Írta: Anonymous
Kitalált aplokat is meg lehet osztani veletek?;) <br> Csak azért kérdezem, mert van 1-2 ötletem...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31535 Írta: Anonymous
Áfonya ez fordítás, vagy saját?:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31534 Írta: Anonymous
:D DDDD<br> Ez a buli nagyon jó!:)))))))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31533 Írta: Anonymous
Jaj ez nagyon jó lett! Gratu:DD

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31532 Írta: Anonymous
Áfonya!<br> Nagyon édes!<br> puszi:Míriel

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31531 Írta: Anonymous
Áfonya: :-D DDDDDDD<br> Nagyon JÓ!!!!!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31530 Írta: Anonymous
:D DD<br> Jó hír a nagyon titkos naplók rajongóinak: íme, imádott Elrond Urunk naplója... eperillatú habfürdő, répa, és Samumegöli minden mennyiségben. Felelősséget nem vállalok! :) )<br> <br> Elrond nagyon titkos naplója<br> <br> 1. nap:<br> <br> Kínos szakítás Isildurral. Nem elég a perverz hobbitbuziskodás, még ahhoz is ragaszkodik, hogy puccos aranyékszert viseljen, minden tanácsom ellenére. Ez megerősíti gyanúmat, hogy az emberek nem csak Középfölde leggyengébb faja, de még öltözködni sem tudnak ízlésesen.<br> <br> Megj.: Nagy csata, nyertünk, Szauron elesett. Kifosztottuk Barad-Dúrt, de rendkívül kevés csini dolgot találtunk, amit haza lehetett volna vinni. Szauron dekorációs ízlése nyilvánvalóan a fekete, göcsörtös és rongyos dolgok felé tendál. Hát hozzám ez _annyira_ nem passzol.<br> <br> 3. nap: <br> <br> Isildur összefutott az orkokkal és kicsinálták. Mondtam én, hogy szánalmas öltözködési stílusa csak úgy vonzza a rossz elemeket. <br> <br> 20045. nap:<br> <br> Uncsizom Völgyzugolyban. Elhatároztam hogy tanácsülést tartok és magamról fogom elnevezni. Meghívom Középfölde minden partiképes fickóját, akiknek nincs jobb dolguk a hétvégén. Sirály!<br> <br> Remélem Legolas nem vesz részt; még emlékszem arra a bulira a Másodkorban, amikor észrevétlenül lelécelt két gallon eperillatú habfürdővel, egy palack olivaolajjal és három olyan kis megyei hobbit-izével, akiket furcsamód Isildur is annyira csípett. <br> <br> 200048. nap: <br> <br> Affranc. Legolas elsőként válaszolt a partimeghívásra. Jobb szeretném ha nem használna illatosított rózsaszín levélpapírt, mivel attól tüsszögnöm kell. Habár felajánlotta, hogy hoz Twister társasjátékot. Ezzel, meg a diszkógömbbel együtt, amit még Szaurontól kértem kölcsön a Másodkorban, egész menő bulit csaphatunk.<br> <br> 200050. nap: <br> <br> Váratlan meglepetésként beállított Gandalf, nyilvánvalóan csak azért, hogy elsírja, milyen csúnyán összeveszett Szarumánnal.<br> Lenyugtattam- mi vagyok én, lelki szemetesláda? Miért jön mindenki nekem a problémáival?<br> <br> 200051. nap: <br> <br> Gandalfnak nem tetszik a Twisteres ötlet, és visszautasította felajánlásomat, miszerint polkazenét játsszunk a Tanács alatt. Ehelyett azt akarja hogy ücsörögjünk és beszélgessünk Középfölde uncsi sorsáról, a gonosz legyőzéséről, meg a többi ilyen hülyeségről.<br> Nem értem miért kell nekünk itt szenvedni, csak mert Isildur nem volt képes kordában tartani az ékszermániáját.<br> <br> 200059. nap: <br> <br> Gandalf visszavitette velem a diszkógömböt Szauronnak. Közölte velem, döntsem el mi a fontos számomra. Még ő beszél – ő csődített össze kisebb tömeget azzal a csúcsos süveg trükkel, amit annyir bír. Glorfindel annyira megrémült a csúcsos süveg-trükktől, hogy képtelen volt abbhagyni a zokogást, amíg le nem nyugtattuk hobbit-pipafű rendszeres adagolásával. Ez az új tündegeneráció olyan gyökér.<br> <br> 200061. nap: <br> <br> Végre mindenki megérkezett a partira – öö, akarom mondani dögunalmas Titkos Tanácsülésre. Elvonultam duzzogni, és beleütköztem a legkisebb hobbitba, aki épp a parkban mászkált. Először szokatlan pázsitdísznek néztem, de hamarosan bizonyítékát adta, hogy nagyon is élő. Azt mondja Pippinnek hívják. Lehet, Isildur mégis tudott valamit ezekkel a hobbitokkal kapcsolatban.<br> <br> 200068. nap: <br> <br> Na jó, ki használta el az összes eperillatú habfürdőmet?!<br> <br> Aragon tuti nem, ahogy elnézem a haját. <br> <br> 200071. nap:<br> <br> Az első emeleti fürdőszobából hangos kuncogás és vízlocsogás hallatszik. Nem lehet bejutni. Legolas a tanácsteremben gyakorolja az urgabugrálást, Boromir a Narsil darabkái közelében lóg, nyilvánvalóan azt reméli, Aragorn arra jár; Gandalf meg még mindig az új csúcsos süveget járatja be. Kimentem egy kicsit gondokodni a kertbe, erre látom, hogy valaki kiásta az összes répát. Hát már sehol nem lehet nyugalma a tündének?<br> <br> 200072. nap:<br> <br> Megtiltottam Arwennek hogy részt vegyen a Tanácsban, mivel akkor tuti észrevenné, hogy lenyúltam a tiaráját.<br> <br> Az a tiara nekem úgyis jobban áll.<br> <br> 200075. nap: <br> <br> Tanács tök uncsi. Párszor benyögtem, hogy 'VÉGZET', nagyon drámai hangon, de attól tartok a Gyűrűhordozóra nem tett hatást, mivel azzal volt elfoglalva, hogy visszaverje Aragorn próbálkozásait, aki mindenféle kétértelmű megjegyzéseket tett kardokkal kapcsolatban. Jobb lesz ha vigyáz. Samu megöli, ha bármivel próbálkozik.<br> <br> Megpróbáltam felvidítani magam azzal, hogy felvettem Arwen kedvenc lila ruháját, de az a gyanúm, valaki leskelődött, mivel vihogást hallottam a gardróbból. Nem értem mi olyan vicces, a lila ruha nagyszerűen áll nekem.<br> <br> 200076. nap: <br> <br> A Szövetség holnap indul. Úgy döntöttem, Pippint még búcsúzóul körbevezetem Völgyzugolyban. Sajna közben a lila ruha teljesen kinyúlt. Remélem Arwen nem veszi észre – annyira háklis a cuccaira, és mióta bezárták a rohani Kapu Plázát, valószínűleg nem lehet több ilyen ruhát kapni. <br> <br> Pippin azt mondta, a lila _annyira_ az én színem. Sirály!<br> <br> :P PP<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31529 Írta: Anonymous
lehet hogy az lenne csak:még nem tertok ott a könyvben/már elfelejtettem

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31528 Írta: Anonymous
Mondjuk nem humoros:((((<br> Nagy gond???

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31527 Írta: Anonymous
nem értem.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31526 Írta: Anonymous
Na? Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Az eredeti az jobb, az egy lányról szól, meg ilyenek. De szerintem ez sem lett rossz!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31525 Írta: Anonymous
Megfogadva ’boreger’ tanácsát átírtam egy történetemet.<br> <br> ’Gollam álma’<br> <br> Sötét volt. A körülményekhez – meg az elozo napokhoz – képest nyugalom. Csak a többiek szuszogása és a szél halk játéka hallatszott. Frodó a parton ült, hallgatta a körülötte levo zajokat. Megnyugtató, jóleso érzés volt. Nézte a csillagokat. Úgy érezte csak o és a csillagok léteznek. Magukkal ragadták ezek a kis fénylo pontok, a környezet, a nyugalom.<br> Gondolataiba merülve, nem hallotta a környezetében létrejött változásokat. A túloldalon orkok tanyáztak. eddig csöndben voltak, de most röhögtek, vonyítottak. A szél viharossá vált. Frodó nem vette észre vézetét. Valaki – egy érdekes teremtmény- mögé mászott. Frodó épp egy Bilbótól tanult nótát kezdett volna dúdolni amikor a végzetes ütés érte. A halál rögtön beállt. Legalább nem szenvedett..<br> Másnap a társai korán rátaláltak. A Gyuru nem volt nála….<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31524 Írta: Anonymous
Tudom, ez még nem olyan jó, még csak most kezd izgi lenni, de hát egyben az egész lett volna jó, így önmagában kevésbé humoros. Csak hát nem fért volna el, azaz nem küldte volna el. Majd apróbb részletekben írom. Talán jobb lenne, ha ezeket egyszerre, egymás után olvasnátok!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31523 Írta: Anonymous
Zsákos Bilbó naplója, 3. rész (immáron másodszor, ezútal kisebb részletekben, hogy elküldje...)<br> <br> ...Amikor felemeltem a középső ujjamat, hogy bemutassak ennek a Gollamnak, észrevettem, hogy nem látom a kezemet. S ő meg átnézett rajtam. Tök ciki. Most meg miért éget? Eszembe jutott, hogy az ujjamra csúszott az a kicsiny gyűrű, vagy mi. Gollam tök pipa lett, elkezdett visítozni, meg minden, aztán elrohant egy irányba. Most mi a fenét akar ez? Követtem. Az alagút bejáratához vezetett, s ott leült. Még mindíg nem vett észre azokkal a foszforeszkáló, éraláfutásos gülüszemeivel. Ahá! Ez biztosan egy láthatatlannmá tevő gyűrű, vagy mi. Tök ász! Van egy varázscuccom! Még az Öreg Tuknak is csak valami hülye inggombjai voltak, melyek parancsszóra nyitódtak, meg minden. Felrúgtam azt a nyomi Gollamot (hehehe, nesze neked, születésnapi ajándék!), aztán kirohantam. Odakinnt erős fény fogadott. A hegyek túlsó oldalán bandukoltam, míg meg nem hallottam Thorin köpködését. Láthatatlanul odaosontam hozzájuk, s jól rájuk ijesztettem! Höhöhö, láttátok volna a képüket!<br> <br> Nem tudom, hanyadik nap. <br> Bandukolunk. Tök unalmas. Mindenütt büdös fenyőfák! Kezdek megéhezni..<br> <br> Fogalmam sincs, hanyadik nap.<br> Ez is egy hót uncsi nap volt, nem történt velünk semmi említésre méltó. Farkas-hordák támadtak ránk, orkok gyújtották fel alattunk a fenyőfákat, majd óriás-sasok ragadtak el. Szóval megint halálra untam magam.<br> <br> Gőzöm sincs, hanyadik nap.<br> A sasok leraktak minket a folyón túlra. Itt aztán végképp nincs semmi!<br> Borzalom! Hatalmas rét, sok fű, sok virág, méhecskék, meg csupa olyan dolog, amit odahaza csak a Maya, a méhecske című sorozatban lát az ember.<br> Gandalf azt motyogta, valami szőrös valakit keresünk, vagy mi....<br> <br> A fene se tudja, hanyadik nap.<br> Megérkeztünk a szőrös fazonhoz. Beorn a neve. Hót perverz az alak! Őzikékre, meg pónikra bukik a vén kéjenc! Remélem, engem nem környékez meg! Ráadásul folyton mézzel meg tejszínnel etet minket! Émelyeg az egésztől a gyomrom! Ez a Beorn fazon csak egy medvebőrbe csavarja szőrös testét, más ruhadarab talán nincs is rajta.<br> <br> Valamelyik nap a sok közül.<br> Többször is letapizott! Tiszta égés! Mit gondolnak most rólam a törpök! Maradt volna meg ez a hülye az állatoknál! Na mindegy, végre továbbindultunk! Megint ez a hülye rét a sok nyálas... na mindegy.<br> <br> Ez is csak egy nap.<br> Gandalf meg akar lógni, ez tuti. El kezdett motyogni valamit egy Fehér Tanácsról, meg a világ megmentéséről. Közölte, hogy ő nem ér rá állandóan ránk vigyázni. Thorin erre elkezdett feleselni, mire Gandalf megjegyezte, hogy a törpök tök bénák. Erre Thorin tök pipa lett, hót vörös volt a feje, s megint köpködött egy sort. De Gandalf elismételte, hogy de igen, a törpök tök bénák, s utána azt mondta: 'Császtok, gyíkok, én leléptem!' Azzal eltűnt. Én meg itt maradtam tizenhárom törppel, meg egy ostoba küldetéssel. Ezek be akarnak lépni abba a ronda erdőbe! Hát ezt a hülyeséget!<br> Kezd hiányozni a hobbit-lyukam.<br> <br> (folyt. köv.)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31522 Írta: Anonymous
Nagyon jók voltak, köszi szépen:-) Egyetértek Aragornnal, szerintem ki kéne próbálni más műfajokat is, nem csak a naplókat. Nekem pölö Áfonya beírása nagyon tetszett:-) Mit szólnátak pölö Aragorn verse Arwenhez címmel egy versparódiának? Vagy valami ilyesmi.. :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31521 Írta: Anonymous
Azért Bilbó naplóját még befejezem.. ha már egyszr leírtam és az egész elszállt....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31520 Írta: Anonymous
általában jó ötleteket szoktam itt adni :) )<br> Hajrá!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31519 Írta: Anonymous
Majd megpróbálom!!<br> Jó ötlet!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31518 Írta: Anonymous
Az jó!!! Írj bele GyU-s szereplők neveit, és jöhet!! Úgyis untad már a naplókat ;)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31517 Írta: Anonymous
:) )))))))) Jó vicc!!!<br> Csak halálos történeteket tudok írni!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.419 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére