Humor

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31606 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Humor
Egyébként boldog nőnapot minden hölgy olvasómnak!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31605 Írta: Anonymous
Kedves Julis, nőnap ide, nőnap oda, most jól megsértődtem rád, mert amit írok az nem hülyeség!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31604 Írta: Anonymous
Áfonya nekem is az tetszett a legjobban:-) Irtó jó Alyr, egyetértek Julissal:-) Írjatok méééééééhéééééég!:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31603 Írta: Anonymous
Szasz! Alyr írj még! A hülyeségeidnek nincs határa!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31602 Írta: Anonymous
Hajrá, hajrá! Már rég voltam itt de úgy tűnik gyakrabban kell jönnöm. Megint jó a termés. <br> Alyr: úgy látom nem is kell annyira inspirálni, jön ez magától is. Belülről fakad:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31601 Írta: Anonymous
lééééééccccci...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31600 Írta: Anonymous
Tehát folytassam?<br> Lehet róla szó...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31599 Írta: Anonymous
Alyr: hehe, még! :) ) Látom megint formában vagy...<br> Gandi: király! 'Gollam-álarc (hogy majd hülyére ijeszthessem vele az unokaöcsémet)' - ez volt a legjobb! :D DD

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31598 Írta: Anonymous
Zsákos Bilbó naplója, mittudomén, hanyadik részlet.<br> <br> Mittudoménhanyadiknap.<br> A Setéterdő. Vagy Bakacsinerdő? Mindegy. Hülye Szobotka! Tök gáz hely, tele van fekete mókusokkal, pókhálókkal, büdös fákkal, meg foszforeszkáló szarvasokkal. Miért foszforeszkálnak ezek, radioaktív sugárzás érte őket? De hisz nem Paks közelében járunk! A hülye törpök persze próbálnak vadászni, de túl bénák ahhoz, hogy szarvast lőjjenek, a mókusoknak meg pocsékabb az íze, mint a Bagoly Berti-féle mindenízű drazsénak... Gomba persze nincs. Kezdek éhes lenni. Hiányzik a hobbit-lyukam...<br> <br> Nemtudoménhanyadiknap.<br> Hülye erdő! Hülye fák! Hülye törpék! Hüjje küldetés! Hülye hejjesírás! Éhes vagyok!<br> <br> Fogalmam sincs, hanyadik nap.<br> Még mindíg semmi kaja. Tök gáz. Le kéne lépnem. De nem tudok. Viszont ennek a Bomburnak nagyon guszta, húsos combjai vannak! Talán ha...<br> mindegy. Hiányzik a hobbit-lyukam.<br> <br> Fene se tudja, hanyadik nap.<br> Valami fekete patakhoz értünk. A törpök megint bénáztak persze, a csónakot természetesen Én láttam meg. Bombur beleesett a vízbe, s mély álomba merült. Az a csini combija! Megpróbáltam rábeszélni a többieket, hogy most Bombur úgy is alszik, vágjuk le és együk meg, mert én már nagyon éhes vagyok. Thorinéknak nem nagyon tetszett az ötlet. Tök gáz. Hát ezek nem éhesek? Vajon miért nézegetik sóvárogva a hátsó felemet? Csak nincsen valami hátsó szándékuk?<br> <br> Tudomisénhanyadiknap.<br> Atyaég, ezek meg akarnak enni! Miért nem az alvó Bomburt vágtuk le? Sikeresen meglógtam előlük, de eltévedtem a kib****tt erdőben. A távolban mintha húsos kis tündéket láttam volna! Vagy talán a koplalástól hallucinálok? Mindegy, az a szöszi íjjász ott a király mellett igen guszta.<br> <br> Valamelyik nap a sok közül.<br> Nem találom a tündéket. Szerencsére a törpök sem engem. Éhségemben elkezdtem pókokat zabálni, úgyis tele van velük az erdő. Nem túl laktatóak, de ez van.<br> <br> Ez is csak egy nap a sok közül.<br> A tündék elkapták a törpöket. Igaza volt Gandalfnak, a törpök tök bénák! Hogy lehet valaki ilyen gáz? Követtem őket láthatatlanul. Hehehe, nekem tök klafa Gyűrűm van!<br> <br> Megint egy nap.<br> A hülye törpök szeretnék, ha megszöktetném őket a szöszik börtönéből. Majd ha fagy!<br> <br> Szintén egy nap.<br> Balin elkezdett alkudozni velem. Mindenfélét ígérgetett nekem a szabadságáért. De végül a következőkben állapodtunk meg: egy ezüst hátvakaró, egy rózsaszín vibrátor-szopóautómata, egyéves Playhobbit előfizetés, két lábfejszőrzet-fésű, nyolc palack gumibogyószörp, egy Gollam-álarc (hogy majd hülyére ijeszthessem vele az unokaöcsémet), meg egy toronyóra lánccal. Persze belement. Elkezdhetem tervezni a szökésüket, tök gáz!<br> <br> Egy nap.<br> Levittem a törpöket a pincébe, s azt mondtam, bújjanak bele a hordókba. Hehehe, bevették! Fíli hordóját tele is raktam almával, hagy szagolgassa! Höhö! A baj csak ott volt, hogy amikor begurítottam őket a folyóba, a vizes kövön megcsúsztam, s beleestem a vízbe! Placcs!<br> <br> (folyt. köv., akár akarjátok, akár nem!)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31597 Írta: Anonymous
Nagyon jó lett Alyr :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31596 Írta: Anonymous
Még jó, hogy Frodó már nem jár Arwennel... jólvanna, abbahagyom. Tök jóóóóó!! Vidulok nagyon!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31595 Írta: Anonymous
RHÖRHÖ:)))<br> folytatást kérünk!:)))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31594 Írta: Anonymous
Nagyon-nagyon sirály!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31593 Írta: Anonymous
Alyr:FOLYTASD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31592 Írta: Anonymous
Alyr:-D Ez kurva jó volt:-D

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31591 Írta: Anonymous
:) ))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31590 Írta: Anonymous
:-D DDD

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31589 Írta: Anonymous
Na ezzel elküldtem őket... :) )))<br> Megsértődtek, úgy kell nekik....<br> (mert elolvasták amiket itten írok...)<br> hehe

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31588 Írta: Anonymous
Helyreigazítás: Arwen igenis a fiúkat szereti! <br> <br> De most mit írjak?<br> Hehe... ebben is lesz samumegöli, de az eperillat... nos... talán...<br> <br> Coming:<br> The Odú of Banyapók!<br> <br> In the odú of the Great and félelmetesh and horrible and horroristic and ilyeshmi Banyapók:<br> <br> F: Itt sötét van.<br> S: És büdös.<br> F: Nem szeretem. <br> S: Gollam?<br> F: Ez az: Gollam?<br> PJ: Elijah! Ha továbbra is tőmomdatokban beszéltek, levonom a fizetésetekből!<br> S: Nem tudom, hol van Gollam, de talán inkább mégis esetleg megkereshetnénk a villanykapcsolót, merthátugye itt vagyunk e Sötét Földön, azaz Mordorban, ésugyehátizéhogyhívják esetleg talán mégiscsak veszélyes lehet egy ilyen sötét és félelmetes üregben sokáig tanyázni, mivelhogy akár még orkok is jöhetnek, sőt, még Gollam, ez a kis piszok nyamvadék is, aki ugye járt már e sötét, büdös és visszataszító helyen, és tudjuk róla, hogy nem jár egyenes úton, és az Egy Gyűrű is vonzza, amit ugye a drágaságának nevez, naszóval ő is eláruéhat minket, és a nyakunkra hozhat egy különösen veszélyes lényt ebből a félelmetesen iszonyatos országból...<br> (ez egyetlen mondat!)<br> F: Tehát keressük meg a villanykapcsolót.<br> S: Itt nincs.<br> F: Itt se.<br> S: Úgy tűnik, központi kapcsoló van.<br> F: Akkor... van zseblámpád?<br> (közben a Banyapók közeledik)<br> BP: AAAAArrrggghhhh!!!!!!<br> S: Nincs, de nálad van Galadriel üvegcséje.<br> F: Tényleg.<br> S: Akkor?<br> F: Mi van akkor?<br> S: Talán elővehetnéd.<br> F: Mit?<br> (némi magyarázkodás után fénybe borul a terem és bár a Banyapók megpróbál a fejére húzni egy zacskót, mégis feltűnik nekik.)<br> F: Mi az ott?<br> S: Pók.<br> F: Hol?<br> S: (mérgesen) eddig okosabb voltál!<br> F: De elhagyott Arwen!<br> S: Arweeeen?<br> F: Hát igen. El kell már mondanom, hogy már Völgyzugolyban összejöttünk. <br> S: Miiii???!!!<br> F: Hát igen... láttam, hogy összejöttél Legolassal, úgyhogy...<br> S: Szemét! Faljon fel valami!<br> BP: Kész örömmel! <br> (felkapja Frodót és a szája felé emeli)<br> F: Segítség!<br> S: Nem segítek. <br> F: De megesz!<br> S: Na és? <br> F: Kérlek!<br> S: Megteszel érte valamit?<br> F: Hááát.... <br> S: Akkor: Te rohadt pók engedd el, mert kibelezlek!<br> BP: Nem!<br> (kezdi megenni)<br> F: Segíííts!<br> S: Várj! Itt van Elrond eperillatú habfürdője... ez ellen a szag ellen...<br> BP: (megérzi a szagot): AAAArrrgggghhhhhh.....<br> (elszalad)<br> <br> <br> most befejezem, mert itt cvan két tudatlan osztálytársam...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31587 Írta: Anonymous
Arwen-t Te csak ne hozd össze Fritóval! Ő az én csajom!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31586 Írta: Anonymous
Üdv, üdv, üdv!<br> Nos: szerintem nem volt durva! (annyira)<br> De igazán... ugye nem baj, ha a sok homokos közé beviszek egy-két normálisat is? <br> Eddig nincs sok, mert mivel mindenkiről kiderült, hogy a fiúkat szereti, kivéve Kígyónyelvről és Frodóról (nameg Arwenről) muszály volt összehozni őket...<br> Kit zavar, hogy Arwent és Frodót összehozom?<br> Az írjon, mert a most következő paródiába is ez lesz. :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31585 Írta: Anonymous
majd este...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31584 Írta: Anonymous
Senki se ír paródiát?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31582 Írta: Anonymous
ugye minél többen? mert éjjel fenn le4szek és asztán hazautazok mert beteg vagyok ( a torkom ) és legközelebb csak vasárnap jövök be

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31583 Írta: Anonymous
ááá, ezt nem ide akartam írni, boccs

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31581 Írta: Anonymous
Éowyn: Képzeld a nővéremnek kellett a vonal, s addig én unalmamban FORDÍTOTTAM!!! Ezt nem én találtam ki, s be se fejeztem, mert olyan béna volt az egész. Semmi humor az egészben. (Oda is írtam).

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31580 Írta: Anonymous
FARAMIR SOHASEM AKART KIRÁLY LENNI, EZT JÓ, HA TŐLEM TUDOD, TE AMATŐR!!!Na jó, ez csak poén...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31579 Írta: Anonymous
Jó volt Alyr!!:))<br> deagol (tegnap 20:27): Csak útlevele van hozzá.. :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31578 Írta: Anonymous
Alyr: ez nagyon aranyos volt! :D D<br> Arwen mint szőkeség barna parókában... :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31577 Írta: Anonymous
De naplót!!!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.387 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére