Humor

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31786 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Humor
Woreus: Ide a többiek szellemes paródiákat, vicceket próbálnak írni, de amit Te műveltél, abban az ég világon semmi humoros nincs, csak a saját éretlenségedet tárod ország -világ elé. Hagyd abba!<br> <br> A többiekek: csak így tovább! + ÉSzAH véleménye. :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31785 Írta: Anonymous
Woreus: Fúj!<br> :( P=<br> Vic: Ez tetszett!!<br> :) ))

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31784 Írta: Anonymous
<a href=http://www.sev.com.au/toonzone/fotr/strip.asp> klikk ide

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31783 Írta: Anonymous
Figyeljetek de tényleg! A GYU karakterei annyi lehetőséget hordoznak a jellem- és helyzet-komikumra! De annyit! Miért mindig csak a szexuális érdeklődésükkel parodizáljátok ki? Ez már egy kicsit uncsi. Senki ne vegye magára, az általános tendencia ellen lázadok. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31782 Írta: Anonymous
Gandi:egyet (sem) értek<br> ¤

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31781 Írta: Anonymous
Akkor nézd meg az oldalamat! Köszi:)<br> <br> www.geocities.com/orlandobloomsite

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31780 Írta: Anonymous
na jó mégse odavagyok érte, láttam sokszor.... imádom Orlandot

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31779 Írta: Anonymous
nemszeretem a gyűrűk urát

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31778 Írta: Anonymous
Legolas-os vicceket plíííz, mert kéne az oldalamra! Köszi!<br> e-mail:<br> orlilovesme@orlandoluver.i-p.com <br> (vagy buffy-spike@freemail.hu )<br> <br> www.geocities.com/orlandobloomsite

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31777 Írta: Anonymous
Szméagol, szereztél nekem egy kellemes 5 percet :) <br> A legjobb a Gy&#369;r&#369; suttogása, hát ott haltam a röhögést&#337;l :_))<br> <br> <I>És vedd tudomásul, hogy Piti sokkal jobb szerető nálad!</I><br> Ez is nagyon király :) ))<br> <br> Sesy: a második Legolas-vicc viszont (nekem legalábbis) már enyhén durva volt...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31776 Írta: Anonymous
SZMÉAGOL CSÚÚÚÚÚÚÚCS:-) NAGYON NAGYON JÓ, TÉRDEN ÁLLVA KÖNYÖRGÖK, FOLYTASSÁTOK:-))) AZ ÖSSZES ÉNEDDEL EGYÜTT:-)))<br> ALYR A TIED IS NÁÁÁÁGYON JÓ:-)))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31775 Írta: Anonymous
Ja, különben mit énekel Gandalf (Ganaj), miközben zuhan lefele Khazad-Dúm hídjáról?<br> I keep on FALLIN'<br> /Alicia/

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31774 Írta: Anonymous
Hát ím! Itt vagyok, immár szépséges hófehér virág képében! Logopédusom leszoktatott a pöszítésről, s a szanatóriumban skizofréniámat is kikezelték (Egy csodálatos elme :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31773 Írta: Anonymous
Nosz, Szméagol repdesz a boldogszágtól! Tán még cúf kisz nevét isz megváltoztatja, sz szépszégesz fehér virág lesz a nnak a szörnyű noldának a kertjében (gyk: Niphredil)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31771 Írta: Anonymous
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! Teccik?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31772 Írta: Anonymous
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! Teccik?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31770 Írta: Anonymous
Aaaranyooossz!!<br> (főleg a Gyűrű szövege...)<br> :-) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31769 Írta: Anonymous
Alyr::))))))))))))))))))))<br> Szméagol: :) ))))))))))))))))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31768 Írta: Anonymous
Nosz, milyen? Tán nic itt szenki, Drágaszágom?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31767 Írta: Anonymous
Hát itt van a cúf kisz paródia. (Jó szméagol diktáltatta, úgy hogy nem pösze a Drágaszágosz paródia)<br> <br> Frugo az Álmos Hegyen üldögélt és nézett. Meg is látta, amit nem akart : egy nagy Fekete Tornyot meg egy tűzben égő fekete csíkot. Éppen elgondolkozott, hogy mi a fene lehet az, amikor észrevette, hogy állatira fázik. Ez nem is csoda, hisz ujján volt a Gyűrű, ahol mindig fúj a szél. Gyorsan le is vette hát, s kit pillantott meg? Aranyom közeledett felé kiéhezett tekintettel:<br> A: Frugo! Hol a Gyűrű?<br> F: Ne közelíts! Borozó is azt mondta, hogy a Gyűrű kell neki, aztán meg rám mászott! <br> A: A szemét! Ő is rád hajt!…ööö, én megesküdtem, hogy megvédelek!<br> F: De meg tudsz védeni magadtól?<br> A: Hááát…nem hiszem – azzal megnyalta a szája szélét.<br> F: Neeee! Akkor inkább neked adom a Gyűrűt!<br> (Gyűrű suttogva: Aaaranyooooom!)<br> Hmm! Ha enyém lenne a Gyűrű, akkor végre Király lehetnék! De a végén úgyis az leszek, legalábbis a forgatókönyv szerint…Végülis olyan helyes gyerek ez a Frugo.Tartsa csak meg, belőle úgyse lesz Király…-gondolta Aranyom, azzal eltolta magától a Gyűrűt.<br> (Gyűrű suttogva: Baaasszameeeeeeeg!)<br> A: Tudod, Frugo, én a végéig elkísérnélek!<br> F: Hát azt elhiszem! Kösz szépen, inkább nem!- s elrohant, ahogy csak a lába bírta, mert meglátta Aranyom háta mögött a rengeteg Urukháj orkot. <br> A: Idenézzetek, milyen Király kardom van!<br> 1000 Urukháj: GGGGGGGGGÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRRRRRRRRRRHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!<br> A: Francba, ezek túl sokan vannak! <br> Legó: Hahó fiukák! Picit elszórakoztunk Gimi cicával, de már itt vagyunk! Na, bogárkák, ki kér nyilacskát?<br> Urukháj1: Görrrr!- s nekiront Legónak<br> L: Nana, csak ne olyan hevesen, kis aranyos! <br> A: Aranyos? Az nem én vagyok? <br> U1: Hööööörrrrrrrrrrrrrrrrggghhhhhhh!<br> L: Júúúj! Összekócoltad a hajamat! Ezért kapsz! (belevág egy nyilat az urukháj szemébe)<br> U1: Aúúúúúrrrrrrgghhh!<br> L: Nekem csak ne panaszkodj! 2 órámba került, mire összehoztam ezt a frizurát!<br> Gimi: Még mindig van 999!<br> U2:Grrrrááááhhhhh!<br> G: De jó! Itt a Jútú! Akkor biztos te vagy Bonbon…izé…Bónó…<br> U2: A fééööörgghhszergghhööörrzeteööörrrrggh! <br> L: Nyugi, cica! Nekik is csak azok az aranyos hobbitkák kellenek!<br> G: Kár…Még autogramot se tudtam kérni.<br> (Hirtelen kürtszó és vékonyka jajveszékelő kiáltások hallatszanak)<br> G: Ez a Gondok Kürtje! Borozó biztos gondban van! (-ÁÁÁÁH! NEEE! BOROZÓ, HAGYJÁL!)<br> L: Szerintem inkább Tuba és Piti bébinek van valami gondja.<br> A: Az a perverz hobbitbuzi molesztálja őket!<br> L: Az nem te vagy, prüntyike?<br> A: Én Király vagyok! Meg kell mentenünk őket! (Elrohannak)<br> (Frugo áll az Andalgó partján, kezében a Gyűrű)<br> Mit is mondott ott Fóliában az öreg Ganaj?A fenébe! Kinél van egy forgatókönyv?<br> (Közben Hamu szalad lefele a hegyoldalon)<br> H: Frugo Úr! Frugo úr!<br> F: Á! Hamu, van nálad egy forgatókönyv?<br> H: Frugo úr! Nem hagyom, hogy egyedül menj Morgóba!<br> (Frugo gyorsan beül a csónakba és evezni kezd)<br> F: Hagyjál, Hamu! Elegem van belőled! És vedd tudomásul, hogy Piti sokkal jobb szerető nálad!<br> (Hamu belegázol a vízbe)<br> F: Höhö, Hamu, te nem is tudsz úszni! (Hamu elmerül, Frugo ledugja a fejét a víz alá, hogy röhögjön egy jót)<br> H: Frugo úr!(bluggybluggybluggy!) A víz alatt nem tudok lélegezni! (blugyblugy stb.)<br> F: Akkor egyél varangydudvát! (-||-) – s azzal fölmegy a vízből, mert efogyott a levegője.<br> H: Nem ér! Már megint a Harry Potterbőőő…bluggy<br> Így ért hát szomorú véget Cekkerbóvli fia Csatakos Hamu.<br> <br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31766 Írta: Anonymous
Mikor jön Picc Blek? :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31765 Írta: Anonymous
Hát itt vagyunk megint, Drágaszágom! Alyr báci: :D DDDDDDDDDDD<br> Mi isz írtunk ám paródiát, de ha nem jó ( amiben nem isz kételkedünk ) akkor inkább a Végzet-hegy tüzébe vetjük magunkat Drágaszágosztul, mindenesztül!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31764 Írta: Anonymous
Itt vagyok, és bár nem volt olyan nagy ováció, mint a Régi Szép Időkben, folytatom. Sőt, nesokára jön:<br> Pitch Black in Middle Earth, 2200 évente sötétség...<br> avagy:<br> mit találunk a Holtak Útján...<br> Coming Soon...<br> <br> De most:<br> Emyn Muil folytatás...<br> <br> F: Samu, sáros lett a cipőm!<br> S: És? Nekem nincs is cipőm...<br> F: Töröld le, aztán vegyél a válladra!<br> S: Én?<br> F: Hát persze!<br> S: De akkor elsüllyedünk!<br> F: Ne keress kifogásokat!<br> G: Hehehehe... a szolgának igaza van! El fogtok szüllyedni, mint a betonba...<br> F: (sötét arccal): Ne is említsd, még mindig nem tudtam rendesen kikefélni a hajamból... Látod, milyen ősz vagyok...<br> S: Ó... az eperillatú samponom is elfogyott...<br> F: Miiiiiii???? <br> G: Hehehehe... Milyen vicceszek vagytok, ti kisz hobbitok... <br> F: Kuss!<br> G: Naaaaa... ne legyetek cúnyák a bácival... Már mászhol isz van frissz beton, meg szurok, meg ilyenek... nem isz beszélve rről a szárról itt a lábam alatt... ...on... fölött... bugy-bugy.... szeg... bugy....<br> F: Szerinted valami baja van?<br> S: Én nem értek ehhez, gazdi, én csak egy szolga vagyok... <br> F: Itt hagyta a rádióját...<br> (bekapcsolja) <br> 'Itt a Morgoth rrádió, Barad-dur...'<br> S: Nincs valami vidámabb?<br> F: Egy megíei adót se találok, sőt, Lothlórieni és ROhani is hiányzik...<br> <br> <br> <br> folytatás következik<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31763 Írta: Anonymous
Na én szerdán jövök újra addigra 'rendelek' hmm, mondjuk sok-sok paródiát! OK??? Úgyis oan jól megy Neketek és állati királyok!!!&

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31762 Írta: Anonymous
Plíz még Legolas-os vicceket, vagy ide, vagy az e-mailemre ( buffy-spike@freemail.hu )<br> az eddigiek nagyon jók! :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31761 Írta: Anonymous
:-D DDDDDDDDDD-na jó hagyuk abba!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31760 Írta: Anonymous
:D DDD

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31759 Írta: Anonymous
:-D DDDD

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31758 Írta: Anonymous
-Hogy hívják az álszenteskedő entet?<br> -Faszent. <I:O)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31757 Írta: Anonymous
Tök egyszerű, csak át kell irni a szőke nős vicceket! Találtam mégegy jót: <br> <br> Megy a Legolas a Tenger partján és rápleccsent egy sirály. Ekkor azt mondja:<br> - Ha nem lett volna nyitva a szám, akkor az arcomba ment volna...<br> <br> (Legolas rajongok bocsi, de ez így olyan jol kijött:)<br>

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.565 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére