-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Kreatív szekció
-
Csináljunk filmet!
Csináljunk filmet!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #36436
Írta: Anonymous
Igen, a Laegolasos sztoriról van szó, és nem regényen alapul, hnem a világon és ez más...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #36435
OK. Maradjunk ennyiben. De Laegolas meséje teszik. Sajna, rossz hírem van. Most mennem kell. (A választ már nem várom meg, tényleg sietek). De ha fontos lenne, klikk a nevemre, és elérsz! Szia
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #36434
Csak ajánlani tudom. Én is véletlen bukkantam rá egyik haverom videotékájában egy nagyon eldugott helyen. Még talán ő sem tudta, hogy megvan neki...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #36433
Adtál egy ötletet, hogy mit nézzek szombat este
)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #36432
Tom Hanks egy korai filmje. Arról szól, hogy rpg-znek Tolkien világát véve alapul. Tomi pedig nem tudja feldolgozni a bátyja elvesztését, magát okolja miatta. Ezért 'átcsúszik' egy másik világba.<br> És sajnos örökre ott is marad. Szomorú, de nagyon jó.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #36430
Láttad a misztikus játékot?<br> Az valami hasonló, csak az alapja inkább egy ember tragédiája, nem egy egyész fajé.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #36427
Ugye ti most arról a sztoriról beszéltek, amit Laegolas postázott pár embernek?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #36428
Ok, Dwin, elhiszem. De meg kell mondjam, én még egy ilyen álmodós filmet nem láttam. Talán a Jumanji, de annak sem ez volt az alppja.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #36425
De mi értelme, hogy kiírjuk?? Akkor már inkább ne is legyen! Egy ilyen (elég) nagy sikerű film után ki lenne rá kiváncsi, ha rögtön közöljük velük, hogy Megpróbáltuk utánozni Tolkient, döntsd el jobb-e vagy rosszabb!? Szerintem ha utánozzuk is, semmiképp ne írjuk ki, hogy Tolkien-regényén alapulva csináltuk!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #36426
Arwen: Azért írtam ezt, mert ez a beleélős, felébredős sztori már eléggé elcsépelt. Az elején még jó volt, de mára sajna nem elég eredeti. Szerintem a Tolkien sztorira való építkezés korántsem koppintás. Csupán továbbgondolása valaminek. És nem is rossz.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #36423
A Végtelen történetben célzás sincs álomról, stb. Barnabás csak továbbadja a történetet. Tényleg így gondolod? Nekem eszembe se jutott.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #36424
Szerintem Dínchamion története nem koppintás, az elején kiírjuk, hogy Tolkien világán alapul a történet és kész.<br> Egyébként van néhány ötletem, szívesen megírom kisregényben a történetet amit Dín... felvázolt.<br> Sőt, ha kell, a forgatókönyvet is megírhatom (megpróbálhatom)...<br> Van még egypár ötletem... a párpeszédekről és a főszereplő haláláról... <br> Ja és már azzal alapozhatunk, hpgy az elején Középfölde RPG-t játszanak...<br> Ezzel viszont elérjük, hogy vagy leperkáljuk a tenger sok pénzt a jogtulajnak (ami most, ha minden igaz, vagy T. fia, vagy a New Line) vagy sose adhatják le TV-ben a filmet... <br> Bár mondjuk...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #36422
Ez meg olyan Végtelen történet szagú lenne...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #36421
Sziasztok. Lenne egyötetem a történettel kapcsolatban:<br> Jó ötlet a Tolkienes stílus, csak arra kell vigyázni, hogy ne nagyon lehessen rajta érezni, mert akkor koppintás szaga lesz, és csak röhögnének rajta. Tehát mondjuk kezdődhetne úgy, hogy vki meséli egy barátjának, és mindketten belecsöppennek a történetbe. A történet végén felébrednek (kiderül, hogy csak álmodták az egészet). Kölcsönösen nyugtatják egymást, hogy csak álom volt, amikor a történet ismét elkezdődik. Hátborzongató, rejélyes zene... És itt a történet vége.<br> Vagy vmi hasonló, ez csak egy tipp.<br> Tehát különbözzön mondjuk korban (XX. sz.-i gyerekek csöppennek a mesébe), de az alapja ugyanúgy lehet fantasztikus. <br> ???
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #36420
))<br> Dodie, ha nem baj, én is elolvastam,a meséd!!Nagyon tetszik, írd tovább!!!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #36419
Én meg tök jó ork lennék! (Asszem elf telefonjában is így vagyok benne....)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #36418
Szeretjük egymást, de csak mérséklettel.
)<br> Egyébként tényleg marha jól énekel a húgom, tuti siker.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #36416
Fiona: az baszkics, édes kis szívem.
))<br> Egyébként vegyétek be énekesnek, marha jó hangja a van a kis izének!!
))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #36415
Fiona: A nővéred mikor néz fel ide, vagy a csatira?<br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #36414
Dae-elena: mi közöd van hozzá hogy én mit csinálok?Hülye nővérek!Baszics!<br> Lehetek színész vagy főcimdalkornyikáló?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #36413
Bocs, Alyr. Tegnap, mihelyt ledtam az üzenetet neked, kiszórt a gép, és nem tudtam visszalépni. Jó lenne, ha tudnám, hol lehet téged elérni. (e-mail, freemail...stb.)<br> Különben meg meg kéne kérni Dínchamiont, hogy dolgozza ki kicsit pontosabban az ötletet. Azt például nem teljesen értem, mit nevez emlékekben folyó harc - nak. Az egész sztorit viszont remeknek találom, és ha a film megvalósul, biztos értékes alkotás lesz. Na sziasztok, én most mentem! Majd holnap benézek. De az is lehet, hogy még ma délután.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #36408
Nem. MÉG nem. Most mondja, hogy ő Torgyi. (Ja, mert nem akarom átadni neki a gépet, azért én válaszolok)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #36406
Dehogyis. New York-ban,- azt mondja- mert azt akarják a WTC helyére!
)))
-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Kreatív szekció
-
Csináljunk filmet!
Oldalmegjelenítési idő: 0.580 másodperc