-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Kreatív szekció
-
Csináljunk filmet!
Csináljunk filmet!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36586
Írta: Anonymous
14. Ha nem ezért mennék nem lenne gond... Szóval végül is sok helyre elengednek meg ilyenek, csak ahogy ismerem a szüleimet hülyeségnek tartanák... Még arra sem lehet rávenni oket hogy elolvassék a GYU-t vagy megnézzék filmen...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36584
Kösz Fiona! Az a rossz, ha megmondom anyukámnak hogy miért megyek akkor nem enged el, ebben biztos vagyok!! De azért próbálkozok! Akkor el tudjátok küldeni nekem azt a nemtudommit???
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36583
Aragorn: Legalább az én kedvemért menjél el!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36582
Dinchamion:Küldeni nekem is forgkönyv.És tudosítást ha lehet kérni azt is.<br> Én nem tudok rajzolni csak drága jo nővérem, Dea-elena tud.Én kornyikálni tudok.Meg statiztázni<br> Na csá<br> Fiona
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36581
Alyr:Írtam neked.Kicsit furcsa levélke lett.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36580
Nekem kell a sztori, megy az email is. <br> A talira nem tudok menni, mert... csak...<br> De! Nem mondtam le róla , hogy résztvegyek a filmben, úgyhogy... <br> Nem vagyok egy nagy színész (szerintem), de szövegírónak (szerintem) nem lennék rossz... Vagy ilyesminek. Vagy ha kell a TV maci...
)<br> Egyébként 18 vagyok.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36579
Dínchamion elkuldte nekem a tortenet tovabbfejlesztett valtozatat.<br> Aki szeretne meglapni, legyen szives kuldjon nekem emailt.<br> Kossz,<br> <br> Laegolas
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36578
Ha gondoljátok én el tudom küldeni majd a vázlataimat, mert én éppen most úgy olvasom a könyvet, hogy rajzolok hozzá. Thát szívesen segítek, ha tudok.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36577
Én is komoly érdeklődő vagyok,úgy ám!!Ne merészeljenek kihagyni mockosz kisz gazemberek!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36576
Üdv!!<br> Dínchamion!OK majd meglátom miben tudok segíteni a nemes cél érdekében:))Majd írjatok,hogy mi van!<br> Namarie
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36575
Tinúviel: én sem vagyok pesti, meg itt még többen, úgyhogy ez nem kizáró ok!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36574
Majd' elfelejtettem: a hétvégén csinálok egy címlistát, amit majd a meetingen meg folyamatosan kiegészítünk, hogy egyszerűbben lehessen elküldeni az ilyen-olyan anyagokat... Ha ez meglesz, akkor tudom majd intézni a levelezéseket (esetleg ha Laegolas segít, nem fogom visszautasítani)!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36572
Laego: anyag ment. Mindkét címre elküldtem, biztos ami biztos alapon. Arra kérlek, küldd el mindenkinek, aki kérte, mert nincs lehetőségem minden címet végignyálazni...<br> <br> Meeting: az OKTV-vel kb. három körül végzek... A továbbiakat mindenképpen meg kellene beszélni...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36571
Dínchamion: Te küldtél nekem fájlt Westend user name-mel?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36570
Laegolas! Köszi. Tudod bármi furán hangozhat jól esett amit írtál... MAjd meglátom, hogy el tudok-e menni. Akkor van forgatókönyv,vázlat ilyesmi? El tudnátok küldeni?? Ki kell ábrándítsalak nem tudok jól rajzolni... De szívesen segítek!!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36569
Üdv Tündebarátok!<br> Most olvasok a filmforgatás ötletéről.Nekem is nagyon tetszik,és kíváncsi vagyok a fejleményekre!!Sajnos nem vagyok pesti,úgyhogy érdemileg nem hiszem hogy részt tudnék venni a forgatáson(abszolút és kizárólag csak statisztaként)de ha bármilyen segítség kellene szívesen segítek ha tudok.Nagyon érdekelne a forg.könyv,hol tudnám elolvasni?Van benne Tinúvielhez hasonló tündelány?
)Ja és persze írjátok meg milyen volt a forgatás,ha túl vagytok rajta:)))<br> Namarie:Lúthien Tinúviel
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36568
Sziasztok!<br> Szerintem nem lenne szerencsés összemosni a két találkozót, mert nem biztos, hogy a Tolkien Cafés találkozó résztvevőit érdekelné a filmmel kapcsolatos egyeztetés és vica versa. Jobb lenne a kettőt ezen a szinten is külön kezelni, akkor is ha van, akit mind a két téma (film és egyéb, esetleg megszabott téma mentén vezetett eszmecsere is) érdekelne. És ha már két találkozó szerveződik, akkor sem lenne szerencsés egy napra tenni, mert akkor a kettő kölcsönösen kizárja egymást, lehetetlenné téve, hogy valaki esetleg mind a kettőre elmenjen.<br> Fontoljátok meg ezeket mielőtt véglegesititek a dolgot.<br> ÉSzAH
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36567
Vic: Egyelőre ebben vagyunk: fél 5, Millenáris Park.<br> Dínch: fél 2-kor ér fel a vonatom.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36566
Eddig csak néha benézegettem ebbe a topicba, de most Eglarcarien elküldte Dinchamion írását. Nagyon-nagyon-nagyon tetszik. Már ennek a rövid vázlatnak is szuper hangulata van. Ha jó időpontban lezs a találkozó, én is elmennék. Bár nem tudom, miben vennétek hasznomat. Színészkedni nem nagyon tudok, de felnőtt statisztának talán jó leszek. Vagy lehetnék pszichológiai tanácsadó.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36565
Laego: én feltétlenül szeretnék ott lenni, úgyhogy számítsatok rám. <br> Csak a helyszínt tényleg megbeszélhetnénk, hogy mindenki úgy készüljön. Én pl. pesti vagyok, és úgy ismerem a várost, mint a tenyeremet (remélem), de van, aki vidékről jön. Tehát, javaslat?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36564
Aragorn, ha nincs kedved restz venni benne, nem muszaj, ezt mindenki maga donti el. Ha viszont lenne kedved beszallni a dologba csak meg nem tudod mivel, akkor javaslom, hogy gyere el, mert annyi minden szukseges egy jo filmhez, hogy nocsak. Ha graffitizni tudsz, biztos jol rajzolsz, etc. Diszlettervezesnel nagyon hasznos lehet.<br> <br> Laegolas
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36563
Foina! Semmi értelme hogy elmenjek! Oszintén: minek?? Úgysem vagyok jó semmire. Nincs tehetségem semmihez... Tudok *grafitizni* papírra. qrva ügyes vagyok.... Különbenis assem tudom mirol van itt szó, mert le vagyok maradva egy *picit*!!!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36562
Dínch, oké, köszi. Akkor nekem küldd el légyszi!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36561
Azóta beszéltem a Vozóval, ő is jön majd Fórumozni, ha ráér.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36560
O.K.<br> Nyulhopsz! Ha az anyukád jönni akar, én is elviszem az enyémet, majd jól ellesznek, főleg, ha kicsit konzervatív a te anyukád is...
<br> <br> Mentem sílécet próbálni, majd lehet, reggel visszajövök!<br> Namarie!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36559
Eia: ha úgyis online vagy, nézd meg az Elvirát...<br> <br> Eglarcarien: téged is felírlak a listámra. Egyébként nekem is van egy ilyen irányultságú ismerősöm, majd meglássuk, mennyit tud (pénteken megyünk videoklipet csinálni).<br> <br> Fiona, vagy Dea-elena: akkor meg tudnád/tudnátok csinálni nekem a ruharajzokat?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-