-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Kreatív szekció
-
Csináljunk filmet!
Csináljunk filmet!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36736
Írta: Anonymous
Én egyenlőre azzal is beérném, ha itt, Pécsett rendeznénk egy A Gyűrűk Ura közönségtalálkozót. Majd'megveszek azért, hogy eljuthassak egy találkozóra, de itt Pécsen EL VAGYOK NYOMVA!!!! Mindenesetre jó gondolat a tábor. Mehetnénk mondjuk a Mecsekbe:), és kinevezhetnénk Lóriennek...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36735
Dínchamion,<br> Jo otlet a taborozas, de en tutira nem fogok tudni menni.<br> Egesz majusban Tibetben vagyok, csak juniusban jovok vissza. Ja, es azt jelenti hogy az egesz eves szabim ramegy ugyhogy azutan sem fogok tudni taborozni, meg azelott se.<br> <br> Laegolas
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36733
Eglar koma, a meeting jó volt (mind a kettő), bár a filmesnek sok veleje nem volt (na, pont én dumálok, aki össz-vissz húsz percet volt ott)... Olvass vissza, megtalálod a rövid összefoglalómat. A következő talira időpontjavaslatokat kérek. Az már majdnem biztos, hogy tavaszi szünet...<br> <br> Esgal: pont az nincs itt...
De küldök egy live RPG (especially Vampire) szabálykönyvet, még a hősidőkből. Nem egy nagy was ist das az egész, inkább megszervezni meló...<br> <br> Ja, EVERYBODY! Mit szólnátok, ha május közepe felé (esetleg nyár elején) csinálnánk egy nagy közös táborozást (amúgy minden topicossal)? Hm?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36732
Elen síla lúmenn' omentielvo!<br> Na, milyen volt a meeting?<br> A film hogy áll?<br> Hát a következő tali mikor lesz???<br> Jó lenne tudni, mik az új fejlemények, mert 1 hét alatt jól le lehetett maradni...
))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36730
Jol van na<br> Nem én vagyok a hibás, nem tudom milyen néven keressem<br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36729
Dae: mert be kell jelentkezned
EZ sajnos ezzel jár
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36727
Ra: ez idáig rendben is volna csakhogy azt irja ki hogy nem vagyok oda csatlakozva.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36726
Fi: inkább nem, mert ÉSzAH még megharagszik
D Nézd meg a pénteki, 21:59-es bejegyzést!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36723
Én is találtam eyg srácot tündének.<br> 178 centi hossu szőke haj, sbt....<br> Ő lenne a másik legszexibb tünde:-)Nem akartam utánozni senkit csak megemlitettem.<br> Rayan ide is betennéd azt a képet?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36722
Sziasztok! Találtam egy srácot a neten, aki tisztára úgy néz ki, mint egy tünde! Hosszú szőke haj (!), finom vonások stb. Kicsit dobhatnánk a külsején, és ő lenne a legszexibb tünde a filmben!
Mit szóltok? Csak beszélni kéne vele, mert én még nem mertem
A képet megtaláljátok a Legolas-topicban. Még mindig furdal a lelkiismeret, hogy nem kértem ehhez a beleegyezését...De ha lesz hozzá bátorságom, megbeszélem vele
Míriel, örülhetünk: akkor már lesz egy férfi főszereplő
))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36721
Tökéletesen egyetértek veled Míriel.
Hiszen a Gyu-ban ugysincs sok nő. Összfiksz 3.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36720
Mint már mondtam engem is érdekel, légyszí küldjetek emailt!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36719
Dín és kedves többiek, csak egy ötlet:<br> Mi lenne, ha a női főszerepek számát billentenénk egy kicsit?<br> Mert mintha kevés férfiember ugrálna itt lelkesen szerepekre vágyva.<br> puszi:Míriel
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36718
No, lesz valami az egészből?Ha ige, lécci uzenjetek rám!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36717
egyszer majdnem beiratkoztam egy szinjátszokörbe:-)))),de amugy tényleg birnék egy ilyen szerepjátékot, léci küldjetek valamit a storirol<br> Amugy az egész tavaszi szünet jo, és BP környékén bárhol, ha tudtok valami konkrétat irjatok<br> köszike<br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36716
Figyu! Ha van valami értelmes lécci küldjetek egy emilt!! KÖSZI!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36715
Szasztok engem is érdekel a dolog. Miről van szó?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36714
Helló, szívesen beszállnék, az előadásba!!!Na , tavaszi szünetben ki ér rá mikor??<br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36713
Valami értelmeset tuttok írni? A mikor lesz a tali? nekem ez jó nekem nem jó-n kívül????<br> Mi van az ötletekkel, hol a lelkesedés meg minden más ami régebben volt????????????????!!!!!!!!!!!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36712
lehet hogy tok segíteni majd néha mivel filmezést tanulok
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36711
Dínch,még valami:tudnál vmi infot küldeni az ilyen élő szerepjátékokról?Mert már volna pár ötletem a forgatókönyvhöz,de nem akarok hülyeségeket írni!<br> De ez ráér
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36710
Dínch:tőled még nem érkezett semmi,viszont Laegolastól és deagoltól már kaptam 1-1 mailt,abban benne van a cucc...és nekem nagyon tetszik!Komolyan!Csak gratulálni tudok...<br> Ja és bocs a sürgetésért!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36709
Nem tűntem el, csak nem jutottam nethez... <br> <br> Esgal: elküldtem a cuccot, nem? Ha nem, küldj egy film tárgyú blankot a mailemre, és küldöm!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36707
Laegolas,Dínchamion!Dínch-nek már küldtem e-mailt,hogy jól jönne vmi anyag,vázlat a történetről,stb.Én nem akarok senkit sürgetni,de már mindenki tudja rajtam kívül,mi lesz a sztori(körülbelül),plíz postázzatok már egypár kósza sort!Millió köszönet,örökhála,stb...
-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Kreatív szekció
-
Csináljunk filmet!
Oldalmegjelenítési idő: 0.859 másodperc