Csináljunk filmet!

Több
22 éve 7 hónapja #51008 Írta: Eglarcarien
Eglarcarien válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Segítsen valaki!!! Adjatok tippeket, hogyan győzhetném meg túlontúl konzervatív őseimet arról, hogy a FÓRUMos talik nem veszélyesek, mert én már kifogytam az ötletekből! :cry:

Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 7 hónapja #50952 Írta: Míriel
Míriel válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Kedves Eiám! Nem, nem tévesztettelek össze Nyúlhopsszal, Laegolas mellett ültél, s ha jól emlékszem, szemüveges vagy. :D

Újabb rettenetesen jó ötlet: Balassi énekelhető (ezt ma bizonyította be a tanárunk), és mivel közeláll a históriás énekekhez, de rövidebb, jobban beleillene a filmbe.
:P

Alyr, a mailcímemet megtalálod, kérlek, írj, mert nem tudok Rólad semmit.
Megköszönném, ha segítenél. 8)
Míriel, a reménybeli nekromanta

Úgy érzem, tele van a szám földdel.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 7 hónapja #50871 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Üdv!
Én örülök minden új nekromantának (amennyiben nem az én szellemem akarja megidézni) sőt, csak azért kiáltottam fel, hogy engem is vegyen figyelembe, mint potenciális tanítót. ( :wink: )

Az Élet múlandó,
Az Ember halandó
A Halál örök...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
22 éve 7 hónapja #50839 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Alyr:Attól még, hogy te nekromanta vagy, attól még más is lehet, másrészt Míriel nem félelf..

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
22 éve 7 hónapja #50601 Írta: Alyr Arkhon
Az elmúlás szóból kihagytam egy l betűt...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
22 éve 7 hónapja #50599 Írta: Alyr Arkhon
Sajna kissé le vagyok maradva filmügyben, de pótolom! Az érettségi után szerintem bármiről lehet szó...
Csak 1 ötlet: Ha még mindíg szomorú befejezést akarunk a filmnek, nem árt, ha a végét ősszel vesszük fel. (vagy nyár végén, fő, hogy érződjön mindenen az emúlás)

Minden idők legnagyobb félelf nekromantája
(azaz én)

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
22 éve 7 hónapja #50595 Írta: Alyr Arkhon
Üdv mindenkinek!
Rég jártam már itt...
Ki beszél itt nekromanciáról az

ÉN

Jelenlétem nélkül?

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
22 éve 7 hónapja #50150 Írta: E. Eia Ayna
(Ezt jól elszúrtam... :) )) Míriel: A végén egy ilyen akart lenni: :) = )

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
22 éve 7 hónapja #50148 Írta: E. Eia Ayna
Míriel: Szívesen éneklek, de nem tévesztettél véletlenül össze, egy fekete hajú, tizenévesforma, melletted ült Nyulhopsszal? :)
A nekromantaságon majd segítek.. :) =

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #36816 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Eia: mi lenne, ha fili lennél, egyszerűen csak énekelnél, mert furulyázva egy kicsit nehéz lenne, főleg, ha fuvolával próbálkoznál, széthúzott szájjal: tűűűűűűűű!<br> (Míriel fuvolázott 2 évig, 4 évig furulyázott).<br> pusssssz: Míriel, a reménybeli nekromanta

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #36815 Írta: Anonymous
Üdv!<br> Benne lennék találkozóban. Asszem a vizsgaidőszakomnak vége van július elején. Szept első hete szünet, utána is lógok egy dbig. A nyárról nincs sok infom, de lelkes leszek.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #36814 Írta: Anonymous
Míriel: háát, furulyáztam 2, és fuvoláztam 4 évig..

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #36813 Írta: Anonymous
Plusz: kiséreTTSégit akartam írni...<br> <br> Valamint: akinek kell a topic anyaga Word formátumban, időrendi sorendben, és lusta megcsinálni/végigolvasni, az írjon egy mailt, minden tizedik után csoportosan küldöm (a last upgrade asszem múlt szombati)...<br> <br> Ja, megígértem néhány embernek, és nem szeretnék félreértést: AKI SZEREPEL A FILMBEN AZ NAGY VALÓSZÍNŰSÉGGEL NEM TÜNDÉT/ORKOT/TROLLT/HOBBITOT/ET CETERAT FOG JÁTSZANI, HANEM HÚS-VÉR, KORUNKBELI EMBERT!!!!!!!!<br> <br> Csak mert mindenki pl. tünde akar lenni. Könyörgöm, hol lesz nekünk pénzünk ilyen szintű sminkesekre/kosztümre/vizuális trükkökre???

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #36812 Írta: Anonymous
Elmondom még egyszer, kicsit összefoglalva az utóbbi idők legfontosabb momentumait (értsd: KÖZÉRDEKŰ):<br> <br> Akinek az eddig elkészült anyagok kellenek, az Laegohoz fusson (guthat hozzám is, de egyrészt gyorsabban futok és majd jól elszaladok, másfelől elég rapszodkusan tudok csak netre járni, szal se posta, se fórum... :-( )<br> <br> Akinek technikai kérdése/halaszthatatlan ötletfeltevése/egyszerű szómenése van, az engem hívhat/smselhet (az smsre nem 100%, hogy tudok válaszolni, de próba cseresznye)...<br> <br> Tehát:<br> <br> Laegolas mailcíme: laegolasg@freemail.hu <br> <br> Az én elérhetőségeim: dinchamion@nexus.hu <br> 20/377-61-32<br> <br> Stimmt das?<br> <br> Ja, OFF: ma olyan de olyan nagyon elk*rtam a matek kiséretsségimet, hogy csak na! :-( ((((((((((((( BRÜHÜHÜ!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #36811 Írta: Anonymous
Emberek,<br> <br> Akik ujonnan csatlakoztak a topichoz es szeretnenek kapni a forgatokonyv kezdemenybol, azok legyenek szivesek emailt irni nekem. Nagyon ritkan van mostanaban idom ide jonni es nem tudom vegignezni a hozzaszolasokat, az emilt viszont megnezem mindig.<br> <br> Tali szervezessel kapcsolatban NE engem kerdezzetek, mert mint azt mar korabban is mondtam, en az elkovetkezendo egy honapban nem erek ra szervezni semmit, majusban meg el leszek utazva, ugyhogy csak junius 2. hetetol leszek beszamithato.<br> <br> Laegolas

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #36810 Írta: Anonymous
Fiona, Eia: Szintivel, orgonával, cembaloval egész jól boldogulok... ( 6 évig zongoráztam)

Több
22 éve 7 hónapja #57 Írta: svindler
svindler válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
A régi téma folytatása

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #36809 Írta: Anonymous
manó: menj lejjebb egy kicsit vagy elmondom kicsit vázlatosan.<br> Dinchamionnak a regényét akarjuk feldolgozni és itt várjuk a kedves érdeklődőket.Ennyi elég?<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #36808 Írta: Anonymous
Én is szóltam már hogy érdekel,de úgylátszik hiába.Most akkor én írjak?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #36807 Írta: Anonymous
Eia: egyezzünk meg: te énekled a bársdot, én a főcímdalt, ok?<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #36806 Írta: Anonymous
Eia, tényleg: tudsz vmi hangszeren játszani? Gitár? Lant, hárfa?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #36805 Írta: Anonymous
Kedveskéim!<br> Eia:-) Nem épp női bárdra gondoltam, de elképzelhető vagy vmi hangszerrel a kezedben:-) De énekelned mindenképpen kell.<br> Más: Dínnek elküldtem vmit, kérjétek el tőle, Csokonai egyik verse (Lilla: Új esztendei gondolatok), aminek az eleje az Időről szól, nagyon szép és találó, ha gondoljátok, beletehetnénk.<br> puszi: Míriel<br> Ja, ha gondoljátok, lehetnek benne magyar költők versei is, mert szerintem nagyon lírai lenne akkor az egész. Mit gondoltok?<br> Eg, nem volt tali

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #36804 Írta: Anonymous
Aiya! Volt a tavaszi szünetben meeting?<br> Eia: Én kártyáztam. (M.A.G.U.S.)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #36803 Írta: Anonymous
Míriel(márc 27): Drága vagy.. :) )) (Énekelni??:))) A bárd tetszik, weil régebben(amikor még játszottam) bárd voltam... :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #36802 Írta: Anonymous
Nem tudom, nincs meg egészben... jelöld ki és másold kia Wordbe! Bocsii!:(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #36800 Írta: Anonymous
Mit jelent az, hogy részben tolkienen alapulva??????Van már forgatókönyv????Ha igen küldje már el valaki emailben!Thanks

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #36801 Írta: Anonymous
Dae, elküldenéd nekem a könyvedet, mert kifolyik a szemem a kék írástól!<br> Köszi!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #36799 Írta: Anonymous
MI EZ A FILMES DOLOG??<br> ENGEM ÉRDEKELNE!!!!<br> BEFÉREK MÉG??<br> mondja el valaki részletesen!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #36798 Írta: Anonymous
Köszönjük, Aragorn, puszi érte:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #36797 Írta: Anonymous
Köszönjük Aragorn!:)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.582 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére