Csináljunk filmet!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36766 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Figyu! Tényleg lécci ne felejtesetek el! Én is élek meg minden!! Szal lécci ha van v.mi akkor írjatok emilt!!<br> Köszke!!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36765 Írta: Anonymous
Na halihó!<br> <br> A kikérőről: mivel magánszemély vagyok, én sem adhatok ilyetén papírt (ill. adhatok, de hát sok értelme és hitele nem lenne)... Azért írtam anno, hogy még ilyesmit is meg lehet csinálni, hátha meggyőzné a szülőket a komolyságunkról...<br> <br> Márc. 30.? Öszintén: a válaszom egy határozott talán... Még abszolút nem tudom, mindazonáltal gőzöm sincs, hol van, szal próbáljunk meg összekonspirálni valamit, legfeljebb nem jön össze...<br> <br> Ez a topicgazdás dolog jól esett... Sajna most próbaérettségi- + mindenféle dolgozathegyek dívnak errefelé, szal nem sűrűn tudok netre járni, de a mailemet igyekszem nézni. Szóval vagy az, vagy a telefon...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36764 Írta: Anonymous
lemaradtam..<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36763 Írta: Anonymous
Kedves Filmesek! <br> Márc. 30-án délben (azaz 12-kor) a Margitszigeten egy ismerkedős találkozót szeretnék összehozni. A találkozás pontos helye: Margit-hídnál lévő bejárat, a sziget belsejébe menő busz megállója. (Aki nem ismeri a helyet, szóljon, s keresünk megoldást.) <br> Ez egy szombati nap, hogy esetleg a dolgozó emberkéknek és szülőknek ne legyen probléma. <br> Kicsik: ha a szülők makacskodnak, és még elkísérni sem hajlandóak, kérjétek meg a nagyszüleiteket, nagynéniket, nagybácsikat, keresztanyákat, -apákat, barátnőket, barátokat, testvéreket stb., hogy jöjjenek el veletek (legalább addig maradjanak, amíg meg nem bizonyosodnak, hogy biztiben vagytok).

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36762 Írta: Anonymous
Eglarcarien: hát éppen nem. Vagy lehet hogy kaptam.Az Entullesset vagy mit megkaptam de mást nem.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36761 Írta: Anonymous
Eglar...<br> Meg nincsen konkret idopont, es az a nagy helyzet, hogy a kovetkezo tali szervezeseben nem tudok reszt venni, mivel egy honap mulva egy 30 fos csoportot kell utnak inditanom, akiket aztan en is kovetek 2 hetre ra. Ugyhogy nagyon sok a szerveznivalom.<br> Ha most valaki at tudna venni az nagyon jo lenne. De meg mindig Dínchamion a topicgazda ha jol tudom, vele kene kooperalni.<br> Hozzatok ossze egy idopontot es arra elmegyek (nekem speci szombati nap a legjobb).<br> <br> Laegolas

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36760 Írta: Anonymous
Fiona: Kaptál a bővebb screenplay-ből?<br> Laego: Hányadikára várható a meeting? (Három napot -kedd, szerda, csütörtök- Pesten vagyok a nővéreméknél, akkor talán van még esély. Bár egy 'Térj észhez, és felejtsd el őket!' felszólítás után reménykedni kicsit túl optimista nem? Én sose adom fel. Most van kb. 3 ember, akikre hallgat az anyukám, és ők egyetértenek a terveimmel, győzködik...Ha most nem jön össze, kénytelen leszek a kivárásra játszani. :( (( Az a kikérés talán segíthetne valamit.)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36759 Írta: Anonymous
Hello mindenki!<br> Mi a további haladás a filmel?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36758 Írta: Anonymous
Gondoltam hogy erre gondoltal :) Mert en is. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36757 Írta: Anonymous
Laego: Asszem valamit félrolvastam, fejléces papír máshol volt, nem itt. ( jó szokás szerint összekeveredtem egy kicsit :) )<br> Szóval Dín az írta kb. 2 hete, hogy ír kikérőt az ősöknek, ha nem engednek.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36756 Írta: Anonymous
Sziasztok népek!<br> Kb.egy hete nem voltam itt,sőt beláthatatlan ideig nem sűrűn fogok nethez jutni...szóval,ha valaki engem keres,ímélezzen inkább...<br> Tábor:nekem tetszene az ötlet,de nem úgy tűnik,hogy túl sokan tudnának jönni (én sem),szerintem még hanyagolhatnánk.<br> Meeting:nnekem az egész tavaszi szünet jó(nyilván akkor érnek rá a legtöbben),a csütörtököt kivéve.Nem akarom persze,hogy hozzám igazodjék a társulat,de jó lenne,ha nem akkor...<br> Szereplők:Pasik,dobjátok már be magatokat!Itt lentebb olvasom,hogy nem tolongtok a szerepekre!Fiúk hiányában pedig nemigen fog összejönni<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36755 Írta: Anonymous
Ehunvagytok!<br> <br> Szevasz mindenkinek. Nagyon tetszik ez az egesz project, szivesen segitek mint operator, meg utonmunkas stb :) Eglarcarien (itt mindenkinek ilyen jo bonyolult neve van) mar egy csomot beszelt nekem rolatok, es most elszantam magam. (Ja azt uzeni Laegolasnak , hogy ezekkel a fejleces papirokkal valamit felreertett) Egyebkent en is most erettsegizek, es a filmmuveszetire felvetelizek elsokent. Na csa mindenkinek erdeklodve varom a folytatast.<br> <br> vozo

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36754 Írta: Anonymous
Eglar,<br> <br> En fejleces papirt tutira nem tudok kiadni, mivel en csak egy maganszemely vagyok. Es nem hiszem hogy ilyen alapon Din is tudna adni, bar ebben majd nyilatkozik o.<br> Ha anyukad ennyire problemas, asszem sjanos nem tudok mit csinalni. Vegulis mint a szulod, joga van hozza hogy ne engedjen el amig nagykoru nem leszel.<br> Ha gondolja irjon nekem emilt, megirom neki hogy mizujs, de a telefonomat nem szivesen adom meg mert azt sugja a megerzesem (korabbi szavaidra alapozva), hogy csak egy jo kiados arrogans kioktatasban lenne reszem, nekem meg arra qrtara semmi szuksegem nincs, igy is korul vagyok veve agyon ertelmes egyedekkel.<br> <br> Laegolas

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36753 Írta: Anonymous
JA, MAJD' ELFELEJTETTEM! A Vozó címe vozo@bolyai.bdtf.hu , légyszi, vegyétek fel a Listára.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36752 Írta: Anonymous
Éowyn: A szülők azt képzelik, hogy ez a találkozó orgia lesz. Az anyám legalábbis azt hiszi, hiába próbálom meggyőzni, pedig már Dín beszámolóját is elküldtem neki az előző meetingről...<br> Dín/Laego: Áll még, amit a fejléces levélről írtatok??? Mert az talán jobb belátásra téríthetné...<br> Ja, meg jó lenne, ha péntekig eldőlne a meeting, mert aznap 13:00 körül tudom utoljára megnézni a leveleimet szünet előtt.( Hátha meggyőzi az a bizonyos fejléces levél)<br> A FÓRUMot már egy hónapja hiába ajánlgatom neki.Arról meg, hogy jöjjön velem, azt mondta: 'Te normális vagy?! Nekem nincs időm ilyen baromságokra!'<br> Én meg már teljesen kivagyok. Egyetlen reményem a nagymamámban + Dín fejléces levelében van...<br> Dínnek még annyit: Vozó teljesen el van ragadtatva az eddigi screenplay-ektől, jó esély van rá, hogy megdumáljam... :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36751 Írta: Anonymous
Laegolas: Tibetbe mész? Ez komoly? (Szívem csücske az az ország.)<br> Dín: A táborozásról szerintem még korai beszélni (és miért pont a vizsgaidőszak kellős közepét szúrtad ki?). Én a Kószák Szövetségénél javasoltam egy napközbeni (pl. délben - ez esetleg a vidékieknek is megfelelne), margitszigeti találkozót. Talán már a tavaszi szünetben. Főleg az ismerkedés lenne a cél. Különösen a kicsik népével és azok szüleivel. Itt meg lehetne beszélni szinte mindent, ami a fórumokon felvetődött (a filmről, a Szövetségről, szerepjátékról stb.)<br> Milyen az ötlet?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36750 Írta: Anonymous
látom, már elég előre haladott állapotban van a dolog, vagy nem? mi történt febr óta, én nemrég találtam rá erre az oldalra...egyébként naggyon jó ötlet!!! :) )<br> (szerintem, ha még nem túl későn szólok, lehetne képzőművészeteseknek is szólni, én ismerek egy párat!)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36749 Írta: Anonymous
Ha azt nezed, meg lehet erteni a szulok aggodalmat is (bar engem sose oriztek ilyen paranoiasan).<br> Az internetrol is csak a rossz hireket halljak egyfolytaban (itt ez csapott be egy tomeg embert, ott az...), probalni nem probaltak meg az online community-ket, nem ismerik (vagy tul jol ismerik), es igy tartanak tole.<br> A legjobb az lenne, ha eljonnenek, megneznek mi ez es utana dontenenek belatasuk szerint. Ezzel nincs is semmi baj, ez lenne a normalis.<br> En is biztos elmennek a gyerekemmel megnezni mi ez (hatha meg engem is erdekelne a dolog).<br> <br> Laegolas

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36748 Írta: Anonymous
De most komolyan, mit képzelnek a szülők?<br> Ugyan mi rossz lehet egy közönségtalálkozóban??? Talán drog, vagy tömegszex?<br> Amondó vagyok, ha egyszer lányom lesz, inkább járjon közönségtalálkozokra, mintsem festékspray-vel fújkálja a falakat vagy piromániás legyen... :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36747 Írta: Anonymous
Dehogy is gond! Jojjon csak!<br> <br> Laego

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36746 Írta: Anonymous
Kyra: Nem!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36745 Írta: Anonymous
anyukám velem eljönne!!de tényleg nem gond??

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36744 Írta: Anonymous
Eglarcarien,<br> <br> Mondd meg edesanyadnak, ha nem ismer minket, ismerjen meg. Jojjon el o is a kovetkezo talalkozora (egyszerubb mintha mi mennenk oda egyesevel bemutatkozni), mint ahogy azt Nyulhopsz edesanyja is tette, es Eia edesapja is.<br> Es egesz jo kritikat kaptunk az anyukatol, meg otleteket is adott az egesz dologhoz.<br> <br> Bar az en szuleim se jottek volna el anno, tudom, igy megy ez. Inkabb meg szorosabbra huzzak a gyeplot olyan felelmek miatt amik csak a fejukben leteznek, de hogy megvizsgaljak hogy valos-e a veszely vagy csak velt, az mar tul faradsagos. Mindenki igy mukodik. Tisztelet a kivetelnek.<br> <br> Szoval ha nem jon el es nem nez meg minket jol maganak :) )) akkor az eletben nem fog megismerni es elengedni teged :) <br> <br> Laegolas

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36743 Írta: Anonymous
Laego: Igazad van. Kiderült,igazából engem azért nem akarnak elengedni, mert anya nem bízik meg a társaságban. Azt mondja, nem ismer titeket... Megpróbálom rávenni, FÓRUMozzon 1 kicsit, akkor talán meggyőzhető...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36742 Írta: Anonymous
Dín: klassz ötlet a tábor. De: szerintem még a filmmel sem vagyunk sehol, meg a kettőt egyszerre intézni borzasztóan fárasztó.<br> Csók. Rayan

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36741 Írta: Anonymous
Aragorn:O nem baj.Majd elmész legközelebb és megmondhtatod mi volt. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36740 Írta: Anonymous
JA Fiona!! Kicsit késve...: Nem tudtam elemenni, mert beteg voltam:((

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36739 Írta: Anonymous
Én beleegyeznék, de a mutterom a múltkor sem akart elengedni.. :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36738 Írta: Anonymous
Én nem anyám általi elnyomatásról beszélek. Merne csak beleszólni a 25 éves lánya életébe! Nekem sajna kötelességeim vannak, amik legalábbis annyira nyomasztóak, mint Frodónak volt a Gyűrű...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36737 Írta: Anonymous
Hat nemtom mennyire va esely osszehozni a tabort, de latod Dín hogy mennyire gaz ezt osszehozni.<br> Szerintem most sincs sokkal tobb esely hogy az erdeklodoket elengedik otthonrol, leven hogy kiskoruak. Es ez nagyon megneheziti az egeszet.<br> De legalabb nyulhopsz edesanyja eljott megnezni mijez az egesz. Es tok jo fej volt, jo otletet adott. :) <br> <br> Laegolas

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.654 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére