-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Kreatív szekció
-
Csináljunk filmet!
Csináljunk filmet!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36766
Írta: Anonymous
Figyu! Tényleg lécci ne felejtesetek el! Én is élek meg minden!! Szal lécci ha van v.mi akkor írjatok emilt!!<br> Köszke!!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36765
Na halihó!<br> <br> A kikérőről: mivel magánszemély vagyok, én sem adhatok ilyetén papírt (ill. adhatok, de hát sok értelme és hitele nem lenne)... Azért írtam anno, hogy még ilyesmit is meg lehet csinálni, hátha meggyőzné a szülőket a komolyságunkról...<br> <br> Márc. 30.? Öszintén: a válaszom egy határozott talán... Még abszolút nem tudom, mindazonáltal gőzöm sincs, hol van, szal próbáljunk meg összekonspirálni valamit, legfeljebb nem jön össze...<br> <br> Ez a topicgazdás dolog jól esett... Sajna most próbaérettségi- + mindenféle dolgozathegyek dívnak errefelé, szal nem sűrűn tudok netre járni, de a mailemet igyekszem nézni. Szóval vagy az, vagy a telefon...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36763
Kedves Filmesek! <br> Márc. 30-án délben (azaz 12-kor) a Margitszigeten egy ismerkedős találkozót szeretnék összehozni. A találkozás pontos helye: Margit-hídnál lévő bejárat, a sziget belsejébe menő busz megállója. (Aki nem ismeri a helyet, szóljon, s keresünk megoldást.) <br> Ez egy szombati nap, hogy esetleg a dolgozó emberkéknek és szülőknek ne legyen probléma. <br> Kicsik: ha a szülők makacskodnak, és még elkísérni sem hajlandóak, kérjétek meg a nagyszüleiteket, nagynéniket, nagybácsikat, keresztanyákat, -apákat, barátnőket, barátokat, testvéreket stb., hogy jöjjenek el veletek (legalább addig maradjanak, amíg meg nem bizonyosodnak, hogy biztiben vagytok).
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36762
Eglarcarien: hát éppen nem. Vagy lehet hogy kaptam.Az Entullesset vagy mit megkaptam de mást nem.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36761
Eglar...<br> Meg nincsen konkret idopont, es az a nagy helyzet, hogy a kovetkezo tali szervezeseben nem tudok reszt venni, mivel egy honap mulva egy 30 fos csoportot kell utnak inditanom, akiket aztan en is kovetek 2 hetre ra. Ugyhogy nagyon sok a szerveznivalom.<br> Ha most valaki at tudna venni az nagyon jo lenne. De meg mindig Dínchamion a topicgazda ha jol tudom, vele kene kooperalni.<br> Hozzatok ossze egy idopontot es arra elmegyek (nekem speci szombati nap a legjobb).<br> <br> Laegolas
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36760
Fiona: Kaptál a bővebb screenplay-ből?<br> Laego: Hányadikára várható a meeting? (Három napot -kedd, szerda, csütörtök- Pesten vagyok a nővéreméknél, akkor talán van még esély. Bár egy 'Térj észhez, és felejtsd el őket!' felszólítás után reménykedni kicsit túl optimista nem? Én sose adom fel. Most van kb. 3 ember, akikre hallgat az anyukám, és ők egyetértenek a terveimmel, győzködik...Ha most nem jön össze, kénytelen leszek a kivárásra játszani.
(( Az a kikérés talán segíthetne valamit.)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36759
Hello mindenki!<br> Mi a további haladás a filmel?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36757
Laego: Asszem valamit félrolvastam, fejléces papír máshol volt, nem itt. ( jó szokás szerint összekeveredtem egy kicsit
)<br> Szóval Dín az írta kb. 2 hete, hogy ír kikérőt az ősöknek, ha nem engednek.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36756
Sziasztok népek!<br> Kb.egy hete nem voltam itt,sőt beláthatatlan ideig nem sűrűn fogok nethez jutni...szóval,ha valaki engem keres,ímélezzen inkább...<br> Tábor:nekem tetszene az ötlet,de nem úgy tűnik,hogy túl sokan tudnának jönni (én sem),szerintem még hanyagolhatnánk.<br> Meeting:nnekem az egész tavaszi szünet jó(nyilván akkor érnek rá a legtöbben),a csütörtököt kivéve.Nem akarom persze,hogy hozzám igazodjék a társulat,de jó lenne,ha nem akkor...<br> Szereplők:Pasik,dobjátok már be magatokat!Itt lentebb olvasom,hogy nem tolongtok a szerepekre!Fiúk hiányában pedig nemigen fog összejönni<br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36755
Ehunvagytok!<br> <br> Szevasz mindenkinek. Nagyon tetszik ez az egesz project, szivesen segitek mint operator, meg utonmunkas stb
Eglarcarien (itt mindenkinek ilyen jo bonyolult neve van) mar egy csomot beszelt nekem rolatok, es most elszantam magam. (Ja azt uzeni Laegolasnak , hogy ezekkel a fejleces papirokkal valamit felreertett) Egyebkent en is most erettsegizek, es a filmmuveszetire felvetelizek elsokent. Na csa mindenkinek erdeklodve varom a folytatast.<br> <br> vozo
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36754
Eglar,<br> <br> En fejleces papirt tutira nem tudok kiadni, mivel en csak egy maganszemely vagyok. Es nem hiszem hogy ilyen alapon Din is tudna adni, bar ebben majd nyilatkozik o.<br> Ha anyukad ennyire problemas, asszem sjanos nem tudok mit csinalni. Vegulis mint a szulod, joga van hozza hogy ne engedjen el amig nagykoru nem leszel.<br> Ha gondolja irjon nekem emilt, megirom neki hogy mizujs, de a telefonomat nem szivesen adom meg mert azt sugja a megerzesem (korabbi szavaidra alapozva), hogy csak egy jo kiados arrogans kioktatasban lenne reszem, nekem meg arra qrtara semmi szuksegem nincs, igy is korul vagyok veve agyon ertelmes egyedekkel.<br> <br> Laegolas
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36752
Éowyn: A szülők azt képzelik, hogy ez a találkozó orgia lesz. Az anyám legalábbis azt hiszi, hiába próbálom meggyőzni, pedig már Dín beszámolóját is elküldtem neki az előző meetingről...<br> Dín/Laego: Áll még, amit a fejléces levélről írtatok??? Mert az talán jobb belátásra téríthetné...<br> Ja, meg jó lenne, ha péntekig eldőlne a meeting, mert aznap 13:00 körül tudom utoljára megnézni a leveleimet szünet előtt.( Hátha meggyőzi az a bizonyos fejléces levél)<br> A FÓRUMot már egy hónapja hiába ajánlgatom neki.Arról meg, hogy jöjjön velem, azt mondta: 'Te normális vagy?! Nekem nincs időm ilyen baromságokra!'<br> Én meg már teljesen kivagyok. Egyetlen reményem a nagymamámban + Dín fejléces levelében van...<br> Dínnek még annyit: Vozó teljesen el van ragadtatva az eddigi screenplay-ektől, jó esély van rá, hogy megdumáljam...
))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36751
Laegolas: Tibetbe mész? Ez komoly? (Szívem csücske az az ország.)<br> Dín: A táborozásról szerintem még korai beszélni (és miért pont a vizsgaidőszak kellős közepét szúrtad ki?). Én a Kószák Szövetségénél javasoltam egy napközbeni (pl. délben - ez esetleg a vidékieknek is megfelelne), margitszigeti találkozót. Talán már a tavaszi szünetben. Főleg az ismerkedés lenne a cél. Különösen a kicsik népével és azok szüleivel. Itt meg lehetne beszélni szinte mindent, ami a fórumokon felvetődött (a filmről, a Szövetségről, szerepjátékról stb.)<br> Milyen az ötlet?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36750
látom, már elég előre haladott állapotban van a dolog, vagy nem? mi történt febr óta, én nemrég találtam rá erre az oldalra...egyébként naggyon jó ötlet!!!
)<br> (szerintem, ha még nem túl későn szólok, lehetne képzőművészeteseknek is szólni, én ismerek egy párat!)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36749
Ha azt nezed, meg lehet erteni a szulok aggodalmat is (bar engem sose oriztek ilyen paranoiasan).<br> Az internetrol is csak a rossz hireket halljak egyfolytaban (itt ez csapott be egy tomeg embert, ott az...), probalni nem probaltak meg az online community-ket, nem ismerik (vagy tul jol ismerik), es igy tartanak tole.<br> A legjobb az lenne, ha eljonnenek, megneznek mi ez es utana dontenenek belatasuk szerint. Ezzel nincs is semmi baj, ez lenne a normalis.<br> En is biztos elmennek a gyerekemmel megnezni mi ez (hatha meg engem is erdekelne a dolog).<br> <br> Laegolas
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36748
De most komolyan, mit képzelnek a szülők?<br> Ugyan mi rossz lehet egy közönségtalálkozóban??? Talán drog, vagy tömegszex?<br> Amondó vagyok, ha egyszer lányom lesz, inkább járjon közönségtalálkozokra, mintsem festékspray-vel fújkálja a falakat vagy piromániás legyen...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36747
Dehogy is gond! Jojjon csak!<br> <br> Laego
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36745
anyukám velem eljönne!!de tényleg nem gond??
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36744
Eglarcarien,<br> <br> Mondd meg edesanyadnak, ha nem ismer minket, ismerjen meg. Jojjon el o is a kovetkezo talalkozora (egyszerubb mintha mi mennenk oda egyesevel bemutatkozni), mint ahogy azt Nyulhopsz edesanyja is tette, es Eia edesapja is.<br> Es egesz jo kritikat kaptunk az anyukatol, meg otleteket is adott az egesz dologhoz.<br> <br> Bar az en szuleim se jottek volna el anno, tudom, igy megy ez. Inkabb meg szorosabbra huzzak a gyeplot olyan felelmek miatt amik csak a fejukben leteznek, de hogy megvizsgaljak hogy valos-e a veszely vagy csak velt, az mar tul faradsagos. Mindenki igy mukodik. Tisztelet a kivetelnek.<br> <br> Szoval ha nem jon el es nem nez meg minket jol maganak
)) akkor az eletben nem fog megismerni es elengedni teged
<br> <br> Laegolas
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36743
Laego: Igazad van. Kiderült,igazából engem azért nem akarnak elengedni, mert anya nem bízik meg a társaságban. Azt mondja, nem ismer titeket... Megpróbálom rávenni, FÓRUMozzon 1 kicsit, akkor talán meggyőzhető...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36742
Dín: klassz ötlet a tábor. De: szerintem még a filmmel sem vagyunk sehol, meg a kettőt egyszerre intézni borzasztóan fárasztó.<br> Csók. Rayan
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36741
Aragorn:O nem baj.Majd elmész legközelebb és megmondhtatod mi volt.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36740
JA Fiona!! Kicsit késve...: Nem tudtam elemenni, mert beteg voltam:((
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36739
Én beleegyeznék, de a mutterom a múltkor sem akart elengedni..
)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36738
Én nem anyám általi elnyomatásról beszélek. Merne csak beleszólni a 25 éves lánya életébe! Nekem sajna kötelességeim vannak, amik legalábbis annyira nyomasztóak, mint Frodónak volt a Gyűrű...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36737
Hat nemtom mennyire va esely osszehozni a tabort, de latod Dín hogy mennyire gaz ezt osszehozni.<br> Szerintem most sincs sokkal tobb esely hogy az erdeklodoket elengedik otthonrol, leven hogy kiskoruak. Es ez nagyon megneheziti az egeszet.<br> De legalabb nyulhopsz edesanyja eljott megnezni mijez az egesz. Es tok jo fej volt, jo otletet adott.
<br> <br> Laegolas
-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Kreatív szekció
-
Csináljunk filmet!
Oldalmegjelenítési idő: 0.654 másodperc