Csináljunk filmet!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #36796 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Most nem tudok semmi érdemlegeset írni, csak azért pötyögök, hogy látsszon a topic... :-) ))

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #36794 Írta: Anonymous
Senki sem tuggya megköszönni??????<br> Ez olyan izéé...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #36795 Írta: Anonymous
Volt már filmes tali??? Valaki légyszi írjon nekem egy e-mailt erről az egészről! Köszi!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #36793 Írta: Anonymous
Din:Hát én még nem tudom a nyáriprogramomat de apukám szerint totál káó lesz.majd irok mi ujság ide fele

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #36792 Írta: Anonymous
Ez a film engem is érdekel! Már olvastam vissza hogy miről van szó,de azért mondjatok már róla valamit!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #36791 Írta: Anonymous
Dín: oké :) <br> Szóval nem érek rá: júl. 7-13-ig<br> aug. 1-8-ig<br> A többi jó! és ez fix időpont. Meg úgy jún. elejétől számíthattok rám, mert akkor már a suli 0%-os. <br> Rayan

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #36790 Írta: Anonymous
Kellemes Húsvéti ünnepeket Mindenkinek!!<br> <br> (Gondoltam, hogy képeslapot küldök, de kicsit sok a cím....)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #36789 Írta: Anonymous
De lecsúszott a topic, ejnye-ejnye!<br> <br> Ez persze részben az én hibám is, de sajna nem jutottam nethez, így nem tudtam reagálni se... :-( (<br> <br> De nem felejtettem el a témát!!! Amellett, hogy gőzerővel folynak a Tolkien Society előkészletei-szervezése (már amennyire én tudom/csinálom), de ettől a filmes élet nem áll meg! Laegoval találkoztam ma, és megígértem, hogy feldobok némi gondolatot...<br> <br> Szóval... Mivel itt úgy néz ki, hogy suliidőben senki nem ér rá, úgy gondolom, hogy a filmes tali a nyár elejére fog csúszni. Szívem szerint nekem mindegy, de objektíven mérlegelve: az elkövetező öt hetem pokol lesz -> érettségi, felvételi, et cetera. Utána viszont decemberig a világon semmi dolgom nincs, szóval belecsapunk a lecsóba...<br> <br> Naszóval. Jó lenne, ha mindenki utánanézne, hogy meddig tart a suli, mikor megy a család nyaralni, stb., és legkésőbb (!!!) május végéig lefixálni egy időpontot. Namármost. Szerény véleménye szerint húsz (azaz 20) ember alatt nincs értelme semmit csinálni, szóval amíg nincs meg a létszám, nincs találkozó! Legalábbis szerintem, győzzetek meg, hogy nincs igazam...<br> <br> Addig is egy-két ígéretem elhalasztom: a honlapomra nincs időm, reagálni a topicba max. hetente egyszer, szal. most rajtatok a sor! Szedjétek össze az érdeklődőket, ötleteket, és küldjéek el mailben!<br> <br> Na, ennyi voltam. Hívjatok v. írjatok!<br> <br> Namárie!<br> <br> Dínchamion

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #36788 Írta: Anonymous
Dae-elena!<br> biztos jó csak egyenlőre annyit olvastam, hogy fáj a szemem.. De gérem elolvasom! Nagyon szép az oldal!<br> <br> Ha valakit nem engednek el a találára...:<br> 1) nyúzd addig a szüleidet amíg azt nem mondják:- jól van menny, csak haggy már békét nekem(vagy v.mi ilyesmi).<br> 2) Ahhoz a szülőhöz menyj, aki engedékenyebb. (PL egy kenyérre kenhető apuci...) És kérd meg őt. Ha elenged, azt kel mondanod a másik szülőnek, hogy 'apu/anyu elengedett!!!' és így talán jöhetsz...<br> 3) érvelj: mért nem mehetnék?<br> - Gyere el te is nézd meg kikkel találkozom!<br> - a multkor a Nővéremet/bátyámat is elengedted, pedig nem is ismered azokat akikkel elment.<br> -Mondj egy okot, hogy mért nem mehetnék? (nehéz valami olyat mondani ami ilyen esetekben jó indok!) ÁLt az mondják, hogy kicsi vagy meg ilyesmi. Erre nyugodtan mondhatod, hogy igen, épp ideje hogy felnőjek!!<br> <br> Lehet, hogy nem jönnek be, de azért nem árt kiróbálni! Én csak segíteni szeretnék! Sok sikert...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #36787 Írta: Anonymous
mihez..??

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #36785 Írta: Anonymous
kösz:)))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #36786 Írta: Anonymous
Egyébként Gratula!!<br> :-D <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #36784 Írta: Anonymous
Belinkelem neked, OK?<br> <a href=http://www.geocities.com/lady_greenleaf5hu/ajtok.html> www.geocities.com/lady_greenleaf5hu/ajtok.html <br> :-) <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #36783 Írta: Anonymous
Pont most lettem kész az irományom első részével... ha találtok benne használható dolgokat, hazsnáljátok egészséggel...<br> www.geocities.com/lady_greenleaf5hu/ajtok.html

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #36782 Írta: Anonymous
Laego: imádunk :) )<br> Míriel: téged is :) )<br> <br> Végre már kezd alakulni a dolog! 8)<br> Tünde gyerkőcöt (29 éves) én is tudok hozni, perfekt tünde a gyerek.<br> Rayan

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #36781 Írta: Anonymous
Talaltam egy sracot aki szivesen reszt venne a filmben, jokepu is es egy kis smink es paroka segitsegevel nagyon kool tunde lenne :) Kovetkezo talira lehet hogy jonne, attol fugg mikor lesz majd (szerintem valamikor nyaron kene, bar Dínchamion mintha mast javasolt volna).<br> <br> Laegolas<br> <br> Laegolas

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #36780 Írta: Anonymous
Ja, írjátok együtt és ki tudja mi lesz belőle:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #36779 Írta: Anonymous
Miríel: Din imádni fog:_)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #36778 Írta: Anonymous
Ha gondoljátok, nem muszáj a boszinak nekromantának lennie, lehet egyszerű kis hagyományos, seprűn lovagoló, Ürdünggel nősző kis valaki, v.<br> druidisztikus-wiccás bölcs, szerényen természetimádó, mezítlábas.<br> Csak hadd legyek boszi!<br> Mert:<br> -a boszi használja s nem uralja a mágiát (nem úgy, mint a varázsló), ezért ösztönös<br> -nem faraghat annyira rá, mert a mágia mindig visszaüt<br> -nem halhatatlan<br> -rám illene a szerep, olyan kis gonoszkodó vagyok<br> -mert megszántok engem<br> Jó?<br> pusssz

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #36777 Írta: Anonymous
Juj, ha már itt vagyok, kitombolom magam: rengeteg ötletet bedobok, s lehet majd szelektálni.<br> 1. Bárd<br> 2. Nekromanta boszorkány (ha elfogadjátok, úúúúúúgy, de úúúúúúgy szeretném én játszani, kis áldozótőrrel, fekete lepelben)<br> 3. a Megkötöm lovamat... c. magyar népdal második versszaka: Nem szoktam, nem szoktam kalickában hálni/ Csak szoktam, csak szoktam zöld erdőbe járni/ Zöld erdőbe járni, fenyőmagot enni/ Fenyőmagot enni, gyöngyharmatot inni - szövegű dalocska engem mindig vmi kószára emlékeztet, ezt valamelyik lelkes énekesünk (pl: Eia) el is danolhatná a filmben.<br> Szelektáljatok!<br> pussssz: Míriel

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #36776 Írta: Anonymous
Eia: ez biz hímnemű

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #36775 Írta: Anonymous
Eia:ez biz hímnemű<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #36774 Írta: Anonymous
Nah, mivel Dín elfelejtette:<br> Az 5letem:<br> Mi lenne, ha lenne kalandorcsapatunkban egy bárd?<br> Olyan Osszián+Tinódi+Homérosz. Szerintem vak is lehetne, ha ez a küldetést nem befolyásolná.<br> pussz: Míriel

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #36773 Írta: Anonymous
Fiona:Hímnemű vállalkozónk eddig még nem volt sok.. :) )))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #36772 Írta: Anonymous
tündesrác nem kell senkinek?<br> Ha kell tudok szerezni egyet.Vagy ha nem is tünde hanem egy szőke magas gyerek, akkor is.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #36771 Írta: Anonymous
Kedves mindenki!!<br> Nekem és egyik kedvas ismerősömnek is lenne ahhoz kedve hogy valami filmet összeröffentsünk sőt még keverőket és vágószobát is fel tudnék ajánlani!!<br> Írjatok SMSt06204424545

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #36770 Írta: Anonymous
Mi is, csak nem 30-án...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #36769 Írta: Anonymous
Ém benne lennék egy találkozóban..

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #36768 Írta: Anonymous
En ugysem tudtam volna elmenni, ma derult ki.<br> <br> Laego

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #36767 Írta: Anonymous
A csekély érdeklődésre való tekintettel, a márc. 30-ai találkozó lefújva!<br> Talán máskor...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.583 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére