Csináljunk filmet!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36646 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Nem akarok beleszólni, Ti szervezitek az egészet, de szerintem nem ártana egy körlevelet írni mindenkinek, aki megfordult ezen a fórumon, hogy pontosan mikor lesz és hol. Volt egy két olyan jelentkező, aki írta, hogy nem tud feljönni a netre, de választ vár, tehát lehet, hogy megy ez a szám még feljebb is... :) )<br> <br> Pl. Morgana és ÉSzAH is jönnek velem szombaton is, ők nem tudom, hogy írtak-e Neked levelet. <br> <br> Én lefoglalok akkor egy asztalt mondjuk 10 fővel a Jetbe, aztán majd meglátjuk....

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36645 Írta: Anonymous
Meg nem.<br> Legyszi foglald le Vic, en mar lefoglaltam pentekre a Tolkien Cafera, ugyhogy nem akarom ezt is en foglalni mert a vegen meg azt hiszik hogy azt akarom modositani es kitorlik nekem.<br> Megteszed? Egyebkent en eddig 4 emberrol tudok aki jonni fog, magunkat is beleszamolva. Ugy latszik megsincs nagy erdeklodes.<br> Azert megegyszer:<br> SZOMBATI TALALKARA jelentkezni EMAILBEN nalam!!!!!!<br> <br> Laego

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36644 Írta: Anonymous
Lefoglaltátok az asztalt már szombatra?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36643 Írta: Anonymous
de tervezni vagy valami hasonlót tudok!irjatok mailt ha valami konkrét elképzelésetek van!!filmbeli lovakkal kapcsolatban is.ha lesznek.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36642 Írta: Anonymous
sajnos nem tudok menni a mostani talira!brühühü!mikor lesz az ez utáni??ha belehalok is,ottleszek!legalábbis a szellemem.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36641 Írta: Anonymous
Aha, van.<br> De az utolso vonat 00.15-kor indul a Nyugatibol, utana mar csak valamikor hajnali 4 utan.<br> L.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36640 Írta: Anonymous
No, akkor megnyugodtam. :-) <br> <br> Megyek vonatjegyet venni... :-( Szal most Dínch off, de holnap este/éjjel valószínűleg online tudok lenni... JA!<br> <br> Laego: én pénteken/szombaton hogyan fogok visszajutni Monorra? Van busz v. vonat? Pláne éjjel?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36639 Írta: Anonymous
Megjott, koszi.<br> L

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36638 Írta: Anonymous
Na és most? Most elvileg elment a javított címlista, meg az Entulesse is (ez utóbbi azért, mert próbálgatom itt a lista hasznavehetőségét, aztán lusta voltam egy-egy mail-címet kihúzogatni)...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36637 Írta: Anonymous
Nem kaptam semmit meg.<br> L.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36636 Írta: Anonymous
Ja! Megkaptad a cuccot? Mert annyira sz*r az internet itt mifelénk, hogy nem tudom, elküldte-e vagy sem...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36635 Írta: Anonymous
Laego: ez egy jó kérdés... Gőzöm nincs, pedig várnom kellene :-) ) Valamikor húsvét előtti hét, ha jól emléxem.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36634 Írta: Anonymous
Mikor van a tavaszi szunet?<br> L.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36633 Írta: Anonymous
Laego: akkor 16.30 szombat a filmes tali... rendben. Megcsináltam a címlistát, jobban mondva kibővítettem, és amennyire időm engedi, intézem ezt a csoportos anyagküldést, szal ha valakinek kell valami, vagy küldeni akar, akkor azt nekem küldheti egész nyugodtan! Max. háromnaponta ruccanok fel a netre, akkor intézem az ilyesmit.<br> <br> Éowyn: Te is pécsi vagy?!? Mindenképpen találkoznunk kellene!<br> <br> Még mindig a meeting: tervezem, hogy aki nem volt ott, annak elküldök egy vázlatos anyagot az ott megbeszéltekről, okés? Így senki nem marad le semmiről. Más.<br> <br> Tudom, hogy még ez sincsen teljesen lefixálva, de a köv. talit a tavaszi szünetben kellene foganatosítani. Lehet, hogy addigra beérik egy-két meglepetésem, de ezt majd akkor... :-) )) Hadd izguljatok!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36632 Írta: Anonymous
Udv,<br> <br> Eddig 1 azaz egy db jelentkezest kaptam (Eia-tol) a szombati osszeroffenesre. Az Vic-kel, Dínchamionnal es velem egyutt 4db koponya.<br> Pentek reggelig keretik szepen a tovabbi jelentkezeseket emailben jelezni, mert az asztalfoglalasnal meg kell majd mondanunk hogy hanyan leszunk.<br> <br> Laegolas

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36631 Írta: Anonymous
Dínchamion: O.K. Sok szerencsét a meetinghez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36630 Írta: Anonymous
Sok szerencsét a találkához.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36629 Írta: Anonymous
Eia: jaj, nehogy megint az legyen mint múltkor... akkor beöltöztem vörös nadrágba vörös ernyővel, hogy mindenki megismerjen... ezt még egyszer én nem... :) )))<br> Majd valamit kitalálunk, de ha bemész és azt mondod, hogy asztalt foglaltunk mit tudom én milyen néven (majd holnap kitaláljuk), akkor a pincérek meg tudják mutatni, hogy hol vannak a többiek...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36628 Írta: Anonymous
Nahát, itt Pécsen is kéne szervezni GYU. találkozót! A vidék mindig el van hanyagolva Pesthez képest. Pedig itt is sok tündebarát éldegél, és ez az Utolsó európai Város, mielött átlépjük a déli határt, ami már Balkán... :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36627 Írta: Anonymous
Emberek!(Tündék, törpök, hobbitok, dúnadánok, féltündék, entek, orkok, trollok, maiák, valák, stb.!(Akit kihagytam: bocs.))<br> Hogy fogjuk megismerni egymást?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36626 Írta: Anonymous
Nyugi Vic, biztos vagyok benne hogy meglepetest fogok okozni neked :) ))))))<br> Csak azt tudom tanacsolni hogy ne legyen sok elvarasod a nickemet illetoen :) )))))<br> Azert remelem jot dumalunk majd :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36625 Írta: Anonymous
Laego: most írtam Neked délelőtt... annyira nem akarnám túlzásba vinni, mert még félreérted :) )) Mindenképpen ott leszek, az asztalfoglalást majd megbeszéljük később.. :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36624 Írta: Anonymous
Yoooo :) Koszi :) <br> <br> AKKOR FIGYELEM!!!<br> <br> Filmes talalkozo most szombaton a Jet Station Pubban a Nyugati Palyaudvar mellett, delutan 16.30-kor.<br> Kerem szepen EMAILBEN a jelentkezeseket! MINEL HAMARABB!<br> <br> Koszi!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36623 Írta: Anonymous
Laegolas: megkérdeztem :) <br> Azt mondták, nyugodtan jöhetnek 18 éven aluliak is, 11-től vannak nyitva délelőtt, az asztalt pedig le kellene foglalni (de nekem tudnom kéne, hogy mégis hány főre mondjam...), de egyelőre még szerintem ráér holnapig, mert nincs beírva nekik asztalfoglalás szombat délutánra.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36622 Írta: Anonymous
ööööö erre nem is gondoltam, bar nem hiszem hogy ilyen lenne.<br> Megtenned hogy megkerdezed oket telefonon?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36621 Írta: Anonymous
Laego: az ötlet nagyon jó, de ne felejtsétek el, hogy 18 éven aluliakat oda nem engednek be - szerintem. Erre feltétlenül gondolni kell...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36620 Írta: Anonymous
Vic, Dínchamion:<br> <br> Az a nagy helyzet hogy ahogy igy elnezegetem tenyleg lehet hogy nem szerencses a Millenaris Park, mert telleg eszmeletlen messze van a videkieknek.<br> Reszemrol jo lenne a Jet Station Pub is. Normalis hely, tenyleg. Szerintetek?<br> Hetvegen nem tudtam elmenni, annyira elmaradtam tanulnivaloval, vasarnap meg felvetelim volt, ugyhogy most probaltam hivni oket de ecceruen nem veszik fel. Ha egyaltalan a szam jo :-/<br> Szal telleg jobb lenne a Jet Station. Jo a kaja is, nagyon finom gyumolcsmixek vannak megfizetheto aron (alkoholmentes is dogivel).<br> Szoval mi legyen?<br> Ha gondoljatok akkor tarthatnank ott, ugyis ott van kozvetlen a Nyugati PU mellett, metroval is konnyen elerheto.<br> De akkor Vic, neked kene lefoglalni szombatra, mert en mar foglaltam a Tolkien Cafera es a vegen meg azt hiszik a Pubosok, hogy ugyanaz a rendezveny csak megvaltozott a datum, oszt' a vegen meg torlik az egyiket :) <br> Ja, es a jelige ne Tolkien legyen, valami mas. Meg ha lehet, nemdohanyzo reszleget kerj.<br> <br> De csak ha egyetert a nagyerdemu. Az a helyzet hogy azt a helyet jol ismerem, konnyen megkozelitheto, kulturalt, hangulatos, ellenben a Millenaris Parkot meg mindig nem tudtam utolerni. Se honlap se semmi.<br> <br> Mit szoltok?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36619 Írta: Anonymous
Már bocs a hülye kérdésért...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36618 Írta: Anonymous
És hogy ismerjük meg egymást?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36616 Írta: Anonymous
Péntekig mindenképpen írjátok meg mindegyik topicban, ahol erről a taliról szó esett

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.577 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére