Csináljunk filmet!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36556 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Hol laksz, Eia? Ki kell nézni a vonatot/buszt/akármit, és úgy időzíteni... Rendben. Akkor neked is elküldöm. Kezd bővülni a lista. Holnap délután végignyálazom az egész topicot, és minden komolyabb érdeklődőt összeírok, hogy legyen egy komplett címlista...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36555 Írta: Anonymous
Dínch:Én kérem. És nekem bármien időpont megfelel, ha addig felérek, és utána még haza tudok menni.. :) )

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36554 Írta: Anonymous
Eglarcarien: bár topicban is benne van, azért még egyszer a mindösszes elérhetőségem:<br> <br> telefon: 20/377-61-32<br> e-mail: R_d_sithicus@tolkienmail.com <br> vagy<br> dinchamion@nexus.hu <br> <br> A weblapomat valószínűleg átköltöztetem a Nexusra, ott lesz filmes szekció is, majd szólok, mikortól él...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36553 Írta: Anonymous
Arwen: nagyon valószínű... Az Entulesse (tök jó, hogy már mindenki erre hivatkozik) gőzerővel készül, valószínűleg pénteken postázom annak, aki kéri.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36552 Írta: Anonymous
Laego, Dínch, a dátum már biztos?? Vszínű el tudok menni, ha nem, majd időben magpróbálok szólni...<br> Ha az Entulesse történetben fejlődött már, akkor azt is küldjétek el, kérlek, úgy mint az előzőt!! Kösz

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36551 Írta: Anonymous
Laego: én 16 leszek, a Vozó + 18 v.19.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36550 Írta: Anonymous
Dínchamion! Egy haverom, Vozó ért a kamerákhoz, és a filmezésben sem éppen gyakorlatlan! Beszéltem neki Entulesse-ről és érdekli a dolog. Valószínűleg el tud menni a meetingre is. Meg tudnál adni valamiféle elérhetőséget, ahova írhat/telefonálhat...stb.?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36549 Írta: Anonymous
Akárhogy nézem március 9 az szombat. Lehet, hogy nem ezt az évet nézem? Segítség!!! Nem,-- még mindig sombat 2002 március 9. Szóval akkor hogy is lesz ez. A két találkozó összemosása nem ellenemre való, de a munkám miatt csak az esti órákban érek rá, a hétvégéket pedig igyekszem a családommal tölteni. Tudjátok -- feleség ,gyerekek, ne csak fényképről ismerjenek.<br> Szóval akkor most mikor is lessz a filmesek találkozója? A Tolkien Caféban én már igyekeztem korrigálni.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36548 Írta: Anonymous
Hat ha a Tolkien-Cafe-s talalkat at lehetne rakni marc. 9. 16.00 koruli idore, akkor ket legyet uthetne mindenki egy csapasra. Ott a filmesek is osszejohetnenek. Sot, meg az is lehet hogy aki nem hallott rola azt is erdekelne a normal talisok kozul.<br> <br> De szerintem a szombat delutan lenne jobb erre, mert sok a fiatal akiknek videkrol kell elkerezkedniuk. (Nehanyat lehet hogy szulo is kiser majd - megall az esz es korulnez.)<br> Szal pentek du jobb, hacsak a tobbseg mast nem mond.<br> <br> Laegolas

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36547 Írta: Anonymous
Én speciel osztódni nem tudok, és mivel mind a kettő érdekelne,ha az időpontok nem ütik egymást, nem lehet gáz :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36546 Írta: Anonymous
Nos, végigfutottam én is ezt a topicot, és mint ''tőzsgyökeres'' Tolkien fórum-találka résztvevő, ezúton én is szeretném jelezni, hogy nem ússzátok meg, én is jövök. :) ))<br> Laego: én is 26 vagyok :) <br> <br> Ezek szerint az eddigi legutolsó dátum: máricus 9, szombat, 16.30.<br> <br> Egyébként szerintem is a Tolkien Caféban is meg kellene hirdetni, mert Lamorak és Batti is szerveznek egy tolkien-beszélgetést március 9-ére, így nehogy elkeveredjen valaki, hogy hol melyikre szeretne menni....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36545 Írta: Anonymous
Aragorn, menjél el te is.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36544 Írta: Anonymous
Skacok, irjátok majd meg, hogy mirol esett szo.Jo?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36543 Írta: Anonymous
CSak egy ötlet: Szerintem minél több szülo megy annál jobb! Akkor már nem lesz gond a felnott szereplokkel:)))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36542 Írta: Anonymous
Nnna, valószínűleg jövök! Korral kapcsolatban: májusban leszek 14 (ez jobban néz ki, mint a 13 =^_^=).

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36541 Írta: Anonymous
Skacok, sok szerencsét a találkához. Engem nem engednek el.Majd legközelebb megyek. Nem baj?De a következő találka legyen nyáron, mert csak akkor engednek el. Tudjátok én győri vagyok és nem szívesen engednek el mert elkapnak a rosszfiuk. Hogy mi célbol azt meg nem merem elmondani mert mind a kettő ilyen tanulás mániás meg azt mondjak hogy fölösleges. De ha tudnátok írni nekik akkor azt megköszönném.<br> Laegolas: a kérdésedre itt a válasz: 14 leszek áprilisban.<br> Dae-elena le tudja rajzolni a Lego rucit.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36540 Írta: Anonymous
Laegolas és mindenki az összejövetelek szervezésére legmegfelelőbb hely a Tolkien Cafe.<br> Csak már régóta nem látszott. Volt már egy nagyobb találkozó (8 fő) és néhány kissebb. Úgyhogy aki találkozni akar nézze meg a Tolkien Cafe topic-ot. Majd igyekszem felszínen tartani.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36539 Írta: Anonymous
Laegolas, ha van valami konkrétabb, értesíts!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36538 Írta: Anonymous
igen, én vagyok

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36537 Írta: Anonymous
Igen, ez egy jogos felvetes, ezt is atdumaljuk a talin.<br> Koszi amanibhavam.<br> Te vagy a doki ugye a quenya-n? :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36536 Írta: Anonymous
Laego:nem vagyok pesti.Úgy hogy még nem tudom, hogy találok el a meetingre

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36535 Írta: Anonymous
csak egy akadékoskodó közbevetés: egy Tolkien világán alapuló történet copyright-jogokat sérthet, vigyázzatok

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36534 Írta: Anonymous
Egyebkent szerintem nem annyira a chat topicban kene meghirdetni, hanem pl. a Nyelvek es Irasok topicban is.<br> A szellemiseg miatt gondolom, hogy sokakat erdekelne (talan).<br> <br> Laego

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36532 Írta: Anonymous
Dínchamion: legyen akkor 16.30. De kesobbre nem szerencses tenni szerintem mert lesz akinek videkre haza kell mennie meg aznap.<br> <br> Laego

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36533 Írta: Anonymous
:) )))))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36531 Írta: Anonymous
Laegolasnak megint igaza van!<br> <br> (Lassan kezdem automatikusan ezt írogatni, de hát ha egyszer ez az igazság!) :-) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36530 Írta: Anonymous
Okes Dínchamion.<br> <br> Anna: Valasz ment.<br> <br> Tobbiek:<br> <br> Meg mielott barki is tevedesbe esne, en nem vagyok se szervezo, se semmi kulonos, egyszeruen csak ajanlottam egy idopontot + helyszint, mivel senki nem tette ezt meg elottem, es mivel itt vagyok Pesten, eccerubb ha szemelyesen nezek utana milyen a hely.<br> Ja, es meg mielott valamelyik szulonek eszebe jutna lehordani vagy kioktatni az egesz otletert es szervezesert: itt mindenki sajat akaratabol csatlakozik vagy nem csatlakozik az ugyhoz, ugyhogy ha valakinek a csaladja kozolni akarna idosebb forumtarsainkkal, hogy baromsag az egesz, az nem rank tartozik, csaladi ugy, beszeljek meg egymas kozott a szulok-gyerekek, elvegre nem vagyunk mar ovodaban.<br> <br> Laegolas<br> U.i.: Lehet hogy kicsit kemeny volt, de itt latni kell hogy mindenki sajat akaratabol van benne, mert o maga hozott egy dontest.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36529 Írta: Anonymous
Nocsak... :-) ))))<br> <br> Anna, megtennéd, hogy szétszórod a topicokban az infot? Mert nekem erre nincs időm... :-(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36528 Írta: Anonymous
Alyrra kíváncsi lennék én is.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36527 Írta: Anonymous
Igaz. Bár akit a film érdekel, az úgyis itt fog for first körülnézni... De rendben.<br> <br> Számoljunk: Laegolas, Te, én... ez eddig három. Alyr? Jössz?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.600 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére