Csináljunk filmet!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36617 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Vic: köszi! Lehet, hogy ott leszek mindkét talin, majd elválik... Laegolassal ma este egyeztetek.<br> <br> Dínchamion off, Namárie!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36615 Írta: Anonymous
Dínchamion: akik a Tolkien eszmecserére akarnak jönni, azok a Tolkien Cafe topicban jelentkeztek(nek) be, és a dátum: most péntek, 18.30, a Jet Pub a Nyugatinál. <br> <br> A filmesek találkozója a legutóbbi változat szerint - ha nem maradtam le valamiről - akkor most szombaton lesz délután, hogy mindenki kényelmesen felérjen esetleg vidékről is. Csak a pontos időpont és helyszín miatt lobbyztam az előbb, mert szerintem - és mások szerint is, akik szeretnének jönni - a Millenáris Park nagyon kiesik.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36614 Írta: Anonymous
Szia Vic!<br> <br> A talival kapcsolatban semmit nem tudok, az utolsó info tényleg a Millenáris Park, legalábbis ebben a topicban, bár én épp most nyálaztam végig a Cafét... Nekem lényegében tökmindegy, hogy hol, mert annyira nem ismerem Pestet, hogy nekem még a Király utca is világvége... Na jó, ez egy kicsit erős volt. :-) )<br> <br> Szal mindegy. Az időpontot sem tudom, hogy miben maradtunk, miben sem, bár asszem sokan mondták a szombatot. Nekem jó a péntek is, mert fönt vagyok... Lehet, hogy mindkettőre elmegyek... Lebombáznál némely információmorzsával?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36613 Írta: Anonymous
Emberek, ezzel a találkozóval kapcsolatban akkor mi a news?<br> <br> A legutóbbi változat szerint a Millenáris Parkban lesz, de nem találjátok azt egy kicsit a ''világ végének''? Nem akarok senkit sem megsérteni - én pl. pesti vagyok, úgyhogy nekem annyira nem nagy gáz - de aki vidékről jön, nem hiszem, hogy még akarna a vonattól utazgatni, hogy oda kijusson. Nincs valakinek valami hasonlóan jó ötlete, mint a Jet? <br> Tudom, hogy az egy pub és sokan vagytok még 18 év alatt, de valami egyszerűbben megközelíthető hely kellene... nem gondoljátok?<br> De sürget az idő, szerintem tényleg meg kellene dumcsizni...<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36612 Írta: Anonymous
deagol: nem tünde ruhát kell tervezni, csak nekem kell offban meg privátban a Legolas-ruci... :-) )<br> <br> Kyra: nem felejtünk el, ne aggódj, a postádat figyeld!<br> <br> Eglarcarien: Vozónak üzenem, hogy nem kell offénak lenni Tolkienből, hogy hozzá tudjon szólni... Ahhoz elegen vagyunk, és nem árt valaki, aki valamelyest kívülről is tudja nézni a dolgot...<br> Kedvünk lenne (legalábbis nekem), és lehet, hogy lesz is, bár nem tudom, hogyan alakul az év végém (éreccségi, stb.). Majd meglássuk!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36611 Írta: Anonymous
léccci ne felejtsetek el!!én sajnos nem tudok olyan sűrűn benézni mert bedöglött a netem!!bármiről van szó én bennevagyok!!akármiről van szó!!<br> <br> üdv,<br> Kyra

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36610 Írta: Anonymous
....ordítanál<br> Ugye nem csak tünde ruhát kell tervezni?<br> van más 5letem is

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36609 Írta: Anonymous
Dínchamion:1. Vozónak elküldtem a cuccot, tetszik neki, de azt mondja, annyira nem érzi magát otthon Tolkien világában, hogy dolgozni is tudna rajta. Ám kíváncsian várja az eredményt.<br> 2. Ha véletlenül lenne kedvetek tavaszi szünetben meetinget szervezni, az jó lenne, mert akkor elég nagy valószínűséggel sokan ráérnek, és talán még engem is elengednek. ( az szünetet Pesten töltöm... Na ja, ha az önzés fájna... :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36608 Írta: Anonymous
Ha gyorsan írok, valamit uti elrontok.. Lsd. a mellékelt ábrán... :-) )))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36607 Írta: Anonymous
Na halihó!<br> <br> Nevek nélkül, mert nincs idom délutánig átolvasni a fórumot:<br> <br> 1. Az anyagot Laegotól kérjétek, mert nekem nincs lehetoségem annyit netezni, mint neki (még e-mail szinten se)... <br> <br> A címlista hamarosan elkészül, aki rajta van, mintegy egyoldalú levlistaképpen az összes anyagot elküldöm csoportosan mindenkinek, aki rajta van. Addig Laegolasnál lehet kopogtatni...<br> <br> Én nem írok forgatókönyvet, csak az ötletemet öntöm viszonylagosan formába. Örülök, ha tetszik, de ez nem végeleges, szóval ötleteket hozzon mindenki.<br> <br> Dae-elena, én most nem tudom elküldeni a cuccot, de ha megkapod, vedd úgy, mint ha én küldtem volna, és csináld meg a rajzokat lécci... :-) Meg midenki, akinek van ruhaterve tünde-ruhára (akár pl. Legolasé), az scannelje be és küldje el a mílemre (ja, változtam: katt a nevemre, bár a régi is él)...<br> <br> Meeting: legkésobb ma vagy holnap fixáljuk le a pontos idot és helyet!<br> <br> Namárie!<br> Dínchamion

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36606 Írta: Anonymous
Udv,<br> <br> Megegyszer kerek mindenkit hogy ha valaki meg akarja kapni az eddig elkeszult anyagokat, EMAIL-t irjon, mert en csak ritkan tuok ide bejonni es akkor is keves az idom. Viszont az emilem mindig megnezem es valaszolok.<br> Ja es hetvegen nincs netezesi lehetosegem, ugyhogy csak hetkozben lehet.<br> Szoval emileket kerek!<br> Kossz!<br> <br> Laego

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36605 Írta: Anonymous
DÍNCHAMION, LAEGO:<br> MUSZÁLY VOLT MEGVÁLTOZTATNOM A FREEMAIL-CÍMEM<br> EZENTÚL DEAGOL@FREEMAIL.HUN KERESSETEK!!!!!!!!!!<br> milyen jével írják a muszályt-jt?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36604 Írta: Anonymous
Ja, és mit jelent az, hogy a címlistán lenni? Találgatásaim vannak persze, de sajna naív vagyok egy kicsit... :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36603 Írta: Anonymous
Engem is érdekel a dolog.Írjatok nekem is

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36602 Írta: Anonymous
Dínch, nekem is küldd el kérlek! Bár már Laegot is kértem, ő még nem küldte el. So, please küldd el!!! Kösz

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36601 Írta: Anonymous
Légyszike, írjon valaki,<br> hogy hol tartotok!<br> Dichamion, ugye Te csinálod a forgatókönyvet?<br> Tényleg, nagyon érdekell a dolog, írjon valaki,aki valamit tud!<br> A címem: vikinek@mailbox.hu

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36600 Írta: Anonymous
Dínchamion, most jutottam el odáig, h. elolvastam az anyagot.Lernne 1-2 észrevételem, majd elküldöm freemailban.De szerintem nagyon jó és elég komoly.<br> Ebből yoo filmet lehet csinálni....<br> Bármi történik, írjatok.Rajta lehetnék a címlistán?És ha találkozó lesz, ugye nem hagytok ki?<br> Mindenben benne vagyok, ha Tolkienről van szó!!!!!!!!!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36599 Írta: Anonymous
Engem se hagyjatok ki!<br> Hadd legyek Galadriel!<br> Felvenném anyukám régi esküvői ruháját, elég hosszú a hajam.<br> Majd megpróbálok komoly fejet vágni.<br> Köszike!<br> pussz:Míriel

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36598 Írta: Anonymous
Skacok!<br> Ismerek egy srácot aki már felvételizett a színművészetire mint színész.Gondoltam berakhatnánk egy szereplőnek.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36597 Írta: Anonymous
Én is benne akarok leni a címlistában!-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36596 Írta: Anonymous
Laego: Légyszi küldd el nekem is az átdolgozott forgatókönyvet! És a címlistában is szeretnék benne lenni! <br> nyuszi_hopp@freemail.hu

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36595 Írta: Anonymous
Én sajna nem sokat járok erre a fórumra, de valaki írjon nekem a vikinek@mailbox.hu címre légyszi, hogy mi van a filmmel kapcsolatban!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36594 Írta: Anonymous
Hello! <br> Valki itt valami filmet emlegetett! Érdekell a dolog! Hol tartotok?<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36593 Írta: Anonymous
Laegolas, kérlek küldd el a történet folytatását!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36592 Írta: Anonymous
Au... Miért nem lehet figyelni a nevekre? Már december óta Tinúviel néven írok ide, igaz, nem túl gyakran, akkor is rossz... Még engem is megzavar! :-( <br> Egy forgatókönyv viszont nekem is jóljönne... :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36591 Írta: Anonymous
Amint prezentálható állapotba hozom képeimet, azonnal elküldöm oket. Egyelore az a baj velük, hogy grafikák, vagyis fekete-fehérek. Ezeket át kell rajzolnom színesbe. <br> Laegolas: jó ha Neked küldöm oket?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36590 Írta: Anonymous
Nem szemétkedésből írtam, hanem csupán érdekelt! Mindent tudni szeretnék róla. Hátha segíthetek! Pá

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36588 Írta: Anonymous
Mi ez? Ti itt filmet fogtok forgatni?<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36589 Írta: Anonymous
Kösz az együtt érzést!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #36587 Írta: Anonymous
Hajaj, az kemény dió, szegény Aragorn. :( (<br> <br> Dínch: ha kapo forgkönyvet, amire lehet építeni, repülnek hozzád a ruhatervek.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.578 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére