-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Kreatív szekció
-
Csináljunk filmet!
Csináljunk filmet!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36497
Írta: Anonymous
Hat nemtom. ezert annyira nem vagyok derulato.<br> Gondold el, ha egy szerencsetlen talalkozora nem engedik el a szulok a jelentkezok nagy reszet, akkor majd biztos filmezesre elengedik.<br> Szar ugy, de ezert nem vagyok oly derulato.<br> <br> Laegolas
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36494
Amúgy tényleg tük jó, hogy ennyien vagyunk... Csak arra leszek kíváncsi, a meetingen hányan leszünk! Képzeld el, ahogy nyolcezer ember összeverődik! Nem kis buli lesz!
Na, ennyit offban.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36492
Rendben. Én is utánanézek, hogy az OKSZI-tól küldtek-e valami infot, és majd a héten írok valahova (mailt, sms-t, vagy ide a fórumra).<br> <br> Helyes! Ez már elég konkrét dolognak látszik!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36491
Meg nemtom, annyit tudok hogy a Mammut kornyeken van.<br> Felderitem a terepet es mindent leirok. Rakhatjuk egyebkent kesobbre is (monjuk 16 orara), de tul sokaig szerintem nem erdemes eltolni mert biztos lesz akit csak ugy engednek el, hogy estere hazaerjen, ahhoz viszont 6-ig be kene fejeznunk a talit.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36490
Laego: én hogyan jutok el oda? Merthogy piszkosul nem vagyok ismerős ott...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36489
Jol van emberek,<br> <br> Akkor en most teszek egy ajanlatot:<br> Marcius 9. (szombat) 14 ora (hogy a videkiek is ideerjenek), a Millenrais Parkban.<br> <br> <br> Allitolag nagyon kulturalt es szep hely, es mikor nincs rendezveny, akkor is be lehet ulni ingyen es bermentve. Szetnezek meg ott meg beszelek veluk azert, hogy bizosan lehet-e es visszajelzek. Rendben?<br> <br> Laegolas<br> U.i.:<br> Ami az almokat illeti... mindent lehet csak akarni kell. Nem azok ertek el valamit is az eletben akik eleve lemondtak mindenrol, merthogy ugysem sikerul, hanem azok akik megprobaljak.<br> Anyukadnak meg uzenem, rendes emberek vagyunk, nem szokasunk videki tiniket gyilkolni
)))(vagykituggya mitol felt)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36488
9-e valószínűleg majd' mindenkinek jó, merthogymivel szombat, én is fönt kóricálok Pesten, szóval minden összejön... De igen, mindenképpen kellene valami konkrét, méghozzá legkésőbb péntekig vagy max. hétfő/keddig... Például én piszkosul nem ismerem a várost, szóval helyet nem én fogok ajánlani!
Viszont mivel nem tudom, hogy meddig tart az OKTV, azt sem tudom, hogy mikor... Bár négy óra-fél öt fele mindenképp lelépek... de csak nem délben kezdik el! Tavaly mintha tízkor lett volna...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36486
Eddig ez volt a legutolsó info, és még senki nem kajabált ellene... Már csak a hely és az idő kérdéses...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36485
Szóval akkor 9-én találkozó BP-en?Jó lenne végre valami konkrét
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36484
Ja, Eglarcarien! (Bocs, az előbb elrontottam a nevedet!) De sajnállak, hogy ott kell rohadnod abban a szemét, genny, lepukkant Alpokban... Síelni? Pfúj!
)))))))))))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36482
Alyr: ameddig lehet, addig szeretnék inkább hagyományos anyagokat használni... sokkal romantikusabb!
) Én megpróbálom, szóval rajtam nem múlik, de ezt inkább Neked kellene elintézni! Egy nap ide-vagy oda mit számít? Még felüdülés is lehet a Nagy Tanulásban...<br> <br> Eglarcien: lehet, hogy álmokat kergetünk, de azt is vegye figyelembe anyukád, hogy a nagy felfedezések úgy születtek, hogy az emberek megfogták ezeket az álmokat! De hát neked magyarázzam??<br> <br> EMBEREK! Hülyén fog hangzani, de ha valakinek kell, írhatok kikérőt (fejléces levélen stb.), ha az ősei nem engedik egy napra Pestre...!!!! Na? Nehogy már elmaradjon a dolog!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36481
Dínchamion: Én 9-én már az Alpkban síelgetek. Ami meg a lehető legrosszabb: az én drága, racionális anyukám hallani se akar róla, hogy Pestre menjek ilyen ügyben! Szerinte mi mindannyian csak álmokat kergetünk! De a köv. meeting-re megpróbálok eljutni, ha másképp nem megy, hát szököm!
<br> (Különben sajna nincs mobilom...)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36480
Dínchamion:<br> Manapság üvegszálas íjhúrokat használnak, hogy ne szakadjon, régen... hmmmm....<br> A találkozóról:<br> Próbáld meg az én őseimnél...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36479
Laego: akkor a héten küldöm!<br> <br> Most már tényleg megyek...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36477
Eglarcien: nem tudunk freemailben (meg akármilyen mailben beszélni), mert borzasztó keveset jutok géphez... SMS-prati meg telefecsej...<br> <br> (kezdek belelendülni, de sajna vége az órámnak)<br> <br> Namarie!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36476
Csak még egy megjegyzés a nevekhez: az a véleményem, hogy jobb, ha egy meghatározatlan közegbe helyezzük a cselekményt... Így mindenki a magának érezeti, nincsenek jellegezetes tájak, épületek, stb. Ez csak erosíti az érzést, hogy gyakorlatilag a sztori BÁRHOL játszódhat, és mindez BÁRKIVEL megtörténhet...<br> <br> Az elobb nem kevéssé voltam egoista, bocsánat mindenkitol: az én ötletemet kezdtem kidolgozni... Bocs, akit esetleg megbántottam, tényleg önkényes lenne kimondani, hogy ez lesz...<br> <br> Apropó! A meetingen néhány nagyon fontos dolgot szeretnék majd fölvetni, kutakodtam ugyanis egy kicsit az anyagi lehetoségek után, és találtam néhány csábító lehetoséget...! Szóval már csak ezért is jó lenne személyesen, face to face beszélni...<br> <br> Alyr: mint már írtam volt, én is éretsségizem, felvételizem, de egy napot igazán ki lehet könyörögni az osöknél, nem? Ja! Off topic: szerinted mibol készül az íj húrja?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36475
Okes, varni fogom.<br> Marc. 9. nekem jo, de elotte tutira nem, mert (ha minden jol megy) ujabb tanulmanyaimat kezdem 8-an, es muszaj lesz ott lennem a suliban.<br> <br> Laegolas
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36474
Örülök, hogy végre mindenki a lényegre tért. Mivel kevés az idom, én is ezt teszem: meeting.<br> <br> Március 9. jó mindenkinek? Budapesten? Nem tudom, de meglehet, hogy az OKTV miatt kapok három napot, akkor elobb is fel tudok menni. Arra kérek mindenkit, hogy telefonáljon (este fél hét és negyed tíz között edzésem van, akkor ne), vagy küldjön e-mailt. Ha péntekig tisztázódik a helyzet, akkor véglegesítjük a dolgot.<br> <br> Más. Elkezdtem kidolgozni a 'forgatókönyvet' prózában (majd valakinek meg kell csinálnia rendesen screenplayben, ahhoz nem értek). Ha elfogadható mennyiség kész lesz, és ráadásul be is tudom gépelni, akkor elküldöm Laegolasnak, meg aki még kéri... Mára ennyi...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36473
Mi lenne, ha Richard valamelyik edán leszármazottja lenne? Vagy ez már túlzás? Hát ha a Hűségesek 9en lennének?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36469
Dae-elena:hááát... minden megeshet..
)<br> a nevek kérdése: mivel ez a mai világban játszódna, ha jól értem, furcsak lenne.. hány Dínchamion járkál az utcán szerintetetk? egyetlen egy, az is itt van.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36468
DÍNCHAMION!!<br> Mi lenne, ha azokat az anglius neveket lecserélnénk a mi fantázianeveinkre? Richard helyett Dínchamion, estébé... Szerintem ütne!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #36467
Felőlem csináljunk filmet.De ehez kellenek szereplők,(én:)helyszínek jó lenne a Bakony a hortobágy meg az ehez hasonlók.Kell pénz,kamera,<br> forgatókönyv és már mehetünk is forgatni.
-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Kreatív szekció
-
Csináljunk filmet!
Oldalmegjelenítési idő: 0.602 másodperc