Képzőművészet

Több
20 éve 8 hónapja #172976 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Wellnek igaza van, ráadásul mostanában gyakran be is krepál a jó öreg tar.hu :?

Én részemről javasolnám az Elfwoodot ( elfwood.lysator.liu.se ), amivel az az egyetlen gond, hogy borzasztóan lassan frissítik a személyes oldalakat;
Illetve megemlíteném még a www.deviantart.com - ot, amire viszont kész kálvária felrakni egy képet. :?

Akinek van javaslata még ilyen képfeltöltő helyekre, ne fojtsa magába!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 8 hónapja #172963 Írta: Well-of-Souls
Well-of-Souls válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Köszönöm :)
És könyörgöm, egyszer legyetek már jók hozzám is, és ne csak a kep.tar-ra rakjatok fel cuccokat, mert úgy szeretném megnézni őket, de a tar.hu egyszerűen nem látható innen, annyira lassú! :) Bocsánat, tudom, hogy mindig valami extra bajom van, elnézést :oops:

Man in general, if reduced to himself, is too wicked to be free.
Joseph de Maistre

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 8 hónapja - 20 éve 8 hónapja #172962 Írta: Dae/siss
Well, most az egyszer megbocsátom... ugyanis engem is érdekel :twisted:

Gratulálok az eredti és a színes Frodóhoz is! Sil, nem is hittem volna, hogy számítógéppel ennyire valósághű színezést lehet csinálni.

Gyémi, gyönyörűek a rajzaid! Sajnálom, hogy nem láthattam a kiállítást :cry:

Lyra: ez tök jó! Nagyon hangulatos, el tudnám képzelni színesben is ;)

Tarathradiel, nagyon szép ez az új is, de azt Tőled már megszokhattuk ;)

Én is kikérném a véleményetek két friss rajzockámról:

<a target="_blank" href="img22.photobucket.com/albums/v67/Arikan/...t=maedh_finkicsi.jpg">Maedhros és Fingon

<a target="_blank" href="img22.photobucket.com/albums/v67/Arikan/...rent=finrodkicsi.jpg">Finrod Morgoth börtönében ezen tudom, hogy bénán sikerült a börtönfal...

Több
20 éve 8 hónapja #172961 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Well-of-Souls írta: Köszi! Ez egyébként egy Photoshop plugin vagy valami hasonló? (Már elnézést az offért, röstellem magam, de nagyon érdekel... :oops: )

Nem, nekem Paint Shop Pro-m van, de szvsz Photoshop-ban is simán meg lehet csinálni... Annyi az egész, hogy kell nyitni a képen egy új Layer-t, átállítani a tulajdonságait Normal-ról Color-ra, és lehet színezni... :wink: Kiválasztasz egy színt, és elkezded festegetni... Nem kell túl pontosnak se lenni. És az árnyékolás meg minden marad az eredeti. Meg ha kész vagy, a kép telítettségét kell lejjebb venni, meg sötétíteni rajta, mert a színek alapból túl erősek... De nagyon könnyű amúgy...

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 8 hónapja #172959 Írta: Well-of-Souls
Köszi! Ez egyébként egy Photoshop plugin vagy valami hasonló? (Már elnézést az offért, röstellem magam, de nagyon érdekel... :oops: )

Joseph de Maistre

Több
20 éve 8 hónapja - 20 éve 8 hónapja #172957 Írta: Sil

Well-of-Souls írta: Köszönöm :) Megmutatod, milyen színesben? Nagyon kíváncsi vagyok rá!

Nem lett túl jó, épphogycsak kipróbáltam rajta a technikát... :oops:
img17.photobucket.com/albums/v50 ... szines.jpg

Tears unnumbered

Több
20 éve 8 hónapja #172954 Írta: Well-of-Souls
Köszönöm :) Megmutatod, milyen színesben? Nagyon kíváncsi vagyok rá!

Joseph de Maistre

Több
20 éve 8 hónapja #172721 Írta: Sil
Well: Nagyon tetszik, rögtön ki is próbáltam rajta az új tudományomat... :wink: (Azaz hogy hogy kell számítógéppel kiszínezni egy rajzot... Egész egyszerű...)

Tears unnumbered

Több
20 éve 8 hónapja #172604 Írta: Well-of-Souls
Hoztam egy Frodót - kíváncsi leszek a véleményetekre :)
Helye: web.freewebsite.hu/well-of-souls/ a grafikus menüpont alatt (ha a kis képre kattintotok, akkor remélem, hogy ki is nagyítódik...)
Well

Joseph de Maistre

Több
20 éve 8 hónapja #172462 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Képzőművészet
ezen az oldalon Gyémi csodálatos kiállításának képeit(egy részét) tekinthetitek meg.

kep.tar.hu/toma_gazda/index.phtml?aid=27622791

feldolgozás alatt de senkit se zavarjon meg jók!

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
20 éve 8 hónapja #172057 Írta: Tarathradiel
Tarathradiel válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Lyra írta:

Tarathradiel írta: Lyra: Ha ez nekem szólt, akkor köszi! :)

Neked :lol:
kep.tar.hu/lyra/images/pic4393475.jpg
Milyen? :roll:

Oké köszi. :D
Nekem nagyon tetszik, tényleg! :)

"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."

Több
20 éve 8 hónapja #172056 Írta: Tarathradiel
Well, én is köszönöm neked! :) Hát mindig változó hogy mennyi időbe telik megcsinálni, van amikor 1-2 nap alatt kész, máskor meg több ideig elhúzom. Ez például elég gyorsan kész lett, talán mert nem kellett igazán az arcvonásokkal foglalkozzak. :D Mindig az viszi el a legtöbb időt, mert sose vagyok teljesen elégedett az eredménnyel... Ez ebben a tekintetben könnyebb volt!
Majd akkor hozok más rajzokat is!

Több
20 éve 8 hónapja #172055 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Tarathradiel írta: Lyra: Ha ez nekem szólt, akkor köszi! :)

Neked :lol:
kep.tar.hu/lyra/images/pic4393475.jpg
Milyen? :roll:

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
20 éve 8 hónapja #171859 Írta: Well-of-Souls
Tarathradiel: köszönöm a dícséretet! A legújabb rajzod megint gyönyörű lett (szokás szerint...). Én csak irigykedek itt, annyira finom a kidolgozása. Mennyi időbe telik egy ilyen remekművet összehozni? Ha van még valami, nagyon szívesen elgyönyörködnék benne, akár Tolkienes, akár nem! Meg a többiekében is, de még mindig nem vagyok képes innét a kep.tar.hu-t látni, úgyhogy bocsássatok meg, hogy soha nem mondok semmit róluk - vétlen vagyok a dologban... :(

Joseph de Maistre

Több
20 éve 8 hónapja #171816 Írta: Tarathradiel
Brisa, ezt én is köszönöm, biztos fogok felpakolni majd rajzokat!
Lyra: Ha ez nekem szólt, akkor köszi! :)
Üdv Heliodos!

Több
20 éve 8 hónapja #171808 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Heliodos írta: Meglehetősen új vagyok errefelé, elsősorban azért vetődtem erre, mert egyik barátom azt mondta, itt ki lehet élni magát az olyan embernek, mint én: szeretek rajzolgatni (elsősorban címereket, épületeket, várakat, max. még növényeket)

Míriel, ahogy ígértem, ím, meghoztam nektek Heliodost, a biológus szekció újabb fórumozó tagját köszönthetjük személyében, és ígérem, hamarost visszacibálom, hogy a Brisa által megadott módon bemutathassa nektek is ígéretes alkotásait.
(kevésbé virágnyelven majd összerogytam a gyönyörűségtől a művei láttán... :roll: :D )

Kösz a segítséget, Brisa!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 8 hónapja #171806 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Heliodos, és mindenki más: a TolkienHU-ra is fel tudjátok tölteni a képeiteket. Sőt örülnénk, ha megtennétek. Legalább a Tolkien-es témájúakat. Hagy gazdagodjon ez a honlap a ti alkotásaitokkal is.

Brisa írta: A TolkienHU linkjei között találtok egy Fan Fiction nevezetű gombot is. Ha ráklikkeltek, majd onnan a Kreatív Szekcióba :arrow: Rajzok, festmények-be mentek tovább és a felső linkek között kiválasztjátok a "Cikkek"-et, megjelenik az 'Új cikk' nevezetű gomb (szintén fent).

A feltöltés menete egyszerűbben és részletesen:

1. Belépsz a főoldalon bal oldalt. (A felhasználónév és a jelszó ugyanaz, mint itt a fórumon.)
2. Fan Fiction :arrow: Kreatív Szekció :arrow: Rajzok, festmények :arrow: 'Cikkek' (fent) :arrow: 'Új cikk' (fent)
3. Cím: A műved címe.
4. Leírás: Ide pár megjegyzés, hogy mit kell tudni a művedről. Nem kötelező ezt kitölteni. (TEHÁT NEM IDE KELL BETENNI A MŰVEDET!!!)
5. Jobb oldalt válaszd ki a kategóriát! Így: tegyél pipát a Fan Fiction, a Kreatív Szekció és a Rajzok, festmények mellé.
6. 'Mentés' gomb.
7. Hozzászólás: Ide bemásolod a művedet az előugró kis ablak segítségével :arrow: 'Tallózás', kikeresed a gépedről a fájlt, majd 'Feltöltés' gomb. Csak .jpg formátumot fogad el, amelyet oda illeszt be, ahol a kurzor van. Lehet szöveget is írni hozzá a nagy ablakba.
8. A képet meg is tudod nézni, mielőtt elmenti.
9. 'Mentés' gomb.
10. Nem kerül ki az műved automatikusan az oldalra. Várnotok kell, amíg engedélyezzük. Előfordulhat, hogy elbaltázzátok a dolgot, de ne essetek pánikba. Csináljátok meg újra, a rosszat meg kitörlöm.

Brisa

Több
20 éve 8 hónapja #171785 Írta: Heliodos
Heliodos válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Sziasztok! Meglehetősen új vagyok errefelé, elsősorban azért vetődtem erre, mert egyik barátom azt mondta, itt ki lehet élni magát az olyan embernek, mint én: szeretek rajzolgatni (elsősorban címereket, épületeket, várakat, max. még növényeket). Sajnos állatot, embert nem nagyon megy többszöri próbálkozás utám sem... Másik kisebb probléma, hogy nincs elérhető scanner a környezetemben, úgyhogy csak olyan képeket fogok tudni felrakni (de hova?! ), amiket gépen csináltam. Ha ajánl valaki egy helyet, nemsokára mutatnék néhány "címer"/jelképtervet.
Addig is, míg akárki válaszra méltat: a Múzsák legyenek Veletek!

May the Light watch over us on our Way!

Több
20 éve 8 hónapja #171709 Írta: Lyra
Komolyan 8O ? Csak most néztem meg: iszonyat jó!!!

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
20 éve 8 hónapja #171706 Írta: Tarathradiel

Nodlee írta: Tarathradiel: ezt milyen technikával csináltad? NAgyon jó... Gratulálok :)

Köszi. Hát egy kis szénnel megadtam az alapot és utána grafittal folytattam! :)

Több
20 éve 8 hónapja #171680 Írta: Lyra
Igen, azt tudom, hogy ezeket a kelta csomókat egy kicsit elszúrtam, most rajzoltam először ilyeneket :roll:
Köszi szépen a véleményeket.
Majd talán holnao sikerül felraknom egy másikat is, ami éppen feltölthető állapotban van.... :lol:

Lyra

Több
20 éve 8 hónapja #171608 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Tarathradiel: ezt milyen technikával csináltad? NAgyon jó... Gratulálok :)

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/

Több
20 éve 8 hónapja #171539 Írta: Tarathradiel
Rég jártam már itt...De NAGYON jók mind a rajzok, főleg Well-é/ nagy rajongód vagyok :D / Lyra-é, és Raweny-é tetszik/ leginkább ezek az utóbbiak! :) /.
Én is hoztam egy Frodó&Samut: klikk ide

Egyébként van egy rakás más természetű, nemcsak Gyűrűk Urás rajzom, amiket tanfolyamon csinálok, ha érdekel titeket, szkennelhetek be és megmutathatom azokat is. :)

Több
20 éve 9 hónapja #171495 Írta: Dae/siss
Tsok, édeseim!

Debrif: továbbra is fenntartom, hogy gyakorold az anatómiai szerkesztéseket. A figurák arca nagyon szép. Örülök, h nem sértődél meg ;)
Lyra: a keltás képkeret (ezért különben mindenképp dicséret jár, qrva nehéz kelta csomókat rajzolni, még ilyen egyszerűeket is!) , a levelek és a nő haja gyönyörű lett, az arcát nem tudom, hogy ilyennek szántad-e, de szvsz a szemén és az orrán lehetne finomítani kicsit.
Raweny: szuperül rajzolod a ruhák hullámait! Tetszik ez a kicsit képregényes stílus... pont annyira mangás, amennyit még elviselek ;) Az anatómiai alaktanulmányokat neked is ajánlom ;)
Olosta: hát... futurista ;) Nemigen tudok rájuk mit mondani, nem kifejezetten kedvencem ez a stílus, de a képeid szerkesztettsége mindenképpen figyelemre méltó és követendő.

Remélem, nem bántottam meg senkit :P

Több
20 éve 9 hónapja #171372 Írta: Raweny
Raweny válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Lyra: A levelek és a lány haja nagyon tetszik!

Hoztam "újat":
kep.tar.hu/raweny/index.phtml?ai ... id=4384632
kep.tar.hu/raweny/index.phtml?ai ... id=4384633
kep.tar.hu/raweny/index.phtml?ai ... id=4384648
kep.tar.hu/raweny/index.phtml?ai ... id=4384649
kep.tar.hu/raweny/index.phtml?ai ... id=4384650

-Egy hely a földön és egy a Pokolban.
-És a Mennyország?
-Oda nincs meghívónk.

www.gportal.hu/hellspirit

Több
20 éve 9 hónapja #170825 Írta: Lyra
Nekem is sikerült kelrakni egy képemet a netre.: kep.tar.hu/lyra/index.phtml?aid=27626314&pid=4369927 Mondanátok róla vmi őszinte véleményt?
(ja, és nem a legjobb minőség, mert le van fényképezve)

Lyra

Több
20 éve 9 hónapja #170650 Írta: Lalaith
Lalaith válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Well: Nem tudom, melyik képeidet nem láttam, mivel nem tudtam megnézni...
Egyébként én sem tudtam megnyitni ezt a mostanit, aztán elmentettem, de csak egy kép jött be, opus címen. Csak ezt raktad fel?
Bocsi, most kipróbáltam ezt a mentésmásnéven dolgot és végre megnéztem a többit is-bálvány...-nem ismétlem magam, de baromi jók!

Több
20 éve 9 hónapja #170624 Írta: Awen (Swanheart)
Awen (Swanheart) válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Köszönöm! És lőn csoda ...! :D

Több
20 éve 9 hónapja #170603 Írta: Luinefaciel
Luinefaciel válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Swanheart írta: Miért van az, hogy én még egyetlen Well-képet sem láttam? :cry: Pedig mindig próbálkozom, de csak a randa zöld tripod embléma jelenik meg a bal felső sarokban ...

Mert a tripod-nál hotlink tiltás van, ezért ajánlom a jobb egér gomb, mentés másként módszert ;)

Egyébként naon szépek a képek, csak ámulok :D jó lenne ha én is így tudnék rajzolni egyszer... :roll:

Hear no evil, don't you/ See no evil don't you... /Dimmu Borgir/

Több
20 éve 9 hónapja #170595 Írta: Awen (Swanheart)
Awen (Swanheart) válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Miért van az, hogy én még egyetlen Well-képet sem láttam? :cry: Pedig mindig próbálkozom, de csak a randa zöld tripod embléma jelenik meg a bal felső sarokban ...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.891 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére