- Köszönetek: 0
Képzőművészet
- Well-of-Souls
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Entreri: én is szeretném megnézni a rajzaidat, de a megtalálásuk nekem is meghaladta a képességeimet
Raweny: nagyon tetszik a rajzod vonalvezetése, gratulálok!
Lyra: az a színes portré valami iszonyatosan jó! Hangulatos, érdekes, nagyszerű!
Szép napot mindenkinek:
Well
Man in general, if reduced to himself, is too wicked to be free.
Joseph de Maistre
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Debrif
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Debrif
"Amibe nem halok belle, attól csak erősebb leszek"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
'Is there anybody out there?'
- Debrif
- Nem elérhető
Ujabb rajzok ,ha persze még érdekelnek benneteket?!
kep.tar.hu/debrif/index.phtml?aid=27620917
kep.tar.hu/debrif/index.phtml?aid=27629626
Debrif
Ui:Remélem ez már nem törlödik!
"Amibe nem halok belle, attól csak erősebb leszek"
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- Olosta
- Nem elérhető
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Entreri
- Nem elérhető
Akit érdekel néhány rajz (amiket persze én csináltam ), annak itt egy cím: visionklub.srv.hu - az egyik haverom megengedte hogy feltegyem a lapjára őket! ha bármilyen véleményetek van a képekkel kapcsolatban ide írjatok: artemis_entreri@freemail.hu !
Zaijien! (kínai viszlát)
- Tarathradiel
- Nem elérhető
Hát az még nem tudom mikor lesz, de akkor hozom.Well-of-Souls írta: Tarathradiel: Neked is köszönöm, és nagyon várom már a Lúthient (meg a többit)!
Nagyon jók a rajzok! Lyra, nekem is az a színes tetszik igazán!
Raweny: :itscool: Tényleg nagyon tetszenek, jól értesz a színezéshez!
Örülök hogy már lehet feltenni a tolkienre is, majd akkor nekiállok pakolni én is.
"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."
- Raweny
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
A photobucket tényleg gyors és csak engem tüntet ki a lassúságával vagy úgy általánosságában olyan, mint egy részecskelassítós csiga?
img24.photobucket.com/albums/v73 ... ampire.jpg
[size=9:2037ucjd]Ennyit sikerült felerőszakolnom, többhöz, már nem volt se időm se idegem.[/size]
-Egy hely a földön és egy a Pokolban.
-És a Mennyország?
-Oda nincs meghívónk.
www.gportal.hu/hellspirit
- Dae/siss
- Nem elérhető
Heliodos írta: Köszönöm a tippet, nemsokára fölrakom ide az oldalra!
Csak még valahogy át kéne szenvednem ezeket bmp-ből jpg-re...
Windows Paint - Mentés másként, a megjelenő ablakban alul elméletileg át lehet állítani a kiterjesztést
[size=9:1tb7dyxy]Areácska, imádlak!!! [/size]
- Heliodos
- Nem elérhető
Csak még valahogy át kéne szenvednem ezeket bmp-ből jpg-re...
May the Light watch over us on our Way!
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
Dae-elena/sissee írta: Area: aranyosak Miért nincs arcuk?
Mert általában az arcokkal rontom el a dolgot.....
- Lyra
- Nem elérhető
Köszi Hogy kit ábrázol, azt nem tudom, egy miniatűr fénykép felnagyított és továbbgondolt változata...Dae-elena/sissee írta: Lyra: nagyon szép mindkettő! Az a színes különösen hangulatos. Kit ábrázol?
"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra
- Dae/siss
- Nem elérhető
Lyra: nagyon szép mindkettő! Az a színes különösen hangulatos. Kit ábrázol?
Area: aranyosak Miért nincs arcuk?
Csak hogy tiszta legyen, nem azért töröltem ki Debrifet, mert engem kritizálni merészelt, hanem, ahogy Sil mondta, ezt meglehetősen nagyképű és nem emberi stílusban csinálta. Tudom, hogy fejlődnöm kell sok mindenben, többek között anatómiailag is, de ezzel így van a publikáló művészek többsége is. Éppen ezért tartom mindennél fontosabbnak ezt másoknak is kihangsúlyozni, nem azért, mert olyan hű, de jó rajzos volnék. Ügyet lezártam.
- Brisa
- Nem elérhető
(A közvetlen linket ezentúl is be fogjátok tudni rakni a topikba.)
Brisa írta: A TolkienHU linkjei között találtok egy Fan Fiction nevezetű gombot is. Ha ráklikkeltek, majd onnan a Kreatív Szekcióba Rajzok, festmények-be mentek tovább és a felső linkek között kiválasztjátok a "Cikkek"-et, megjelenik az 'Új cikk' nevezetű gomb (szintén fent).
A feltöltés menete egyszerűbben és részletesen:
1. Belépsz a főoldalon bal oldalt. (A felhasználónév és a jelszó ugyanaz, mint itt a fórumon.)
2. Fan Fiction Kreatív Szekció Rajzok, festmények 'Cikkek' (fent) 'Új cikk' (fent)
3. Cím: A műved címe.
4. Leírás: Ide pár megjegyzés, hogy mit kell tudni a művedről. Nem kötelező ezt kitölteni. (TEHÁT NEM IDE KELL BETENNI A MŰVEDET!!!)
5. Jobb oldalt válaszd ki a kategóriát! Így: tegyél pipát a Fan Fiction, a Kreatív Szekció és a Rajzok, festmények mellé.
6. 'Mentés' gomb.
7. Hozzászólás: Ide bemásolod a művedet az előugró kis ablak segítségével 'Tallózás', kikeresed a gépedről a fájlt, majd 'Feltöltés' gomb. Csak .jpg formátumot fogad el, amelyet oda illeszt be, ahol a kurzor van. Lehet szöveget is írni hozzá a nagy ablakba.
8. A képet meg is tudod nézni, mielőtt elmenti.
9. 'Mentés' gomb.
10. Nem kerül ki az műved automatikusan az oldalra. Várnotok kell, amíg engedélyezzük. Előfordulhat, hogy elbaltázzátok a dolgot, de ne essetek pánikba. Csináljátok meg újra, a rosszat meg kitörlöm.
Debrif-t én töröltem...
Brisa
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
Megint frissítettem a képtáram, de most egyesével berakom a képeket, hátha így nagyobb a hatás.... (ezek csak a GyU témájúak. A többit megtaláljátok ugyanitt....)
rohír
lovasrohír
glorfindel
rohír lovas megint
Glorfindel színes
Trufa & Pippin
- Lyra
- Nem elérhető
Sil: köszi
Most hoztam színeset is:(nem GYUs):
img22.photobucket.com/albums/v66 ... c344bb.jpg eredetileg világosabb...
Meg egy GYUs Éomert:ezt csak úgy rajzolgattam, nem nagy szám
img22.photobucket.com/albums/v66 ... C01232.jpg
"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Igaz, hogy Sissnek van még mit fejlődnie, pl az anatómia terén is, de ez nem megy egyik napról a másikra. Fejlődni szvsz csak sok-sok gyakorlással lehet.
Csak egy példa: gondolom, most már elég sokan ismerik egyik kedvenc művészem, Jenny Dolfen képeit ( gold-seven.deviantart.com/gallery/ ). Pár napja belinkelt néhány képet, amit ő rajzolt, 10 éve... Szvsz eléggé észrevehető a különbség...
Itt lehet megnézni a képeket, a linkek a legelső hozzászólásban vannak hozzá, a felsorolásban:
gold-seven.deviantart.com/journal/1838049/
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Well-of-Souls
- Nem elérhető
Tarathradiel: Neked is köszönöm, és nagyon várom már a Lúthient (meg a többit)!
Joseph de Maistre
- Tarathradiel
- Nem elérhető
Aeglos írta: Akkor majd rajzolsz nekünk Szilmarilos képeket is?
A Gy.U.-sok szerintem nagyon jók lettek, csak kár, hogy a színészek alapján rajzoltad a legtöbbet...
Erősen gondolkozom egy Lúthienben, csak még nem tudom hogy fogjak hozzá...De szerintem előbb utóbb csak összehozom... Egyébként köszi! Igen ez igaz, sok rajzom színészek alapján készült, azért is akarom most egy kicsit a fantáziámat is használni...
Well, ismételten köszi a dícséretet, örülök ha tetszenek. Azon már nem is lepődök meg hogy a legújabb rajzod is fantasztikus lett! :itscool:
- Aeglos
- Nem elérhető
Tarathradiel írta: Köszi! Nekem nagyon tetszenek a rajzaid, főleg most hogy nemrég fejeztem be a Szilmarilokat és friss még az élmény...
Akkor majd rajzolsz nekünk Szilmarilos képeket is?
A Gy.U.-sok szerintem nagyon jók lettek, csak kár, hogy a színészek alapján rajzoltad a legtöbbet...
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Olosta
- Nem elérhető
Well-of-Souls írta: Olosta: nagyon jók! Különösen a nazgulos tetszik azzal az elmosódó hatással, meg a hobbitok, mert kicsit olyan, mint egy fametszet, ami mindig is közel állt a szívemhez
Köszönöm.
Bár én a nazgulost tartom a legkevesebbre.
A hobbitshoz meg csak annyit, hogy azt küldtem be az MTT pályázatára, de sajna nem állították ki.
Well, a "hétfő reggeli" Szarumántól készen vagyok! (Értsd: padlót fogtam, nagyon jó :itscool: ). Ugyanígy vagyok a Frodós képeddel is.
Ja, és még egy kis "kedveskedés" neked: az OP-ARTos képeket is kitettem. Tudom, hogy nem a legjobbak, meg nem éppen ide illőek, de hát ez is én vagyok...
- Well-of-Souls
- Nem elérhető
Olosta: nagyon jók! Különösen a nazgulos tetszik azzal az elmosódó hatással, meg a hobbitok, mert kicsit olyan, mint egy fametszet, ami mindig is közel állt a szívemhez
Lyra: gyönyörü a rajz, köszi Sil a színezést és hogy láthatóvá tetted számomra is Tényleg van benne valami szinte jelkép-szerüen tiszta érzés. Gratulálok!
Dae: Hasonlóképpen! Mind a kettö nagyon tetszik: egyéniek és kifejezöek + a "Maedhros és Fingon"-ban a színek szerintem nagyon jól illenek a hangulathoz, a másik pedig hatásosan komor.
Tarathradiel: Na ja, ehhez megint nehéz lesz valami értelmeset hozzászólni, annyira jók A mostaniakból - szokás szerint - mindegyik nagyon tetszik, de a Csendéletben az a kicsit hullámos vonalvezetés még további pluszt is ad az egyébként tökéletes rajzokhoz.
Nekem is van egy hétfö reggeli Szarumánom:
web.freewebsite.hu/well-of-souls/graphic.html
A scannelés sajnos kicsit tönkretette, nagyon durva és kontrasztos lett helyenként, de azért talán használható valamennyire.
Szép hetet mindenkinek:
Well
(ma hosszú ö-m és hosszú ü-m nem volt, bocsánat....)
Joseph de Maistre
- Dae/siss
- Nem elérhető
- Tarathradiel
- Nem elérhető
Dae-elena/sissee írta: Tarathradiel, nagyon szép ez az új is, de azt Tőled már megszokhattuk
Köszi! Nekem nagyon tetszenek a rajzaid, főleg most hogy nemrég fejeztem be a Szilmarilokat és friss még az élmény...
Well, ez a Frodó nagyon jó lett!! És színesben sem rossz, Sil...
Egyébként én ide pakolom fel a rajzaim, Niphredil ajánlotta még régebb ha jól emlékszem: klikk ide
Remélem hamarosan majd a tolkienre is fel lehet tenni.
Hoztam 3 rajzom, nem Gyűrűk Urásak...
fejrajz, ez fényképezve van, azért nem olyan jó a minőség
csendélet
mégegy
- Dae/siss
- Nem elérhető
Sil írta: Csináltam egy hevenyészett színes verziót belőle (kb ilyenek az eredeti számítógépes színek, ez nincs sötétítve):
img17.photobucket.com/albums/v50 ... szines.jpg
Wow, ez nagyon jó lett 8O Így tiszta Yavanna a kép
Olosta, a középföldés térkép tetszik a legjobban.
Én is bátorkodtam cserélni a linkeket:
<a target="_blank" href="img22.photobucket.com/albums/v67/Arikan/maedh_finkicsi.jpg">Maedhros és Fingon még1x
<a target="_blank" href="img22.photobucket.com/albums/v67/Arikan/finrodkicsi.jpg">Finrod Morgoth börtönében még1x
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Én azt nem hittem volna, hogy ez ilyen könnyű... De tegnap olvastam Jenny Dolfen (lásd: Feanoros képek a deviantart-ról, Képek topic) leírását arról, hogy hogyan csinálja a képeit, és ő írta... Hogy ő fekete-fehérben festi meg a képeket (úgy könnyebb az árnyékolás is), aztán beszkenneli, és kiszínezi... És szvsz elég meggyőzőek a képei, úgyhogy muszáj volt kipróbálnom... Nekem nagyon tetszik ez a technika, csak sajnos rajzolni nem tudok...Dae-elena/sissee írta: Gratulálok az eredti és a színes Frodóhoz is! Sil, nem is hittem volna, hogy számítógéppel ennyire valósághű színezést lehet csinálni.
Csináltam egy hevenyészett színes verziót belőle (kb ilyenek az eredeti számítógépes színek, ez nincs sötétítve):Dae-elena/sissee írta: Lyra: ez tök jó! Nagyon hangulatos, el tudnám képzelni színesben is
img17.photobucket.com/albums/v50 ... szines.jpg
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Olosta
- Nem elérhető
[size=9:o6j5mm55]Nagyon remélem, hogy bejön a link.[/size]
- Brisa
- Nem elérhető
Brisa
- Luine Baenre
- Nem elérhető
www.photobucket.comDae-elena/sissee írta: Akinek van javaslata még ilyen képfeltöltő helyekre, ne fojtsa magába!
Csak regelni kell, aktiválni, és már lehet tölteni a képeket. Ajánlom, mert naon gyors és egyszerű kezelni