Képzőművészet

Több
21 éve 3 hónapja #132267 Írta: Arlith
Arlith válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Gollam írta: SIKER!!! Nah, itt van két kép, remélem sikerül megnézni!

kep.tar.hu/hadika/index.phtml?ai ... id=2727637
kep.tar.hu/hadika/index.phtml?ai ... id=2727656

Miért nincs arcuk?

"God's away, God's away
God's away on business, business"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 3 hónapja #132255 Írta: Erendil
Erendil válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Galadh írta:

Erendil írta: Ezen az oldalon száraz kata néven van a többi..... :) ))))
nostale.raindrops.hu/

Nem tudnál megadni egy közvetlen linket?

Sajnos nem...Menj arra a pontra hogy Gyűrűk ura,aztán pedig hogy fan art.Na ott vannak!

Nai tiruvantel ar varyuvantel i Valar tielyanna nu vilya!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 3 hónapja #132174 Írta: Gollam
Gollam válaszolt a következő témában: Képzőművészet
itt van mégegy, ami kb Fantasy műfajba tartozik, ezt a lényt én találtam ki, és tudom, hogy nem tudná használni a szárnyait :wink: úgyhogy ne is mondjátok :)
kep.tar.hu/hadika/images/pic2727910.jpg

"...bármi is történjék, hiszen az ember élete túl apró ahhoz, hogy haragot, vagy gyűlöletet neveljen a lelke mélyén!"

Több
21 éve 3 hónapja #132173 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Erendil írta: Ezen az oldalon száraz kata néven van a többi..... :) ))))
nostale.raindrops.hu/

Nem tudnál megadni egy közvetlen linket?

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
21 éve 3 hónapja #132166 Írta: Gollam
SIKER!!! Nah, itt van két kép, remélem sikerül megnézni!

kep.tar.hu/hadika/index.phtml?ai ... id=2727637
kep.tar.hu/hadika/index.phtml?ai ... id=2727656

"...bármi is történjék, hiszen az ember élete túl apró ahhoz, hogy haragot, vagy gyűlöletet neveljen a lelke mélyén!"

Több
21 éve 3 hónapja #132164 Írta: Gollam
nagyon szépen köszönöm a segítségeket, Dodie! Szerintem majd kérem a segítségedet!!! Pusszantok mindenkit, ezer köszönet, majd írom a címet!!

Több
21 éve 3 hónapja #132162 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Gollam írta: Figyuztok! Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy aki tud feltölteni képeket akárhova, az segítene nekem? Mert akkor én is meg tudnám mutatni az én műveimet, már ha egyáltalán érdekelnek valakit... :oops:

tar.hu-t( www.tar.hu ) próbáltad? sztem elég könnyű, csak regisztrálni kell, és máris van egy saját képtárad, hová felpakolhatod a dolgokat. ha valami nem megy vele kapcsolatban, kérdezz priviben:))

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 3 hónapja #132156 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Gollam írta: Figyuztok! Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy aki tud feltölteni képeket akárhova, az segítene nekem? Mert akkor én is meg tudnám mutatni az én műveimet, már ha egyáltalán érdekelnek valakit... :oops:

Persze, hogy érdekelnek! 8) én sajna konkrétan nem tudok segíteni, de biztos jelentkezik majd néhány segítőkész ember, tünde, hobbit... :)

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
21 éve 3 hónapja #132152 Írta: Gollam
Figyuztok! Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy aki tud feltölteni képeket akárhova, az segítene nekem? Mert akkor én is meg tudnám mutatni az én műveimet, már ha egyáltalán érdekelnek valakit... :oops:

Több
21 éve 3 hónapja #132141 Írta: Dodiee
Huhh, Erendil, nem volt könnyű megtalálni a rajzokat, de végül sikerült:))

Több
21 éve 3 hónapja #132115 Írta: Erendil
Köszi Laurelen!
Ezen az oldalon száraz kata néven van a többi..... :) ))))
nostale.raindrops.hu/

Több
21 éve 3 hónapja #132048 Írta: Laurelen
már talán csak hetek kérdése és én is fel tudok majd rakni valami "műalkotást"!! :D :lol: 8)

Több
21 éve 4 hónapja #131292 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Nekem is van egy új képecském. A régieket már egyszer belinkeltem, de az már vagy 2 hónapja volt. Az óta új helyre is költöztettem a "kicsikéket".
Szóval van egy új képecske is fent (egy Legolast ábrázoló), de nem biztos, hogy bejön nagyban. :? Na mindegy, azért még kicsiben megleshetitek. :D

Cím: kep.tar.hu/olosta/index.phtml?aid=27563686

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
21 éve 4 hónapja #131272 Írta: Laurelen
Mi a helyzet a csodas paravanunkkal? :D volt mar hasznalva? tetszik a nepeknek?
galadh: en igenyt tartanek arra a radirra, ha meg megvan... :D
erendil: jo a kep, olyan selytelmes...

Több
21 éve 4 hónapja #131229 Írta: Erendil
Hali!
Itt van pár új rajzom,kiváncsi lennék szakértői véleményetekre.... :roll:
www.freeweb.hu/animezene/nostale ... /tunde.jpg
A többit majd később beszúrom..

Több
21 éve 4 hónapja #131134 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Nálam meg van egy radír, ha még nem hagytam el...

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
21 éve 4 hónapja #130964 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Hu, foggalmam sincs. Nálam biztos nem. Szeirintem Telcontar vitt el minden ott maradt cuccot. Szvsz őt kérdezd!
És akkor meg is ragadnám az alkalmat, hogy drakuláljak minden paraván-festőnek. Csúcs szuperek voltatok! Dodie-Gandalfjától kezdve Telcontar egéig mindenki tök jó volt! Grat :-D

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/

Több
21 éve 4 hónapja #130884 Írta: Laurelen
Dragaszagaim, melyikotoknel vannak a csodas vizzold talkaim :mrgreen: ? csak hogy tudjam kit zaklassak... :twisted:

Több
21 éve 4 hónapja #130617 Írta: Oisin
Oisin válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Az a baleset esett h én lettem a tábori törp-csapat feje. Mivel az alkatom nem igazán törpös, úgy gondoltam legalább +próbálok összehozni egy olyan csapatot amelyik igazán törpös dolgokat tud készíteni, végül is a törpök specialitása a kézművesség. Szóval várlak benneteket a tábori törp-csapatba! Köszi.

Üdv,
Oisin a törp

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!

Több
21 éve 4 hónapja #130597 Írta: Dodiee
RészemrQl inkább hobbitok, de a kreatívabb fajtából:) remelkül bánok a szürkével, senki a nyomoba se ér ezen a téren:D

Több
21 éve 4 hónapja #130574 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Képzőművészek!

Köszönöm szépen a lelkes részvételt és segítséget a paraván elkészítésében! Tündérek vagytok! :) 8)

Több
21 éve 4 hónapja #130363 Írta: Dae/siss

Onering írta: Sziasztok!

Én is szívesen besegítek, (és lehet jönne Rayan is), csak mondjatok léci vmi konkrétumot talival kapcsolatban!

Ne haragudj, Onering!! :( Ezért lenyakazhatsz nyugodtan... Tali holnap fél9-9 között a Műcsarnok előtt.... szent ég... */me most nagyon szégyelli magát :( *

Több
21 éve 4 hónapja #130352 Írta: Onering
Onering válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Sziasztok!

Én is szívesen besegítek, (és lehet jönne Rayan is), csak mondjatok léci vmi konkrétumot talival kapcsolatban!

"miért nő a fü, hogyha majd leszárad?
miért szárad le, hogyha újra nő?"
(Babits)

Több
21 éve 4 hónapja #130066 Írta: Dae/siss

Nodlee írta: huuu, funérra csak olajjal tudunk festeni... (de az meg baromi drága) vagy arra ragasztjuk a lapokat? Szerintem egyszerűbb, ha azt mondjuk, hogy mindenki hozza ami van neki, és kész :-)
Én hozok temperát, vizet, ecseteket, stb...

Úgy tűnik, nem ússzuk meg a kartont... :dead: Mégiscsak hozok azt, aztán ráragasztjuk. 8)

Több
21 éve 4 hónapja #130063 Írta: brokkoli
huuu, funérra csak olajjal tudunk festeni... (de az meg baromi drága) vagy arra ragasztjuk a lapokat? Szerintem egyszerűbb, ha azt mondjuk, hogy mindenki hozza ami van neki, és kész :-)
Én hozok temperát, vizet, ecseteket, stb...

Több
21 éve 4 hónapja #130032 Írta: Dae/siss
Laurelen, egy kis pontosítás, ne haragudj :)

:arrow: Karton helyett furnérlemez lesz, ezt Telcontar hozza
:arrow: helyszín úgy tűnik, mégsem Telco irodája, hanem a Városliget lesz
:arrow: mérőszalagot és vonalzót hozok
:arrow: én negyed kilencre érek fel Pestre vonattal... Utána nekem bármikor jó. 9 óra jó lesz?

([size=9:2n9lgs2g]Ne haragudjatok [/size]:oops: )

Több
21 éve 4 hónapja #129975 Írta: Laurelen
Akkor a hétfői (jún. 30.) paravánkészítésről:

:arrow: Anyagok beszerzése: festékek, ecsetek, karton – Sissie –háromszoros hurrá neki ezért!
:arrow: Egyéb anyagok: olló (Dodiee?), víztároló edények (majd én hozok), újságpapír?, mérőszalag? (kinek van?)vonalzó?
:arrow: és mindenki, akinek van bármilyen maradék festéke, ecsete, vastag filctolla bátran hozza el!
:arrow: A vázlatokat is hozzátok természetesen.
:arrow: Időpont: hétfő délelőtt…pontosítás?
:arrow: Helyszín: Telcontar irodája
:arrow: Találkozó: a pontos helyszín és a pontos időpont függvényében

Több
21 éve 4 hónapja #129840 Írta: lázadó
lázadó válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Én is szeretk rajzolni, sőt néha késztetést érzek, hogy firkáljak valamit. Van GyU-s rajzom is, meg festmény, de scannert azt sokkilóméteres körzetben nem tudok keríteni.
Bár az aktuálishoz nem tudok hozzászolni, gondoltam azért írok valamit.

Több
21 éve 4 hónapja #129515 Írta: brokkoli
Majd +látjuk. Pedig az a Aragorn a két nőjével szitu annyira tetszett, hogy én mindenképp ráfestettem volna :D

Több
21 éve 4 hónapja #129283 Írta: Dae/siss
Nodlee: én láttam, és sztem is jók :D Laurelen is a képregényes stílusra szavaz, de szvsz ne legyen több figura rajta a Gyűrű Szövetségénél... már ez is olyan sok, hogy nem biztos, hogy be tudjuk fejezni egy nap alatt. :roll: Persze, ha van jó ötleted, dobd ám fel, senkinek nem kötjük gúzsba a kreativitását :twisted:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.625 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére