Zene
- november
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Menyitotta kapuit a Morten Harket | a-ha Fórum!
faretheewell.uw.hu/phpBB2/index.php
A lehetőség adott.. éljetek vele!!
„szép s hideg, mint egy koratavaszi reggel, mely még a tél jeges fuvallatát hozza”
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Léli
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
Brisa írta: Viszont a Kriszana által szervezett énekkarba csakis szombaton (febr. 7.) lehet bekerülni! Ez tény. Egyszerűen nem lehet mindenkinek megfelelni. És ez esetben a hely a meghatározó, amihez igazodni kell. (Örüljünk neki, hogy Ada megszerezte nekünk.) Nem Kriszana találta ki az időpontot, hogy kiszúrjon veletek, remélem ez mindenki számára tiszta.
Én épp ezért írtam, hogy nem tudom, a hely mennyire fix. Ha azt mondja, ezen a napon, vagy következő hó ugyan ezen napján, akkor persze tény, hogy mást nem lehet csinálni....
[size=9:3btjy7t5]Kincső: erre csak azt tudom mondani, amit a GyU társasban: mindenki feláldozható. Ha két időpont közül egyik 10 embernek nem jó, a másik 2-nem, akkor az az időpont a logikus, amelyik 'csak' 2-nek nem jó... És ez egyáltalán senkinek a személye elleni támadás, pusztán logika És mivel úgysem lesz áttéve az énekkar, azért ez lényegtelen is, és ezért sem írtam külön hozzászólásba [/size]
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Brisa
- Nem elérhető
Brisa
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Telcontar Léli írta: Nem lehetne, hogy vasárnap legyen a meghallgatás (nem tudom, a terem milyen feltételekkel a milyénk..)? (mert se jan. 31, se febr. 7, se febr. 14 sokaknak nem jó, illetve tali)
CSAK AZT NE!!!
Feb. 8-án, azaz a fent említett vasárnap néptáncantológia van. Az egy olyan esemény, amire az év 13 legjobb koreográfiája jut be az egész országból, szóval gondolhatjátok, hogy nagy szó, hogy idén bejutottunk. De az egész napomat elveszi.
Nekem az énekkar olyan fontos, hogy ha ez valami egyéni dolog lenne, akkor talán még inkább énekkarra mennék, de így lehetetlen kettészakadnom...
Bocsi, Kriszana, hogy megint ennyire problémásak vagyunk!
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Bocsánat, h közbevágok [size=9:tjozf76k]-nekem könnyű, én nemvaok énekkaros, csak győri - [/size]de télleg nem olyan egyszerű egy vidéki talit átszervezni..illetve át lehet csak akkormeg nem lesz senkise ott a győrieken kívül... mi meg győriek amúgy is szoktunk magunk között talizgatni, ezért így nem lenne érdemes megszerveznise...Brisa írta: Léli, asszem kénytelenek lesztek a győri talit átszervezni.
Ennek ellénre az énekkar télleg fontos, az énekkarnak fel kell lépnie, mi meg várunk...
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Brisa, egy nem pesti tali nehezen szervezhető át...
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Brisa
- Nem elérhető
- Léli
- Nem elérhető
kriszana írta: Oly türelmetlenül vártátok, hogy felvegyük újra a próbák fonalát. Most megtesszük.
Február 7-én, szombaton 14-18ig énekkaros meghallgatást tartunk a Zöld macskában: IX. kerület Üllői út 95. (Klinikáknál) Merthogy Ada közbenjárásának köszönhetően van állandó helyünk próbálni.
kriszana: szvsz lassan felvehetnéd a "A keresztbeszervezés nagymestere" címet Mert pont erre a napra Győri tali van beszervezve. Tudom, hogy mondhatod, hogy az "csak" egy tali, meghogy az énekkar mindennél fontosabb, meg hogy a terem nem mindig áll a rendelkezésünkre... csak tudod számunkra a talik sokat jelentenek. Nem lehetne, hogy vasárnap legyen a meghallgatás (nem tudom, a terem milyen feltételekkel a milyénk..)? (mert se jan. 31, se febr. 7, se febr. 14 sokaknak nem jó, illetve tali)
Léli
- Rabyn
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Oly türelmetlenül vártátok, hogy felvegyük újra a próbák fonalát. Most megtesszük.
Február 7-én, szombaton 14-18ig énekkaros meghallgatást tartunk a Zöld macskában: IX. kerület Üllői út 95. (Klinikáknál) Merthogy Ada közbenjárásának köszönhetően van állandó helyünk próbálni.
A kórus, ami összeállt a LEP-re, csak ideiglenes felállás volt. Most új idők jönnek.
Egyelőre csak az időpont biztos, a részleteket/szabályokat/paramétereket később. Addig is készüljetek, tegyétek magatokat szabaddá, eddzétek hangotokat, puhítsátok szüleiteket Igen, mindenkinek újra kell felvételizni.
Tudom, hogy a fentiek kapcsán rengeteg kérdés merül fel bennetek. Ami most biztos, azt leírtam. Fölösleges privit írjatok, ha többet fogok tudni, jelentkezem.
Ave
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- kriszana
- Nem elérhető
Sziasztok:-)Rabyn írta: Én arra is gondoltam... hogy egyszer talán majd.. valamikor a távoli jövöben, hogy az MTT-t hirdessük (nomeg magunkat) szóval idegen közönség előtt is felléphetnénk.. (a próbák engem is érdekelnének mert már NAGYON hiányoznak.)
Örülök, hogy ilyen lelkesek vagytok. De januárban nem próbálunk. Inkább élvezzétek a szabad hétvégéket - én is ezt teszem. Szükség van némi szünetre, higgyétek el.
Februárban lesz néhány próba, mert Farsangon (február 28. szombat) fellépünk a LEP-es műsorral + megtanulunk egy újabb dalt a Tolkien Ensemble-től.
Addig meg legyetek sokat otthon, hogy ne hiányoljon benneteket kis családotok. Tanuljatok, olvassatok. Legyetek egyedül, és figyeljetek befelé. Találjatok rá önmagatok belső hangjára ebben a zajos világban.
Őszinte szívvel:
ana
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Léli
- Nem elérhető
A mikor lesz a meghallgatás és a hol/mikor lesznek a próbák kérdések mellett lenne egy komolyabb kérdésem is: Mikor/hol lépünk fel legközelebb??? Farsang? (a LEP-eset előadhatjuk (akár kiegészülve a Középfölde-songgal)) Tábor?
Léli
- Kincső
- Nem elérhető
Rabyn írta: Kéne nekem egy nagyon türelmes ember aki meganit kottát olvasni.. (most épp az a problémámm, hogy mivan ha két darab b betű meg egy nagy C van a sor elején?)
A 'C' csak a 4/4-et helyettesíti A b-k fél hanggal leviszik az összes hangot, ami azon a helyen van a kottában.
- Ringbearer
- Nem elérhető
A félévi zongoravizsgámra felkérnék egy egyént akinek lenne
kedve énekelni a darabomhoz. A darabom
Chicago: Roxie vagy Jézus Krisztus Szupersztár: Mária Magdolna, I
dont no how to love him...
Ez azzal járna, hogy februárban minden szombaton kéne egy
1 órás próba...
Akinek lenne kedve, az lécci írjon privit/smst/mailt!
(Együtt zenélés tök jó dolog, és sokat lehet belőle tanulni! )
"Be the change you want to see." Gandhi
- Rabyn
- Nem elérhető
- Szú
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
- Rabyn
- Nem elérhető
Azon gondolkodám, hogy az énekkar fog-e majd úgy is fellépni mint a HC-s előadás szokott. (tudjátok ilyen rendezvényeken)
Mert szvsz tökjó ötletl lenne! (ok előbb pihenjük ki a Lepet meg vizsgázzon le mindenki )
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
- Ringbearer
- Nem elérhető
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
Én ott leszek pénteken;)
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Ery
- Nem elérhető
- Ringbearer
- Nem elérhető
Pénteken CDfűben 5-kör össznépi danonászás,
akinek van kedve az jöjjön!
- kriszana
- Nem elérhető
Nektek is szeretném megköszönni a kitartó munkát.
Jók voltatok! A kirobbanó sikert ti is észleltétek, tehát ezt nem is ragozom tovább.
S hogy mi lesz most az énekkarral?
Jó a kérdés. Már a LEP-en nem egy ember jött oda hozzám, hogy lehet-e még csatlakozni?
Nos, lehet.
Persze lesz meghallgatás.
Csak az a gond, hogy nálam már nem férünk el, ha ennél is többen leszünk...szóval ki kell találni valamit.
Mindenesetre a következő fellépés - előre láthatólag - A Farsangi bálon lesz. Ez kb. február vége.
De most vagy 2 hétig semmilyen próbát nem szándékozom tartani.
Még a műsorról sincs fogalmam.
De ha valakinek van 5lete, azt szivesen meghallgatnám.
Tehát mégegyszer köszönöm mindenkinek.
Üdvözlettel
kriszana
- Kincső
- Nem elérhető
Új számokkal is?
Mert akkor újra figyelmetekbe ajánlanám a gyűrűlidérces dalunkat.
Kincső a Humor topicban 2002. október 28-án írta: Sziasztok!
A tesómmal kiötlöttünk egy dalszöveg-átírást, hasonlót, mint a Középfölde-song. Ez a Halott gyűrűlidérc dala. Ja és az Omega: Régi csibészek c. számára kell énekelni.
Egyik éjszakán megyek Morotván,
És látom, nem félnek tőlem már.
Hátam mögött rég nem vonyít senki még;
Úgy érzem, elfelejtették.
R.: Gyűrűlidércek, nem ismernek engem meg,
Nézik, mit nézek, aztán továbbmennek.
Közel volt a Szem, mindig azt lestem,
Vagy messze el kellett mennem.
Sötét ég alatt nem sütött a nap,
Kergettük a hobbitokat.
R.
Hullott a könnyünk, úgy üvöltöttünk,
Azt lestük, amit kerestünk.
Bámultuk sokat a hobbitokat,
Így éltünk háborús napokat.
R.
Pelennor mezején férfiak fejét
Vagdostuk, de nem volt elég.
Ezért jött egy lány meg egy hobbit-srác
- és ekkor elsötétült a világ.
R.
Kincső
- Patiszon
- Nem elérhető
- Ismerd meg magad!
Ott voltam a tegnapi Eseményen, és igazán jól éreztem magam.
Ezt többek között Nektek is köszönhetem!
Nagyon gyönyörűen énekeltetek illetve zenéltetek!
Olyan jó hangulat volt, hogy csak na!
Remélem, nem felejtitek el a dalokat, és lesz még felépésetek
Sok szeretettel!
Patiszon (Artanis)
A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
- Fio
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
- gillz
- Nem elérhető