Zene

Több
20 éve 10 hónapja #158901 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Zene
Onering komolyan mondtam:) Kár, hogy nem hallottam ahogy játszol, de mahd legközelebb. (akkor elviszem a furuglát és ameddig tudom a greenslevest megmutathatom)

Szerintem igenis nagyon jók volrtunk ahhoz képest, hogy majd'mindenki be van rekedve, fáradt volt és kevesen vtolunk!

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 10 hónapja #158898 Írta: Onering
Onering válaszolt a következő témában: Zene
Sziasztok!

Kriszananéni: köszönöm szépen! :oops: :oops: :oops:

Rabyn írta: Sőt én még tudok egy kicsit furulyázni is)))
Persze nem kottátolvasni nemtokd, meg a hallásom se olyan jó mint Oneringnek.. De azé tok-)

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Sztem nagyon jók voltatok ma, én amit hallottam, nekem nagyon tetszett, hát ha még azt mondjátok, h fáradtak voltatok, akkor a LEP-en ez csúcsszuper lesz! Ilyen életkedvet, vidámságot és összetartást már rég nem láttam! :wink:

:arrow: zenekar5let nekem is tecc! :P

"miért nő a fü, hogyha majd leszárad?
miért szárad le, hogyha újra nő?"
(Babits)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 10 hónapja #158817 Írta: Nimrocco mirimafea
Nimrocco mirimafea válaszolt a következő témában: Zene
kriszananéni nagyon haragszik ránk? :(
(Nim már elásta magát :oops: )

"Similis simili gaudet"

Több
20 éve 10 hónapja #158783 Írta: Nimrocco mirimafea
Na, felnőttek...
mi meg úgy gondoltuk, hogy a hegedűsünk mostantól fogva minden próbán jelen legyen, és gyakoroljon velünk együtt.
Másrészről nincsenek kották. Ez szerintem is gáz. De mivel egyébként is amatőr kórus vagyunk, és a gyors problémamegoldás hívei, ezért ezt is áthidaltuk. Mint mondottuk volt, köszönjük szépen a feljánlást. De már van egy nagyon szuper hegedűsünk One Ring, azaz Kinga kisasszony személyében - akinek volt szerencsém részt venni a szalagavató ünnepségén, s mondhatom, csodálatos volt :-) - szóval köszönjük, de nem.
Talán legközelebb.
De mondok jobbat, szervezzetek Karcagra egy Tolkien klubbot/énekkart/zenekart, és akkor játszatok velük otthon :wink: akkor a szülők is nyugodtak lesznek, mert nem kószálnak el a gyermekeik.

Puszi a pocitokra:
kriszananéni[/quote]

Értettük kriszananéni! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

"Similis simili gaudet"

Több
20 éve 10 hónapja #158781 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Zene

Rabyn írta: Mámma is jók vótunk, ahhot képest, hogy kevsen vótunk, és fáradtak is vótunk meg betegek is vagyunk.

Hát tényleg csak ahhoz képest... Szvsz az éneklés sokkal rosszabb volt a szokásosnál :roll: , de amúgy jó nagyokat nevettünk... :)

Kriszana: visszahívott Ankalimon? Jutottatok valamire?

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 10 hónapja #158778 Írta: Rabyn
őőő
nem úgy értem, hanem lefogásilag.. Lefogálisag (sima normális G-s furulyán ahol a 5.luk kisebb mint a többi)
Azottan az hogyvanaz?-)

Több
20 éve 10 hónapja #158768 Írta: Nimrocco mirimafea
ésa fisz meg a gisz egyenlő é a "g vel és a "f fel?[/quote]

F + kereszt=Fisz
G+kereszt=Gisz

Erre gondoltál?

"Similis simili gaudet"

Több
20 éve 10 hónapja #158757 Írta: Rabyn
Mámma is jók vótunk, ahhot képest, hogy kevsen vótunk, és fáradtak is vótunk meg betegek is vagyunk.

Köcönöm a kottákat mikorra adjam vissza?
ésa fisz meg a gisz egyenlő é a "g vel és a "f fel?

Több
20 éve 10 hónapja #158708 Írta: Silcucc
Silcucc válaszolt a következő témában: Zene
Ana, ne haragudj, nem tudok menni próbára.... 2 órája teázok, de alig van hangom... Tegnap zenekari próbán ráénekeltem kicsit a torokfájásomra, mára elment a hangom... :( Bocsi, esküszöm, mostmár a többin 1000%, hogy ott leszek... :(

"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."

Több
20 éve 10 hónapja #158655 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Zene

Nimrocco írta: Na gyerekek! :mrgreen:
Szal,mi úgy gondoltuk,h ti elkülditek nekünk ide Karcagra a kottákat, mi meg szépen összegyakoroljuk, és ha 2-őnknek megy akkor már nem olyan nagy gáz még hozzávenni egy egész kórust :mrgreen:
A közös próba elég gázos, mert ősök nem úgy viszonyulnak az utazáshoz,h nosza hadd menjenek!Meg hát a zenesuli hegedűi :roll:
De ha így nektek jó,így távolról.
Persze szereplés előtt 1-2 (fő)próba belefér. ....

Na, felnőttek...
mi meg úgy gondoltuk, hogy a hegedűsünk mostantól fogva minden próbán jelen legyen, és gyakoroljon velünk együtt.
Másrészről nincsenek kották. Ez szerintem is gáz. De mivel egyébként is amatőr kórus vagyunk, és a gyors problémamegoldás hívei, ezért ezt is áthidaltuk. Mint mondottuk volt, köszönjük szépen a feljánlást. De már van egy nagyon szuper hegedűsünk One Ring, azaz Kinga kisasszony személyében - akinek volt szerencsém részt venni a szalagavató ünnepségén, s mondhatom, csodálatos volt :-) - szóval köszönjük, de nem.
Talán legközelebb.
De mondok jobbat, szervezzetek Karcagra egy Tolkien klubbot/énekkart/zenekart, és akkor játszatok velük otthon :wink: akkor a szülők is nyugodtak lesznek, mert nem kószálnak el a gyermekeik.

Puszi a pocitokra:
kriszananéni

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
20 éve 10 hónapja #158653 Írta: Julcsi_
Julcsi_ válaszolt a következő témában: Zene
Minizenekar tetszik!! Részemről furulya, zongora? :wink:

argh

Több
20 éve 10 hónapja #158650 Írta: Nimrocco mirimafea
Na gyerekek! :mrgreen:
Szal,mi úgy gondoltuk,h ti elkülditek nekünk ide Karcagra a kottákat, mi meg szépen összegyakoroljuk, és ha 2-őnknek megy akkor már nem olyan nagy gáz még hozzávenni egy egész kórust :mrgreen:
A közös próba elég gázos, mert ősök nem úgy viszonyulnak az utazáshoz,h nosza hadd menjenek!Meg hát a zenesuli hegedűi :roll:
De ha így nektek jó,így távolról.
Persze szereplés előtt 1-2 (fő)próba belefér. ....

"Similis simili gaudet"

Több
20 éve 10 hónapja #158263 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Zene

kriszana írta: - ha ennyi hangszeres emberke van, akár mini-zenekart is alapíthatunk:-)

Cool!!! :D

Izzítom a tenorkürtömet :mrgreen:

Our knees do not bend easily

Több
20 éve 10 hónapja #158216 Írta: Rabyn
Lau: szombaton hozd el feanorosra mert akkor mi is odamegyünk (NHE) csak mi onnétmegyünk tovább!
Előre is nagyon köszi!!

Több
20 éve 10 hónapja #158161 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Zene

Rabyn írta: Sőt én még tudok egy kicsit furulyázni is)))
Persze nem kottátolvasni nemtokd, meg a hallásom se olyan jó mint Oneringnek.. De azé tok-)

off: de nemsokára fogsz tudni, hétvégére valahogy eljuttatom hozzád a kottákat :) on.

egyébként ezt a minizenekar dolgot érdemes lenne megfontolni...

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
20 éve 10 hónapja #158160 Írta: Rabyn
Sőt én még tudok egy kicsit furulyázni is)))

Több
20 éve 10 hónapja #158155 Írta: kriszana

Beleg Cúthalion írta: Ha akarunk pothegedust, akkor annak viszont velunk egyutt kene probalni mostantol, mert ha akkor kapunk eszbe amikor mondjuk eloadas elott 2 nappal baromira lebetegszik a vonosunk, akkor mar a pot-vonos nem biztos hogy fel tud keszulni rendesen.
Jobb ha egyutt probalunk mar most, legfeljebb nem lesz szukseg ra.
De jobb felni mint megijedni.
Szerintetek?
Beleg

Leguanember írta: Nimrocco, bocs a hosszúra nyúlt reakcióidőért!
Későn szóltál, de köszönjük; ha a LEP-re nem is, később elfogadhatjuk a felajánlást. Mostanra van már hegedűsünk. Ha viszont vmi közbejön neki, még számíthatunk a tieidre? Hétvégén pontosabb leszek, jelenleg van vonósunk.
Leguan

Nos, mint Leguan is írta: van már hegedűsünk. Ő bevállalta. Már nála vannak a cd-k. Nincs értelme, hogy elhívjuk a két lányt próbára, mert One Ring már úgy jön szombaton, hogy tudja, mit kell játszani, s ha lesz ideje, meg is tanulja.
Szóval, tényleg köszönjük a felajánlást. A LEP után is lesz kórus, sőt - ha ennyi hangszeres emberke van, akár mini-zenekart is alapíthatunk:-)

Rabyn, várunk szombaton, ha odaérsz Rayannal együtt!

Több
20 éve 10 hónapja #157950 Írta: Rabyn
Ana ha esetleg odaérek próbára (szombaton) akkor ottleszek!

Több
20 éve 10 hónapja #157902 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Zene
Ha akarunk pothegedust, akkor annak viszont velunk egyutt kene probalni mostantol, mert ha akkor kapunk eszbe amikor mondjuk eloadas elott 2 nappal baromira lebetegszik a vonosunk, akkor mar a pot-vonos nem biztos hogy fel tud keszulni rendesen.
Jobb ha egyutt probalunk mar most, legfeljebb nem lesz szukseg ra.
De jobb felni mint megijedni.

Szerintetek?

Beleg

Leguanember írta: Nimrocco, bocs a hosszúra nyúlt reakcióidőért!

Későn szóltál, de köszönjük; ha a LEP-re nem is, később elfogadhatjuk a felajánlást. Mostanra van már hegedűsünk. Ha viszont vmi közbejön neki, még számíthatunk a tieidre? Hétvégén pontosabb leszek, jelenleg van vonósunk.

Leguan

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
20 éve 10 hónapja #157885 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Zene
Nimrocco, bocs a hosszúra nyúlt reakcióidőért!

Leguan

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Több
20 éve 10 hónapja #157873 Írta: Kincső
22-én nem biztos, hogy tudok addigra szabadulni, de igyekszem... :roll:
Szombaton persze megyek, meg 31-én. :wink:

Több
20 éve 10 hónapja #157862 Írta: Nimrocco mirimafea

Nimrocco írta: Aiya!
Most nagyon közbevágok,de azért megkérdezem:
KÉT- ZENESULIBAN VÉGZŐS- HEGEDŰS FELAJÁNLJA SZOLGÁLATAIT AZ MTT-NEK.
Kérdésem:igénybe veszitek, vagy nem?

Esetleg valami reakció? :?

"Similis simili gaudet"

Több
20 éve 10 hónapja #157820 Írta: kriszana
Nah, fiatalok, a fölösleges aggódást megelőzve íme a kórus próbarendje Karácsonyig :wink:

December 13-án, szombaton 14:00-kb.16:00ig nálam :)
December 22-én, hétfőn 17:30-kb.19:30ig szintén nálam :)
December 31-én, szerdán 12:00-14:00ig nálam

Boldog Karácsonyt mindenkinek:-)
A két ünnep között nem lesz próba, szóval B.Ú.É.K.

Januárban 2-án főpróba A Corvinban.

A szombati próbáról felmentést kapnak a NHE résztvevői. Mindenki mástól nincs kifogás :twisted:

Több
20 éve 11 hónapja #157793 Írta: Kincső
Jó-jó, csak egy megjegyzés volt! :roll: [size=9:12c6f865](De vedd figyelembe, hogy nem biztos, hogy maradhatunk 7-8-ig, mert lehet, hogy vasárnapra is vannak vendégek, és takarítani is kell...)[/size]

Több
20 éve 11 hónapja #157788 Írta: Silcucc
Silcucc válaszolt a következő témában: Zene
Csatlakozom Lélihez, főleg, mert most úgy néz ki, hogy a 19/20-i estét nem tudom Kismaroson tölteni, én személy szerint nem szeretnék hazajönni este 7-8nál előbb... Amúgy meg, ha végiggondolod, a fene tudja, hogy ki milyen fáradt lesz, vmint h a hangszálaink milyen állapotban lesznek, én pl. Halloween másnapján se nagyon tudtam énekelgetni... Meg azt is végig kéne gondolni, hogy hazaérünk mondjuk 4-re, mindenki hazamegy, lepakol, kajál, én szvsz 6nál előbb nem jutnék Anához... Annak meg már nem sok értelme van... Ha hétfőn meg a társaság nagy részének ugyanúgy jó...

"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."

Több
20 éve 11 hónapja #157781 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Zene

Kincső írta: OFF: miért, egyébként szerinted kb. mikor jönnénk haza? Szvsz ha egy 3-4 óra körüli vonattal hazajövünk, de szvsz a többség eljönne azzal, akkor 4-5-től még lazán lehetne próba... :roll: :idea:

Hát épp ez az, 3-4 körüli vonattal úgyse jövünk haza, ahogy a társaságot ismerem.. :D

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
20 éve 11 hónapja #157780 Írta: Kincső
OFF: miért, egyébként szerinted kb. mikor jönnénk haza? Szvsz ha egy 3-4 óra körüli vonattal hazajövünk, de szvsz a többség eljönne azzal, akkor 4-5-től még lazán lehetne próba... :roll: :idea:

Több
20 éve 11 hónapja #157778 Írta: Léli

Kincső írta: /Megj.: én a magam részéről akár előbb hazajövök Kismarosról, hogy 21. vasárnap délután lehessen.../

Megj.: én nem. Akkor már inkább tartsunk 23-án próbát... :?

Több
20 éve 11 hónapja #157776 Írta: Kincső
Most akkor szombaton ugye lesz próba? És hánykor?

Ha, mint terveztük, dec. 22-n is lesz, akkor légyszi 3 előtt legyen (kb. 1/2 3-ig, vagy max. 3-ig), mert különben nem tudok menni! [size=9:qgy2w0vm](Légyszi, Kriszana, ne harapd le a fejem, hogy már megint itt rinyálok, de nem én tehetek róla... :roll: :( )[/size] /Megj.: én a magam részéről akár előbb hazajövök Kismarosról, hogy 21. vasárnap délután lehessen.../

Több
20 éve 11 hónapja #157679 Írta: Léli
Üdv!

Lesz a héten próba? Mert rám szombat előtt tuti ne számítsatok (naon beteg vagyok, és anyu se engedne el), a hétvégéig meg majd meglátom, hogy milyen lesz az állapotom...

Léli

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.613 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére