Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Noredhel írta: Bocsi... Megérkezett a tagdíjutalásom? Elvileg meg kellett, mert a visszaigazolást megkaptam a banktól.
*nem célzás*
Szombaton a taglistában még az volt, hogy nem.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Noredhel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
*nem célzás*
Toujours pur
kiejtés: "liedesz"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gandalf
- Nem elérhető
Én a következőket tudom a témáról:Olosta (Aelalin) írta: Az MTT könyvtárával kapcsolatos kérdéseimmel kihez fordulhatok?
- Az MTT könyvtárának könyvei jelenleg a raktárban, egy dobozban penészednek. Talán egy-két könyv kivételével, nem tudom. A raktárhoz Ery fér hozzá.
- Nincsen még könyvtárhasználati-szabályzat, de sürgetni fogom az elnökséget, hogy ez hamar megváltozzon és történjen előrelépés. Amint lesz, közzé tesszük a Tolkien.HU-n.
- A könyvtár-felelősünk (tudtommal) elvileg Ulmo, de szerintem ő se tud sokkal többet mondani.
- A terület egyébként elnökségi szinten biztosan nem alám tartozik, hanem a tudományos ügyek (Ankalimon) vagy az ismeretterjesztés (Angwen) alá, pontosan nem tudom, a kettő közül melyikük alá.
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Kincső
- Nem elérhető
Továbbá nagy taps Ankalimonnak és Starának (meg Gandalfnak és Ádámnak) az új alapszabály szövegezésért, és Ádámnak a Manifesztumért is! :hello:
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Olosta
- Nem elérhető
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Rabyn
- Nem elérhető
Árpádhidi hévtől még a 106os 42es 34es busszal is lehet menni. Szintén a rakták utcáig. Illetve a kék metró árpádhidi megállójától 106os busszal a raktár utcáig.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Niphredil Eleanor
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Vagy 6os busz (a Nyugatitól indul) Raktár utcai megálló (ez állítólag pont az iskola előtt tesz le)
Juj, nagyon köszönöm!! Ezt még tudom is, hogy hol van!! Jól van, gyerekek, megleszek!
Gandalf: Köszi az infót, akkor nem aggódom!
Lothlórien virágai; Niphredil és Elanor
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Niphredil Eleanor írta:
Ankalimon írta: A november 25-i MTT Közgyűlés helyszíne megváltozott. A Batthányi Alapítvány helyett az új helyszín:
az Árpád-híd budai hídfőjének közelében, a Szentendrei út elején
Tyűha... Errefelé sajnos nemigen vagyok járatos lévén Pestre járok iskolába, egyébként pedig vidékről utazok fel...
Valahogy azért majd csak odatalálok, de egy-két buszt, vagy egyéb használható tömegközlekedési eszközt, ami arrafele megy nem tud valaki mondani?
Szentendrei hév, Árpád-híd megállóval, innen még kell valamennyit gyalogolni.
Vagy 6os busz (a Nyugatitól indul) Raktár utcai megálló (ez állítólag pont az iskola előtt tesz le)
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Gandalf
- Nem elérhető
- Niphredil Eleanor
- Nem elérhető
Gandalf írta: 6-os busz, 60-as busz.
Nagyon köszönöm, Gandalf!
Még egy kérdés: Végig ott kell lenni, 10:00-től egészen 16:00-ig? Vagy esetleg el lehet jönni már korábban is (mondjuk ebédszünet után)? Csak mert 14:30-tól programom lenne, amit nem lenne szép lemondanom!
- Gandalf
- Nem elérhető
- Niphredil Eleanor
- Nem elérhető
Ankalimon írta: A november 25-i MTT Közgyűlés helyszíne megváltozott. A Batthányi Alapítvány helyett az új helyszín:
az Árpád-híd budai hídfőjének közelében, a Szentendrei út elején
Tyűha... Errefelé sajnos nemigen vagyok járatos lévén Pestre járok iskolába, egyébként pedig vidékről utazok fel...
Valahogy azért majd csak odatalálok, de egy-két buszt, vagy egyéb használható tömegközlekedési eszközt, ami arrafele megy nem tud valaki mondani?
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Fontos feladat, csokival lesz honorálva.
Jelentkezni nálam, most.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Brandir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Köszönetek: 0
A Magyar Tolkien Társaság pályázatot hirdet a 2007. februári farsangi bál (lehetőség szerint február 10. szombat) megszervezésére és lebonyolítására. A rövid koncepciót és a szervezői csapat tagjainak bemutatását tartalmazó leírást a brandir@tolkien.hu címre várjuk 2006. december 15. (péntek) éjfélig.
A keretek:
A farsangi bál koncepciója kövesse az eddigi hagyományokat (legyen a bált keretbe foglaló történet, bálkirály- és királynőválasztás, maximum másfél órás műsor, stb.) Jellege elegáns, bál legyen, éjfél után azonban sokszínű zenei stílusról kell gondoskodniuk a szervezőknek!
A Mathom-díj átadására ezúttal is teret és időpontot igényel az MTT vezetősége.
A kijelölt főszervezőnek és csapatának kell elkészíteni az előzetes költségvetést, amelyet elfogadásra be kell nyújtani az elnökségnek (a terembérlet költségével számolni kell a szervezőknek!), megszervezni a programokat (legyen tombola!), az étel- és italfogyasztást, valamint a bál helyszíni lebonyolítása is feladatuk közé tartozik.
A szervezőknek a rendezvényt megelőzően (a belépőjegyek árusításának mikéntjéről, az elszámolás módjáról) konzultálniuk kell a pénzügyi vezetővel, és a rendezvényt követő 1 héten belül el kell számolniuk a pénzügyekről.
"Égig az a fa ér, amelyikről elhisszük."
S.P.Q.L
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Ankalimon
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
A november 25-i MTT Közgyűlés helyszíne megváltozott. A Batthányi Alapítvány helyett az új helyszín:
Alternatív Közgazdasági Gimnázium,
1035 Raktár u. 1.
(az Árpád-híd budai hídfőjének közelében, a Szentendrei út elején)
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Sil írta:
Az, hogy mi odamegyünk a Batthyány Alapítványhoz tök fölöslegesen (mivel azt tudjuk, hogy ott biztosan nem lesz), az egyrészt időbe telik, másrészt minimum +2 vonaljegy, mert nekünk ugye nincs bérletünk. Mivel egy ilyen pesti kiruccanás amúgy sem olcsó mulatság, az ehhez hasonló felesleges pénzkidobásokat szeretnénk lefaragni. Éppen ezért ha a vezetőségi ülés után rögtön felraknátok a végleges helyszínt a fórumra, azt szerintem tudnánk értékelni. Éjjel és szombat reggel tuti nem tudunk már fórumot nézni (nekem pl szokás szerint fél ötkor indul a buszom).Alyr Arkhon írta:
Olosta (Aelalin) írta:
Sil írta: Most már lassan jó lenne tudni valamit a kgy helyszínéről... Azért nem péntek éjjel szeretném megtudni, hogy hova is megyek másnap reggel, nekünk vidékieknek az nem olyan egyszerű.
:igenerőteljesenbólogat:
Elvileg úgy lesz, hogy odajöttök a Battyány alapítványhoz és ott áll majd valaki a kapuban és megmondja.
Lévén, hogy holnap este lesz vezetőségi ülés, nem valószínű, hogy sokkal előbb kiderül...
A vezetőségi is este lesz (tényleg este, fél7kor kezdünk), mindazonáltal próbálom megsürgetni a dolgokat.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Sil
- Nem elérhető
Az, hogy mi odamegyünk a Batthyány Alapítványhoz tök fölöslegesen (mivel azt tudjuk, hogy ott biztosan nem lesz), az egyrészt időbe telik, másrészt minimum +2 vonaljegy, mert nekünk ugye nincs bérletünk. Mivel egy ilyen pesti kiruccanás amúgy sem olcsó mulatság, az ehhez hasonló felesleges pénzkidobásokat szeretnénk lefaragni. Éppen ezért ha a vezetőségi ülés után rögtön felraknátok a végleges helyszínt a fórumra, azt szerintem tudnánk értékelni. Éjjel és szombat reggel tuti nem tudunk már fórumot nézni (nekem pl szokás szerint fél ötkor indul a buszom).Alyr Arkhon írta:
Olosta (Aelalin) írta:
Sil írta: Most már lassan jó lenne tudni valamit a kgy helyszínéről... Azért nem péntek éjjel szeretném megtudni, hogy hova is megyek másnap reggel, nekünk vidékieknek az nem olyan egyszerű.
Elvileg úgy lesz, hogy odajöttök a Battyány alapítványhoz és ott áll majd valaki a kapuban és megmondja.
Lévén, hogy holnap este lesz vezetőségi ülés, nem valószínű, hogy sokkal előbb kiderül...
Tears unnumbered
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Olosta (Aelalin) írta:
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Olosta
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Namarie
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Dae/siss írta: Üdvözlet!
Fogalmam sincs, melyik topicban kellene ezután érdeklődnöm, ezért lutri alapon itt kérdezem meg...
Még a 2004-es LEP-re adtam kölcsön az előadásokhoz egy 38-40-es, hosszú,
ezüstszínű, mell alatt szűkített, határozottan tüncös beütésű ruhát, aminek az ujjai is ezüstszínű bársonyból voltak. Az a kérdésem, hogy lehetne ezt a ruhát felkutatni? Egyrészt nemsokára szükségem lenne rá, másrészt az ára sem két fillér volt...
Köszi előre is,
Siss
Szerintem Erynél (is) érdeklődj.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Gandalf
- Nem elérhető
A kgy először adminisztrcióval kezdődik, feljegyzik a jelenlétedet, megnézik, van-e szavazati jogod és kapsz a tagságidba egy bejegyzést (ha még nincsen ilyened, előbb kapsz).
Utána éves beszámolók.
Majd alapszabálymódosítások és új elnökségi tagok és fb-tagok választása.
Véget nem érő formalitások... csupa móka és kacagás!
- Niphredil Eleanor
- Nem elérhető
Gandalf írta: A levélben a Batyi volt, de nem ott lesz. Amint lesz végleges helyszín, gondolom, ide beírják.
8O Még jó, hogy Rabyn rákérdezett...
Potyára mentem volna oda, és ott álltam volna egész nap, mint valami idióta.
Mellesleg... Bocsi a hülye kérdésért, de egy ilyen Közgyűlés hogyan szokott zajlani? :confused2:
Nekem ugyanis ez lesz az első, és gyakorlatilag fogalmam sincs róla, hogy működnek ott a dolgok...
- Rabyn
- Nem elérhető
- Olosta
- Nem elérhető
Gandalf írta: A levélben a Batyi volt, de nem ott lesz. Amint lesz végleges helyszín, gondolom, ide beírják.
Aham, jó tudni.
- Gandalf
- Nem elérhető
- Olosta
- Nem elérhető
Rabyn írta: Van már helyszíne a KGYnak?
Mért? Nem a Batthiány Alapítvány épületében lesz? (a levélben, mintha az lett volna, de nincs nálam, szal lehet, hogy már autómatikusan odakötöm a dolgot )
- Rabyn
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.