Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Több
21 éve 5 hónapja #122027 Írta: Roheryn
Roheryn válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Sil:én nem szóltam le Tatabányát, sőt!!!!! :evil:
Akkor rosszul fogalmaztam, azt akartam írni, hogy ott még jobb lenne mert közel van hozzám....Hisz Tatabánya mellett lakom

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 5 hónapja #121967 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Roheryn írta: Sziasztok!!
Kérdezem én van Győrben ( biztos van ) Tolkien klub?Vagy bármi amin össze lehet jönni és beszélgetni és kirándulni menni stb.
Pesten olyan jó dolgok vannak, de aki nem pesti??????
Igaz nem is győri vagyok, v csak koleszbe vagyok itt, de érdekelne a dolog!!!!!
Tatabányáról már nem is kérdezek, az közelebb lenne számomra...
Válaszotok előre is köszönöm :D

Ha megnézed a Találkozások topicot, láthatod, hogy nem is olyan régen volt győri tali. :roll:
De nem értem, mi a bajod Tatabányával. Vannak itt elég sokan onnan, csak valamiért nem keresik meg egymást, nem csinálnak maguknak talit. :roll: (Én pedig pl. a teletext-chatről is ismerek tatabányai Gy.U.-rajongót...)
És hát Tatabánya már csak abból a szempontból is jó hely, hogy a Cross Borns nevezetű kedvenc együttesünk is oda valósi... :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 5 hónapja #121859 Írta: Roheryn
Roheryn válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Sziasztok!!
Kérdezem én van Győrben ( biztos van ) Tolkien klub?Vagy bármi amin össze lehet jönni és beszélgetni és kirándulni menni stb.
Pesten olyan jó dolgok vannak, de aki nem pesti??????
Igaz nem is győri vagyok, v csak koleszbe vagyok itt, de érdekelne a dolog!!!!!
Tatabányáról már nem is kérdezek, az közelebb lenne számomra...
Válaszotok előre is köszönöm :D

Több
21 éve 5 hónapja #121061 Írta: Kici Szméagol
Kici Szméagol válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Kincső: Köszi:) Értem:)

másrészt nem tudom, mennyire priviben, mennyire nyíltan kéne ezeket megbeszélni, de szerintem nem ártana egy-két infót közhírré tenni szigettel kapcs., hogy mindenki tudja, mekkora méretekben gondolkodjon. Egy kis sátornyi, mennyi ember, napi mennyi program (nem is beszélve egyéb lehetőségekről) mert ezek alapján lenne érdemes egyáltalán elkezdeni programot tervezni. Pl. szerintem lehetne olyat, hogy minden nap más "nap", tünde, hobbit, Gandalf-Szarumán, ork stb. és ezek köré tervezni programot. Nem is beszélve, hogy pl. tuti nagy sikere lenne tündenyelven jól beszélőknek stb. Na, kezdetnek ennyi, de azért alapinfókat jó lenne tudni.
Szmegi

"És végül egyedül
táncol a bánat a hegedűn"

Több
21 éve 6 hónapja #120833 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Igazatok van, bocsánatot kérek. :roll:
Nem nektek szólt, akik aktív tagok + elnökségi tagok vagytok, hanem azoknak, akiknek nincs vizsgaidőszakuk és nem is túl tevékenyek. A 120 főből valószínűleg elég sok ilyen van... :roll: :?

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
21 éve 6 hónapja #120808 Írta: ÉSzAH
ÉSzAH válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Áfonya írta: Kedves Kincső, nekem pl. május 19-én kezdődik a 8 tantárgyas vizsgaidőszakom - hidd el, hogy besegítenék, ha tehetném. Sztem rajtam kívül sokan vannak így ezzel. Egy kis toleranciát, ha kérhetném. :D

Sokunk nevében köszi Áfi, szívemből szóltál. Vagyunk egy páran, akik a hazai felsőoktatás humánusnak egyátalán nem nevezhető vizsga-rendszerét nyögik. És vagyunk egy páran (gondolom) agóra-fóbiások is. Én pl. mindkét halmazba beletartozom. :-) Bármit megírok, csak előadni ne kelljen. :-)

ÉSzAH

"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/

Több
21 éve 6 hónapja #120793 Írta: Kincső
Kici Szméagol: Ha csak ez az akadály, szerintem nyugodtan lépj be. :wink: Ha tudod fizetni a tagdíjat, és eljössz a közgyűlésre, ami - ha jól tudom - évente kétszer van, és ha épp ráérsz, még máskor is segítesz, akkor már jópár tagnál többet tettél. :wink:

Több
21 éve 6 hónapja #120785 Írta: Kici Szméagol
Kici Szméagol válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
hm.. nem jegyre pályázom:)
de úgy gondoltam, segítség még esetleg Sziget előtt is kellhet,
a mindenféle programok összehozásához, legyártásához.
Nem mondom, hogy az iszonyatos kreativitásommal fogok lenyűgözni
mindenkit, de ugye kellenek a szürke munkások is:)
Szigetre amúgy is tervezek menni, szóval ott leszek:)
Ha már itt tartunk, MTT-tagság azért gondolkodtató,
mert sajnos egyáltalán nem rendelkezem annyi szabadidővel,
hogy nyugodt szívvel be merném vállalni, így inkább csak
kívülről szemlélődőm (néha bánatosan)

"És végül egyedül

Több
21 éve 6 hónapja #120775 Írta: Kincső
Tudom, hogy vannak vizsgázok és érettségizők, de azért van még egy csomó tag! :roll: Talizgatni csak úgy, beszélgetni persze mindig ráér egy csomó ember, akik között elég sok MTT-tag is van! :idea: :? :roll: És akinek nem inge, mert igazoltan van (lesz) távol, nem veszi magára! :roll: :wink: :idea:

Több
21 éve 6 hónapja #120766 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Kincső írta: MINDEN MTT-TAG!!!

Komolyan mondjátok, hogy a 120 főből kb. 7-8 ember ér rá május 18-án???? :evil: :roll:

JELENTKEZZETEK MÉG NÉHÁNYAN PARÓDIÁT ELŐADNI!!
INFO A KRATÍV SZEKCIÓ/SZÍNMŰVEKBEN. :idea:
Tegyetek már meg ennyit, [size=9:2soyxi0n]kitesszük értetek a lelkünket[/size]! :roll: :?

Kedves Kincső, nekem pl. május 19-én kezdődik a 8 tantárgyas vizsgaidőszakom - hidd el, hogy besegítenék, ha tehetném. Sztem rajtam kívül sokan vannak így ezzel. Egy kis toleranciát, ha kérhetném. :D

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
21 éve 6 hónapja #120763 Írta: Kincső
MINDEN MTT-TAG!!!

Komolyan mondjátok, hogy a 120 főből kb. 7-8 ember ér rá május 18-án???? :evil: :roll:

JELENTKEZZETEK MÉG NÉHÁNYAN PARÓDIÁT ELŐADNI!!
INFO A KRATÍV SZEKCIÓ/SZÍNMŰVEKBEN. :idea:
Tegyetek már meg ennyit, [size=9:316b4336]kitesszük értetek a lelkünket[/size]! :roll: :?

Több
21 éve 6 hónapja #120545 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Köszönöm, személyes segítségre nem lesz szükség, mert nem szórják a jegyeket (sajnos), de ha valaki amúgy kimenne a Szigetre, azt szívesen látjuk.
Kici Szméagol: ha segíteni szeretnél, miért nem vagy tag? Pontosan azért lépett be mindenki, aki belépett, mert segíteni szeretne. :) Gyere, csatlakozz!
Ötleteket egyébként mindenkitől szívesen fogadok majd priviben.

Több
21 éve 6 hónapja #120537 Írta: Kici Szméagol
Telcontar: csak tagoktól vártok segítséget? (mert én még nem:(, tudom, tudom lépjek be, de ha nem, akkor?) Vagy lelkes fórumoolvasgató is besegíthet, ha tud?

"És végül egyedül

Több
21 éve 6 hónapja #120527 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Telcontar\n

A Sziget 2003 Fesztiválra benyújtott pályázatunkat elfogadták és kedvezően bírálták el, most már biztos, hogy a Társaság részt fog venni a rendezvényen.

Nem mehetnék én is ki veletek a szigetre? (csak akko ha nem zavarok)

Most így hirtelen csak kvizek jutnak eszembe meg persze Mtt belépési lehetőség meg lassi árusitás)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 6 hónapja #120513 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
A Sziget 2003 Fesztiválra benyújtott pályázatunkat elfogadták és kedvezően bírálták el, most már biztos, hogy a Társaság részt fog venni a rendezvényen. Oda és a Tokaj-Hegyalja Fesztiválra hasonló programokat szervezünk. Az ötleteitekre számítok, rövidesen leírom a részleteket, hogy pontosan miben.

Több
21 éve 6 hónapja #120430 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Bocs a felig OFF-ert, de fontos, igy ide is berakom:

Megvan a Sci-Fi napon kapott egyik 30 perces blokkunk musora.
A Kreativ szekcio---> Szinmuvek topikban van a link, ahol a musorrendet meg tudjatok nezni.
Ugyanis nagyon varunk jelentkezoket akik reszt tudnanak venni a musorban.

Most szombaton mar proba kene, igy pentek delre meg kell hogy legyen a szereplogarda ehhez a 30 perchez.

Koszi!

Beleg
Telcontar! Rad kifejezetten szamitok, mint Aragorn! :wink: Ugye tudsz jonni??? :roll:

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
21 éve 6 hónapja #119893 Írta: Gumipók
Gumipók válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Kincső megelőzött, de lényegében én is hasonló felhívást szeretnék tenni. Kicsit még kibővíteném azzal, hogy egy másik a 3x30 perces show-idő mellett egy előadóteremben több órányi előadás leadására is van lehetőségünk. Ezzel kapcsolatban is várom az ötleteket és jelentkezéseket.
Mégegyszer az időpont Május 18 .
Helyszin: PETŐFI CSARNOK
Alkalom: SCI-FI NAP

Aki infópultosnak vagy segítőnek jelentkezne az megteheti ezt nálam Priviben és akkor megbeszélünk egy egyeztető összejövetelt valamelyik kellemes kávézóba. A munkálatok megkezdődtek, az idő pedig sürget.

Köszi

Gumipók

Több
21 éve 6 hónapja #119809 Írta: Kincső
MTT-TAGOK, FIGYELEM!
Május 18-án, a Sci-fi és Fantasy napon 3*30 perc műsort vállaltunk. Ebből egy részt paródiák, naplók felolvasásával, előadásával szeretnénk kitölteni. MTT-tagok jelentkezését várjuk a Kreatív szekció/Színművek topicban! Akinek ötlete, ajánlata van, hogy mit olvassunk fel/adjunk elő, azt is ugyanott várjuk!
Köszönjük előre is a segítségeteket!

Több
21 éve 6 hónapja #119649 Írta: Dez
Dez válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Gratulálni szeretnék a Budapesti Napban megjelent MTT-s cikkhez! Bár hallom, sokat ollóztak ki a beszélgetésetekből. :?

És az a Mátrix-stílusú kép nagyon ott van! :itscool:

Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!

Több
21 éve 6 hónapja #119554 Írta: Finwe
Finwe válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Sziasztok!

Nem gondoltatok egy olyan eloadas megszervezesere ami a GY U film levetitese mellette (na persze nem menne le az egesz film, csak az eloado altal kivalasztott fontosabb reszek), osszehasonlitana azt a konyvvel, tudniillik, hogy a konyvben leirt dolgokat a filmbe milyen eszkozokkel ultetik at es, hogy milyen hangsuly eltolodasok, es egyeb valtozasok vannak a filmben az eredeti tortenethez kepest. Vagy volt mar ilyen?
Szerintem erdekes lehetne

Több
21 éve 6 hónapja #119254 Írta: Kincső

ÉSzAH írta: Rita, Zsuzsanna! Eldőlt, hogy tudtok-e jönni? Milyen nicknéven keresselek itt titeket?

Válaszolok helyettük, mert tudtommal nicknevük sincs, nem fórumoznak, én tartom velük a kapcsolatot. :roll: :wink: Írtam nekik SMS-t, ha válaszolnak, jelentést teszek.

Kincső

Több
21 éve 6 hónapja #119234 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Hát, tegnap meglehetősen fáradt, lehangolt, passzív voltam, meg még nem gyógyultam meg teljesen, ezért nem tudtam a legjobb formámat hozni... Le a kalappal azok előtt, akik az egész napot végigdolgozták ott, nekem a fél nap is iszonyú kimerítő volt.

Röviden: Az elnökség javaslatára NEM lesz Fordítói konferencia, helyette a Fordítói Munkacsoporttal együtt megpróbálunk egy Fordítói kerekasztalt létrehozni, leülni néhány segítőkész, ismert fordítóval, hogyan tovább. Létrehoztam Völgyzugolyban egy topicot ennek a kitárgyalására, akik szeretnének részt venni ennek a szervezésében, odaát várom őket! :wink:

Klikk ide!

Több
21 éve 6 hónapja #119207 Írta: ÉSzAH
ÉSzAH válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
HungaroCon

A közgyűlésen részletesebben szóba került az MTT részvétele a HungaroCon rendezvényen. Már ott a helyszínen 16-an jelezték, hogy szívesen részt vennének a szervezésben, de gondoltam hátha vannak még lelkes sci-fi/fantasy/anime rajongók, akik csatlakoznának.
Kérem, hogy aki kedvet érez - és komolyan gondolja! - az jelentkezzen nálam e-mailben.

Emlékeztetőül:
A rendezvény Salgótarjánban lesz 2003. július 3-6 között. Tehát vidéken. Tehát szállás és utazási költséggel kell számolni. És négy egész nappal. Aki jelentkezik kérem mérlegelje ezt.
Persze várok olyan jelentkezéseket is, melyek rövidebb időre, pl. egy előadás erejéig szólnak, csak akkor ezt előre jelentsétek be.
Hangsúlyozom: Elsősorban munkáról van szó, bár élvezetes munkáról. Tehát nem bandázásról. :!:

Ha a döntéshez még további információkra van szükségetek, akkor írjatok bátran, már tudok mondani egy-két részletet.

Az előzetes terveinket holnaputánra (szerda) le kell adni, tehát minél hamarabb várok mindenféle ötletet, elképzelést, jelentkezést. E-mailben!
eszah@kemet.hu

Rita, Zsuzsanna! Eldőlt, hogy tudtok-e jönni? Milyen nicknéven keresselek itt titeket?

Üdv

ÉSzAH

"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/

Több
21 éve 6 hónapja #119198 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Hát, Ti milyen okosak vagytok! :oops:

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
21 éve 6 hónapja #119195 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Ring-bearer írta: Akkor hogy tudtatok szavazni, ha a társaság több, mint fele nem ment el?

Mint Batti már mondta, határozatképtelenség esetére össze volt hívva egy másik közgyűlés (fél órával későbbre). Ez a második, megismételt közgyűlés már a résztvevők számától függetlenül határozatképes. :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 6 hónapja #119193 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Valaki egészem pontosan leírná, hogy mi volt. Tehát részletesebben, ho személy szerint ki vezeti a programokat... (na nem türelmetlenkedem! :wink: )
Akkor hogy tudtatok szavazni, ha a társaság több, mint fele nem ment el?

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
21 éve 6 hónapja #119170 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Aiya!

atvonulhatunk 8)

Ilquen! go 2 talis topic!

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Több
21 éve 6 hónapja #119135 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
OK, pótoljuk! Én benne vagyok. :D Vonuljunk át a talis topicba? 8)

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
21 éve 6 hónapja #119071 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Aiya!

Sil, ne vedd komolyan a szulinapos bejegyzest. latod, smiley van megette ß) mondjuk, bepotolhatnank, nekem is nemreg volt a szulinapom... ß)))

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Több
21 éve 6 hónapja #119023 Írta: Batti
Batti válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Tisztelt Tagtársak

Sajnos a tagok többsége érdektelenség vagy valami egyéb ürügy miatt nem jött el. Ezért a meghirdetett közgyűlést rövid úton feloszlattam, határozat képtelenség miatt. Szerencsére, számítottam az ilyen mértékü távolmaradásra és a félórával későbbre meghirdetett pót közgyűlés már zökkenő mentesen indulhatott. Sajnálatos tény, hogy a tagságot ennyire nem érdekli a szervezet működése. Egykezemen meg tudom számolni menyien jelezték előre, hogy nem tudnak eljönni. Az ugye maximum öt fö, ehhez képest 67-en nem jöttek el. Volt olyan is aki csak belátogatott(később jött, hamarabb ment) Felhívnám mindenki figyelmét arra, hogy a felelősségteljes viselkedés és életvitel része az is, hogy elfogadjuk azt a tényt, hogy a jogok mellé kötelezettségek is járnak. Arra viszont megkérek minden érintettet, hogy itt, ezen a fórumon ne magyarázza a bizonyítványt, senkitől nem kérem számon a döntését egyszerűen csak sajnálkozom és hangot adok ennek.

Mint előttem leírták, pár dologban döntés született. Bővült a vezetőség és új tagsági formák kerülnek bevezetésre. Ezenkívül felelősök lettek találva a további programjaink kivitelezésére is. Elhangzottak beszámolók is és néhány viccesnek tűnő beszólás is. S végül egy fontos dolog. Miután pontosan tisztáztuk ki és mennyi tagdíjat fizetett, a három hónapnál többel elmaradókat levélben értesítjük elmaradásukról. Majd 15 nap múlva újra, ha még nem teljesítették lemaradásukat. Aki még akkor sem tesz eleget az alapszabáji kötelezettségének azt töröljük a tagok sorából. Bár szigorúan hangzanak ezek a szavak, de remélem soha sem kerül sor ilyesmire, hiszen közös érdekünk a társaság működése és aki jelentkezett tagnak az legalább olyan mélyen átérzi ezt mint én.

"Kane o Keizai Suru"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.866 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére