Boromir (Sean Bean)

Több
19 éve 9 hónapja #245122 Írta: (Morgil)
(Morgil) válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Lurtz volt a legszemetebb az egyben..már haldoklik Boromir,és még belelőne,amikor neki már nem is árt6..Boromir volt a legvalóságosabb karakter..kár,h +hal :(

"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 9 hónapja #245066 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Jah, Lurtz nagyon rulz és asszem ő játszotta a Boszit és a Pellenornál az ork vezért. Mi is a neve?

Thereon, a vándorló varázsló

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 9 hónapja #245065 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)

Niéla Alondriel írta: És végre kiszúrtam Gil-galadot is

Hova? :roll: És még Lurtz a szadista állat... :? :lol:

Szegény Boromir... :( :bawling: A családom már kicsit unta, hogy egész nap Őt gyászoltam... :(

Több
19 éve 9 hónapja #244977 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Én megnéztem... *olvad* (És végre kiszúrtam Gil-galadot is)

Boz... óóóó... az a szadista állat Lurtz... főleg, mikor már harcképtelen, és még belelőne a szemét dög... :evil:

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"

Több
19 éve 9 hónapja #244920 Írta: Adrael
Adrael válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Akkor még kész szerencse, hogy elfelejtettem. De azért szégyenlem magam...

Több
19 éve 9 hónapja #244824 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Ugye tudjátok hogy a középföldei napok csúsznak a földihez képest? Nam ma van... :P

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
19 éve 9 hónapja #244820 Írta: Nelossel
Nelossel válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)

Niéla Alondriel írta: Emberek! Holnap február 26 => A gyászos emlékű Parth Galen-i nap évfordulója... :cry:

Javaslok egyperces néma felállást, és többórás FotR bámulást Boromir tiszteletére.

:boromir2:

Javaslat elfogadva. Sajnos csak az egyperc csönd sikerült. De most szomorú vagyok... Parth Galen :cry:

Több
19 éve 9 hónapja #244747 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Westu hál. Fer

Thereon, a vándorló varázsló

Több
19 éve 9 hónapja #244707 Írta: Gil-Celeb
Gil-Celeb válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Fél???Szerintem EGÉSZEN AZ!!!!!Egy főisten! :D
Zeusz és Apollón hozzá képest...úgyértem ketten sem érnek föl a kis édessel! :oops: :D
Parth Galen ... :cry:

"My fall will be for you,my love will be in you,
if you be the one to cut me,I'll bleed forever"

Több
19 éve 9 hónapja #244702 Írta: Mirlen Mírdain
Mirlen Mírdain válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)

Niéla Alondriel írta:
barefoot.provocateuse.com/show.php/sean_bean

EZ A PASI EGY FÉLISTEN!!!!!!!!!!!

imádom...

Több
19 éve 9 hónapja #244699 Írta: Mirlen Mírdain
Mirlen Mírdain válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
De rég jártam itt!

Niéla, teljsen igazad van! Szegény kicikém! :cry: :cry:

Több
19 éve 9 hónapja #244675 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)

Niéla Alondriel írta: Emberek! Holnap február 26 => A gyászos emlékű Parth Galen-i nap évfordulója... :cry:

Javaslok egyperces néma felállást, és többórás FotR bámulást Boromir tiszteletére.

Ennyire el lenne csúszva már a megyei naptártól a miénk?

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 9 hónapja #244673 Írta: Noredhel
Emberek! Holnap február 26 => A gyászos emlékű Parth Galen-i nap évfordulója... :cry:

Toujours pur

Több
19 éve 9 hónapja #244506 Írta: Noredhel
A Caravaggioról...

Toujours pur

Több
19 éve 9 hónapja #244416 Írta: Adrael

Niéla Alondriel írta: Épp ma dumcsiztam a tanárommal a filmről... persze a művészi értékeit emeltem ki, és nem a lényeget... (SEAN *elolvadósikon*)

A Caravaggioról, vagy A GyUról?
Kétségtelen, hogy A GyUnak is vannak művészi értékei.
Jó lenne valami normális embert találni ebben a faluban is, akit érdekel a téma... :crying:

Több
19 éve 9 hónapja #244399 Írta: Noredhel
Épp ma dumcsiztam a tanárommal a filmről... persze a művészi értékeit emeltem ki, és nem a lényeget... (SEAN *elolvadósikon*)

Toujours pur

Több
19 éve 9 hónapja #244395 Írta: Adrael

Niéla Alondriel írta: Jah...

Még képeckék a Caravaggióból... húúú... Ulmo, ezeket nem láttad, ok?

www.full-of-beans.net/caravaggio/page1.html

Ezen elvileg Keresztelő Szent Jánoshoz ül modellt... hátööö... megértem Salomét!!!!

www.full-of-beans.net/caravaggio/caravaggio8.jpg

Istenem, hogy ez a pasi milyen édes! És milyen gyönyörű!
(Mivel Salomé nem volt szerelmes Keresztelő Jánosba, majd én bevállalom. :oops: )

Több
19 éve 9 hónapja #244379 Írta: ruffian
ruffian válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Édes szemüveges :9
www.full-of-beans.net/extremely- ... s1/019.jpg
Ilyen jól kigyúrta magát:
www.full-of-beans.net/extremely- ... s2/010.jpg

www.full-of-beans.net/ronin/005.jpg

"Gondor has no king - Gondor needs no king!""Remember today, little brother ...":boromir1:

Több
19 éve 9 hónapja #244378 Írta: ruffian

Niéla Alondriel írta: Jah...

Ezen elvileg Keresztelő Szent Jánoshoz ül modellt... hátööö... megértem Salomét!!!!

Húúhh.. csak ismételném magam...dehát ez van..egészen magával ragadó egy jelenség :oops: :oops:

"Gondor has no king - Gondor needs no king!""Remember today, little brother ...":boromir1:

Több
19 éve 9 hónapja #244376 Írta: Nelossel
Nelossel válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)

Niéla Alondriel írta: Egyik se jön be.

Ha kimásolod egy új ablakba a webcímet, bejön.

Több
19 éve 10 hónapja #244325 Írta: Noredhel
Jah...

Toujours pur

Több
19 éve 10 hónapja #244322 Írta: ruffian
Tényleg nem, de ott meg lehet őket nézni, ahol a Caravaggio-s kép található.

Több
19 éve 10 hónapja #244316 Írta: Noredhel
Egyik se jön be.

Toujours pur

Több
19 éve 10 hónapja #244278 Írta: ruffian
Hűha, baromi jók a képek, amik ezen az oldalon találhatók!
ti is megtudjáto knézni, de akkor is muszáj beraknom ide párat, mert garantáltan ti is olvadni fogtok :oops: handson.provocateuse.com/images/ ... ean_06.jpg
spectacle.provocateuse.com/image ... ean_01.jpg
wetmen.provocateuse.com/images/m ... ean_05.jpg

főleg ez az utsó! Húúúú!

Több
19 éve 10 hónapja #244277 Írta: ruffian
Itt viszont a készülő új filmje, a Flight Plan! 2004 szeptemberében kezdték forgatni, és Berlinben is vesznek föl részeket (ahhh , miért nem Budapest??? nem is kéne olyan messzire jönni:))
Pilótát játszik, ami marha jól áll neki, csak kicsit vicces mindez annak tudatában, hogy mennyire iszonyodik a repüléstől :roll: :roll: www.compleatseanbean.com/flightplan1.jpg

Több
19 éve 10 hónapja #244255 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)

Niéla Alondriel írta: Inkább biszex, mert van ez közös nőjük is a Mesterrel... egyszóval teljes szexuális kavarodás... :twisted:

És Sean, mikor egy szál lepelben... óóó... *tócsává olvad*

:roll: Ilyenkor hol van Ulmó? :evil:
Az én Lives képeimet bezzeg ki offolta, pedig fele ilyenek sem voltak :evil:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 10 hónapja #244185 Írta: Noredhel
Ha hozzájutsz, érdemes megnézni... Sean annyira... éééédes...

Kis piti tolvaj, meg ilyesmi, nagyon jól áll neki!

Toujours pur

Több
19 éve 10 hónapja #244183 Írta: Adrael

Niéla Alondriel írta: barefoot.provocateuse.com/show.php/sean_bean

Hűűű, az ördögbe, hűűű, sőt, hűűűűűű...ha. :oops: :twisted: :oops:

Na igen, pontosan erről a frizkóról beszéltem.... És nem csak a frizkóról. :twisted: :twisted: :twisted:

Ezt a képet sürgősen félreteszem az utókor számára.... :wink:

Több
19 éve 10 hónapja #244148 Írta: Noredhel
Inkább biszex, mert van ez közös nőjük is a Mesterrel... egyszóval teljes szexuális kavarodás... :twisted:

És Sean, mikor egy szál lepelben... óóó... *tócsává olvad*

Toujours pur

Több
19 éve 10 hónapja #244107 Írta: Adrael
Ó Istenem, homokost játszik?
Na sebaj, azért a fickó nem az, és szupi.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.691 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére