Boromir (Sean Bean)
- Noredhel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
a. baleset(nek álcázott gyilkosság)
b. egy Nazgul
c. a Papa (bocs, Ernest, nem rád gondoltam...)
d. egyéb?
Toujours pur
kiejtés: "liedesz"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Nelossel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Mirlen Mírdain írta: GORNIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Utálom a beképzelt pofáját, és minden beképzelt porcikáját, ami arra utal, hogy ő volt Tolkien kiskedvence.
Ajaj... Mirlen, van valahol egy hátsó ajtó, szerintem fuss. Menekülj!!!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Mirlen Mírdain
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Utálom a beképzelt pofáját, és minden beképzelt porcikáját, ami arra utal, hogy ő volt Tolkien kiskedvence.
- Noredhel
- Nem elérhető
A fiúkat nem bántom... viszont valakit muszáj megölnöm. Gornit vagy a papát?
Esetleg mindkettőt?
Boz és Fari pedig együtt fogják uralni Gondort, és... *Bilbóféle könyvzáróformula*
Toujours pur
- Silima
- Nem elérhető
Lagoril/Niéla írta:
Silima írta:
Lagoril/Niéla írta: Vajon előfordulhat, hogy egy (nagy és lapos) szikla nem süllyed el a lávában? (Fizika...)
Ha elég sűrű az a láva, sztem igen... Nem értek a fizikához, csak gondolom...
Sztem Boromir elég meggondolatlan, de nagyon vállalkozó szellemű, mindenmegreformáló helytartó lett volna, főleg, ha a Gyűrű kimarad a képből. Ha nem... akkó nem tom.
El bírom képzelni, hogy az öccsére bízta volna a papírmunkát, míg ő vagdalkozik valahol...
Akkor lávaszörf lesz, és megússzák!!!
De közben mi történt a külső világban? Mit csinál pl. az apjuk? (Tudom, aggódik és tépi a haját, de amúgy?) Ha befut Gorni, mi lesz? Politikai botrány?
Ezt szeretnénk megtudni, méghozzá Tőled... Légy kreatív!
- Noredhel
- Nem elérhető
Silima írta:
Lagoril/Niéla írta: Vajon előfordulhat, hogy egy (nagy és lapos) szikla nem süllyed el a lávában? (Fizika...)
Sztem Boromir elég meggondolatlan, de nagyon vállalkozó szellemű, mindenmegreformáló helytartó lett volna, főleg, ha a Gyűrű kimarad a képből. Ha nem... akkó nem tom.
El bírom képzelni, hogy az öccsére bízta volna a papírmunkát, míg ő vagdalkozik valahol...
Akkor lávaszörf lesz, és megússzák!!!
De közben mi történt a külső világban? Mit csinál pl. az apjuk? (Tudom, aggódik és tépi a haját, de amúgy?) Ha befut Gorni, mi lesz? Politikai botrány?
Toujours pur
- Silima
- Nem elérhető
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Lagoril/Niéla írta:
Felagund írta:
Lagoril/Niéla írta: Sztem Boz bölcs és igazságos lett volna... nem mint apu...
Szvsz nem lett volna...
Ha az lett volna, visszautasította volna a Gyűrűt (mint pl tette azt Faramir)
De Boz mindig jót akar, hiszen Amon Hennél is arról beszélt, hogy majd nyernek, és ő igazságos király lesz... na jó, kicsit hatalomvágyó a drágám...
Ha nincs Gyűrű, meg ilyesmi, és simán megörökli a hatalmat, nem hiszem, hogy ne lett volna méltó ura Gondornak... nyilván sokat háborúzott volna, meg ilyesmi...
Igen, de attól, hogy háborúzik, még nem lett volna bölcsebb...
Our knees do not bend easily
- Noredhel
- Nem elérhető
Felagund írta:
Szvsz nem lett volna...
De Boz mindig jót akar, hiszen Amon Hennél is arról beszélt, hogy majd nyernek, és ő igazságos király lesz... na jó, kicsit hatalomvágyó a drágám...
Ha nincs Gyűrű, meg ilyesmi, és simán megörökli a hatalmat, nem hiszem, hogy ne lett volna méltó ura Gondornak... nyilván sokat háborúzott volna, meg ilyesmi...
Toujours pur
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Szvsz nem lett volna...
Our knees do not bend easily
- Noredhel
- Nem elérhető
Phaedra/Namarie írta: Off:Körkérdés: mit csinál Frodó és Samu hegyről lejövet a Boromir topikban Boromir nélkül?????
On: Szerintetek, és most nem a bővített, hanem saját véleményetek alapján, Boromir hogy viselte azt, hogy az apja sokkal jobban szereti, és többet vár tőle, valamint az édesanyja halálát? vajon, ha életben marad, milyen helytartó lett volna belőle? ebből a szempontból vajon mennyirre volt szükségszerű írói megoldás a halála?
Sztem Boz bölcs és igazságos lett volna... nem mint apu...
Ki beszélt itt Frodóról és Samuról? Bozról és Fariról volt szó, ugyanis készülök egy fanficre velük kapcsolatban... valami Gyűrű is lesz a dologban...
Toujours pur
- Namarie
- Nem elérhető
On: Szerintetek, és most nem a bővített, hanem saját véleményetek alapján, Boromir hogy viselte azt, hogy az apja sokkal jobban szereti, és többet vár tőle, valamint az édesanyja halálát? vajon, ha életben marad, milyen helytartó lett volna belőle? ebből a szempontból vajon mennyirre volt szükségszerű írói megoldás a halála?
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Noredhel
- Nem elérhető
olorin.papa írta:
Lagoril/Niéla írta: Megtaláltam a megoldást. A hegy robban ezerrel, sziklák potyognak, ők ráugranak egyre, és mint egy tutajon... (remélem, a szikla nem süllyed el...) lejutnak, felmásznak kicsit magasabb helyre, onnan meg tovább, és találkoznak a többiekkel...
Leszörföznek a forró láván mint Lego az olifánt ormányon?
Kicsit jobban bukdácsolva és folyamatos veszélyben... és persze hihetőbben... mindig csak majdnem esnek le, de azért neeeem...
Jobbat nem tudok. Vajon előfordulhat, hogy egy (nagy és lapos) szikla nem süllyed el a lávában? (Fizika...)
Toujours pur
- Silima
- Nem elérhető
olorin.papa írta:
Lagoril/Niéla írta: Megtaláltam a megoldást. A hegy robban ezerrel, sziklák potyognak, ők ráugranak egyre, és mint egy tutajon... (remélem, a szikla nem süllyed el...) lejutnak, felmásznak kicsit magasabb helyre, onnan meg tovább, és találkoznak a többiekkel...
Csaknem tesznek ilyet... 8O Túl ügyesek ők ahhoz...
- Olorin.papa
- Nem elérhető
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Noredhel
- Nem elérhető
Toujours pur
- Mirlen Mírdain
- Nem elérhető
- Nelossel
- Nem elérhető
- Mirlen Mírdain
- Nem elérhető
Azt nem lehet megcsinálni, hogy valami biztos ponton megvárják, amíg a láva megkövül :
- Nelossel
- Nem elérhető
- Noredhel
- Nem elérhető
olorin.papa írta:
Lagoril/Niéla írta: Összegezve: mehetnek M. Morgulon át befelé? (Utána majd elbújnak valahová rehabilitálódni...)
Kifelé: háááát... sas sztornó, a robbanó hegyen meg ugyan vezetgethetik a lávát... ha meg lefelé futnak, az nem célszerű. Ráadásul a Gyűrű bedobása után nagy érzelemkitörést tervezek mindkét részről (összetartás 4ever), utána meg futás...
Persze, ha volna náluk valami repülőalkalmatosság... sason kívül? Egy Nazgult nem hiszem, hogy lestoppolhatnak... esetleg egy sepr... Miket beszélek én itt?
Komolyan. Kell valami menekülés a drágáimnak. :boromir2: :faramir1:
Nem lefelé kell futni, hanem fekfelé a hegyen, és egy megfelelő szirtfokról egy sikló ernyővel a levegőbe ugrani...
A forró láva által keltett levegőáramlás felfelé hajtaná az ernyőt.
És már csak el kell lebegni a helystínről...
Sikló ernyő... komoly ötleteket kérek, mert nem akarom megölni őket...
Toujours pur
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Lagoril/Niéla írta: Összegezve: mehetnek M. Morgulon át befelé? (Utána majd elbújnak valahová rehabilitálódni...)
Kifelé: háááát... sas sztornó, a robbanó hegyen meg ugyan vezetgethetik a lávát... ha meg lefelé futnak, az nem célszerű. Ráadásul a Gyűrű bedobása után nagy érzelemkitörést tervezek mindkét részről (összetartás 4ever), utána meg futás...
Persze, ha volna náluk valami repülőalkalmatosság... sason kívül? Egy Nazgult nem hiszem, hogy lestoppolhatnak... esetleg egy sepr... Miket beszélek én itt?
Nem lefelé kell futni, hanem fekfelé a hegyen, és egy megfelelő szirtfokról egy sikló ernyővel a levegőbe ugrani...
A forró láva által keltett levegőáramlás felfelé hajtaná az ernyőt.
És már csak el kell lebegni a helystínről...
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Noredhel
- Nem elérhető
Toujours pur
- Nelossel
- Nem elérhető
Lagoril/Niéla írta: vajon D. mivel ütötte agyon az időt?
Biztos nem sakkal.
Sz'tem a fiatalabb fia szivatásával. Néha-néha egy kis távkomunnikációval (Szauron) és a szolgák ugrátlatásával.
- Noredhel
- Nem elérhető
Nelossel írta: Ne má' Boromir legyen a helytartó! Ő utálja a papírmunkát. Maradjon kapitány és sózon mindent az öcsikére.
PAPÍRMUNKÁT? Egy Helytartó nem Akakij Akakijevics...
Nem tom, mi lesz, ha kijutnak. Vajon a többiek mit csinálnak közben? Szvsz a Szövetség nem szakad szét, mert a Gyűrű lenyúlása után Frodóka visszarohan a többiekhez panaszkodni -> Boz után erednek, de nem találják... (felvette) Az orkokkal elkerülik egymást...
Nincs Szil, nincs Vasudvard legyakás...
Théodenék megszíjják a Helm-szurdokban... Sőt, lehet, hogy nem is lesz ilyen, elvégre ha Gandi nem űzi ki Szarumánt...
Gandalf talán megtalálja a Szöv.-t...
Elindulnak M. T.-be, ahol a papa tűkön ül, hogy "hun vannak a kölkek?"
Érdekes lesz...
Boz már csak azért sem lenne jó Helytartó, mert nem tom elképzelni, amint abban a fekete székben ül és unja a fejét egész nap...
vajon D. mivel ütötte agyon az időt?
Toujours pur
- Nelossel
- Nem elérhető
- Mirlen Mírdain
- Nem elérhető
A láva elvezetése nem rossz ötlet. Akkor ki tudnának menni.
Én már azon is gondolkodom, hogy mi lesz belőlük, ha kijutnak...
Remélem helytartó. Taszítsák le Aragornt a trónról! :evil2: :cross: :evil3:
- Noredhel
- Nem elérhető
az a láva elvezetés mintha nem a Hegy közelében lett volna, hanem egy "díszkivilágított" épület körül...
Toujours pur
- Silima
- Nem elérhető
Nem megölni, nem kinyírni, megmenteni!! Mittudomén, fussanak utánuk a rajongólányok, és építsenek hidat... vagy mindegy!!
De sztem a legjobb variáció még mindig a Viszünk Magunkkal Elég ( nem ég el, jó... ) Kaját És Ügyesen Elszaladunk... Csak gyorsabbak, mint egy kiéhezett hobbit!... :faramir1: :boromir2:
De Niéla, bajuk ne essen, mert ideges leszek! :nono:
- Nelossel
- Nem elérhető
Mirlen Mírdain írta: (hősies bennégés???????? )
Az égő lenne...
Lagoril/Niéla írta: Nyírjam ki őket?
Hát... ha nem találok nekik menekülési útvonalat, lehet, hogy hősi halál lesz... Keressünk sztem... ez csak a végső megoldás lehet...
Megölni, drágaság, megölni... nem kinyírni.
A kiálló szikla nem jó ötlet, a vulkáni gőzök, meg mit t'om én... hát tudod... Frodóékon is csak a légi express segítet. Fulladásnál pedig bármi jobb. Menjenek arrafele le, amerre Szauron elvezeti a lávát. Tudod a filmben is lehetett látni, mikor Barad-Dúrról van gyors kép a Fotrban is. Egy hosszú csatorna, ahol a vezeték folyik. Legyen úgy, hogy a láva a mélyebb területek felé megy. Spec a csatorna mélye felé.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.