Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Több
20 éve 7 hónapja #183771 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Ulmo írta: A hírek szerint PJ megirigyelte Mel Gibson sikerét, amit a Passióval ért el. Ezért megkedzte az előkészületeket, hogy filmet forgasson a Szilmarilokból. A film csak sindarin és quenya nyelvű lesz, angol felirattal.

:lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:up: :up: :up:

Ez jóóóóóóó!

Our knees do not bend easily

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #183723 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Ulmo írta: A hírek szerint PJ megirigyelte Mel Gibson sikerét, amit a Passióval ért el. Ezért megkedzte az előkészületeket, hogy filmet forgasson a Szilmarilokból. A film csak sindarin és quenya nyelvű lesz, angol felirattal.

Ha az utolsó mondatot nem írtad volna ide, akkor simán bekajáltam volna, és egy darabig nagyon jó lett volna ez a napom... :D

Jaj, persze, közben leesett. Április Bolondja vagyok! :lol:

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #183706 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
A hírek szerint PJ megirigyelte Mel Gibson sikerét, amit a Passióval ért el. Ezért megkedzte az előkészületeket, hogy filmet forgasson a Szilmarilokból. A film csak sindarin és quenya nyelvű lesz, angol felirattal.

Több
20 éve 7 hónapja #180234 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
GyUból musical? Hááát... :? :roll:

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
20 éve 7 hónapja #180196 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Ulmo írta: Ian McKellen (Gandalf) a film sikere után számított rá, hogy színpadon is bemutatják a művet.

És természetesen ő lesz Gandalf, ugye? :D

[size=9:2lh7lmkk]
Hmm... Bizti, hogy ez jó 5let? :? [/size]

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 7 hónapja #180072 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Úgy látszik, a filmek sikere után a Gy.U.-ból musical lesz. :?
Itt egy angol cikk:
Klikk ide

A lényeg: ez lesz az eddigi legdrágább musical, amit színpadra állítanak. kb 50 színész játszik benne, mindenféle faj előfordul, még Szauron is megjelenik. Londonban csak 5 olyan színház van, ahol elfér a darab a színpadon :) Ian McKellen (Gandalf) a film sikere után számított rá, hogy színpadon is bemutatják a művet.

Több
20 éve 7 hónapja #179018 Írta: Ilweran
Ilweran válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Hajaj, ha ez megvalósul, kilenc és fél óra mozizás vár ránk!!!!! :cheers:
www.danubius.hu/FilmCikk.aspx?Ar ... 71e74fa455

"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."

Több
20 éve 8 hónapja #177540 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Sil írta: Hmm, úgy tűnik, mégiscsak mondott ilyet PJ... :oops: :
www.iansmith.co.uk/lotr/weblogs/Feb29th2004.htm

igen, én is innen vettem, bocs, hogy nem jelöltem meg forrást. A német Der Herr der Ringe - Film News is erre a forrásra hivatkozott. Talán a levélfolyam meggyorsítaná a dolgot, hátha a meggyőzőerő hiányzik csak a jogi tisztázáshoz!

Több
20 éve 8 hónapja #177525 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Hmm, úgy tűnik, mégiscsak mondott ilyet PJ... :oops: :
www.iansmith.co.uk/lotr/weblogs/Feb29th2004.htm

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 8 hónapja #177451 Írta: Sil

Nimrodel Melian írta:

Zazamoukh írta: Felkerült a hivatalos honlapra a Trilogy Trailer! Ez ugyanaz, ami a dvd-s zenéhez volt? Ma még meg se moccan a letöltés. :cry:

Nekem se tölti le. :( Ennek mi lehet az oka?

A közvetlen linkek (jobb egérgomb, cél mentése...):
Nagyobbik (71,6MB)
Közepes (14,5MB)

És ez volt a DVD-n, szvsz ugyanaz (bár a hivatalos oldalon levőt nem töltöttem le...):
Régebbi verzió a DVD-ről... (50,1MB)

Tears unnumbered

Több
20 éve 8 hónapja #177446 Írta: Sil
Áfi: amit te mondasz, azt eddig is tudtuk, nem újdonság... Én arra értettem, hogy gyanús, hogy PJ miért szólít fel levélkampányra? Meg mi ez, hogy ne zárják be a TORN-t? (Miért zárnák be?) Ez nem vall PJ-re, szvsz... Inkább olyan, mintha egy rajongó írta volna, azért kértem forrást, hogy mennyire biztos, hogy ez tényleg PJ-től származik...

Tears unnumbered

Több
20 éve 8 hónapja #177442 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Gandalf írta: Peter Jackson nyilatkozata:
I hope this is not the end! The best thing you could do is have a very subtle mass letter campaign, very subtle, very polite to New Line's boys and MGM's boys telling them to sort The Hobbit rights out. Let's not shut TheOneRing.net down!

Írjunk levéltömegeket!!!!!!!!! Hobbit-filmet akarunk!!! :bilbo1:

Nooh, PJ drága az Oscar után élő webkamerás közvetítésben mondta el (amit én is néztem), hogy A Hobbit jogai jelenleg az MGM-nél vannak, és bár a New Line-t érdekelné, egyelőre nincs megegyezés - ő pedig pont ezért most nem is tud foglalkozni ezzel, no meg azért is, mert jelenleg a King Kong-on dolgozik, és most minden idejét az köti le.
Az ügyvédek között megegyezés olyan egy-két évig még nem is várható, tehát legalább 3 évig még ne reménykedjünk a Hobbitban. Ciki, de ez van. :(

Viszont! Nagyon lehet imádkozni, hogy egyszer PJ megcsinálja, mert konkrétan utalt arra, hogy (hipotetikusan!) a GYU szellemében készítené el, Ian McKellennel, és úgy, hogy passzoljon a GYU-filmek közé (tehát biztos lenne kicsi Estel, meg Legolas meg Elrond, és stb. :D )

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
20 éve 8 hónapja #177439 Írta: Sil
Gandalf: forrás? Nekem elég gyanús ez a hír...

Tears unnumbered

Több
20 éve 8 hónapja #177432 Írta: Ben
Írjunk! Én benne vagyok! :D

Több
20 éve 8 hónapja #177430 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Peter Jackson nyilatkozata:
I hope this is not the end! The best thing you could do is have a very subtle mass letter campaign, very subtle, very polite to New Line's boys and MGM's boys telling them to sort The Hobbit rights out. Let's not shut TheOneRing.net down!

Írjunk levéltömegeket!!!!!!!!! Hobbit-filmet akarunk!!! :bilbo1:

Több
Több
20 éve 8 hónapja #177098 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Zazamoukh írta: Felkerült a hivatalos honlapra a Trilogy Trailer! Ez ugyanaz, ami a dvd-s zenéhez volt? Ma még meg se moccan a letöltés. :cry:

Nekem se tölti le. :( Ennek mi lehet az oka?

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
20 éve 8 hónapja #176759 Írta: Zazamoukh
Zazamoukh válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Felkerült a hivatalos honlapra a Trilogy Trailer! Ez ugyanaz, ami a dvd-s zenéhez volt? Ma még meg se moccan a letöltés. :cry:

I live to serve all believers.

Több
20 éve 8 hónapja #174270 Írta: Ilweran
Köszi, ez elég jól hangzik.... mindenre vevő vagyok ami Tolkienhez kapcsolódik vagy az Ő ihletésére íródott, remélem a színvonalat is tartani tudják... :wink:

Sil írta: Egyébként pont tegnap kaptam egy mailt az ancanar.com csapatától, szóval valószínűleg moderátor leszek a film hivatalos honlapjának fórumán. :D

Gratula!!!

Több
20 éve 8 hónapja #174269 Írta: Sil

kovacstimi írta: Lusti vagyok visszaolvasni.... :oops:
Pontosan mi is ez az Ancanar?????

Az Ancanar egy készülő film, erős Szilmarilok-beütésekkel. (A készítők nem kapták meg a Szilmarilok filmjogait, úgyhogy kitaláltak egy olyan történetet, ami akár Középföldén is játszódhatna...) A helyszín pl olyan, mint Beleriand egy eldugott szeglete, vannak benne tündék is (pl az eddigi kedvenc szereplőm, Finlomë)... Eddig nem lehet róla túl sokat tudni, de az előzetese egészen hangulatos.
A film maga eredetileg független filmnek indult, nem álltak mögötte nagy stúdiók, hanem csak néhány rajongó, de most, hogy (a LotR-nak köszönhetően) az interneten keresztül már többmilliós rajongótábora van, a már egyébként kész filmet újraforgatják, nagyobb költségvetéssel, komolyabb trükkökkel.
Egyébként pont tegnap kaptam egy mailt az ancanar.com csapatától, szóval valószínűleg moderátor leszek a film hivatalos honlapjának fórumán. :D

Tears unnumbered

Több
20 éve 8 hónapja #174265 Írta: Ilweran
Lusti vagyok visszaolvasni.... :oops:
Pontosan mi is ez az Ancanar?????

Több
20 éve 8 hónapja #173055 Írta: Sil

Nimrodel Melian írta: derhobbit-film.de/indexengl.shtml
Ez mi? 8O Reménysugár, vagy megint csak álmodozik valaki?

Nem, ez csak egy olyan honlap, ahol összegyűjtve megtalálhatóak a Hobbit-filmmel kapcsolatos eddigi infók, tudnivalók... Pl linkek különböző cikkekhez, hogy miket nyilatkozott PJ, meg hogy is áll a jogi helyzet... De nincs semmi új fejlemény egyelőre...

Tears unnumbered

Több
20 éve 8 hónapja #173054 Írta: Palimir
Palimir válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Nimrodel Melian írta: derhobbit-film.de/indexengl.shtml

Csak összehozták a híreket egy oldalra + reménysugár :)

Minden megtörténhet... még az is ami nem.

Több
20 éve 8 hónapja #173046 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
derhobbit-film.de/indexengl.shtml

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
20 éve 8 hónapja #172491 Írta: Sil
Még mindig Ancanar, új infók: a film egyes részeit újraforgatják, nagyobb költségvetéssel, és le tudnak forgatni olyan jeleneteket is, amiket eredetileg pénzhiány miatt nem tudtak...
ancanar.com/about/

Tears unnumbered

Több
20 éve 9 hónapja #171379 Írta: Sil
Az Ancanar megújult weboldala ma megnyílt a nagyközönség előtt is:
www.ancanar.com
Nézzetek körbe, szvsz még a réginél is több infó van (meg pl letölthetők azok a jó kis zenék a trailerből), és navigálni is sokkal könnyebb az új oldalon. (És szvsz megtiszteltetés, hogy benne lehettem az oldal tesztelőinek kis csapatában. :wink: )

Tears unnumbered

Több
20 éve 9 hónapja #170770 Írta: Sil

Eleniel (csillaglany) írta: Suilad!
Nem tudja valaki, hol lehet rábukkanni, az össz-előzetesre (kb. hét perces)? Egyszer már ráakadtam, de már gőzöm sincs, hol...

Köszi!

www.movie-list.net/exclusive/lot ... 80x204.mov
QuickTime kell hozzá, kb. 50MB.

Tears unnumbered

Több
20 éve 9 hónapja #170767 Írta: Eleniel (csillaglany)
Suilad!
Nem tudja valaki, hol lehet rábukkanni, az össz-előzetesre (kb. hét perces)? Egyszer már ráakadtam, de már gőzöm sincs, hol...

Köszi!

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Több
20 éve 9 hónapja #170362 Írta: Ben
Szerintem is jobb lenne, ha Ian Holm játszaná Bilbót. A WETA sminkesei vissza tudják fiatalítani őt legalább annyira, mint a FOTR elején. ;)
Bilbó 50 éves, amikor megérkezik Esgarothba. Nagyjából tehát akörül van. :)

Több
20 éve 9 hónapja #170333 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Timona írta: Igen a Fotr elején is Ian Holm van amikor megtalálja a gyűrűt. Szerintem is neki kéne játszani a Babóban Bilbót. Ha jól emlékszem a kamu trailer készitője is őt rakta bele...

Igen, és szvsz teljesen jogosan...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.728 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére