Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Több
21 éve 1 hónapja #142695 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Ha valaki mozgásban is akarja látni ezt az 5 másodpercet, akkor...

Klikk ide majd a "Download file" gombra.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #142646 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Azért látszik, hogy egy Legsi-rajongó csinálta a képeket... :lol:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #142641 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Király,képek!! :D Az Elrondos képen jó nehezen vettem ki mit is ábrázol,mert először nem láttam Arwen fejét! :oops:

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
21 éve 1 hónapja #142618 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Ja, király!!!

Our knees do not bend easily

Több
21 éve 1 hónapja #142616 Írta: Gandalf

Több
21 éve 1 hónapja #142576 Írta: Ulmo
Képek egy 5 másodperces (!) RotK-reklámból:

Klikk ide

Több
21 éve 1 hónapja #142528 Írta: Kar_sa
Kar_sa válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Mae Govannen!

A ROTK-s topicban már feltettem a kérdést, de mégis itt a legjobb helye:

Olyan embereket keresek, akik nem nézik meg addig a trailert, amíg a film nincs a mozikban!

Köszönet a majdani együttműködésért!

Namarië!

Kārātārānen a áirâë...

Több
21 éve 1 hónapja #142520 Írta: Sil
Még egy leírás a trailerről:
www.theonering.net/perl/newsview/2/1064447701

Tears unnumbered

Több
21 éve 1 hónapja #142508 Írta: Nilraen
Én is látni akarom !!!! :bounce: :closed:
Éomer sírni fog?Azt megnézném,meg a Végzet Hegye is jó lehet!Nem bírom!!!

Több
21 éve 1 hónapja #142507 Írta: Ulmo

Morgul írta: Akinek van még idegrendszere hozzá: itt van egy leírás a szept. 26-ai RoTK előzetesről.

www.theonering.net/perl/newsview/2/1064418201

Elolvastam...LÁTNI AKAROM!!! :bounce:

Alyr: ha lehet kérni, kicsit kevesebb negatív kisugárzást, OK? Az előzetes hétfőn reggel kint lesz a weben (ha már pénteken nem lehet :( )

Több
21 éve 1 hónapja #142502 Írta: Robert B
Robert B válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Obi!

Ez nem a filmben szereplő Banyapók képe...

Akinek van még idegrendszere hozzá: itt van egy leírás a szept. 26-ai RoTK előzetesről.

www.theonering.net/perl/newsview/2/1064418201

The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!

Több
21 éve 1 hónapja #142471 Írta: Obi-Wan Kenobi1
"visszatekintés a Babóra és a Szilmarilokra... "

Ez biztos?! Hú, de várom már!!

Egy kép a Banyapókról!:

:arrow: www.mithril.ie/Boxed%20Sets/mb396/index.html

"Az Első Király emlékében él még Szauron, a végső végzetes veszély..."

Több
21 éve 1 hónapja #142459 Írta: Ronat/Szméagol
Sziasztok!

Alyr, Alyr, micsoda dolog ez? Igaz kell olyan is, aki az ember fél lábát a földön tartja... De a félnél nem is többet! :wink: 8)

Szerintem nem lesz benne Banyapók legföljebb az alagút vagy a hangja, vagy egy-egy testrésze. Emlékeztek? Gollamot is mutatták, de korántsem egészben.

Több
21 éve 1 hónapja #142441 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Ringbearer írta: Ez biztos, hogy csak 29én lesz a trailer? :cry:

Nekem elég az hogy LESZ. Még a film előtt. :D
Csak hogy még jobban kiábrándítsalak titeket:
Amerika 7 órával el van maradva, tehát ha ott dél körül rakják fel az itt este 7 óra. (és nem fogják sokkal korábban)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 1 hónapja #142439 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Ez biztos, hogy csak 29én lesz a trailer? :cry:

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
21 éve 1 hónapja #142418 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Cerebrum írta:

Alyr Arkhon írta: És akkor mit hagynak meg meglepetésnek a filmbe?
Két Banyapók lesz?

Sőt! Ungoliant minden ivadéka Frodóékat fogja majd üldözni... :D

:arrow: visszatekintés a Babóra és a Szilmarilokra...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 1 hónapja #142394 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Alyr Arkhon írta: És akkor mit hagynak meg meglepetésnek a filmbe?
Két Banyapók lesz?

Sőt! Ungoliant minden ivadéka Frodóékat fogja majd üldözni... :D

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
21 éve 1 hónapja #142377 Írta: Nilraen

Sil írta: A theonering.net most közölte, hogy a trailer (bár 26-ától lesz a mozikban) csak 29-én kerül fel a netre. :bawling: És 2 perc 30 másodperc hosszú lesz.

Ó hogy az a........Miért csinálják ezt velem??????? :bawling: :bawling: :bawling: :bawling:
Most ,hogy beteg vagyok az egyetlen jó dolog az lett volna,hogy reggel(amig suliban lennék) megnézhettem volna...ÉS MOST NEM :!: :evil: :rmad2:

Több
21 éve 1 hónapja #142369 Írta: Alyr Arkhon

Ulmo írta: Lenne egy kérésem a gyakori fórumlátogatókhoz:
Pénteken nagyon figyeljétek a népszerű weboldalakat ( www.lordoftherings.ne t, www.theonering.net ), mert aznap jön ki a Király Visszatér hivatalos előzetese! Minél hamarabb tegyétek be a topicba!
(Állítólag a Banyapók is szerepelni fog benne 8O)

És akkor mit hagynak meg meglepetésnek a filmbe?
Két Banyapók lesz?

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 1 hónapja #142331 Írta: Sil
A theonering.net most közölte, hogy a trailer (bár 26-ától lesz a mozikban) csak 29-én kerül fel a netre. :bawling: És 2 perc 30 másodperc hosszú lesz.

Tears unnumbered

Több
21 éve 1 hónapja #142321 Írta: Lalaith Scarlett

Ulmo írta: Lenne egy kérésem a gyakori fórumlátogatókhoz:
Pénteken nagyon figyeljétek a népszerű weboldalakat ( www.lordoftherings.ne t, www.theonering.net ), mert aznap jön ki a Király Visszatér hivatalos előzetese! Minél hamarabb tegyétek be a topicba!

Oké, bírom a naptáramba :wink: Szerintem még pénteken éjfél után letöltöm, ha nem túl foglaltak a szerverek :hello:

Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...

Több
21 éve 1 hónapja #142320 Írta: Ulmo
Lenne egy kérésem a gyakori fórumlátogatókhoz:

Több
21 éve 1 hónapja #142279 Írta: Lalaith Scarlett

Nilraen írta: A GYŰRŰK URA-A GYŰRŰ SZÖVETSÉGE OKTÓBER 13-ÁN,21:00-KOR A HBO-N FELIRATOSAN!!!!! :D :D :D

[/quote]

ÉLJEEEN :!: :!: :!: Végre videóról is fogom tudni nézni :hello: :hello: :hello:

Több
21 éve 1 hónapja #142264 Írta: Nilraen
Még egy jelentkező! :closed:
nekem csak a gépemen van meg,meg most ideiglenesen fel van véve magyarul is de csak angolul tartom meg...

Lalaith Scarlett írta: Énis angolul veszem majd fel, szerintem kb. egy hónap múlva adják majd.

kevesebb mint egy hónap :arrow:

Nilraen írta: A GYŰRŰK URA-A GYŰRŰ SZÖVETSÉGE OKTÓBER 13-ÁN,21:00-KOR A HBO-N FELIRATOSAN!!!!! :D :D :D

Több
21 éve 1 hónapja #142052 Írta: Lalaith Scarlett

Sorel írta: Van itt még valaki, akinek nincs meg DVD-én? (Vagy minimum VHS-en?)

Egy jelentkező...nekem csak cd-n van meg, gépen tudom nézni, de majd felveszem videóra angolul.

Több
21 éve 1 hónapja #142050 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Van itt még valaki, akinek nincs meg DVD-én? (Vagy minimum VHS-en?)

Több
21 éve 1 hónapja #142046 Írta: Lalaith Scarlett
Énis angolul veszem majd fel, szerintem kb. egy hónap múlva adják majd.

Több
21 éve 1 hónapja #141998 Írta: Nilraen

Alyr Arkhon írta: Én azért majd felveszem angolul.

Igen,én is ezt tervezem!
Egyébként miközben néztem,az jutott eszembe,ha valaki pont akkor kapcsol oda mikor Boromir el akarja venni a Gyűrűt,de Frodó már felhúzta,és nem látszik,mit fog gondolni?"Úristen mi az Úristent vetődik össze-vissza ez a skizofén pasi????"Vagy mégis mit?Mert ez egy elég furcsa jelenet így...

Több
21 éve 1 hónapja #141937 Írta: Alyr Arkhon

Fangi írta:

Nilraen írta: Emberek!!!!!
Nem elfelejteni,hogy ma 21.00-kor a Gyűrű Szövetsége az HBO-n! :D :D

belenéztem tegnap az HBO müsorába és éppen elcsiptem a gyu-át....nos mint kiderült,nem bővített változat volt,amelett pedig az is hogy én úgy éreztem mintha fakó lett volna a kép is.....nos ez meg sem kőzelítette a dvd minőségét....én ezt szürtem le belőle,de azért kiváncsi lennék,hogy az emberek(gondolok itt az idősebbekre,a középkoruakra)hogy mennyire tetzsett nekik este a gyu! :P vajon elettek káprázva avagy le lettek tracslizva? :lol: :lol:
ki mit gondol? :?:

Persze hogy nem a bővített.
Én azért majd felveszem angolul.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 1 hónapja #141936 Írta: Fangi
Fangi válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Nilraen írta: Emberek!!!!!
Nem elfelejteni,hogy ma 21.00-kor a Gyűrű Szövetsége az HBO-n! :D :D

belenéztem tegnap az HBO müsorába és éppen elcsiptem a gyu-át....nos mint kiderült,nem bővített változat volt,amelett pedig az is hogy én úgy éreztem mintha fakó lett volna a kép is.....nos ez meg sem kőzelítette a dvd minőségét....én ezt szürtem le belőle,de azért kiváncsi lennék,hogy az emberek(gondolok itt az idősebbekre,a középkoruakra)hogy mennyire tetzsett nekik este a gyu! :P vajon elettek káprázva avagy le lettek tracslizva? :lol: :lol:
ki mit gondol? :?:

"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.776 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére