Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Több
21 éve 1 hónapja #142960 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Van már pár helyen tükrözve, érdemes megnézni pl. a német honlapon, van pár link:
www.herr-der-ringe-film.de/v2/de ... il_756.php
És egy többé-kevésbé pontos leírás is, németül, angol idézetekkel. :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #142959 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Jacopo Belbo írta: Ha netán van rá igény (még sokan nem szedtétek le), felrakhatom a webtárhelyemre pár napig az előzetest, onnan talán gyorsabban le tudjátok szedni. :wink:

Szerintem tedd fel az oldaladra, és tedd közzé a linket ebben a topicban. Nagyon sokan hálásak lennének érte. Én most a theonering.net oldaláról töltöm, és eléggé lassú (hiába a terheltség :( )

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #142958 Írta: .Elessar király.
Bevallom, engem az érdekel a legjobban, mit mond Aragorn, mikor buzdítja a népet.

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"

Több
21 éve 1 hónapja #142957 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Jajjj nagyon jó ez a trailer!!!!! úgy örülök h meg tudom nézni :) :D :lol: :mrgreen: :hello: :dance:
ja és Elesszar: leforditottam a ROTK topicban(remélem ottmár nem lesz off :roll: , ) bár nem a legtökéletesebben, biztos van benne ami pontatlan pláne a Mina Morgulos rész..

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
21 éve 1 hónapja #142952 Írta: Jacopo Belbo
Jacopo Belbo válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Ha netán van rá igény (még sokan nem szedtétek le), felrakhatom a webtárhelyemre pár napig az előzetest, onnan talán gyorsabban le tudjátok szedni. :wink:

"- Véges-végig csak a lebzselés vonzott az univerzum lehetőségei közül, igaz? - kérdezte Buzger John"

Több
21 éve 1 hónapja #142940 Írta: .Elessar király.
Itt a trailer egyik részének szövege:

Nem tudná valaki lefordítani?

Aragorn says that with each moment, Frodo is moving ever closing to Mordor. Gandalf wonders "How do we know Frodo is alive?"

Aragorn replies, "What does your heart tell you?"

The next scene is of Frodo climbing the cliffs above Minas Morgul - being led by Gollum. One of our quick-eyed Ringer spies pointed out, "If you look at the "The Art of the Two Towers" book, the color illustration at the very end previewing "The Return of the King" book is the same angle and view, so that's our first view of Minas Morgul since the brief snippet of the gates in FOTR!"

Gollum calls to Frodo, "Come Master."

As Gollum talks to Frodo, the ring is dangling in front of Gollum, and you can see the reflection of it in Gollum's eyes. "Come to Smeagol," he says with a chilling look on his face.

Cut to Arwen speaking to the camera, "It is time."

Brief shot of Narsil at the forge, and being plunged into the cooling bath.

Arwen off-camera, "Give him the sword of the king."

Elrond facing Aragorn within a tent, holding out Anduril, the sword reforged, to Aragorn.

Aragorn pulls it from its scabbard and holds it up in the air.

Close-up of Elrond: "Become who you were born to be," he says (SHIVERS!)

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"

Több
21 éve 1 hónapja #142918 Írta: Meleth_lin
Meleth_lin válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Mae govannen!

Segítség, nem bírom tovább!!! Nem ér, én nem tudom ezeket letölteni, egyiket sem, még ami a főoldalon van, azt sem!!! :!: :evil: Brü-hü-hü... :bawling: :crying: :cry:

"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."

Több
21 éve 1 hónapja #142917 Írta: Sil
Jacopo: Ebben a topicban is bent van ugyanaz a link. Sőt, ebben volt először. :wink:

Tears unnumbered

Több
21 éve 1 hónapja #142914 Írta: Jacopo Belbo
Jacopo Belbo válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Jé. időközben felfedeztem a másik topicban a teljes trailerre mutató linket. :) Köszönöm Silnek, hogy berakta.
Tényleg nagyon durva... ahogy Frodó fut a Banyapók odújában... és azok a tekintetek, úristen... ;)

"- Véges-végig csak a lebzselés vonzott az univerzum lehetőségei közül, igaz? - kérdezte Buzger John"

Több
21 éve 1 hónapja #142907 Írta: Jacopo Belbo
Megnéztem. Tényleg lélegzetelállító. Hát... nagyon várom már a teljes trailert... meg a januárt...(csakhogy utána mire fogunk várni???)

Több
21 éve 1 hónapja #142904 Írta: Jacopo Belbo
Én egyelőre attól fogok sírva fakadni, hogy nem tudom letölteni, de ha leszedtem, beírom, hogy milyen volt. :) (Van Isten! :D Már töltődik! Nemsokára átszerkesztem ezt a vackot, és a végére írom, hogy sztem milyen...)

Több
21 éve 1 hónapja #142903 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Samu "No!!" -jától már most bőgök, hát még a moziban...

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
21 éve 1 hónapja #142890 Írta: Robert B
Robert B válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Úgy tűnik, hogy a harmadik rész valóban a két első rész felett áll mind hangulatban, mind látványban, mind hosszban és a könyvhöz is elég hűnek tűnik (a szürke társaság és Imrahil kihagyása nekem nem okoz különösebb hiányérzetet). Már nagyon várom (mostmár jobban, mint a TTT bővítettet - de már az is jöhetne végre). Még 2+2 hónap :? .

The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!

Több
21 éve 1 hónapja #142887 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
8O 8O 8O Ezt nem hiszem el!!! Hát milyen film az, amelynek az előzetese is megremegteti az embert és a megnézése után csak úgy kapkodnia kell a levegőt, hogy meg ne fulladjon, mivel közben elfelejt lélegezni. Nem halmozok jelzőket, nincs miért... A hangulat úgy néz ki, meglesz, és kárpótol majd Halbaradért(meg Imrahilért, itt teszem fel a kérdést, vele mi a helyzet? Biztos nincs, nem tudni, titok, stb?). PJ-ről nem hinném el, hogy politikai kampány jellegűen jobb trailert készít, mint filmet! :? :)
Még 80 nap+22 ráadás széles e Magyarországban.

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Több
21 éve 1 hónapja #142884 Írta: Sil
Na, világosítottam rajta kicsit... Uramisten... Hogy ez milyen király... *Sil összeszedi az állát a földről...*
Legjobban az a rész tetszik, amikor Aragorn ránéz Éowynre... Meg amikor Arwen áll a hídon... Meg az összes többi rész... :D Elrond, és Éomer, és Théoden, és Dernhelm és mindenki... Brutális... 8O És ahogy Gollam visszanéz Samura, attól kiráz a hideg... :D És persze a Banyapók, kb. 1 másodpercig... :roll:

Tears unnumbered

Több
21 éve 1 hónapja #142883 Írta: Sil
Wow, megvan! :dance:
Nagyon sötét, és elég zavaróak a feliratok, de amúgy iszonyat jó! Hű, micsoda hangulata van! :D Alig várom már a hétfőt. :D

Hé, az biztos, hogy Théoden, akit Éomer tart? Bizti nem Éowyn? Mert én úgy nézem...

Tears unnumbered

Több
21 éve 1 hónapja #142876 Írta: Sil
A theonering.net -en állítólag fent van a teljes trailer (valami ázsiai forrásból, úgyhogy feliratos), de jelenleg elérhetetlen a szerver, még el sem tudtam kezdeni a letöltést... :bawling: Na most elkezdte végre!
Jobb egérgomb, cél mentése más néven...

Tears unnumbered

Több
21 éve 1 hónapja #142851 Írta: Sil
Érdemes újra megnézni ezt az oldalat, mert felkerültek közben a trailer-részlet képei is:
orlandomultimedia.net/images/scr ... _tvad.html

Tears unnumbered

Több
21 éve 1 hónapja #142832 Írta: Obi-Wan Kenobi1
Ezek tetszenek a trailerrészletben(Mert ez az):

:arrow: Amikor Frodó mászik, és látszik a Morgul-völgy(sztem ez is eléggé hullaszín). :up:

:arrow: A Narsil újrakovácsolása :up:

:arrow: Amikor Aragorn megkapja a kardot. :up:

De ahogy nézem, nagyjából mindenkinek ezek a részek tetszenek. :D :D

"Az Első Király emlékében él még Szauron, a végső végzetes veszély..."

Több
21 éve 1 hónapja #142827 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Jéé..én Minas morgult egy kietlenség közepére képzeltem...
Meg a zöldet nem így értettem, hanem h olyan hullaszíne van...

Több
21 éve 1 hónapja #142826 Írta: Sil

Ringbearer írta: Nem hiszem h 30 mp lenne, mert az előzetes előzetese,
másfél perc... :roll:
Mi az a zöldes izék amikor Frodó mászik?
Ez Mordor akar lenni?! Ez nem az alvilág... :?

Másfél perc az "Így készült a RotK" végéről levágott rész volt, az nem a trailer előzetese.
A "zöldes izé", az pedig Minas Morgul, ott van ilyen zöldes derengés.

Tears unnumbered

Több
21 éve 1 hónapja #142817 Írta: Ringbearer
Nem hiszem h 30 mp lenne, mert az előzetes előzetese,
másfél perc... :roll:
Mi az a zöldes izék amikor Frodó mászik?
Ez Mordor akar lenni?! Ez nem az alvilág... :?

Több
21 éve 1 hónapja #142813 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Ebből az előzetesből a kedvenc részeim a kard kovácsolása és amikor Aragorn megkapja a kardot.Nagyon tetszik,jól eltalálták azt a részt... :D

Artemisz:Egyetértek veled.Örülök,neki hogy a mai világtól eltekintve megcsinálták a Boromiros részt,és remélem ez az Éomeres is jó lesz.
Valamint nagyon kiváncsi vagyok,hogy a Végzet hegyénél meg amikor Samu halottnak hiszi Frodót,hogy csinálják meg azt ,hogy látszódjon Samu mennyire szereti a gazdáját.(meg ugye Frodó is őt)

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
21 éve 1 hónapja #142732 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Nilraen írta: Én is látni akarom !!!! :bounce: :closed:
Éomer sírni fog?

Atyaég!!! Jaj, de várom már!!!!! Drága, édes Éomer!!! :bounce: :bounce:
Na, többek közt ezért is jó a film, mert nincs benne ez a hülye, modern felfogás, hogy "Egy férfi nem sír!" :down: :crazy: *buuu* Úgy utálom, hogy még mindig, mindenhol ezt nyomatják!
De szerencsére PJ-nek több esze volt! Szuper! Pl. az is millen szép már, mikor Aragorn elsiratja Boromirt! Csodás!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hónapja #142724 Írta: Lalaith Scarlett
Jó a trailer :D Nektek is recseg picit vagy csak az én lejátszóm xar? Az a legjobb mikor Elrond odaadja a kardot Gorninak :)
A képek a trailerből-részletből (Ulmo linkjéről):
orlandomultimedia.net/images/scr ... _tvad.html

Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...

Több
21 éve 1 hónapja #142721 Írta: Elza Eldaniella
Nagyon jó ez trailer részlet :!: :dance:
Különösen az tetszik amikor
:arrow: Gollam megbűvölten, tágranyilt szemmel nézi Frodó nyakában a Gyűrűt,
:arrow: látható amint kovácsolják össze a Kettétört Kardot,
:arrow: Aragorn kirántja a kardott - az nagyon Király! :itscool:

Több
21 éve 1 hónapja #142716 Írta: Sil
Újabb hírek a trailerről, és egy letölthető részlet!!!!! :D
www.theonering.net/perl/newsview/7/1064534622
És helyes volt a tippem, hogy Elrond viszi a kardot! :D

Tears unnumbered

Több
21 éve 1 hónapja #142709 Írta: Sil
Újabb leírás a trailerről, de kissé eltér a többitől...:
www.theonering.net/perl/newsview/2/1064529509

Tears unnumbered

Több
21 éve 1 hónapja #142704 Írta: Lalaith Scarlett
Ulmo: aranyos a trailer és jók a képek :wink:

Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...

Több
21 éve 1 hónapja #142700 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Kar'sa: Már késő sajnos. Legalábbis a nem hivatalos és biz.rajongói előzetesek tekintetében. Biztosan nem tudom megállni, h ne nézzem meg a hivatalosat. Csak azt fogadtam meg még tavasszal, hogy nem nézek sem képeket, sem híreket, semmi vonatkozó anyagot egészen a filmig, és a kapcs. topikokat sem olvasom(kivéve ezt). A két toronynál mindezt elkövettem, és arra figyeltem filmnézés közben, hogy ezt a változtatást vajon előrejelezték-e, erről vitáztak, jé, ez meg itt vaklárma volt. Erre most nem vágyom. Eddig betartottam, csak a Banyapók mintájául szolgáló új-zélandi pókot néztem meg.
Hogy ne legyek teljesen off:
A filmpremierre mikor kezd szerveződni és hogyan a társaság? Jól sejtem, hogy te vagy, Ulmo a koordinátor?

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.719 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére