Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Több
21 éve 1 hónapja #144037 Írta: Ithil
Ithil válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Penngaladiel írta: Biztos forrásból tudom, hogy ketteske fiú :D Éppen nyomozunk utána Reinivel és Sonicával, ha megvan, majd megírjuk 8)

8O Ilyen lányos arccal??

"Ar sindarnóriello caita mornie,
Ar ilye tier unduláve lumbule..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #144036 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Egyébként a Figwit-teóriát erősíti, hogy azt tudjuk, hogy Bret McKenzie részt vett a RotK utóforgatásán (csak nem lehet tudni, hogy milyen jelenteket forgattak vele), és az is, hogy a RotK-os Topps kártyák között lesz Bret McKenzie autogramkártya is... :roll:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #144035 Írta: Ithil

Elessar király... írta: Szerintem elég röhej.
Azt még elviselem, hogy Arwen harcol, de hogy kovács legyen!!!!! 8O
Meg aztán nem kell minden emberre azt hinni, akit a trailerben látunk, hogy az már főszereplő!
A kovács csak egy statiszta .

Ezek csak találgatások. Én mondjuk örülnék, ha neked lenne igazad, mert engem is igen zavarna Arwen kovácsként!

Több
21 éve 1 hónapja #144034 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Ithil írta: Azon gondolkodtam, hogy nem lehet más a "ketteske", csak Arwen. Mert a kép alapján biztos hogy nő az illető és akkor ki más is lehetne, nem? Talán az arca kicsit mintha hasonlítana is rá. Aztán lehet, hogy hülyeséget beszélek! :D

Biztos forrásból tudom, hogy ketteske fiú :D Éppen nyomozunk utána Reinivel és Sonicával, ha megvan, majd megírjuk 8)

Több
21 éve 1 hónapja #144032 Írta: .Elessar király.
Szerintem elég röhej.
Azt még elviselem, hogy Arwen harcol, de hogy kovács legyen!!!!! 8O
Meg aztán nem kell minden emberre azt hinni, akit a trailerben látunk, hogy az már főszereplő!
A kovács csak egy statiszta .

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"

Több
21 éve 1 hónapja #144031 Írta: Ithil

csillaglany írta: Hááát... Miért olyan biztos, hogy nő? Pláne, mint kovács... :roll:

Tényleg furcsa, hogy nő, mint kovács, de a kép alapján nem lehet férfi! (szerintem)

Több
21 éve 1 hónapja #144030 Írta: Eleniel (csillaglany)
Hááát... Miért olyan biztos, hogy nő? Pláne, mint kovács... :roll:

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Több
21 éve 1 hónapja #144028 Írta: Ithil

Nilraen írta: Bár még így is tuti,hogy ha meglátom majd a moziban,az elöttem ülő fejére öntöm a Colát... :)

Csak nehogy mögém ülj! :D

Sil: nagyon köszi a képeket, nagyon jók!!! Az a Banyapókkal kapcsolatos rajongói kép meg szerintem elég jól érzékelteti az arányokat, szóval nem kell félni, biztos rémisztő és elég nagy lesz!

Azon gondolkodtam, hogy nem lehet más a "ketteske", csak Arwen. Mert a kép alapján biztos hogy nő az illető és akkor ki más is lehetne, nem? Talán az arca kicsit mintha hasonlítana is rá. Aztán lehet, hogy hülyeséget beszélek! :D

Több
21 éve 1 hónapja #144022 Írta: .Elessar király.

Sil írta: Az csak a feje a Banyapóknak!
katt ide

Egy rajongó megpróbálta érzékeltetni a pók valószínű arányait:
www.theonering.net/scrapbook/view/8823

Ezt mondtam én is!!!

rajta a béke napjaiban!"

Több
21 éve 1 hónapja #144021 Írta: .Elessar király.
Sil\n

Az csak a feje a Banyapóknak!
katt ide

Ezt mondtam én is!!!

rajta a béke napjaiban!"

Több
21 éve 1 hónapja #144017 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Höhöhö.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P
Nnna, vhogy ilyen reagálásra számítottam!
Sztem amúgy R. Gere mosolya túl léha és evilági! De még komolyan se illene! Semmi harcos beütés nincs benne!!!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hónapja #144015 Írta: Eleniel (csillaglany)
Neeeeeeeeeem! :down:
Gere-t abszolúte nem tudnám elképzelni Imrahilként...
Talán mert nekem valahogy nem szimpi a pasas. Bocs.

Sail away, sweet sister

Több
21 éve 1 hónapja #144011 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Sil írta: És Egyeskéhez két jelölt, a második Artemisztől: Golradir

Hát, ennek aztán van szemöldöke!!! Második helyezett szorosan Elrond mögött!!! :wink: 8)
Rettentő helyes! Úgy örülnék, ha tényleg ő lenne az!!!!

Kacc.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A javasolt tippjátékom kútba fúlt, hát teszek egy halk megjegyzést, de lécc, ne nyúzzatok meg!! :roll:
Ti el tudnátok képzelni Richard Gere-t Imrahilként? (A barátnőm tippje!!)

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hónapja #144010 Írta: Eleniel (csillaglany)
Na, erről van szó!! :up:
Én is Meorof-ra tippeltem egyeske ügyében!

Sail away, sweet sister

Több
21 éve 1 hónapja #144005 Írta: Sil
A legtisztább kép, amit eddig sikerült csinálnom Ketteskéről...:
katt ide

És Egyeskéhez két jelölt, a második Artemisztől:
Meorof, akinek a neve egyszerűen annyit tesz: Mystery Elf On Right Of Figwit :wink:
Golradir

Tears unnumbered

Több
21 éve 1 hónapja #143960 Írta: Eleniel (csillaglany)
Üdv! Kicsit nézegettem még a "ketteskét"... A szemöldöke vastagabb, mint Arwennek, nem? Úgy emlékszem, hogy Arwené a széle felé vékonyodik, a kovácsé nekem bozontosabbnak tűnik.

- szőrszálhasogatok - :lol:

Sail away, sweet sister

Több
21 éve 1 hónapja #143955 Írta: Ronat/Szméagol
Sziasztok!

Sil írta: Egy rajongó megpróbálta érzékeltetni a pók valószínű arányait:

Júúúj! Tényleg! :crap:

Több
21 éve 1 hónapja #143937 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Nilraen írta: Ahhoz képest hogy pókiszonyom van,én is szeretnék egy nagyobbat!Az úgy mégiscsak hatásosabb lenne...Bár még így is tuti,hogy ha meglátom majd a moziban,az elöttem ülő fejére öntöm a Colát... :)

Idd meg gyorsan az elején (Minas Morgul és hasonlók alatt) és aztán már nincs mit kiöntened... (persze ha négy órás a film akkor nem biztos hogy jó ötlet kólát inni...)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 1 hónapja #143920 Írta: Elza Eldaniella
Banyapók méreteit talán ez a kép érzékelteti a legjobban:

Frodó és Samu Banyapókkal harcol játékfiguraként

A kép szerint elég nagynak tünik a 2 hobbithoz képest Banyapók.
Ja és ez alá be is férnek. :D

Több
21 éve 1 hónapja #143910 Írta: Lalaith Scarlett
Ha csak a feje, akkor oké :wink: Mondjuk egyetértek Nilraennel, egy ilyen "fej" méretű póktól is frászt kapnék a moziban.... :roll:

Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...

Több
21 éve 1 hónapja #143908 Írta: Sil
Az csak a feje a Banyapóknak!
katt ide

Egy rajongó megpróbálta érzékeltetni a pók valószínű arányait:

Tears unnumbered

Több
21 éve 1 hónapja #143890 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Ahhoz képest hogy pókiszonyom van,én is szeretnék egy nagyobbat!Az úgy mégiscsak hatásosabb lenne...Bár még így is tuti,hogy ha meglátom majd a moziban,az elöttem ülő fejére öntöm a Colát... :)

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
21 éve 1 hónapja #143880 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Alyr Arkhon írta:

Gandalf írta: Biztos, hogy ez a pók a Banya? Túl picinek tűnik... nem lehet, hogy valamelyik gyermeke? (Esetleg PJ több kisebb pókot is berakhatott a hatás kedvéért a Banya mellé, nem?) :roll:

Az már nagyon HP-s lenne...

Nem feltétlenül! Az az igazság, hogy Tolkien eredeti koncepciója szerint nem 1 nagy, hanem több kisebb pók lett volna. Aztán volt olyan ötlete is, hogy 1 nagy (Ungoliant névvel) és több kisebb... Erről a The History of the Lord of the Rings - ben lehet (sajnos csak angolul) olvasni. Gondoltam, PJ-ék ismeik az említett 4 kötetes művet (több jel is utalt eddig rá), s esetleg átvehettek belőle valamit... De lehet, hogy igazatok van, és tényleg a potroha baromi nagy a picike fejtorjához képest! :roll:

Több
21 éve 1 hónapja #143876 Írta: Sil

Szméagol írta: 3. Figwitről a tanácsban be tudtok tenni képet?

www.figwitlives.net/gallery.htm :wink:

És szvsz ez az a kép, amelyiken Arwen nagyon hasonlít a 2. sz. kovácsra:
katt ide

Tears unnumbered

Több
21 éve 1 hónapja #143875 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Hát nem fog kicsinek látszani sehogyse...brrr...

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
21 éve 1 hónapja #143871 Írta: .Elessar király.
Ha jobban megfigyelnétek, a Banyapók nem is olyan kicsi:
1. Messziről mutatják.
2. Samu símán befér alá, mert egy póknak azért bazi nagy lábai vannak.
3. Csak a fejét mutatják.
4. Ha jobban megfigyelitek, az egész pókot úgymond valami fekete veszi körül. Tisztán látszik, hogy az potroha!!!
5. Szerintem az ért a mozivászonon nem fog olyan kicsinek tűnni! :)

rajta a béke napjaiban!"

Több
21 éve 1 hónapja #143865 Írta: Ronat/Szméagol
Sziasztok!

1. Galadriel rejtélye. Nem tudom fölfogni. Illetve legföljebb azt a változatot, mely szerint a Banyapóktól kapott álomban látja őt. (Na, ezt jól megfogalmaztam. :roll: )
2. Banyapók. Először felkiáltottam: Miiiii? Ti még ennél is nagyobbat akartok. De aztán eszembe jutott, hogy Samunak alá kell férnie. És ugye ez alá nemigen lehet alábújni. De sok pók szerintem sem lesz.
3. Figwitről a tanácsban be tudtok tenni képet?
4. Akkor ez a hivatalos? És nem lesz több, ugye?
:D
Valaki nem tudja valami mp3-ba, vagy waw-ba kivenni Aragorn buzdítását? Be szeretném tenni indítóhangnak. :wink:

Több
21 éve 1 hónapja #143862 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Palimir írta:

Elessar király... írta: A www.clockdown.com oldalon van Király Visszatér világpremier visszaszámláló! Aki tudja, töltse le.

Viszont ez dec. 17-ig számol vissza :( Jó lenne hamarabb látni, de kicsi hazánkban január 8-ig kéne a visszaszámlálás... :)

Magyarországon 100 nap múlva lesz ROTK! :)

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
21 éve 1 hónapja #143860 Írta: .Elessar király.
Van már hír a magyar változatú trailerről?

rajta a béke napjaiban!"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.750 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére