Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Supersonica írta:
Ringbearer írta: Supersonica: Nem hiszem hogy vetítik a németeknél, vagy igen?
most elbizonytalanítottál..
az biztos, hogy nálunk november 6.-ától lesz.
Vetítik. Hír itt található: www.herr-der-ringe-film.de/v2/de/news/news-detail_764.php
Október 2-től megy már elvileg a németeknél (és ott a PotC és a Szövetséget említik, hogy azelőtt). Ezért csodálkoztam, hogy nekünk még 1 hónap
Mindenesetre tegnap megnéztem a Szövetséget, és előtte nem volt a levetített trailerek között (bár az első 10 perc reklámot buktuk, de pont a bemutatókra már beültünk )
Szvsz nem a trailer hanem a Mátrix 3 bemutatója nov6, a trailert előtte is fogják játszani szerintem...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
www.theonering.net/scrapbook/view/8938
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Supersonica
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
Ringbearer írta: Supersonica: Nem hiszem hogy vetítik a németeknél, vagy igen?
Vetítik. Hír itt található: www.herr-der-ringe-film.de/v2/de/news/news-detail_764.php
Október 2-től megy már elvileg a németeknél (és ott a PotC és a Szövetséget említik, hogy azelőtt). Ezért csodálkoztam, hogy nekünk még 1 hónap
Mindenesetre tegnap megnéztem a Szövetséget, és előtte nem volt a levetített trailerek között (bár az első 10 perc reklámot buktuk, de pont a bemutatókra már beültünk )
- Reinatha
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Sil írta:
Nem, még semmi új Egyeskéről és Ketteskéről... Pennie infóját várjuk.Ulmo írta: Kovácsügyben van valami fejlemény? Izgatja a fantáziámat, hogy ki is lehet. 8O
Sziasztok, aaye, kia ora!
Dolengond(ion) aka Morithil aka Ketteske aka Kovacs Figwit (meg mindig ez a legjobb ) hatarozottan nem Elrond fiainak egyike, es nem is lesz a ROTK meglepeteshose.
Informacioforrasom legalabb annyira megbizhato, mint Pennie .
Official Keeper Of Dinendal, Silent Scout Of Lothlorien
- Ringbearer
- Nem elérhető
most tényleg tündésebb lesz, és ugye szomorúbb, és Szarumánnal
való beszélgetéséből ez tök jól kijön...
Supersonica: Nem hiszem hogy vetítik a németeknél, vagy igen?
"Be the change you want to see." Gandhi
- Nilraen
- Nem elérhető
Szméagol írta: Hát igen... Ki kellene találnunk, hogy a 10 méter magasan levő plakátokat, hogyan kerüljenek véletlenül a hónunk alá...
Oh,hát ha csak ez a probléma!Fantáziánk határtalan,csak kitalálunk valamit!
(pl:kerekes létra )
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Ringbearer írta: Attól félek, hogy Frodónak a "bölcsessége" nem fog kijönni...
Mih az, hogy nem fog kijönni?! Meg vagyok sértve. Mintha idáig nem látszana milyen bölcs.
Hát igen... Ki kellene találnunk, hogy a 10 méter magasan levő plakátokat, hogyan kerüljenek véletlenül a hónunk alá...
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
csillaglany írta: Asszem a jövő hét szerdán az HBO-n angolul adják le A Gyűrű Szövetségét! Videót izzítani, akit érint!!
Hétfőn adják le angolul, mindig hétfőn adják a feliratos filmeket... (és 13-a az hétfő)
Supersonica: szerintem kb ettől vagy a következő filmhéttől fogják adni...
(Bár egy januári filmet minek ilyen korán? )
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Supersonica
- Nem elérhető
Ringbearer írta: Supersonica: nyet-nyet a mátrix november 6-án lesz a világpremierrel
együtt! Szerintem az az előzetese amit te hallottál!
Már ezt most nem értettem... Hogy nálunk a mátrix világpremierével együtt lesz bemutatva (ergo előtte, november 6-tól?)? Az egy kicsit szívás lenne ismét nekünk magyaroknak, mert már a németeknél is vetítik
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- Ringbearer
- Nem elérhető
együtt! Szerintem az az előzetese amit te hallottál!
- Ithil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Alyr Arkhon írta:
Ithil írta: Én sajnálom, hogy nem lesz a Megye megtisztítása, mert így nyílvánvalóan nem lesz benne a Frodó-Szarumános rész sem a végén. Pedig szerintem az nagyon jó! De azért remélem Frodó vívódása benne lesz!
Tekintve hogy Szarumán a film elején elhalálozik mert Gríma a palantír helyett őt dobja ki az ablakon, és ráesik egy tüskés izére, nem is lehet benne a Frodó-Szarumán párbeszéd...
Köszi, de tisztában vagyok vele, hogy Szarumán már a film elején meg fog halni. Azért szoktam olvasni a híreket.
Egyszerűen csak leírtam, hogy sajnálom, hogy nem lesz benne ez a rész/hogy nem így csinálták meg, mert én nagyon szeretem.
"Ar sindarnóriello caita mornie,
Ar ilye tier unduláve lumbule..."
- Supersonica
- Nem elérhető
Eldafinde írta: Mátrix 3??????? (az november 6 )
Talán akkor. Azt úgyis megnézem, jó meglepi lenne...
HÁT, az egy kicsit soká lenne. Valahonnan úgy hallottam, hogy a Szövetség előtt már adják (de lehet, hogy ezt az angol mozikra mondták , már nem emlékszem), holnap beszámolok, nézem este a filmet a Lurdyban.
- Eldafinde
- Nem elérhető
Talán akkor. Azt úgyis megnézem, jó meglepi lenne...
"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Nefadar írta: Nem tudjátok a moziban mikor lesz film előtti bemutatója? Mert azt tudom, hogy a héten még biztosan nem.
Majd bejönnek előbb utóbb azok a filmek amik előtt majd adják...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Nefadar
- Nem elérhető
Nefi
Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:
- Ringbearer
- Nem elérhető
És Szarumán meg Frodó párbeszéde is iszonyú jó..
Attól félek, hogy Frodónak a "bölcsessége" nem fog kijönni...
Alyr:
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Sil írta: Ezt figyeljétek, egy ilyen metróban végigmenni... 8O :
img-nex.theonering.net/images/scrapbook/8844.jpg
Az Frodó elég béna innen nézve...
Nem nagyon tudnánk itthon ilyen metróban végigmenni...
kétszer egymásután biztos nem...
ugyanis akkor már nálunk lenne az összes plakát... véletlenül...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Ugye a Matrix előtt már lesz? Én arra megyek el, ha egyáltalán megyek. Mert nem mondhatnám, hogy olyan jó lenne a film felhozal.
- Ulmo
- Nem elérhető
- Ilweran
- Nem elérhető
Az biztos, hogy mindenhonnan elkésnék, és fájna a nyakam....
Lehet tudni valamit a Secondhand lions magyarországi bemutatójáról? (Úgy tudom ez előtt játsszák a ROTK előzetest)
Én semmi infót nem találtam róla.
Esetleg más film előtt kapjuk meg : De mikor, mikor : : :
"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
Sil írta: Ezt figyeljétek, egy ilyen metróban végigmenni... 8O :
Ha nálunk ilyen lenne, akkor biztos, hogy jó pár metrot hagynék elmenni mire felszállnék egyre, mert alaposan szemre vételezném az összes plakátot - valószínüleg még a nyakam is elgémberedne a nagy felfelé bámulásba.
- Sil
- Nem elérhető
Nem, még semmi új Egyeskéről és Ketteskéről... Pennie infóját várjuk.Ulmo írta: Kovácsügyben van valami fejlemény? Izgatja a fantáziámat, hogy ki is lehet. 8O
Ezt figyeljétek, egy ilyen metróban végigmenni... 8O :
Tears unnumbered
- Ulmo
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta:
Ithil írta: Én sajnálom, hogy nem lesz a Megye megtisztítása, mert így nyílvánvalóan nem lesz benne a Frodó-Szarumános rész sem a végén. Pedig szerintem az nagyon jó! De azért remélem Frodó vívódása benne lesz!
Tekintve hogy Szarumán a film elején elhalálozik mert Gríma a palantír helyett őt dobja ki az ablakon, és ráesik egy tüskés izére, nem is lehet benne a Frodó-Szarumán párbeszéd...
Inkább mondjuk úgy, hogy Gríma a palantírt dobja ki, csak vele repül tisztelt gazdája is De ez már nem kifejezetten az előzetesek témakörébe tartozik
Kovácsügyben van valami fejlemény? Izgatja a fantáziámat, hogy ki is lehet. 8O
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Supersonica
- Nem elérhető
Lalaith Scarlett írta: Hát vesszek meg, de én örülök hogy nem lesz Megye megtisztítása. A könyvben se tetszett az a rész, és így legalább több idő marad másra a filmben (tudom, hogy ez nem ok, dehát örülök).
Valaki említette, hogy a tünde kovács Fingwit is lehet. Nem emlékszem nagyon az arcára, vki beszúrhatna róla egy képet...
FIGWIT
www.theargonath.cc/characters/figwit/pictures/ffotrex.html
- .Elessar király.
- Nem elérhető
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- Ithil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
"Ar sindarnóriello caita mornie,
Ar ilye tier unduláve lumbule..."
- .Elessar király.
- Nem elérhető
Tudom. Mármint én ezt tetőpontnak értettem. Nem kell a filmbe két tetőpont, tehát nem kell a Megye megtisztítása sem.Sil írta: Elessar: Nem, nem a Gyűrű megsemmisítésével fog véget érni. Szürkerév benne van, és nagyon helyes, hogy benne van.
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.