Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Több
21 éve 2 hete #156309 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Háát... A 72 éves sir Ian Holm elég furán mutatna fiatal Bilbóként :?

Our knees do not bend easily

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 2 hete #156307 Írta: Old Hawk
Old Hawk válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Azt hallottátok, hogy Peter Jackson nem szakad még el Tolkientől, hanem, lehet, hogy megfilmesíti a Babót?

Én most olvasom sokadszorra, és ha eltekintek a nevektől (Nyelem, Babó, manó, tündér, stb) és próbálom a GYU Árpi bácsi féle fordításában használt nevekkel olvasni. El tudom képzelni ugyanazon szereplőkkel filmvásznon...

így lenne teljes a kép.

Oldhawk

Old Hawk
Aki szinte már Ent.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 3 hete #156206 Írta: Ilmen
Ilmen válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Emberek!
Tudja valaki, mikor láthatjuk végre moziban a ROTK előzeteset???????

Sziasztok!

Ma láttam a Kapítány és katona c. filmet és előtte ment a Rotk előzetes. Véleményt sajnos nem tudok mondani, mert nem néztem oda, de amit halottam belőle az félelmetesen jó volt! Mindenkinek ajánlom a figyelmébe! Mégis csak más, mint képernyőn megnézni. :wink:

Ú i vethed nâ i onnad.

Több
21 éve 3 hete #156151 Írta: Aldarion
Aldarion válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Ulmo írta: Egy kis ízelítő, indulás a Holtak Ösvényére:

Klikk ide 5 mega, Quicktime
Klikk ide 2 mega, Windows Media

Ezek nagyon jók :!: Köszönöm Ulmo. Már alig várim a filmet :D :roll:

Más lett a világ

Több
21 éve 3 hete #156146 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Ulmo írta: Egy kis ízelítő, indulás a Holtak Ösvényére:

Nem bírtam megállni,hogy meg ne nézzem...
Nagyon jó volt...emlékeztek a könyvben Gimli mennyire félt...szerintem jól el fogja játszani John R.,ahogy ránézett a kapura....szvsz elég jó volt

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
21 éve 3 hete #155955 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Egy kis ízelítő, indulás a Holtak Ösvényére:

Több
21 éve 3 hete #155952 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Az első képek a premierről a TORn oldalain:

Sajtótájékoztató
www.theonering.net/scrapbook/group/1185

Red Carpet
www.theonering.net/scrapbook/group/1186

Több
21 éve 3 hete #155930 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Obi-Wan Kenobi1 írta: Leírás alapján: háát... :roll: A képek és a bejátszások érdekesek lehetnek, szvsz nem hiszem, hogy Tolkient túlságosan befolyásolta volna a II. v.h., mert a kerettörténet megvolt, vagy tévedek?

A II. tuti nem, ezt ő maga is mondta, annakidején, hogy marhaság. :roll: Viszont az első v.h.-s élményei, azok valamennyire beszivárogtak... (De az sem úgy, hogy befolyásolta volna a történet alakulását, szvsz.) A Gy.U. nem allegória, Tolkien nem akart semmiféle történelmi párhuzamot sugalmazni, ráerőltetni az olvasóra vele... :?

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 3 hete #155929 Írta: Obi-Wan Kenobi1
Sorry, tévedtem. :oops:

www.nationalgeographic.hu/tv/lor ... lights.asp

Leírás alapján: háát... :roll: A képek és a bejátszások érdekesek lehetnek, szvsz nem hiszem, hogy Tolkient túlságosan befolyásolta volna a II. v.h., mert a kerettörténet megvolt, vagy tévedek?

"Az Első Király emlékében él még Szauron, a végső végzetes veszély..."

Több
21 éve 3 hete #155924 Írta: Obi-Wan Kenobi1
Kapcsolgattam, a videó programbeállítóját, mikor azt vettem észre egy pillanatra, h. a TVben megy a Király visszatér trailere (épp Andúril összekovácsolásának a jelenete volt) :!: :!: (nemhiába néztem meg vagy 15x egy nap :wink: :lol: ) Gyorsan visszalapoztam, kiderült, h. a National Geographicon, ha jól emlékszem, december 15-én nem tudom hány órakor ( talán este kilenckor), lesz egy Gyűrűk Urás film arról, h. milyen összefüggés van a GyU és a történelem között (szvsz legfőképp a II. világháborúval kapcsolatban). Ha vlki látta, meg tudná adni a pontos időpontot?

Több
21 éve 3 hete #155872 Írta: Aldarion
Aldarion válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Nilraen írta:

Sil írta:

Nilraen írta: A Szilmarilok megfilmesítését nem tervezik?[/color]

Az Estate nem tervezi, hogy valaha is eladja a jogokat, így elég valószínűtlen, hogy sikerüljön megfilmesíteni.

Nagy kár..szívesen láttam volna filmvásznon...De lehet,hogy jobb is ha hagyják,hogy ez a világ mindenkiben úgy megmaradjon a szereplőkkel együtt ahogy elképzelte...

Szerintem is jobb így, hogy magunk képzeljük el. Néhány részt (pl:Ainulindale) nem szívesen látnék filmen, mert szvsz biztos nem tudják úgy megcsinálni, ahogy elképzeltem :roll:

Más lett a világ

Több
21 éve 3 hete #155821 Írta: Nilraen

Sil írta:

Az Estate nem tervezi, hogy valaha is eladja a jogokat, így elég valószínűtlen, hogy sikerüljön megfilmesíteni.

Nagy kár..szívesen láttam volna filmvásznon...De lehet,hogy jobb is ha hagyják,hogy ez a világ mindenkiben úgy megmaradjon a szereplőkkel együtt ahogy elképzelte...

Több
21 éve 3 hete #155705 Írta: Sil

Tears unnumbered

Több
21 éve 3 hete #155688 Írta: Nilraen

Sil írta: Az Ancanar hivatalos honlapjára felkerült néhány háttérkép:
www.ancanar.com/media/desktops.html
Szerintem nagyon Szilmarilok-os hangulatúra sikerültek, ugyanúgy, mint az előzetes. :wink:
Nemsokára egyébként az egész honlapot át fogják alakítani, remélem, most már elkezdenek majd jobban szállingózni az infók erről is. Bemutató továbbra is jövő nyárra várható. [size=9:3hvcbmt7]Az előzetest meg már belinkeltem nemrég, 2 oldallal van hátrébb innen.[/size]

Megnéztem a honlapot,a nevek kisértetiesen emlékeztetnek a Szilmarilokra (csak,hogy egy példát is mondjak:Figoldin... :? )...
Valamint a helyszínek(Rammoth)..
De azért viszont nagyon más,mert a Szilmarilokban jóval több 'főszereplő' van mint 6-7 ember...
A Szilmarilok megfilmesítését nem tervezik?

Több
21 éve 3 hete #155644 Írta: Sil
Az Ancanar hivatalos honlapjára felkerült néhány háttérkép:
www.ancanar.com/media/desktops.html
Szerintem nagyon Szilmarilok-os hangulatúra sikerültek, ugyanúgy, mint az előzetes. :wink:
Nemsokára egyébként az egész honlapot át fogják alakítani, remélem, most már elkezdenek majd jobban szállingózni az infók erről is. Bemutató továbbra is jövő nyárra várható. [size=9:1ybu239p]Az előzetest meg már belinkeltem nemrég, 2 oldallal van hátrébb innen.[/size]

Tears unnumbered

Több
21 éve 3 hete #155470 Írta: Obi-Wan Kenobi1

A Gyűrűk Ura - A Király visszatér Bővített, nyolclemezes változat, a filmből kihagyott 60 perccel együtt!

A végén lehet, h. tényleg nyolc lemezes lesz a bővített, ha ennyi mindent kihagynak a filmből :evil: :bawling: ...

Több
21 éve 3 hete #155274 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

kovacstimi írta: Emberek!

Én azt hittem, már lehet látni... :oops:

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
21 éve 3 hete #155213 Írta: Ilweran
Ilweran válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Emberek!

"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."

Több
21 éve 4 hete #154150 Írta: Mornambar
Mornambar válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Nimrodel Melian!
Inkább hagyják elvarratlanul ezt a szálat... ;)
Viszont ez óriási üzlet! 2004 novemberében figyeld csak meg!
"Hiányzott A Király visszatérből kedvenc szereplőd, Fehér Szarumán, Vasudvard és Orthanc Ura? Kíváncsi vagy mi lett véle? Ő és még rengeteg plusz extra dolog vár rád! A Gyűrűk Ura - A Király visszatér Bővített, nyolclemezes (:D) változat, a filmből kihagyott 60 perccel együtt! Most csak 32 000 Ft, kihagyhatatlan!"
:lol: :twisted:

Több
21 éve 4 hete #154113 Írta: Flóra
Flóra válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Szegény Szarumán? 8O
Inkább szegény Haldír! Nemcsak, hogy őt megölték, :cry: de Trufa sem tud majd kitöl segitséget kérni az "Esztendők Számlálása" c. művéhez. :(

Több
21 éve 4 hete #154106 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
A kérdés már csak az, hogy miként oldják meg úgy a kihagyását, hogy nekem ne legyen iszonyatosan hiányérzetem. Mert nekem a Könyv olvasása közben is megfordult a fejemben, hogy Szarumánt csak úgy hagyták elmenni, és ezzel egy eléggé lezáratlan szál maradt. De persze ott aztán kiderült, hogyan lett vége szegény Szarumán életének. De a Filmben ezek szerint nem fog. :o h: Persze, csak kitalálnak valamit a Film készítői - remélem. Már alig várom, hogy lássam!

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
21 éve 4 hete #154086 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Flóra írta: Bocs! :oops: Bénán fogalmaztam :oops: , a kérdés egypként így szól:

Nem tudjátok véletlenül, hogy akkor most mi lesz Szarumánnal?

de, kimarad a ROTkbol és asszem csak a bővitettben lesz?

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
21 éve 1 hónapja #154065 Írta: Flóra
Bocs! :oops: Bénán fogalmaztam :oops: , a kérdés egypként így szól:

Nem tudjátok véletlenül, hogy akkor most mi lesz Szarumánnal?

Több
21 éve 1 hónapja #154062 Írta: Flóra
Sziasztok!

Lehet, hogy a téma nem igazán ide tartozik, de nem tudjátok véletlenül, hogy mi lesz Szarumánnal? :?:

Több
21 éve 1 hónapja #152261 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Obi-Wan Kenobi1 írta: Ezt figyeljétek:

www.origo.hu/filmklub/20031113szarumant.html

EZT NEM HISZEM EL :!: :!: :!: MOST EZ KOMOLY, VAGY KAMU :?: 8O 8O 8O 8O 8O (JÉÉ, DE JÓ ALLITERÁCIÓ:) )

Komoly. Már napok óta erről beszélgetünk a 3. rész topicban...

Több
21 éve 1 hónapja #152260 Írta: Obi-Wan Kenobi1
Ezt figyeljétek:

www.origo.hu/filmklub/20031113szarumant.html

EZT NEM HISZEM EL :!: :!: :!: MOST EZ KOMOLY, VAGY KAMU :?: 8O 8O 8O 8O 8O (JÉÉ, DE JÓ ALLITERÁCIÓ:) )

Több
21 éve 1 hónapja - 21 éve 1 hónapja #152076 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Sil írta: Ian és az érmék :wink: :
www.theonering.net/scrapbook/group/1092/

Ez NAGYON ARANYOS!!! Jaj, úgy bírom ezt a drága Sir Iant!!! Hihetetlen fazon és hihetetlen jó színész! :up: :itscool: :sungl:

Amúgy én is örülnék egy ilyen érmének.. kíváncsi volnék, Christopher Tolkien mit szól ezekhez a dolgokhoz.. :roll: :?

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hónapja #152075 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Ilmina írta: Azt szeretném kérdezni hogy ami a tv csatornákon megy előzetes az úgyaz ami itt van, vagy van még hosszabb változat :?: :D is?

Ha megmondod, hol láttad a tv-ben azt az előzetest, könnyebben tudok válaszolni :)
De így látatlanban azt mondanám, hogy NEM. A tv-ben minden másodperc méregdrága, a tv-reklámok általában max 30 másodpercesek. És szoktak a filmekhez is csinálni ilyen rövid reklámokat. A TTT-nek volt vagy 10 ilyen.

Több
21 éve 1 hónapja #152050 Írta: Ilmina
Ilmina válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Azt szeretném kérdezni hogy ami a tv csatornákon megy előzetes az úgyaz ami itt van, vagy van még hosszabb változat :?: :D is?

Több
21 éve 1 hónapja #150941 Írta: sherry
sherry válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Upszika!! Ez nem jött össze!! Na majd most!! www.hatterkepek.hu/index.php?subcat=218

Vezess, és én követlek. Ne álljon közénk viszály.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.769 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére