Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Több
17 éve 2 hónapja #340242 Írta: Encsi
Encsi válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Koko írta: Egy ilyen "Szauron története a Gyűrű Háború előtt" tényleg iszonyatosan jó lenne. Sajnos az emberek 99% többszöri megnézés után sem tudja felfogni (a filmből) teljesen hogy mikor, hogyan és miért készült(ek) a Gyűrű(k).

Meg azt is bonyolult lenne el magyarázni, hogy honnan van a númenoriaknak szigetük, és kiket támadnak meg, stbstb... Szauron meg hogy nézne már ki? Belegondolni is rossz.. :S (Legalább is nekem :D )

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 2 hónapja #340241 Írta: Koko
Koko válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Egy ilyen "Szauron története a Gyűrű Háború előtt" tényleg iszonyatosan jó lenne. Sajnos az emberek 99% többszöri megnézés után sem tudja felfogni (a filmből) teljesen hogy mikor, hogyan és miért készült(ek) a Gyűrű(k).

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 2 hónapja #340222 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Encsi írta:

Ulmo írta: Én inkább Fauskanger ötletét támogatnám, egy Númenor-mozit. Megnézném, ahogy Szauron templomába belecsap a villám, majd a Szigetet elönti a fekete víztömeg...

Juuj, arra nagyon kiváncsi lennék :P Én is támogatnám!! :D

Biztos sokan megnéznék...
:D :D:D:D:D

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
17 éve 2 hónapja #340217 Írta: Encsi

Ulmo írta: Én inkább Fauskanger ötletét támogatnám, egy Númenor-mozit. Megnézném, ahogy Szauron templomába belecsap a villám, majd a Szigetet elönti a fekete víztömeg...

Juuj, arra nagyon kiváncsi lennék :P Én is támogatnám!! :D

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
17 éve 2 hónapja #340148 Írta: Attila

Ulmo írta:

Attila írta: Ok! tehát akkor a Hobbitot mármint a könyvet 2 filmben szeretnék megcsinálni. Mondjuk ez a Gyunál sikerült, mert ott ..hát ugye az egy trilógia de a Hobbit????

Nem arról volt szó, hogy a Hobbitból csinálnak két filmet. Egy film a Hobbitból készülne, egy pedig a GyU előzménye lenne a köztes időszakból.
Én inkább Fauskanger ötletét támogatnám, egy Númenor-mozit. Megnézném, ahogy Szauron templomába belecsap a villám, majd a Szigetet elönti a fekete víztömeg...

Ez meg olyan hülyén és tudálékosan fog hangzani. De ezt én is így hallottam, hogy lenne egy un. előzmény film... :roll: :oops:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
17 éve 2 hónapja #340146 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Attila írta: Ok! tehát akkor a Hobbitot mármint a könyvet 2 filmben szeretnék megcsinálni. Mondjuk ez a Gyunál sikerült, mert ott ..hát ugye az egy trilógia de a Hobbit????

Nem arról volt szó, hogy a Hobbitból csinálnak két filmet. Egy film a Hobbitból készülne, egy pedig a GyU előzménye lenne a köztes időszakból.
Én inkább Fauskanger ötletét támogatnám, egy Númenor-mozit. Megnézném, ahogy Szauron templomába belecsap a villám, majd a Szigetet elönti a fekete víztömeg...

Több
17 éve 2 hónapja #340144 Írta: Attila
Ok! tehát akkor a Hobbitot mármint a könyvet 2 filmben szeretnék megcsinálni. Mondjuk ez a Gyunál sikerült, mert ott ..hát ugye az egy trilógia de a Hobbit????

Több
17 éve 2 hónapja #340142 Írta: Ulmo
Akkor miután jól lehordtátok a Pókembert, térjünk vissza a Tolkien-témájú filmekhez. Köszi.

Több
17 éve 2 hónapja #340137 Írta: Attila

Thereon írta:

cortez71 írta:

dorwinion írta: [size=9:20c3tnbq]Mondjuk Raimitól én is hidegrázást kapok.[/size] :oops:

A második pókos film óta én is :roll:

A harmadikat meg se nézd.

Rémes........(szubjektív vélemény) :roll: :roll: :roll:

Több
17 éve 2 hónapja #340083 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

cortez71 írta:

dorwinion írta: [size=9:3pqb65i4]Mondjuk Raimitól én is hidegrázást kapok.[/size] :oops:

A harmadikat meg se nézd.

Thereon, a vándorló varázsló

Több
17 éve 2 hónapja #340037 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Nem vagy egyedül.. ;-)

Több
17 éve 2 hónapja #340036 Írta: Encsi

Koko írta: Az újdonság ennél a hírnél inkább az, hogy PJ-t már akarja a NLC. És azért valljuk be, PJ kezei között nem igen van félnivalónk. Lesz Fehér Tanács, Dol Goldur ostroma meg kitudja még micsoda. Azért nem lesz az olyan rossz.

arrra az ostromra kiváncsi vagyok ;) :D

Több
17 éve 2 hónapja #340007 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

dorwinion írta: [size=9:3b0rjxs3]Mondjuk Raimitól én is hidegrázást kapok.[/size] :oops:

Több
17 éve 2 hónapja #340006 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

dorwinion írta: mi meg nem fogunk aludni a premier előtt már egy hónappal és megfogunk veszni, hogy minnél hamarabb láthassuk. :lol:

Nagy igazság. :lol:

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)

Több
17 éve 2 hónapja #340005 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Ne rinyáljatok már ennyit! :lol:
Megcsinálva meg lesz, PJ a közelében lesz, mi meg nem fogunk aludni a premier előtt már egy hónappal és megfogunk veszni, hogy minnél hamarabb láthassuk. :lol:

Ne temessük azt, ami még nincs is... :wink:

[size=9:10ed3hlz]Mondjuk Raimitól én is hidegrázást kapok.[/size] :oops:

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Több
17 éve 2 hónapja #339794 Írta: Koko
Az újdonság ennél a hírnél inkább az, hogy PJ-t már akarja a NLC. És azért valljuk be, PJ kezei között nem igen van félnivalónk. Lesz Fehér Tanács, Dol Goldur ostroma meg kitudja még micsoda. Azért nem lesz az olyan rossz.

Több
17 éve 2 hónapja #339776 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Ulmo írta: A GyU bővített verziói sem kimondottan az "újabb bőr a rókáról" tipikus esetei voltak, mivel eléggé kibővítették a filmeket (sokszor pont az érthetetlen részek kaptak értelmet, meg jó sok háttérinfot).

Jó, ez igaz, a bővítettek tényleg sok mindent hozzátettek a sima mozifilmhez, sőt. :-) Csak nem tudom, A hobbit megfilmesítése nekem valahol erőltetettnek tűnik, meg nem tudnám mondani pontosan, hogy miért. Na majd meglátjuk, mi sül ki belőle.

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 2 hónapja #339774 Írta: Missy

Ulmo írta: Kíváncsi leszek a GyU-előzményfilm sztorijára :roll:

Szerintem nagyon nem kéne ebbe belevágniuk. De... :roll:

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.

Több
17 éve 2 hónapja #339773 Írta: Encsi
Én is... De abban biztos vagyok, hogy nem fogja visszaadni a könyv hangulatát. :?

Több
17 éve 2 hónapja #339770 Írta: Ulmo

Ben írta: Ehh. Miért van nekem rossz érzésem ezzel az egész megfilmesítéssel kapcsolatban? Valahol újabb bőr szerencsétlen rókáról. :roll: Aztán majd jön a The Hobbit Extended Edition is... :lol:

A GyU bővített verziói sem kimondottan az "újabb bőr a rókáról" tipikus esetei voltak, mivel eléggé kibővítették a filmeket (sokszor pont az érthetetlen részek kaptak értelmet, meg jó sok háttérinfot). Ha lesz "Extended Hobbit", az valószínűleg csak azért lesz, mert a rendezővel elszaladt a paci, és a moziba kerülés előtt a film felét ki kellett vágni.

Kíváncsi leszek a GyU-előzményfilm sztorijára :roll:

Több
17 éve 2 hónapja #339768 Írta: Ben
Ehh. Miért van nekem rossz érzésem ezzel az egész megfilmesítéssel kapcsolatban? Valahol újabb bőr szerencsétlen rókáról. :roll: Aztán majd jön a The Hobbit Extended Edition is... :lol:

Több
17 éve 2 hónapja #339765 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Lehet, hogy ez még a régi infó, már korábban is felmerült (egy éve) a két film, és az sg csak hozzátette az új hírhez... :roll:

Több
17 éve 2 hónapja - 17 éve 2 hónapja #339764 Írta: Missy

Ben írta:

Koko írta: NAGYON jó hírek: LINK

Két részben?? :hein:

Hát nem tudtad? 8O Bizony, eredetileg így tervezték/ik. Valóban van anyagi vonzata a dolognak. Nem is kicsi. De esetleg az is lehet, hogy annyi plusszt akarnak bele, amit egy filmbe már nem lehetne besúvasztani.

Több
17 éve 2 hónapja #339757 Írta: Encsi
Ezt énse nagyon értem.. Két részben, minek??
Tudom: Úgy több pénz jön :x

Több
17 éve 2 hónapja #339756 Írta: Ben

Koko írta: NAGYON jó hírek: LINK

Két részben?? :hein:

Több
17 éve 2 hónapja #339754 Írta: Koko
NAGYON jó hírek: LINK

Több
17 éve 2 hónapja #339748 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Aú, Alyr, ez fájt... :lol:

Én nem bánnám, ha Jacksont, Frant és Philippát legalább a forgatókönyv-írásba is bevennék, mert Raimi nem tud normális forgatókönyvet írni... :roll: Azután tőlem rendezheti, csak a forgatókönyvet ne ő írja... (de P.J. azért ne merészeljen egy felnőtt Aragornt beleírni, mint azt egy évvel ezelőtt pedztegette! Se egy völgyzugolyi Arwent. :evil: A Fehér Tanácsot és Dol Guldur ostromát azt igen, tegyék csak bele! 8) )

Több
17 éve 2 hónapja #339735 Írta: Missy

Több
17 éve 2 hónapja #339717 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
OFF
jah. amennyire tudom, a csakrákat megnyitni lehet, nem küldeni... :D
OFF vége

Több
17 éve 2 hónapja #339702 Írta: Serrana/Taurin
Serrana/Taurin válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Attila írta: Mindenki küldjön PJ-nek UNGÁKAT és BUNGÁKAT. Szorítsunk neki. :bounce: :hello: :bounce: :hello: :bounce: :hello:

Vagy mondhatnám azt is, hgoy pozitív csakrák mennek. :wink:

OFF
Belevau-vau: a csakrákat az ember energia központjaiként tartják számon. Nagy baj lenne, ha csak elkezdenének vándorolni egy helyről a másikra.
ON

-A szerelem olyan mint az alkohol...
-Elbódít?
-Nem! Öl, butít és nyomorba dönt!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.796 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére